!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:56
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:50
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:41
Είπες ότι θα μεγαλώσουν χωρίς γυναικείο πρότυπο και σου απάντησα. Όχι κάνεις δεν αντικαθιστά μια μάνα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΝΑ λέμε. Εδώ αντικαθιστας το zero love και τον μπούλο με μια οικογένεια που σε αγαπάει.

Δε θα μπω σε διαδικασία να συνεχίσω τη συζήτηση περί σαδομαζο είναι εκτός θέματος.

50-50 στο περίπου η αναλογία μεταξύ των δύο φύλων.
Πρώτον, τα παιδιά από το ίδρυμα είναι μια κατηγορία. Υπάρχουν και τα παιδιά μέσα από παρένθετες μητέρες κτλ οποτε δεν εξυπακούεται οτι κάθε περιπτωση αφορά ένα παιδάκι που ζούσε σε ορφανοτροφείο. Απο κει και πέρα, δεν είναι οτι στερείται μόνο την μάνα αλλά μεγαλώνει με λάθος πρώτυπα και με ανώμαλες καταστάσεις. Είτε το δέχεστε είτε όχι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία. Επιπρόσθετα, αυτό το παιδί, το ιδρυματοποιημένο, μια χαρά θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι κανονικό, ετεροφυλόφιλων οπότε σαφώς και θα στερηθεί της δυνατότητας να γνωρίσει ΜΑΝΑ.

δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις με την αναλογία των φύλων, πραγματικά, μόνο να φανταστώ μπορώ αλλά είναι τόσο άκυρο που δεν θα κάτσω καν να το συζητήσω...

Μια χαρά σχέση έχει η συζήτηση περι σαδομαζό, είναι μια ερωτική επιλογή που όπως είπε και ο φορουμίτης μπορεί το ζευγάρι να την προσαρμόσει στις συνθήκες με παιδί. Γιατι αρνείσαι αυτό το δικαίωμα; Διαφωνείς οτι μπορεί να προσαρμοστεί μια τέτοια σχέση με τέτοιο τρόπο που να μην βλάπτει το παιδί; Διαφορετικά, θα έπρεπε κι εκεί να ήσουν θετική. Και παρακαλώ, την απάντησή σου, για να καταλαβαίνουμε και τί λέμε..
Σου εξηγώ ότι τα γυναικεία πρότυπα μπορείς να τα πάρεις μια χαρά μέσα από την ευρύτερη οικογένεια σου και τον περίγυρο σου ακόμα και όταν δεν υπάρχει μητέρα. Δε θα χάσεις τα γυναικεία πρότυπα αν σε μεγαλώσει άντρας, όπως δεν τα εσάς και ορφανός από μάνα που τον μεγαλώνει ο πατέρας.

Η σαδομαζο σχέση είναι άσχετη με τη συζήτηση διότι δεν αφορά τη σχέση με το παιδι. Δεν καταλαβαίνω πού κολλάει στην συζήτηση. Δηλαδή αν η μαμά είναι Ντομ και πηδάει με στραπον το σύζυγό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσουμε τώρα για να συγκρίνουμε το παιδί που μεγαλώνει με γονείς ίδιου φύλου?
Σαφώς
Είναι μια ερωτική επιλογή όπως η ομοφυλοφιλία

Τα παραπάνω, στα απάντησα νωρίτερα. Σαφώς και έχει διαφορά να μεγαλώνεις με μάνα, να μεγαλώνεις δίπλα σε μια δασκαλα, θεια και να μεγαλώνεις γνωρίζοντας οτι για γονείς υπάρχουν δυο μαντράχαλοι που πρέπει να τους φωνάζεις μπαμπάδες.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:55 φοβοντουσαν να ντυθούν οπως ηθελαν καποτε νομιζω.
άλλη στερεοτυπική παπάτζα αυτό με τα ρούχα.

Ρε μάγκες πόσες φορές θα το πούμε. Είμαστε απόλυτα ΕΤΕΡΟΓΕΝΗΣ κ μη συμπαγής κοινωνική ομάδα. Αντίστοιχα ετερογενής με στρέιτ άτομα.

Απλά πέφτει το μάτι σε 2-3 που ντύνονται εκκεντρικά και τυγχάνει να είναι γκέι και γενικεύει ο κάθε κυρ παντελής.

Υπάρχουν μιλούνια εκκεντρικά ντυμένοι στρέιτ άνθρωποι και άλλα τόσο μιλούνια γκέι που κυκλοφορούν σαν λέτσοι.

Μον ντιε τι μεσαίωνας ρε πούστη αυτή η Ελλάδα ακόμα.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:06 Απλά πέφτει το μάτι σε 2-3 που ντύνονται εκκεντρικά και τυγχάνει να είναι γκέι και γενικεύει ο κάθε κυρ παντελής.
Τα pride; Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει αυτές τις παρελάσεις ως την επίσημη έκφραση των διεκδικήσεων της κοινότητάς σας. Δεν έχω ακούσει πολλές και ισχυρές φωνές διαφοροποίησης.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ST48410 έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:10
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:06 Απλά πέφτει το μάτι σε 2-3 που ντύνονται εκκεντρικά και τυγχάνει να είναι γκέι και γενικεύει ο κάθε κυρ παντελής.
Τα pride; Ο περισσότερος κόσμος έχει συνδέσει αυτές τις παρελάσεις ως την επίσημη έκφραση των διεκδικήσεων της κοινότητάς σας. Δεν έχω ακούσει πολλές και ισχυρές φωνές διαφοροποίησης.
ρε παιδια τι γραφετε; Εμενα ο καλυτερος παιδικός μου φίλος, που ποτε δεν μου την επεσε, ποτε δεν ενοιωσα τιποτα ερωτικό απο την πλευρά του, δεχόταν πολεμο απο ολους τους γονεις αλλων παιδιών, δεν μας αφηναν σχεδόν να κανουμε παρέα μονο με εκεινον, επρεπε να ειναι και αλλα παιδια μαζι, γιατί φορουσε κασκολακια, αφηνε μαλακι κλπ, κουναγε χεράκια. Μετα εγινε αρχιτεκτονας, οχι αδελφη, αλλα ποιος να του πει συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Στα αρχίδια του για το pride ο μέσος γκέι ντελιβεράς που παλεύει να βγάλει το νοίκι, ο γκέι αγρότης στη Θεσσαλία που παλεύει με τα στοιχεία, ο κρυφός καταπιεσμένος γκέι στην Ιεράπετρα που πρέπει να παντρευτεί για να μην φάει πόρτα από την οικογένεια and so on.

Δλδ εσύ είσαι το ίδιο με όλους τους στρέιτ? Τι παπαρίες ακούμε να πούμε βραδιάτικο. Το μόνο που μας ''ενώνει'' είναι οτι έχουμε τον ίδιο σεξ. προσανατολισμό και παράλληλα μπορεί να είμαστε εντελώς διαφορετικοί σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα. Πολιτικές πεποιθήσεις, θρησκευτικούς αυτοπροσδιορισμούς, κοινωνικές τάξεις κοκ.

Τα pride καλώς γίνονται για την ορατότητα μας. Δεν είναι τα ασόβαρα παπατζιλίκια που πουλάνε τα μίντια. Αλλά ακόμα και οι over the top εμφανίσεις εκεί καλά κάνουν που προκαλούν τους κυρ παντελήδες για μένα. Να γελάμε κ λίγο.
Άβαταρ μέλους
enaon

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:06
enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:55 φοβοντουσαν να ντυθούν οπως ηθελαν καποτε νομιζω.
άλλη στερεοτυπική παπάτζα αυτό με τα ρούχα.

Ρε μάγκες πόσες φορές θα το πούμε. Είμαστε απόλυτα ΕΤΕΡΟΓΕΝΗΣ κ μη συμπαγής κοινωνική ομάδα. Αντίστοιχα ετερογενής με στρέιτ άτομα.

Απλά πέφτει το μάτι σε 2-3 που ντύνονται εκκεντρικά και τυγχάνει να είναι γκέι και γενικεύει ο κάθε κυρ παντελής.

Υπάρχουν μιλούνια εκκεντρικά ντυμένοι στρέιτ άνθρωποι και άλλα τόσο μιλούνια γκέι που κυκλοφορούν σαν λέτσοι.

Μον ντιε τι μεσαίωνας ρε πούστη αυτή η Ελλάδα ακόμα.
δεν ξερω αν το λες σε εμενα, αλλα συμφωνω, μαλλον τα λεω μπερδεμενα και εχει ενα δίκιο ο οττο.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Μπορεί να απαντήσει και όποιος άλλος θέλει αν κωλύεται η Σες, εκτός και αν αξίζει ξεχωριστό νήμα..

Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:59
Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:56
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:50

Πρώτον, τα παιδιά από το ίδρυμα είναι μια κατηγορία. Υπάρχουν και τα παιδιά μέσα από παρένθετες μητέρες κτλ οποτε δεν εξυπακούεται οτι κάθε περιπτωση αφορά ένα παιδάκι που ζούσε σε ορφανοτροφείο. Απο κει και πέρα, δεν είναι οτι στερείται μόνο την μάνα αλλά μεγαλώνει με λάθος πρώτυπα και με ανώμαλες καταστάσεις. Είτε το δέχεστε είτε όχι η ομοφυλοφιλία είναι ανωμαλία. Επιπρόσθετα, αυτό το παιδί, το ιδρυματοποιημένο, μια χαρά θα μπορούσε να υιοθετηθεί από ζευγάρι κανονικό, ετεροφυλόφιλων οπότε σαφώς και θα στερηθεί της δυνατότητας να γνωρίσει ΜΑΝΑ.

δεν καταλαβαίνω τί θες να πεις με την αναλογία των φύλων, πραγματικά, μόνο να φανταστώ μπορώ αλλά είναι τόσο άκυρο που δεν θα κάτσω καν να το συζητήσω...

Μια χαρά σχέση έχει η συζήτηση περι σαδομαζό, είναι μια ερωτική επιλογή που όπως είπε και ο φορουμίτης μπορεί το ζευγάρι να την προσαρμόσει στις συνθήκες με παιδί. Γιατι αρνείσαι αυτό το δικαίωμα; Διαφωνείς οτι μπορεί να προσαρμοστεί μια τέτοια σχέση με τέτοιο τρόπο που να μην βλάπτει το παιδί; Διαφορετικά, θα έπρεπε κι εκεί να ήσουν θετική. Και παρακαλώ, την απάντησή σου, για να καταλαβαίνουμε και τί λέμε..
Σου εξηγώ ότι τα γυναικεία πρότυπα μπορείς να τα πάρεις μια χαρά μέσα από την ευρύτερη οικογένεια σου και τον περίγυρο σου ακόμα και όταν δεν υπάρχει μητέρα. Δε θα χάσεις τα γυναικεία πρότυπα αν σε μεγαλώσει άντρας, όπως δεν τα εσάς και ορφανός από μάνα που τον μεγαλώνει ο πατέρας.

Η σαδομαζο σχέση είναι άσχετη με τη συζήτηση διότι δεν αφορά τη σχέση με το παιδι. Δεν καταλαβαίνω πού κολλάει στην συζήτηση. Δηλαδή αν η μαμά είναι Ντομ και πηδάει με στραπον το σύζυγό είναι κάτι που θα πρέπει να αναλύσουμε τώρα για να συγκρίνουμε το παιδί που μεγαλώνει με γονείς ίδιου φύλου?
Σαφώς
Είναι μια ερωτική επιλογή όπως η ομοφυλοφιλία

Τα παραπάνω, στα απάντησα νωρίτερα. Σαφώς και έχει διαφορά να μεγαλώνεις με μάνα, να μεγαλώνεις δίπλα σε μια δασκαλα, θεια και να μεγαλώνεις γνωρίζοντας οτι για γονείς υπάρχουν δυο μαντράχαλοι που πρέπει να τους φωνάζεις μπαμπάδες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 17 Φεβ 2024, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Έκφραση διεκδικήσεων? Τί διεκδικείται μέσω των πραιντ εγώ δεν έχω καταλάβει. Ούτε έχω πάει και πότε, για εμένα είναι το απαύγασμα της σήψης και της παρακμής. Βέβαια δεν έχω πάει και στο καρναβάλι της Πάτρας, για να κάνω σύγκριση, μπορεί να είναι χειρότερο, δεν κρίνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:19

δεν ξερω αν το λες σε εμενα, αλλα συμφωνω, μαλλον τα λεω μπερδεμενα και εχει ενα δίκιο ο οττο.
και σε εσένα αφού έβαλες το κριτήριο ρούχα και γενικά. Αυτά είναι παπατζιλίκια που εν πολλοίς δεν ισχύουν. Απλά πέφτει το μάτι στην πολωση μερικών γκέι με εκκεντρικές εμφανίσεις και μετά σοκάρονται οι αστοί κυρ παντελήδες όταν βαρβάτοι νταγλαράδες τους ανακοινώνουν οτι είναι γκέι.
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:20
τι να απαντήσουμε βρε μαλακα οταν γραφεις οτι ειναι επιλογή. Δηλαδή εσύ απο επιλογή δεν εισαι αδελφή;
Άβαταρ μέλους
enaon

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:22
enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:19

και σε εσένα αφού έβαλες το κριτήριο ρούχα και γενικά. Αυτά είναι παπατζιλίκια που εν πολλοίς δεν ισχύουν. Απλά πέφτει το μάτι στην πολωση μερικών γκέι με εκκεντρικές εμφανίσεις και μετά σοκάρονται οι αστοί κυρ παντελήδες όταν βαρβάτοι νταγλαράδες τους ανακοινώνουν οτι είναι γκέι.
δεν το εβαλα εγω, εξηγουσσα γιατι δεν πρεπει να το θεωρουμε κριτήριο νομιζω, αλλα οκ σιγα.
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:22
τι να απαντήσουμε βρε μαλακα οταν γραφεις οτι ειναι επιλογή. Δηλαδή εσύ απο επιλογή δεν εισαι αδελφή;
σε παρακαλώ, καλέ μου, αν δεν έχεις να απαντήσεις με καλύτερο τρόπο, άσε για κανέναν άλλο, ναι;
Άβαταρ μέλους
enaon

Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:23
σε παρακαλώ, καλέ μου, αν δεν έχεις να απαντήσεις με καλύτερο τρόπο, άσε για κανέναν άλλο, ναι;
τι να απαντησουμε καλε μου ανθρωπε οταν γραφεις πραγματα που δεν εχουν βαση; Εσύ απο επιλογή δεν εγινες ομοφυλόφιλος;
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:21
Έκφραση διεκδικήσεων? Τί διεκδικείται μέσω των πραιντ εγώ δεν έχω καταλάβει. Ούτε έχω πάει και πότε, για εμένα είναι το απαύγασμα της σήψης και της παρακμής. Βέβαια δεν έχω πάει και στο καρναβάλι της Πάτρας, για να κάνω σύγκριση, μπορεί να είναι χειρότερο, δεν κρίνω.
Τα pride όντως ξεκίνησαν το 1968 σαν έκφραση διεκδικήσεων απλά σήμερα έχουν εκφυλιστει σε καταναλωτικά gay party.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:26
Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 22:23
τι να απαντησουμε καλε μου ανθρωπε οταν γραφεις πραγματα που δεν εχουν βαση; Εσύ απο επιλογή δεν εγινες ομοφυλόφιλος;
και από φύση και από επιλογή
αν με ρωτάς, είναι σύνθετο το θέμα για να συζητηθεί σε αυτό το νήμα, αλλά ναι, επιλέγει κάποιος αν θα πάει προς την ομοφυλοφιλία...
μπορείς τώρα να μου πεις τί σχέση έχει αυτό με το ερώτημα που θέτω εγώ παραπάνω;
ή μαλλον να απαντήσεις αν θες στο ερώτημα, όχι σε ό,τι σου έρχεται

Ναι καλέ μου άνθρωπε...;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”