!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
λες το μανούλα και το μπαμπάκα σαν να πρόκειται για ένα γλυφιτζούρι που -δεν-θα πάρει από το περίπτερο
τί να πω, ειλικρινά χάνω πάσα ιδέα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Cecily Anne
Εγω σκέφτομαι ΠΟΣΟ τυχερό θα είναι ένα παιδάκι, αν ξεφύγει από ένα ίδρυμα και βρει ένα σπίτι που το περιμένουν πώς και πώς να το αγαπήσουν. Τώρα αν στο σπίτι κατουράνε όρθιοι ή καθιστοι, μικρό το κακό.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:17 λες το μανούλα και το μπαμπάκα σαν να πρόκειται για ένα γλυφιτζούρι που -δεν-θα πάρει από το περίπτερο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Τοξοβόλος_UK
τσίμπα μια πουτσότριχα μου μωρή στερεοτυπική φλόμπα κ βγες από το λαγούμι σουScouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
Αυτά μόνο στα παρακμιακά πρωϊνάδικα και στο ταμπλοϊντ που ασχολούνται με το Χόλιγουντ τα πιστεύουν. Στην πραγματική ζωή, κανένας δεν βγαίνει από την ντουλάπα. Όλοι ξέρουμε ποιοι στο περιβάλλον μας είναι γκεϊ είτε το λένε ανοιχτά είτε όχι, γιατί πολύ απλά είναι εμφανές (από τον τρόπο που μιλάνε, από τον τρόπο που κινούνται, από τον τρόπο που ντύνονται κτλ).
- Otto Weininger
Ρε μεγάλε δε θα βρεις δήλωση που να λέει κάτι τέτοιο. Το μόνο που είχα πει αν θυμάμαι καλα δηλαδή, είναι να περιμένουμε και να μην προτρέχουμε.
Ή κάτι τέτοιο.
Αν γι'αυτό με εγκαλείς, οκ.
Αλλά να με λες κότα; Εμένα; Που σε κάθε θέμα θα πάρω θέση; Που λέω τι ψηφίζω, τι κάνω, ποια τα σκεπτικά μου κλπ;
Δηλαδή αν εγώ είμαι κότα, εσύ που δεν έχεις πάρει θέση ποτέ και σε τίποτα εδώ μέσα παρά μόνο περιφέρεσαι από νήμα σε νήμα παριστάνοντας τον αστείο σχολιαστή/κριτή, τι είσαι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτο δεν εχει βαση, και ειναι επιχείρημα υπερ του νομου γενικά, πιο παλια που ηταν κακό, στίγμα, δεν το καταλάβαινες, αλλα υπηρχαν παλι.Scouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
Αυτά μόνο στα παρακμιακά πρωϊνάδικα και στο ταμπλοϊντ που ασχολούνται με το Χόλιγουντ τα πιστεύουν. Στην πραγματική ζωή, κανένας δεν βγαίνει από την ντουλάπα. Όλοι ξέρουμε ποιοι στο περιβάλλον μας είναι γκεϊ είτε το λένε ανοιχτά είτε όχι, γιατί πολύ απλά είναι εμφανές (από τον τρόπο που μιλάνε, από τον τρόπο που κινούνται, από τον τρόπο που ντύνονται κτλ).
Επειδή υπάρχουν ιδρυματοποιημένα παιδιά δεν σημαίνει οτι θα τα ρίξουμε στην έσχατη λύση να μεγαλώνουν χωρίς το πατρικό και το μητρικό πρότυπο και χωρίς το ανδρικό και το γυναικείο πρότυπο και μάλιστα να θεωρείται και φυσιολογικό προτυπο οικογένειας η κηδεμονία από ομοφυλόφιλους.Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:19Εγω σκέφτομαι ΠΟΣΟ τυχερό θα είναι ένα παιδάκι, αν ξεφύγει από ένα ίδρυμα και βρει ένα σπίτι που το περιμένουν πώς και πώς να το αγαπήσουν. Τώρα αν στο σπίτι κατουράνε όρθιοι ή καθιστοι, μικρό το κακό.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:17 λες το μανούλα και το μπαμπάκα σαν να πρόκειται για ένα γλυφιτζούρι που -δεν-θα πάρει από το περίπτερο
Ειλικρινά, απορώ πόσο πολυ έχει αμβλυνθεί η συνείδηση των πολιτών αυτού του τόπου.
Θα ήσουν και σύμφωνη φαντάζομαι, να μεγαλώνει το παιδί και με ζευγάρια σαδομαζοχιστών ας πούμε, έτσι...;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
καλα οχι κοτα, καραγκιοζης. Και δεν θα καταλαβεις ποτε την θεση μου οσο καθαρα και να την πω, αλλιως δεν θα ησουν σαν την γαλη.Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:22 Ρε μεγάλε δε θα βρεις δήλωση που να λέει κάτι τέτοιο. Το μόνο που είχα πει αν θυμάμαι καλα δηλαδή, είναι να περιμένουμε και να μην προτρέχουμε.
Ή κάτι τέτοιο.
Αλλά να με λες κότα; Εμένα; Που σε κάθε θέμα θα πάρω θέση; Που λέω τι ψηφίζω, τι κάνω, ποια τα σκεπτικά μου κλπ;
Δηλαδή αν εγώ είμαι κότα, εσύ που δεν έχεις πάρει θέση ποτέ και σε τίποτα εδώ μέσα παρά μόνο περιφέρεσαι από νήμα σε νήμα παριστάνοντας τον αστείο σχολιαστή/κριτή, τι είσαι;
- Otto Weininger
Ντάξει, δεν ισχύει για όλους. Ποτέ δεν θα πίστευα πχ ότι gay ένα σωρό γνωστή ηθοποιόι πχ (για να μείνουμε και στην σοουμπιζScouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
- Otto Weininger
Καλά, πες πρώτα μια θέση σου κάποια στιγμή και μετά το βλέπουμε.enaon έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:25καλα οχι κοτα, καραγκιοζης. Και δεν θα καταλαβεις ποτε την θεση μου οσο καθαρα και να την πω, αλλιως δεν θα ησουν σαν την γαλη.Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:22 Ρε μεγάλε δε θα βρεις δήλωση που να λέει κάτι τέτοιο. Το μόνο που είχα πει αν θυμάμαι καλα δηλαδή, είναι να περιμένουμε και να μην προτρέχουμε.
Ή κάτι τέτοιο.
Αγορίνα; επειδή ξαφνικά τα νδουλικά την είδαν χόμο μαζορέτες, δε σημαίνει ότι οι λοιποί δεξιοί θα ανεχτούν τα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:22τσίμπα μια πουτσότριχα μου μωρή στερεοτυπική φλόμπα κ βγες από το λαγούμι σουScouser έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:16
Συνεπώς, σταμάτα να λες κακές λεξούλες, πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε στην παραλία του κομμωτή και του φαρμακοτρίφτη.
My Life had stood, a Loaded Gun
- Cecily Anne
Πού κολλάει ο σαδομαζοχισμός τώρα με το ζευγάρι γκευ?Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:24Επειδή υπάρχουν ιδρυματοποιημένα παιδιά δεν σημαίνει οτι θα τα ρίξουμε στην έσχατη λύση να μεγαλώνουν χωρίς το πατρικό και το μητρικό πρότυπο και χωρίς το ανδρικό και το γυναικείο πρότυπο και μάλιστα να θεωρείται και φυσιολογικό προτυπο οικογένειας η κηδεμονία από ομοφυλόφιλους.Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:19Εγω σκέφτομαι ΠΟΣΟ τυχερό θα είναι ένα παιδάκι, αν ξεφύγει από ένα ίδρυμα και βρει ένα σπίτι που το περιμένουν πώς και πώς να το αγαπήσουν. Τώρα αν στο σπίτι κατουράνε όρθιοι ή καθιστοι, μικρό το κακό.Saturn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:17 λες το μανούλα και το μπαμπάκα σαν να πρόκειται για ένα γλυφιτζούρι που -δεν-θα πάρει από το περίπτερο
Ειλικρινά, απορώ πόσο πολυ έχει αμβλυνθεί η συνείδηση των πολιτών αυτού του τόπου.
Θα ήσουν και σύμφωνη φαντάζομαι, να μεγαλώνει το παιδί και με ζευγάρια σαδομαζοχιστών ας πούμε, έτσι...;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
βρε φιλε, αν μπορουσες να καταλαβεις την θεση μου θα ημουν κομματοσκυλο. Τεσπα, σορυ μωρε, για καποιο λογο σε συμπαθω, συγνωμη που σε πριζω. Καραγκιοζη.Otto Weininger έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:27 Καλά, πες πρώτα μια θέση σου κάποια στιγμή και μετά το βλέπουμε.
-
nikos p 2020
Κάτσε να βγει στη δημοσιότητα μετά από μερικά χρόνια η πρώτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης/κακοποίησης ανήλικου υιοθετημένου από γκει να δω μετά τι θα λένε;
- Cecily Anne
Ο,τι θα λέγαμε και για αντίστοιχη υπόθεση από στρέιτ. Τσιμεντωμα.nikos p 2020 έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:31 Κάτσε να βγει στη δημοσιότητα μετά από μερικά χρόνια η πρώτη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης/κακοποίησης ανήλικου υιοθετημένου από γκει να δω μετά τι θα λένε;
- Τοξοβόλος_UK
Ποιά καραγκιοζιλίκια συμβαίνουν?aljawn έγραψε: 17 Φεβ 2024, 21:27 ότι οι λοιποί δεξιοί θα ανεχτούν τα καραγκιοζιλίκια που συμβαίνουν.
Τους γαμώ τα πρέκια στην τελική σιγά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-