ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:51
Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:41
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:39
Όχι δεν είναι. Καλώς προστατεύουν την οικογένεια. Αλλά, η οικογένεια δεν απειλείται από αυτό το νομοσχέδιο.
Με εκπλησσεις ρε συ ΟΥΤΙΣ, δεν τα περίμενα αυτά απο εσένα
Όσο για το αν απειλείται ή όχι, έχω πει κι εγώ αλλά οπωσδήποτε και άλλοι πολύ καλύτερα από εμένα
Τι εννοείς δεν το περίμενες από εμένα; Γίνε σαφέστερος.
Μα το νομοσχέδιο τακτοποιεί νομικά ένα ζήτημα υπαρκτό. Η παραδοσιακή οικογένεια μου, πως απειλείται; Αυτό το νομοσχέδιο πως αλλάζει τη ζωή της παραδοσιακής οικογένειας;
Η κλασσική,παραδοσιακή οικογένεια θα εκλείψει μόνο αν καταστεί άχρηστη. Όσο επιτελεί ρόλο εντός του κοινωνικού συνόλου κανείς δεν έχει να φοβηθεί το οτιδήποτε. Και αν σταματήσει η χρησιμότητα της, πάλι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είναι μια εξέλιξη που ήρθε νομοτελειακά.
Εννοώ οτι από όσα διάβαζα να γράφεις κατα καιρούς γενικότερα, δεν περίμενα να παίρνεις τέτοια θέση
Βόμβα στα θεμέλια της οικογένειας είναι ΟΥΤΙΣ. Οικογένεια αποτελείται από γονεικά πρότυπα με συγκεκριμένο φύλο, αρσενικό θηλυκό με δυνατότητα αναπαραγωγής μεταξύ τους, οικο-γένεια, και δεν γίνεται το παιδί αντικειμενοποιείται στα πλαίσια ενός ετσιθελισμού.
'Έχει αναρτηθεί και η ανάλυση του Ράμφου που τα εξηγεί πολύ καλά. Δεν είναι δικαίωμα στα πλαίσια μιας δικονομίας η τεκνοθεσία και η οικογένεια, ωστε να διεκδικείται ως δυνατότητα γνωμικής επιλογής ανεξαρτήτως πλαισίου.