Είναι και συναισθηματικές αντιδράσεις.Saturn έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:11η αληθινή αγάπη δεν είναι συναισθηματικές αντιδράσειςLibre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:08Η αγάπη είναι φυσιολογικό συναίσθημαπετρος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:07 Αν αυτο σου φαινεται φυσιολογικο, πρεπει να σκεφτεις το ενδεχομενο να εισαι ανωμαλος η βλακας...
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
να σου δώσει κι εσένα ο Όττο από τις βιταμίνες τουunder έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:24Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο ΚΑΘΕ Σεργουλοπουλος μπορουσε να κανει παιδι στο εξωτερικο με τροπο παρανομο στην Ελλαδα και να το μεγαλωνει ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλαδα με τον γκομενο του;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:17Το οτι ανοιξατε τον ασκο του Αιολου το εχετε καταλαβει?
Θα το καταλαβετε στο επομενο διαστημα.
Εγω οχι. Αυτο ειναι δουλεια της κυβερνησης. Και συνταγματικα να το παρεις η οικογένεια και η ανατροφη των παιδιων προστατευεται συνταγματικα. Η κυβερνηση οφειλε να προστατευσει τις παραδοσιακες αξιες για το καλο αυτου του τοπου.
Αν εσυ ως αντερ δεν τους βαζεις σπιτι σου γιατι δεν θες και δεν σου αρέσει αυτο που γινεται γιατι εχεις γαλουχηθει με τις παραδοσιακες οικογενειακες αξιες οπως ολοι μας πως ζητας απο το κράτος να σπάσει αυτές τις αξιες και να τις ισοπεδώσει? Πως πας κοντρα στον ιδιο σου τον εαυτο?
Η οικογένεια εχει πατέρα και μητερα. Δεν εχει πατερα και πατερα ουτε μητέρα και μητερα. Αnd thats final εδω και 10000 χρονια τωρα.
Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο καθενας μπορουσε ακομα και να υιοθετησει (δηλαδη ουσιαστικα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ) παιδι στο εξωτερικο και να το μεγαλωνει νομιμα στην Ελλαδα;
Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ολα αυτα συμβαινουν ΗΔΗ ακριβως διπλα σου και οτι αυτο το νομοσχεδιο ουσιαστικα το μονο που κανει ειναι να ενισχυσει τα δικαιωματα αυτων των ΔΥΣΤΥΧΩΝ παιδιων;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Τοξοβόλος_UK
Ψηφίζω ναι! Όπως εδώ και χρόνια έχω πει νόμιμες οι δημόσιες παρτούζες.break έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:24
Και ξαναρωτάω εγώ. Πολυγαμία. Ανθρώπινο δικαίωμα. Θα το φέρουμε στην βουλή ;
Ελπίζω να περάσουν σύντομα και αυτά.
- Otto Weininger
Φυσικά.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:25Συμφωνώ σε κάποια απο αυτά που λες. Θα προσθέσω όμως πως πρέπει να στηριχθούν οι βουλευτές που αντιτάχθηκαν.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19Εστηλιτευσα τον "αξιακό κώδικα" που αναφέρθηκε, ο οποίος δεν είναι άλλο από το ο,τι μου έρθει στο κεφάλι. Κάτι που δεν είναι κακό απαραίτητα αλλά να ξέρουμε τι λέμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:25
Και αυτό τί σημαίνει βρε Οττο; Ότι θα πρέπει να τη δουν όσοι ψήφισαν νδ οι άτλαντες των νέων δεδομένων; Σοβαρά τώρα;
Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της λογικής και πρακτικής του ζαιισμού, τί είναι;
Για όσους γουστάρουν κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της φιτνες πολιτικής, μια χαρά είναι. Αλλά το να σου καθορίζει και το πρόγραμμα βαρών η κάθε σαλταρισμένη λουλού, πάει πολύ.
Δεν είμαστε Ατλαντες των νέων δεδομένων αλλά πλέον πρέπει να ζυγιζουμε το κάθε τι. Αν για κάποιον η κόκκινη γραμμή είναι το χτεσινό, ας μην ξαναψηφισει ΝΔ.
Όποιος θέλει να πάει σε ρωσοψέκ, νατσιους, αιλυνες κλπ ας πάει.
Όποιος θέλει να ψηφίσει τον εθνικό κλαψιαρη ας το κάνει επίσης.
Ή ας πάει απευθείας σε ζαίους.
Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Θέλω μα κυβερνάει η ΝΔ γιατί την θεωρώ καλύτερη όλων. Μέσα από τις επιλογές βουλευτών που μου δίνει θα διαλέγω όποιον θεωρώ πιο κοντά σε μένα και καλύτερο.
Όπως τώρα με τις ευρωεκλογές. Πλην Βοζενμπεργκ και Ασημακοπουλου δε θα ψηφίσω κανέναν άλλο από όσους ψήφισα το 2019. Θα βρω άλλους.
Όποιος όμως μου κουνάει το δάχτυλο ως υπερΔεξιος ενώ έχει υπάρξει κολαουζος των ζαίων ή ψήφιζε παπαριες όταν η χώρα κρεμόταν από μια κλωστή και μάλιστα σήμερα όχι μόνο κουνάει το δάχτυλο αλλά επιθυμεί διάσπαση της ΝΔ προς όφελος των ζαίων (κυρίως) και του Ανδρουλακη, στα μάτια μου είναι αστείος.
Όπως εγώ είμαι κομματόσκυλο στα δικά του.
Και να σου πω κάτι; Είμαι. Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο Κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Που μάλιστα αποτελείται από 80-90% καθαρόαιμους Δεξιούς ψηφοφόρους και βουλευτές. Μέσα από εκεί θα δώσω την μάχη την ιδεολογική.
Όχι μέσα από τα λιμά ή τις κλαψιάρες του 0,8%
Let them make the first mistake. We make the last move.
Προσωπικώς, δεν σου κουνάω το δάχτυλο. Αντιθέτως, εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό το ότι ξεκαθαρίζεις τις απόψεις σου, σε πλήρη αντίθεση με τις υπόλοιπες λουλούδες, που φωνασκούν χωρίς να δηλώνουν ποτέ τι και γιατί ψήφισαν.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19Εστηλιτευσα τον "αξιακό κώδικα" που αναφέρθηκε, ο οποίος δεν είναι άλλο από το ο,τι μου έρθει στο κεφάλι. Κάτι που δεν είναι κακό απαραίτητα αλλά να ξέρουμε τι λέμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:25Και αυτό τί σημαίνει βρε Οττο; Ότι θα πρέπει να τη δουν όσοι ψήφισαν νδ οι άτλαντες των νέων δεδομένων; Σοβαρά τώρα;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:17
Ο αξιακός κώδικας όπως τον περιγράφεις είναι ο,τι του φανεί του λολοστεφανη. Αξιακός κώδικας του 2015 ο ΕΝΦΙΑ ας πούμε.
Από κει και πέρα ο,τι θες κάνεις, αλίμονο. Απλά σου υπενθύμισα ότι επειδή έβαλες πλάτη στους ζαίους και έπιασε το 2015, μην περιμένεις ότι θα γίνει και τώρα.
Για όσους γουστάρουν κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της φιτνες πολιτικής, μια χαρά είναι. Αλλά το να σου καθορίζει και το πρόγραμμα βαρών η κάθε σαλταρισμένη λουλού, πάει πολύ.
Δεν είμαστε Ατλαντες των νέων δεδομένων αλλά πλέον πρέπει να ζυγιζουμε το κάθε τι. Αν για κάποιον η κόκκινη γραμμή είναι το χτεσινό, ας μην ξαναψηφισει ΝΔ.
Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Θέλω μα κυβερνάει η ΝΔ γιατί την θεωρώ καλύτερη όλων. Μέσα από τις επιλογές βουλευτών που μου δίνει θα διαλέγω όποιον θεωρώ πιο κοντά σε μένα και καλύτερο.
Όπως τώρα με τις ευρωεκλογές. Πλην Βοζενμπεργκ και Ασημακοπουλου δε θα ψηφίσω κανέναν άλλο από όσους ψήφισα το 2019. Θα βρω άλλους.
Όποιος όμως μου κουνάει το δάχτυλο ως υπερΔεξιος ενώ έχει υπάρξει κολαουζος των ζαίων ή ψήφιζε παπαριες όταν η χώρα κρεμόταν από μια κλωστή και μάλιστα σήμερα όχι μόνο κουνάει το δάχτυλο αλλά επιθυμεί διάσπαση της ΝΔ προς όφελος των ζαίων (κυρίως) και του Ανδρουλακη, στα μάτια μου είναι αστείος.
Και να σου πω κάτι; Είμαι. Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο Κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Που μάλιστα αποτελείται από 80-90% καθαρόαιμους Δεξιούς ψηφοφόρους και βουλευτές. Μέσα από εκεί θα δώσω την μάχη την ιδεολογική.
Και δεν σε βάζω στον ίδιο κουβά με τον άντερ.
Αλλά διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως στο ότι η νδ είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.
Γιατί κακά τα ψέμματα, ούτε ισχυρό ούτε κεντροδεξιό κόμμα είναι. Κομπάρσος που θέλει να μείνει στο θίασο για να εξασφαλίσει τα προς το ευζην, είναι. Όπως και πολλά άλλα κόμματα άλλωστε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Την γνωμη μου γι'αυτους που "αντιταχθηκαν" την εγραψα. Το ξαναλεω, ηθελε να υπαρχουν "αντιταγμενοι".Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:25Συμφωνώ σε κάποια απο αυτά που λες. Θα προσθέσω όμως πως πρέπει να στηριχθούν οι βουλευτές που αντιτάχθηκαν.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19Εστηλιτευσα τον "αξιακό κώδικα" που αναφέρθηκε, ο οποίος δεν είναι άλλο από το ο,τι μου έρθει στο κεφάλι. Κάτι που δεν είναι κακό απαραίτητα αλλά να ξέρουμε τι λέμε.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:25
Και αυτό τί σημαίνει βρε Οττο; Ότι θα πρέπει να τη δουν όσοι ψήφισαν νδ οι άτλαντες των νέων δεδομένων; Σοβαρά τώρα;
viewtopic.php?f=29&t=52655&p=3364946#p3364946
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και ολο αυτο επειδη οι γκευ δεν μπορουν να κανουν παιδια.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:24Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο ΚΑΘΕ Σεργουλοπουλος μπορουσε να κανει παιδι στο εξωτερικο με τροπο παρανομο στην Ελλαδα και να το μεγαλωνει ΝΟΜΙΜΑ στην Ελλαδα με τον γκομενο του;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:17Το οτι ανοιξατε τον ασκο του Αιολου το εχετε καταλαβει?
Θα το καταλαβετε στο επομενο διαστημα.
Εγω οχι. Αυτο ειναι δουλεια της κυβερνησης. Και συνταγματικα να το παρεις η οικογένεια και η ανατροφη των παιδιων προστατευεται συνταγματικα. Η κυβερνηση οφειλε να προστατευσει τις παραδοσιακες αξιες για το καλο αυτου του τοπου.
Αν εσυ ως αντερ δεν τους βαζεις σπιτι σου γιατι δεν θες και δεν σου αρέσει αυτο που γινεται γιατι εχεις γαλουχηθει με τις παραδοσιακες οικογενειακες αξιες οπως ολοι μας πως ζητας απο το κράτος να σπάσει αυτές τις αξιες και να τις ισοπεδώσει? Πως πας κοντρα στον ιδιο σου τον εαυτο?
Η οικογένεια εχει πατέρα και μητερα. Δεν εχει πατερα και πατερα ουτε μητέρα και μητερα. Αnd thats final εδω και 10000 χρονια τωρα.
Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ο καθενας μπορουσε ακομα και να υιοθετησει (δηλαδη ουσιαστικα να ΑΓΟΡΑΣΕΙ) παιδι στο εξωτερικο και να το μεγαλωνει νομιμα στην Ελλαδα;
Δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι ολα αυτα συμβαινουν ΗΔΗ ακριβως διπλα σου και οτι αυτο το νομοσχεδιο ουσιαστικα το μονο που κανει ειναι να ενισχυσει τα δικαιωματα αυτων των ΔΥΣΤΥΧΩΝ παιδιων;
Ε αν ηταν φυσιολογικο θα ειχε προνοησει η φυση να κανουν.
Ομως η φυση τους εχει αφησει στην απεξω και το μονο που εχει καταφέρει αυτο το νομοσχέδιο ειναι να κανονικοποιησει το αφυσικο.
Οταν στα επομενα χρονια σου ερθουν και οι πολυγαμιστες ξερω γω και σου ζητάνε να παντρευονται νομιμα 5 γυναικες και 2 αντρες ο καθενας ε καντους ενα νομο. Δικαιωματα εχουν και αυτοι. Τι θα ειναι παρανομο? Αφου θελουν να εχουν 5 γυναικες και 2 αντρες στο κρεβατι τους.
Και μετα θα ερθουν και αλλοι που θα τους ανοιξει η ορεξη. Και θα σου πουν γιατι να μην παντρευομαστε και τα σκυλια μας? Γιατι να μην παντρευομαστε και τα παιδια μας? Γιατι να μην παντρευομαστε και τα δεντρα μας? Ολα αυτα νομιμα.
Γιατι αυτο τον ασκο του Αιολου ανοιξατε. Σε λιγο θα ζητανε δικαιωματα ολοι. Και θα καταληξουμε μια κοινωνια χωρις ηθικη και αρχές.
Και οταν γινει αυτο. Γιατι θα γινει απο δω και περα να εισαι σιγουρος (ηδη σε αλλες χωρες καποιοι το κανουν ηδη δεν ξερω νομιμα η οχι αλλα γινεται. Αλλος παντρευεται το σκυλι του τον εαυτο του, μια φουσκωτη κουκλα κλπ) τοτε θα ερθω και θα σου "I told you so but you never listened".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λιγάκι. Μια ομάδα ανθρώπων κατέκτησε ένα αστικό δικαίωμα, που στερείτο δίχως λόγο.
Οι παραδοσιακές οικογένειες θα παραμείνουν παραδοσιακές. Αν θεωρείτε τις αξίες σας ανώτερες δεν χρειάζεστε νόμους για να σας τις προστατεύουν
Οι παραδοσιακές οικογένειες θα παραμείνουν παραδοσιακές. Αν θεωρείτε τις αξίες σας ανώτερες δεν χρειάζεστε νόμους για να σας τις προστατεύουν
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Τοξοβόλος_UK
Δε μου απάντησες όμως αν θα μου κάτσεις.
Μη φοβάσαι. Θα σε αποκαταστήσω μέσω γάμου αν σου αρέσει.
ε! πέρνα κι εσύ οπωσδήποτε για βιταμίνες από το φαρμακείο, θα ρέψειςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:27Ψηφίζω ναι! Όπως εδώ και χρόνια έχω πει νόμιμες οι δημόσιες παρτούζες.break έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:24
Και ξαναρωτάω εγώ. Πολυγαμία. Ανθρώπινο δικαίωμα. Θα το φέρουμε στην βουλή ;
Ελπίζω να περάσουν σύντομα και αυτά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σε παρακαλώ να σταματήσεις να προκαλείς.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:33Δε μου απάντησες όμως αν θα μου κάτσεις.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Σε ποια επόμενα χρόνια αναφέρεσαι;George_V έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:32 Οταν στα επομενα χρονια σου ερθουν και οι πολυγαμιστες ξερω γω και σου ζητάνε να παντρευονται νομιμα 5 γυναικες και 2 αντρες ο καθενας ε καντους ενα νομο. Δικαιωματα εχουν και αυτοι. Τι θα ειναι παρανομο? Αφου θελουν να εχουν 5 γυναικες και 2 αντρες στο κρεβατι τους.
Αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά γάμος μεταξύ τριών ατόμων
https://www.lifo.gr/now/world/anagnoris ... ion-atomon
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να τα αποκληρωσεις, προφανως τα μεγαλωσες με βαση το χρημα και την περιουσια και αυτο ειναι τιμωρια για τα παιδια σου, εμενα οταν ο πατερας μου ειναι στεναχωρημενος για κατι που εκανα, δεν θα με παρει στο τηλεφωνο καθημερινα. Αυριο θα τα πινω μαζι του και θα σκεφτομαι οτι υπαρχουν και πατεραδες που τιμωρουν τα παιδια με την αποκληρωση, ενω ο δικος μου με τιμωρει με την απουσια του για λιγες μερες και θα ευχαριστω τον Θεο που γεννηθηκα σε αυτη την οικογενεια.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:19Εάν τα παιδιά μου με αντιμετώπιζαν στα 85 μου χωρίς σεβασμό λόγω της ανημποριας μου θα τα αποκληρωνα. Ευτυχώς δεν έχουν τέτοια αγωγή.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:17Και το δικο σου για την αποκληρωση....Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:15
Έτσι λες εσύ τώρα. Το αρχικό σου ποστ μια χαρά υπάρχει ακόμη.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στρέιτ τρολάκι είναι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:35Σε παρακαλώ να σταματήσεις να προκαλείς.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:33Δε μου απάντησες όμως αν θα μου κάτσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δηλαδή οι νόμοι για την προστασία της οικογένειας στο Σύνταγμα, είναι περιττοί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 14:33 Παιδιά, ας ηρεμήσουμε λιγάκι. Μια ομάδα ανθρώπων κατέκτησε ένα αστικό δικαίωμα, που στερείτο δίχως λόγο.
Καταλαβαίνεις τί γράφεις και πόσο αυτοαναιρείσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις