ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:25
Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:17
Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15
Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.
Ο αξιακός κώδικας όπως τον περιγράφεις είναι ο,τι του φανεί του λολοστεφανη. Αξιακός κώδικας του 2015 ο ΕΝΦΙΑ ας πούμε.
Από κει και πέρα ο,τι θες κάνεις, αλίμονο. Απλά σου υπενθύμισα ότι επειδή έβαλες πλάτη στους ζαίους και έπιασε το 2015, μην περιμένεις ότι θα γίνει και τώρα.
Και αυτό τί σημαίνει βρε Οττο; Ότι θα πρέπει να τη δουν όσοι ψήφισαν νδ οι άτλαντες των νέων δεδομένων; Σοβαρά τώρα;
Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της λογικής και πρακτικής του ζαιισμού, τί είναι;
Για όσους γουστάρουν κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της φιτνες πολιτικής, μια χαρά είναι. Αλλά το να σου καθορίζει και το πρόγραμμα βαρών η κάθε σαλταρισμένη λουλού, πάει πολύ.
Εστηλιτευσα τον "αξιακό κώδικα" που αναφέρθηκε, ο οποίος δεν είναι άλλο από το
ο,τι μου έρθει στο κεφάλι. Κάτι που δεν είναι κακό απαραίτητα αλλά να ξέρουμε τι λέμε.
Δεν είμαστε Ατλαντες των νέων δεδομένων αλλά πλέον πρέπει να ζυγιζουμε το κάθε τι. Αν για κάποιον η κόκκινη γραμμή είναι το χτεσινό, ας μην ξαναψηφισει ΝΔ.
Όποιος θέλει να πάει σε ρωσοψέκ, νατσιους, αιλυνες κλπ ας πάει.
Όποιος θέλει να ψηφίσει τον εθνικό κλαψιαρη ας το κάνει επίσης.
Ή ας πάει απευθείας σε ζαίους.
Για εμένα τα πράγματα είναι απλά. Θέλω μα κυβερνάει η ΝΔ γιατί την θεωρώ καλύτερη όλων. Μέσα από τις επιλογές βουλευτών που μου δίνει θα διαλέγω όποιον θεωρώ πιο κοντά σε μένα και καλύτερο.
Όπως τώρα με τις ευρωεκλογές. Πλην Βοζενμπεργκ και Ασημακοπουλου δε θα ψηφίσω κανέναν άλλο από όσους ψήφισα το 2019. Θα βρω άλλους.
Όποιος όμως μου κουνάει το δάχτυλο ως υπερΔεξιος ενώ έχει υπάρξει κολαουζος των ζαίων ή ψήφιζε παπαριες όταν η χώρα κρεμόταν από μια κλωστή και μάλιστα σήμερα όχι μόνο κουνάει το δάχτυλο αλλά επιθυμεί διάσπαση της ΝΔ προς όφελος των ζαίων (κυρίως) και του Ανδρουλακη, στα μάτια μου είναι αστείος.
Όπως εγώ είμαι κομματόσκυλο στα δικά του.
Και να σου πω κάτι; Είμαι. Η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο και ισχυρότερο Κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Που μάλιστα αποτελείται από 80-90% καθαρόαιμους Δεξιούς ψηφοφόρους και βουλευτές. Μέσα από εκεί θα δώσω την μάχη την ιδεολογική.
Όχι μέσα από τα λιμά ή τις κλαψιάρες του 0,8%