Εσύ είσαι απλά ηλίθιος που ενώ έχουμε πει κάτι 100 φορές αναλυτικά αδυνατείς να το καταλάβεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Otto Weininger
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Οπου πατριδα μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν ο ΕΝΦΙΑ.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02
Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.
Αλλά μην περιμένεις να ευδοκιμήσει η πλάτη που θα βάλεις στους ζαίους επειδή έπιασε όταν το έκανες το 2015.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Δεν είχα ποτέ ως στόχο ζωής να γίνω κτηνοτρόφα, καλό μου. Ειδικώς στο πολιτικό πλαίσιο.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:14Να αποκτησεις.Θα σε βοηθησουν σε πολλα πραγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Εγώ δεν έχω πρόβατα. Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ ζουζούνια όλους τους αρκουδιάρηδες που δεν έχω δει ποτέ εκ του σύνεγγυς να λένε τις ίδιες παπαριές που λένε στο πχόρουμ και όχι μόνον.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:01
Στο βουνο παω για να βοσκησω τα προβατα μου.Και εκει δεν εχει τυχει να δω μηρμυγκια να το παιζουν αρκουδες.
Τυχαίο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Ο αξιακός κώδικας όπως τον περιγράφεις είναι ο,τι του φανεί του λολοστεφανη. Αξιακός κώδικας του 2015 ο ΕΝΦΙΑ ας πούμε.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02
Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.
Αλλά μην περιμένεις να ευδοκιμήσει η πλάτη που θα βάλεις στους ζαίους επειδή έπιασε όταν το έκανες το 2015.
Από κει και πέρα ο,τι θες κάνεις, αλίμονο. Απλά σου υπενθύμισα ότι επειδή έβαλες πλάτη στους ζαίους και έπιασε το 2015, μην περιμένεις ότι θα γίνει και τώρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Στο είχα πει κάποτε ότι είσαι ΚΚ και δεν το ξερειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 10:29 και να πούμε και ένα μπράβο στο ΚΚΕ για την καθαρή και συνεπή στάση του. τους συμπαθώ όλο και περισσότερο
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
γιατί θίχτηκες μικρό μου πόνυ;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15Εσύ είσαι απλά ηλίθιος που ενώ έχουμε πει κάτι 100 φορές αναλυτικά αδυνατείς να το καταλάβεις.
μήπως δεν σου άρεσαν οι φωτο που πόσταρα εχθές με αγόρια του bdsm να χαριεντίζονται με τρίχρονα;
για πες, ποιό είναι το επόμενο που θα περάσετε, για τα δικαιώματα των κοπρολάγνων ή των παιδόφιλων;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Εμπεδοκλής
Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Προσωπικά ο σταυρός που έβαλα στο ψηφοδέλτιο, έπιασε τόπο. Είναι και ο μόνος λόγος να στηρίξω πάλι ΝΔ, αν βέβαια τον ξαναβάλουν υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02
Λάθος. Όλα αυτά είναι δικαιολογίες στον εαυτό σας ότι δεν κάνατε κάτι λάθος όσον αφορά την ψήφο σας. Ο εκλογικός νόμος είναι τέτοιος που το πρώτο κόμμα πήρε μπόνους βουλευτών. Συνέβαλες στην εκλογή ενός κόμματος και των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του γάμου.
Αυτό το βρώμικο παιχνίδι έκανε η ΝΔ. Γνωρίζοντας τη στήριξη από ορισμένο τμήμα της αντιπολίτευσης άφησε μερικούς βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση να μην το ψηφίσουν ώστε να είναι χαρούμενοι οι ψηφοφόροι ότι δεν στήριξαν ενώ στην πραγματικότητα στήριξαν και θα στηρίζουν.
Δεν ξερω τι στοχο ζωης ειχες αλλα πρεπει να ηταν πολυ χαμηλος αν πορευοσουν με τετοιου ειδους ευφυολογηματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:16Δεν είχα ποτέ ως στόχο ζωής να γίνω κτηνοτρόφα, καλό μου. Ειδικώς στο πολιτικό πλαίσιο.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:14Να αποκτησεις.Θα σε βοηθησουν σε πολλα πραγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11
Εγώ δεν έχω πρόβατα. Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ ζουζούνια όλους τους αρκουδιάρηδες που δεν έχω δει ποτέ εκ του σύνεγγυς να λένε τις ίδιες παπαριές που λένε στο πχόρουμ και όχι μόνον.
Τυχαίο;![]()
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στις τελευταίες εκλογές είχα μεταφέρει δικαιώματα απο Α' Αθηνών στη λακωνία.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:14Κακά τα ψέμματα, ο μόνος νδκράτης που στάθηκε αξιοπρεπώς ήταν ο Σαμαράς.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Προσωπικά ο σταυρός που έβαλα στο ψηφοδέλτιο, έπιασε τόπο. Είναι και ο μόνος λόγος να στηρίξω πάλι ΝΔ, αν βέβαια τον ξαναβάλουν υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05
Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.
ο κος Δαβάκης Αθανάσιος τίμησε την ψήφο μου αλλά και την ψήφο των λακώνων, όχι απλά με αποχη/παρων αλλά με καθαρό ΟΧΙ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ακόμα οι ζαίοι σου φταίνε, Όττο;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:17Ο αξιακός κώδικας όπως τον περιγράφεις είναι ο,τι του φανεί του λολοστεφανη. Αξιακός κώδικας του 2015 ο ΕΝΦΙΑ ας πούμε.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05
Από κει και πέρα ο,τι θες κάνεις, αλίμονο. Απλά σου υπενθύμισα ότι επειδή έβαλες πλάτη στους ζαίους και έπιασε το 2015, μην περιμένεις ότι θα γίνει και τώρα.
την ατζέντα τους στηρίζεις με νύχια και με δόντια βρε
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Η απολογητική των κομματόσκυλων για τα περήφανα ντεμεκ ΌΧΙ τους, είναι απολαυστικώς εμμετική..
Μπράβο σε όσους νεοδημοκράτες βουλευτές δεν φοβήθηκαν την εσωκομματική τρομοκρατία και στάθηκαν όρθιοι..!!!Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:19 Στις τελευταίες εκλογές είχα μεταφέρει δικαιώματα απο Α' Αθηνών στη λακωνία.
ο κος Δαβάκης Αθανάσιος τίμησε την ψήφο μου αλλά και την ψήφο των λακώνων, όχι απλά με αποχη/παρων αλλά με καθαρό ΟΧΙ.
Μεγάλη ευθύνη όσοι απείχαν..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Aitwlos έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:18Στο είχα πει κάποτε ότι είσαι ΚΚ και δεν το ξερειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 10:29 και να πούμε και ένα μπράβο στο ΚΚΕ για την καθαρή και συνεπή στάση του. τους συμπαθώ όλο και περισσότερο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Χωρίς παραιτήσεις, άλλος ένας φερετζές..Parrot έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:23Μπράβο σε όσους νεοδημοκράτες βουλευτές δεν φοβήθηκαν την εσωκομματική τρομοκρατία και στάθηκαν όρθιοι..!!!Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:19 Στις τελευταίες εκλογές είχα μεταφέρει δικαιώματα απο Α' Αθηνών στη λακωνία.
Μεγάλη ευθύνη όσοι απείχαν..
Και αυτό τί σημαίνει βρε Οττο; Ότι θα πρέπει να τη δουν όσοι ψήφισαν νδ οι άτλαντες των νέων δεδομένων; Σοβαρά τώρα;Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:17Ο αξιακός κώδικας όπως τον περιγράφεις είναι ο,τι του φανεί του λολοστεφανη. Αξιακός κώδικας του 2015 ο ΕΝΦΙΑ ας πούμε.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:15Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05
Αν αυτό δεν είναι η επιτομή της λογικής και πρακτικής του ζαιισμού, τί είναι;
Για όσους γουστάρουν κάτι τέτοιο στο πλαίσιο της φιτνες πολιτικής, μια χαρά είναι. Αλλά το να σου καθορίζει και το πρόγραμμα βαρών η κάθε σαλταρισμένη λουλού, πάει πολύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-