!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
https://m.902.gr/eidisi/apopseis-sholia ... ack-fridayHome
ΑΠΟΨΕΙΣ/ΣΧΟΛΙΑ
Τρίτη 30/01/2024 - 17:36
Εμπόριο βρεφών με καλύτερες τιμές... την black friday
Facebook logoTwitter logoPrint Mail logo
Δεν είναι ούτε κακόγουστο αστείο, ούτε επινόηση. Είναι αλήθεια και η αποκρουστική πραγματικότητα της εμπορευματοποίησης της τεκνοθεσίας από ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια. Όπως έχουμε ξαναγράψει η αγορά της παρένθετης μητρότητας ανέρχεται σήμερα στα 14 δισεκατομμύρια παγκοσμίως και αναμένεται να δεκαπλασιαστεί την επόμενη δεκαετία.
Σε αυτά τα πλαίσια και ψάχνοντας μεγάλους ομίλους στις χώρες όπου η μπίζνα της παρένθετης μητρότητας δουλεύει εδώ και χρόνια πέσαμε ακόμα και σε προσφορές βρεφών την black friday. Δεν υπάρχει κάτι λάθος σε αυτό που διαβάσατε. Κέντρο ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ουκρανία - χώρα που αποτελεί διεθνές κέντρο για την παρένθετη μητρότητα - διαφήμιζε ειδικές προσφορές για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητρότητας για την black friday! Όπως αναφέρει το «BiotexCom - Κέντρο για την ανθρώπινη αναπαραγωγή» στην ιστοσελίδα του:
«Βιαστείτε και κερδίστε έκπτωση για πακέτα παρένθετης μητρότητας:
- 1.947 ευρώ - All-Inclusive VIP
- 1.497 ευρώ - All-Inclusive STANDARD+
- 1.197 ευρώ - All-Inclusive STANDARD...
Οι εκπτώσεις θα είναι ενεργές από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου...Βιαστείτε και κάντε πραγματικότητα την απόκτηση ενός βρέφους...».
Αυτή είναι η πραγματικότητα που έρχεται στην χαρούμενη καπιταλιστικη σας δυστοπια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λες για τον γλείφτη που προσπαθούσε να γυρίσει πίσω στη ΝΔ; Θα προτιμούσα να ψηφίσω τον ΧίοΔημοκράτης έγραψε: 16 Φεβ 2024, 09:27Θα κατέβεις ο φαίλος ευρωεκλογές;
κανε οτι γουσταρεις αντερ, δες οτι γουσταρεις.under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:01Στο βουνο παω για να βοσκησω τα προβατα μου.Και εκει δεν εχει τυχει να δω μηρμυγκια να το παιζουν αρκουδες.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:00Ελα παραδεξου το, δεν πας στο βουνο για κυνηγι....under έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:50 Λοιπον να το κανουμε λιανα και στη χαζουλα τη Γαλη και στους λοιπους τριβλακες.
Ο Σεργουλοπουλος με τον συντροφο του (και οχι μονο αυτοι) μεγαλωνουν εδω και πολλα χρονια παιδια στην Ελλαδα.
Δεν θα ξεκινησουν απο σημερα.Ηδη το εκαναν.
Καλως η κακως η πραγματικοτητα εχει ξεπερασει τον φανταστικο κοσμο του τραυλου του Nostalgia και καλως ή κακως υπαρχουν ΗΔΗ παιδια που εχουν πεσει στα χερια των Σεργουλοπουλων χωρις ολοι εσεις να μπορειτε να κανετε τιποτα και χωρις ολοι εσεις να εχετε ενδιαφερθει γιατι αυτο επιτρεπεται.
Γι αυτο λοιπον,ολες εδω οι κλαψες,ειναι ακομα μια φορα υποκριτικες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:44Συμφωνώ.Lugozzi έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:38αυτά τα έγραψα χθες
δεν ξέρω αν παρακολουθούσες το νήμα
ναι μεν, αλλά
τις ισχύει σε άλλες χώρες κλπ
όταν είνα προεκλογικη δέσμευση, βγαίνεις και το λες
το λέει ο αρχηγός, το λένε οι υποψήφιοι βουλευτές κλπ
το ξέρει ο κόσμος
δεν το κρύβεις
Εγώ το περίμενα ότι θα συμβεί μέσα σε αυτή την τετραετία.
Και διαφωνώ στο κομμάτι της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια όταν δεν είναι ο ένας εκ των 2 βιολογικός πατέρας.
τί γίνεται με τους ζαίους; όλα καλά;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ δεν έχω πρόβατα. Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ ζουζούνια όλους τους αρκουδιάρηδες που δεν έχω δει ποτέ εκ του σύνεγγυς να λένε τις ίδιες παπαριές που λένε στο πχόρουμ και όχι μόνον.
Τυχαίο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Φεβ 2024, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Δεν ξέρω πως τα σπούδασες τα οικονομικά και πώς τα χρησιμοποιησες, αλλά αυτό μου δείχνει ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα όταν λες ότι οι σπουδές νηπιαγωγού είναι πιο σοβαρές από τις κορυφαίες σχολές ή έστω τους αποφοίτους της μέσης σχολης οικονομικων. Εκτός κι αν δεν είσαι ειλικρινής και το λες έτσι απλά για να το πεις.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:31Φυσικά και δεν ειναι ισότιμο, είναι πολύ σοβαρότερο απο τα οικονομικά. Και λέω οικονομικά γιατί τα σπουδασα και ξέρω πως δεν έχουν καμια σχέση με τον έξω κόσμο.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:18
Ναι. Το να σπουδάσεις πώς θα μάθεις βασικά πράγματα σε νήπια δεν το θεωρώ ισότιμο αντίληψης της ενήλικης πραγματικότητας, όπως και κάποιες άλλες σπουδες ή τις ειδικότητες των πρώην ΤΕΙ που έγιναν εν μία νυκτί ΑΕΙ.
Άλλοι θέλουν δέσμευση άλλοι δε θέλουν. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν να κάνουν αναπόφευκτα και με το εάν υφίσταται οικονομικό χασμα. Όπως είχαμε εμείς το δικαίωμα επιλογής να παντρευτούμε δε βλέπω το λόγο να μην το έχουν και οι ομοφυλόφιλοι.
Την ελεύθερη αγορά την έχω ζήσει και ως υπάλληλος και ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως αυτούσιος ιδιοκτητης και ως "αυλικός" όπως αρέσκεσαι να χαρακτηρίζεις. Όλες οι θέσεις αυτές σου επιτρέπουν να αντιληφθείς πώς λειτουργεί σε μικρότερο ή σε μεγαλύτερο βαθμό. Όχι το να διορίζεσαι στο δημόσιο είτε αξιοκρατικά επειδή πήρες 4 πιστοποιητικά γλωσσών και μετα δεν έκανες τίποτα μέσα στην υπηρεσία είτε αναξιοκρατικα. Το μοντέλο αυτό αργά η γρήγορα θα χρεοκοπήσει εάν βασίζεται σε δανεικά η θα οδηγήσει σε πολύ πιο περιορισμένη πρόσβαση σε αγαθά.
Γιατί δε παραδέχεστε πως θέλετε απλά να δείξετε ισχύ; Ισχύ βέβαια εκει που σας παίρνει, γιατί όπου δε σας παίρνει κοκοκο όπως έκανε ο καπουτσίδης απέναντι στον Δημητράκη.
Δεν εξετάζω το θέμα που μπήκε και πως μπήκε ο άλλος στο δημόσιο. Εξετάζουμε τι αντίληψη μπορεί να έχει κάποιος με όρους πραγματικής αγοράς και εμπορίου. Σε αυτον τον τομέα ένας υπάλληλος πολυεθνικής έχει τιην ίδια ακριβώς ικανότητα με έναν δημόσιο υπάλληλο. Κοινώς ένα μικρόκοσμο.
Φαντάζομαι θα ήσουν πολύ επιτυχημένος ΕΕ για να επιλέξεις μετά το ρόλο του υπαλλήλου πολυεθνικής. Αν πάντα ισχύουν αυτά που λες.
Υπάλληλος ήμουν σε νεαρότερη ηλικία.
Καμία σχέση δεν έχει με το πώς αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα ως δημόσιος υπάλληλος.
Προσωπικά ο σταυρός που έβαλα στο ψηφοδέλτιο, έπιασε τόπο. Είναι και ο μόνος λόγος να στηρίξω πάλι ΝΔ, αν βέβαια τον ξαναβάλουν υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:46
Κανένα damage control.
Μέχρι τις ευρωεκλογές τα λιμά εκ δεξιών θα το κρατάνε ψιλά μπας και, και μετά τέλος.
Αλλά μην περιμένεις να ευδοκιμήσει η πλάτη που θα βάλεις στους ζαίους επειδή έπιασε όταν το έκανες το 2015.
Εδώ στο παπει μας. Καμία σχέση δεν έχουν με την ελεύθερη αγορά, όταν ξεφεύγεις απο το θεωρητικό και τα βιβλία σου ανοίγεται μπροστά σου ένας άλλος κόσμος. Στον κόσμο των οικονομικών και του εμπορίου είμαι απο πριν βγάλω γένια κια μάλιστα σε κλάδο που δε πέφτουν χαϊδέματα. Ειλικρινής είμαι, άλλωστε με ξέρουν irl καμια εικοσαριά άτομα απο εδω μέσα.Philip Mortimer έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11
Δεν ξέρω πως τα σπούδασες τα οικονομικά και πώς τα χρησιμοποιησες, αλλά αυτό μου δείχνει ότι δεν έχεις επαφή με την πραγματικότητα όταν λες ότι οι σπουδές νηπιαγωγού είναι πιο σοβαρές από τις κορυφαίες σχολές ή έστω τους αποφοίτους της μέσης σχολης οικονομικων. Εκτός κι αν δεν είσαι ειλικρινής και το λες έτσι απλά για να το πεις.
Υπάλληλος ήμουν σε νεαρότερη ηλικία.
Καμία σχέση δεν έχει με το πώς αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα ως δημόσιος υπάλληλος.
Δεν έχω κάνει ποτέ αυλικός(όπως ο ίδιος δήλωσες πως εισαι(?) ή εχεις υπάρξει(?) ούτε ποτέ είχα πλάτες κάποιου brand πολυεθνικής, η χαρισμένα φράγκα που θα μου επιτρέπουν και σε 5-6 αποτυχίες βρε αδερφέ. Χωρις λοιπόν αυτά τα ευεργετήματα επίτρεψε μου να έχω καλύτερη άποψη απο την αγορά, παρόλο που ηλικιακά είμαι πολύ μικρότερος σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 16 Φεβ 2024, 13:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εγώ είμαι κατά των γκευ γάμων αλλά...
κλαίω βρε πούστηδοι!
κλαίω βρε πούστηδοι!
- Otto Weininger
Εμένα δυστυχώς ο ένας εκ των δύο δε βγήκε λόγω εκλογικού νόμου και για ελάχιστο. Μακάρι να κατέβει για ευρωβουλή να τον στηρίξουμε μαζί με τις 2 γυναικάρες μας.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Προσωπικά ο σταυρός που έβαλα στο ψηφοδέλτιο, έπιασε τόπο. Είναι και ο μόνος λόγος να στηρίξω πάλι ΝΔ, αν βέβαια τον ξαναβάλουν υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02
Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.
Αλλά μην περιμένεις να ευδοκιμήσει η πλάτη που θα βάλεις στους ζαίους επειδή έπιασε όταν το έκανες το 2015.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Philip Mortimer
Εσύ δεν είσαι που στο τοπικ για τον βασιλιά έγραφες ότι ξέρεις 976 γνωστούς που δε θα ψηφίσουν ΝΔ και τελικά πήρε 41%;Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:46Κανένα damage control.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:41 Περιμεντε, η ξεφτιλα ορισμενων θα μεγαλωσει ακομα περισσοτερο, το damage control τους επομενους μηνες απο τους cuckolds θα προσφερει ατελειωτο γελιο.
Μέχρι τις ευρωεκλογές τα λιμά εκ δεξιών θα το κρατάνε ψιλά μπας και, και μετά τέλος.
Επίσης αν λες τέτοια πράγματα στον πατέρα σου καλύτερα να σε αποκληρώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 16 Φεβ 2024, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να αποκτησεις.Θα σε βοηθησουν σε πολλα πραγματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Εγώ δεν έχω πρόβατα. Και ακριβώς γι' αυτό θεωρώ ζουζούνια όλους τους αρκουδιάρηδες που δεν έχω δει ποτέ εκ του σύνεγγυς να λένε τις ίδιες παπαριές που λένε στο πχόρουμ και όχι μόνον.
Τυχαίο;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κακά τα ψέμματα, ο μόνος νδκράτης που στάθηκε αξιοπρεπώς ήταν ο Σαμαράς.Ερμής έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:11Προσωπικά ο σταυρός που έβαλα στο ψηφοδέλτιο, έπιασε τόπο. Είναι και ο μόνος λόγος να στηρίξω πάλι ΝΔ, αν βέβαια τον ξαναβάλουν υποψήφιο.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02
Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
zteo έγραψε: 16 Φεβ 2024, 10:27Υπήρχε στο πρόγραμμα της ΝΔ απλά δεν το λεγαν στα κανάλια. Όλοι αυτοί που το καταψήφισαν εκλέχτηκαν να εφαρμόσουν αυτό το πρόγραμμα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 10:20 αν είχε πει προεκλογικά η ΝΔ ότι θα περάσει τέτοιο νόμο, δε θα μπορούσαμε να πούμε τίποτα. αλλά από τη στιγμή που δεν ανέφερε τίποτα προεκλογικά, μιλάμε ξεκάθαρα για πολιτικάντικη απατεωνιά, γιατί ενώ το είχαν σκοπό, εσκεμμένα δεν αναφέρθηκαν σε αυτό διότι γνώριζαν ότι θα τους στοιχήσει σε ψήφους. μόνο ελάχιστοι κράτησαν συντηρητική στάση όντας πραγματικοί δεξιοί με εξέχων βέβαια τον Αντώνη Σαμαρά και μπράβο του αλλά για μένα θα έπρεπε και να παραιτηθεί
αν αυτό δεν στοιχήσει εκλογικά στη νδ είναι σήμα για να συνεχίσουν με περισσότερες και μεγαλύτερες ιδεολογικές αυθαιρεσίες
Απλά αποδείχθηκε ότι μέσα στην ΝΔ δεν υπάρχει δημοκρατία μιας και το πρόγραμμα της δεν μπορούν να το φτιάξουν τα στελέχη της και η κομματική της βάση αλλά ο αρχηγός με τους αυλικούς του.

Ο καθενας πορευεται με τον αξιακο του κωδικα, εαν γα καποιους τα κομματα ειναι πανω απο την πατριδα την οικογενεια ή οτι αλλο εχει θεσει ας το κανει. Προσωπικα τα κομματα δεν ειναι αξιακος κωδικας για μενα.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:05Μπράβο που θα δώσεις τιτάνιο αγώνα με εκβιασμό για να κόψεις μια ψήφο.Nostalgia έγραψε: 16 Φεβ 2024, 13:02Ισως, δεν μπορω να προδικασω, παντως οτι μπορω κανω, στον πατερα μου του ειπα, οτι εκλογες θα τον παω μονο εαν δεν ψηφισει ΝΔ.Otto Weininger έγραψε: 16 Φεβ 2024, 12:46
Κανένα damage control.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις