https://twitter.com/NickTheGr3ek/status ... 1611482135
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Μαδουραίος
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Δημοκράτης
Πείστηκαν και εχθές μετά από τα σοβαρά επιχειρήματα που ακούστηκανpanos291 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:00Ο ιδιος διαλεξε τους βουλευτές που θα ψηφιζαν ναι, και ο ίδιος διάλεξε τους βουλευτές που θα ψηφιζαν οχι, με εξαίρεση τον Σαμαρα που λογω θεσης και ηλικιας δεν ενδιαφερεται να ακουει κανεναν.πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2024, 07:55Δεν υπήρχε κομματική πειθαρχία.50 δεν ψήφισαν.panos291 έγραψε: 16 Φεβ 2024, 07:48 Ντεμοκρασι με πρωθυπουργο να βαζει τους βουλευτές να ψηφιζουν οτι θελει αυτος σε τετοια θέματα. Γελαει και ο Πουτιν.
Δεν ηθελε να παει το ναι ομοφωνο, γιατι επρεπε οι απογοητευμενοι να πιαστουν απο καπου. Ηταν ολα κανονισμενα απο τον ηγετη.
Δημοκρατία του κωλου και πρασινα αλογα..
Δηλαδή πιστευεις οτι ολοι αυτοι που ψηφισαν ναι, ηθελαν να ψηφισουν? Εδω βγαινανε δημοσια και ελεγαν οτι δεν θελουν και μετα απο συναντησεις με τον πρόεδρο ειχαν πειστει![]()
Δηλαδή δεν ήταν σοβαρό επιχείρημα το gay regain;
Λίγο το έχεις το νανεπιστρεψουν οι απόδημοι ππυστηδες και τα παιδια τους;
- Libre arbitre
176 βουλευτές δεν είναι λιγοι
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
-
talaipwros
Τρεις φιλοι ΝΔτες ( εκ των οποιων ο ενας φανατικος) δε θα το ριξουν. Ο ενας κανει πλεον και αγωνα εναντίον, παιρνει τηλεφωνα φιλους του κλπ.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:30 Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
Αυτος θα το ριξει δημιουργία, ο αλλος Βελόπουλο, ο τριτος δεν ειπε.
-
Δημοκράτης
Ήταν στο πρόγραμμα του κουλη ο γάμος των πουστηδωνΑλιόσα έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:21 Αμα επιτρέπεις σε μια πολιτική μαφια να αποφασιζει για σένα τέτοια παθαίνεις. Καταρχήν μιλάμε για εξαπάτηση των ψηφοφορων, η νδουλα προεκλογικά ουδέποτε ανέφερε πως θα ψηφιζε κάτι τέτοιο. Αλλα λένε προεκλογικά, αλλα κάνουνε μετεκλογικά και δυστυχώς δεν υπάρχουνε συνέπειες και τιμωρια απο τον νόμο για την κυβέρνηση. Δεν γινεται να συνεχιστει αυτό, πρέπει να υπάρχει κάποιος κόφτης που θα αποτρέπει την κυβέρνηση να κάνει οτι τις κατέβει, πράματα τελειως διαφορετικά από αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά.
Το είχε πει πρπεκλογοκα
Πράγματι αλλά τα 41 τακατο να τα ξεχάσει. Και τα 31.Ισως πιάσει ιστορικό χαμηλό.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:30 Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
Γαμος των ομοφυλων και πρασινα αλογα. Δηλαδη υπαρχει εστω και ενα ΖΩΟ που να πιστευει οτι αυτη η ιστορια γινεται για θεματα που μπορουσαν να λυθουν μεσα σε 10 λεπτα με το συμφωνο συμβιωσης?
Ηταν φως φαναρι πως ηθελαν να δωσουν παιδια στους πουστηδες.
Μιλαμε για κατι που δεν το ηθελαν ουτε οι βουλευτες του κυβερνωντος κομματος, ουτε η ελληνικη κοινωνια, και πολυ παραπανω οι ιδιοι οι ψηφοφοροι της ΝΔ. Αυτα δεν τα βγαζω εγω απο το μυαλό μου, 100 δημοσκοπησεις εχουν γινει.
Ο Μητσοτακης λοιπον επελεξε να τους αγνοησει ολους αυτους και να βαλει με το ζορι τους βουλευτες του να ψηφισουν αυτο που ηθελε, και ο αλλος απο πανω το θεωρει εξοχο παραδειγμα δημοκρατιας επειδη το ειπε ενας αρθρογραφος της πουτσας και επειδη "οι γεροι θα πεθανουν συντομα"
Ηταν φως φαναρι πως ηθελαν να δωσουν παιδια στους πουστηδες.
Μιλαμε για κατι που δεν το ηθελαν ουτε οι βουλευτες του κυβερνωντος κομματος, ουτε η ελληνικη κοινωνια, και πολυ παραπανω οι ιδιοι οι ψηφοφοροι της ΝΔ. Αυτα δεν τα βγαζω εγω απο το μυαλό μου, 100 δημοσκοπησεις εχουν γινει.
Ο Μητσοτακης λοιπον επελεξε να τους αγνοησει ολους αυτους και να βαλει με το ζορι τους βουλευτες του να ψηφισουν αυτο που ηθελε, και ο αλλος απο πανω το θεωρει εξοχο παραδειγμα δημοκρατιας επειδη το ειπε ενας αρθρογραφος της πουτσας και επειδη "οι γεροι θα πεθανουν συντομα"
- Libre arbitre
Εμένα όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι δεξιοί, ΝΔ θα ξαναψηφίσουν. Και ένας από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει ΝΔ για πρώτη φορά.talaipwros έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:31Τρεις φιλοι ΝΔτες ( εκ των οποιων ο ενας φανατικος) δε θα το ριξουν. Ο ενας κανει πλεον και αγωνα εναντίον, παιρνει τηλεφωνα φιλους του κλπ.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:30 Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 16 Φεβ 2024, 08:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Μετακλητοι.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:33Εμένα όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι ΝΔ θα ξαναψηφίσουν. Και ένας από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει ΝΔ για πρώτη φορά.talaipwros έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:31Τρεις φιλοι ΝΔτες ( εκ των οποιων ο ενας φανατικος) δε θα το ριξουν. Ο ενας κανει πλεον και αγωνα εναντίον, παιρνει τηλεφωνα φιλους του κλπ.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:30 Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.
- Libre arbitre
Καλά, ηρέμησε τώραΜαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:34Μετακλητοι.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:33Εμένα όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι ΝΔ θα ξαναψηφίσουν. Και ένας από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει ΝΔ για πρώτη φορά.talaipwros έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:31
Τρεις φιλοι ΝΔτες ( εκ των οποιων ο ενας φανατικος) δε θα το ριξουν. Ο ενας κανει πλεον και αγωνα εναντίον, παιρνει τηλεφωνα φιλους του κλπ.
τι εκανε δεν παρακολουθησα. Δεν στήριξε επισήμως;Green Dragon έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:15Η ευχάριστη έκπληξη ήρθε από το ΠΑΣΟΚ, δεν περίμενα τέτοια διαφοροποίηση.Αρίστος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 06:04 Πολυ ευχαριστημενος ειμαι.
Το οτι θα περασει το γνωριζαμε...
το οτι θα περασει με τοσες απωλειες δεν το περιμενα...
ξεπερασαν τους 50 οσοι δεν το ψηφισαν στη ΝΔ που χανει τη δεδηλωμενη...
υπηρξαν αντιδρασεις και σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, δεν το περιμεναμε, εγινε ομως.
Τελος πολυ ουσιαστικη ηταν η ομιλια Σαμαρα, αποδομησε συστηματικα ολα τα επιχειρηματα της νεοταξ πλευρας και μαζι με την ανακοινωση της Εκλησιας αλλα και την τοποθετηση Ραμφου ουσιαστικα αποτελουν βοηθηματα και για τη νεα γενια στο τι συμπερασματα θα βγαλει απο τη συγκρουση.
.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
talaipwros
Ισως, παντως σε εμενα στέλνουν τετοια:Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:33Εμένα όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι δεξιοί, ΝΔ θα ξαναψηφίσουν. Και ένας από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει ΝΔ για πρώτη φορά.talaipwros έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:31Τρεις φιλοι ΝΔτες ( εκ των οποιων ο ενας φανατικος) δε θα το ριξουν. Ο ενας κανει πλεον και αγωνα εναντίον, παιρνει τηλεφωνα φιλους του κλπ.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:30 Μια χαρά πρώτο κόμμα θα είναι η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο.

- Μαδουραίος
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που θα έφερνε ο Κούλης και ΔΕΝ θα το κατάπιναν χωρίς ανάσα οι ΝεοδημοκράτεςLibre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:35Καλά, ηρέμησε τώραΜαδουραίος έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:34Μετακλητοι.Libre arbitre έγραψε: 16 Φεβ 2024, 08:33
Εμένα όλοι μου οι γνωστοί και φίλοι ΝΔ θα ξαναψηφίσουν. Και ένας από το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει ΝΔ για πρώτη φορά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 245 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις