Σου κάνω πρόταση να με παντρευτείς.
Μη φοβάσαι. Πλέον είναι νόμιμο.
Περιμένω με αγωνία την απάντηση σου. Γρήγορα όμως γιατί θα σε προλάβει άλλος.
Σου κάνω πρόταση να με παντρευτείς.
Φαντάζεστε σε λίγο να δούμε αντι Pride διαδήλωση όπου θα συμμετέχουν ΝΙΚΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ και στην κεφαλή της πορείας θα συμμετέχει το Κ.Κ.Ε , με περιφρούρηση ,την ΚΝΕ ,τα προσκείμενα στο ΠΑΜΕ σωματεία κ.τ.λ.break έγραψε: 16 Φεβ 2024, 02:25 Αντε. Πέντε χρόνια πίσω από την Αμερική είμαστε. Έρχονται και η γουούκ κουλτούρα σε λίγο. Το 2029 θα ψηφίζουμε νομοσχέδιο για ορμονοθεραπείες και αλλαγές φύλου σε δεκαπεντάχρονα. Να μου το θυμηθείτε όσοι θα είμαστε εδώ ακόμα.
Γιατι περίμενε κανένας ότι θα ταυτίζετε ένα κομμουνιστικό κόμμα με τις θέσεις των πατριωτικών κομμάτων;Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 02:39 Πάντως όντως η Ελλάδα είναι πρώτη ορθόδοξη χώρα με γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
Είναι κάπως σοβαρά τα πράγματα δεν νομίζετε?

Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:06Μάλιστα, νομίζω βγαίνουν συμπεράσματα χωρίς να χρειαστεί να σχολιάσω περαιτέρω εγώ...zteo έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:04Η υπαρξη του παιδιού δεν επιρρεαζει το bdsm σαν σεξουαλικη πρακτική αφου αυτο δεν ασκείται μπροστα του,αλλά πως θα εκφραστεί η σχέση κυριαρχίας και υποταγής στην μη σεξουαλικη ζωή με το παιδί παρών.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:48
Μοντέλο οικογένειας είναι όταν επιθυμούν η παραφιλία τους να μην είναι νομικά κολάσιμη και όταν θέλουν να μεγαλώνουν παιδιά με τέτοια γονεικά πρότυπα ή όταν τα μπάζουν στην έννοια του bdsm και των διαφόρων chat rooms όντας αυτά ανήλικα...
Ένας τύπος ας πούμε, απέκτησε παιδάκι κατα τον περασμένο Ιούνη και αναρωτιέται αν θα μπορεί η σαδομαζοχιστική σχέση να επηρεαστεί και να ακυρωθεί από την ύπαρξη παιδιού...εκεί να δεις γέλια (για κλάματα δηλαδή...)
'Αλλοι τεκμηριώνουν οτι με καμάρι ενημερώνουν τα παιδιά τους για αυτές τις πρακτικές και τα παροτρύνουν κι όλας...
Να γελάς ή να κλαις; Διαφωνείς μήπως...;
Αυτό θα πρέπει να αλλάξει για παράδειγμα δεν μπορει να ξεφτυλιζει και να μειώνει ο Κυρίαρχος/η τον/την υποτακτικο/η μπροστά στο παιδί όσο και εάν τους εκφράζει αυτό. Θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο έκφρασης ποιο διακριτικό.