!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Aitwlos

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

nostromos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:47
Aitwlos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:44
nostromos έγραψε: 15 Φεβ 2024, 23:42 μπαινουμε και επισημα στο κλειστο κλαμπ των δυτικων κρατων ... ας ελπισουμε να αξιζει το αντιτιμο
:smt005: ναι θα αξίζει.
ειναι προφανες οτι καποιοι τυποι που κινουν το χρημα στον πλανητη εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες για την κοινωνια ... απλα το αναφερω για να καταλαβει ο κοσμος τι ακριβως συμβαινει

Δηλαδή μιλάς με τον <<κόσμο>>;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:16 Αν υπήρχε φόρουμ όταν ψηφιζόταν το δικαίωμα ψήφου των γυναικών ή η αποποινικοποίηση της μοιχείας ,τις ίδιες μαλακίες θα έγραφαν οι Δεξιοί.
Πάντως η πρώτη βουλευτίνα ήταν η Ελένη Σκούρα του Ελληνικού Συναγερμού του Παπάγου.Λες να την ψήφισαν τίποτε αριστεροί του 1952;
πετρος
Phorum.gr user: peter

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πετρος »

Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:27
πετρος έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:25
Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 22:00

Εγώ έχω την απορία γιατί οι κομμουνιστές όταν μεταναστεύουν δεν πάνε στην Κίνα και την βόρεια Κορέα και οι ακροδεξιοί στη Ρωσία και το Ιράν. Όλοι στις ΗΠΑ, στη Σκανδιναβία και στην Ολλανδία πάνε.
Αμα δοκιμασεις να πας κατα κει θα σου λυθουν οι αποριες... Αυτοι (Κινα, Ρωσια, Β. Κορεα) δεν εισαγουν σαβουρα, την οποια οι μαλακες της δυσης, στο ονομα της δημοκρατιας και του δικαιωματισμου εισαγουν αθροα. Μαντεψε πως θα παει αυτο.. Ηδη πηγε δηλαδη: https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %b3%ce%b9/
Για εσάς τους καλούς λέμε. Εσείς γιατί δεν πάτε εκεί αλλά πάτε στις φιλελεύθερες χώρες; Επίσης γιατί τους απαγορεύουν να φεύγουν από τη χώρα αφού είναι τόσο καλά; :lol:
Οσο για τη Σκανδιναβία που λέει το μακελειό ότι είναι κόλαση εγώ βλέπω ότι όλοι εκεί πάνε..
Οι καλοι τα καταφερνουν και στη χωρα τους. Οι κοπριτες, επιδοματακηδες, λοατκηδες, λαθρο-ταλιμπαν βεβαιως και προτιμουν τις φιλελευθερες χωρες για να μασαμπουκωνουν χωρις δουλεια, να βιαζουν, να σφαζουν και να εχουν μκο να τους φροντιζουν. Φυσικα και θα πανε Σκανδιναβια, αμα πανε Ρωσια και Κινα δε θα μακροημερευσουν... Τα ιδια λεμε, τι δεν καταλαβες;;;
AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC »

Τελοσπαντων στα παπαρια μου που ψηφίστηκε, εδώ παλεύουμε για τα μεροκάματα σαν σκλάβοι και με αυξημένους μισθούς και τιμές στον θεό.
Μπήκαμε στο μπλοκ χωρών της Δύσης γράφει ο άλλος εδώ χαχαχχαχ.
Να δω ποτέ θα μπούμε στο μπλοκ αυτό μισθολογικά βολεμένοι κάραγκιοζηδες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

φαινόταν η δουλειά. :lol:
enaon έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:38
under έγραψε: 22 Απρ 2019, 16:33
enaon έγραψε: 22 Απρ 2019, 15:51 σάχλες σου λένε υπό, απλά θέλει μία νότα μπλε στο πέτο, ένα μαντιλάκι ίσως πουά, ένα εσάνς παραδοσιακής δεξιάς.
Ε ναι,δεν θα παψω αγαπη να θυμιζω.
αυτο το σχεδιάκι πάνω απο τα κεφάλια μου βγήκε πολύ ωραίο, αν πάμε έτσι θα πώ στον Σπύρο να το σκεφτεί για λόγκο στο πχώρουμ. :003:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Σενέκας έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:33
lonelyrider έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:24 Κατάργηση του νόμου περί τεντυμποισμου--> το μπουλινγκ παει σύννεφο. Πολλοι έφηβοι και μικρά παιδιά αποκτουν ψυχολογικά απο το μπουλινγκ νταηδων στο σχολείο
εννοείς ότι για τη βία στα σχολεία φταίει η κατάργηση εκείνου το νόμου σύμφωνα με τον οποίο ξύριζαν τα κεφάλια νεαρών και τους περιέφεραν δεμένους ενώ κρατούσαν μια ταμπέλα "είμαι γάιδαρος"; Η κατάργηση αυτού του νόμου φταίει για την ηθική μας κατάπτωση; :smt017
Για να είμαι ακριβέστερος πρέπει να εφευρεθεί ένας νόμος αυστηρότερος του τέντυμποισμού.
Δεν έχεις ιδέα του τι συμβαίνει στα σχολεία.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
πατησιωτης

metaxoskolikas έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:33 όλα τα κόμματα του 1930 ήταν "ακροδεξιά" σε σχέση με τα σημερινά. επίσης όλα τα κόμματα του 1990 ήταν "ακροδεξιά" σε σχέση με τα σημερινά.τωρα τι σημαίνουν αυτές οι έννοιες μικρή σημασία έχει όταν η Γερμανίδα ακροδεξιά είναι πιο προχωρημένη αφού είναι η ίδια λεσβία παντρεμένη με αλλοδαπή.η Ελλάδα δέχεται τις επιρροές αυτές για διάφορους λογους.τι σχέση λοιπόν υπάρχει με το παρελθόν όταν δεν υπάρχει καν καμία σχέση με το παρελθόν στο ποσό συντηρητική ηταν η κοινωνία.ενας αριστερός του 20 σου αιώνα θα ήταν πιο συντηρητικός από τους "ακροδεξιούς" του 21ου.
Yπάρχει το κοινό στοιχείο της εξέγερσης της λαικής βάσης της δεξιάς σε αυτά τα κόμματα ανεξαρτήτως θέσεων και λεσβιών κατά καιρούς.Για να φύγεις από τους χριστιανοδημοκράτες και να πας στο AFD ότι και να είναι αυτό πρέπει να κάνεις κάποιο βήμα.Στην Ελλάδα αυτό το βήμα δεν έχει γίνει ποτέ ή μάλλον γίνεται από το 10% των ψηφοφόρων της ΝΔ όποτε γίνεται.Βγαίνουν κάποια μικρά κόμματα που αργότερα εξαφανίζονται.
Στις μεγάλες χώρες της Ευρώπης είναι αλλιώς.Το γκωλικό κόμμα εξαφανίσθηκε υπέρ της Λεπέν,το χριστιανοδημοκρατικό της Ιταλίας υπέρ της Μελόνι και το χριστιανοδημοκρατικό της Γερμανίας κλονίζεται.
Mόνο ένα δεξιό κόμμα είναι πιο απρόσβλητο από τη ΝΔ,το κόμμα των Τριών Αιώνων όπως αποκαλείται,το Συντηρητικό της Βρεταννίας,το αρχαιότερο κόμμα του κόσμου.Φωνάζουν για προδοσία της παράταξης εδώ κάποιοι αλλά φαντάσου να ψηφίζεις ένα κόμμα που ξεκίνησε από τον δούκα του Ουέλλιγκτον που νίκησε στη μάχη του Βατερλώ και ήταν το κόμμα της αριστοκρατίας και τώρα έβγαλε πρωθυπουργό έναν Ινδό. :D
Ο Κάμερον εν τω μεταξύ που είναι σήμερα υπουργός Εξωτερικών του Σούνακ ψήφισε τον γάμο των ομοφυλοφίλων μεταξύ δύο δημοψηφισμάτων,ένα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας και ένα για το Brexit.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

lonelyrider έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:49
Σενέκας έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:33
lonelyrider έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:24 Κατάργηση του νόμου περί τεντυμποισμου--> το μπουλινγκ παει σύννεφο. Πολλοι έφηβοι και μικρά παιδιά αποκτουν ψυχολογικά απο το μπουλινγκ νταηδων στο σχολείο
εννοείς ότι για τη βία στα σχολεία φταίει η κατάργηση εκείνου το νόμου σύμφωνα με τον οποίο ξύριζαν τα κεφάλια νεαρών και τους περιέφεραν δεμένους ενώ κρατούσαν μια ταμπέλα "είμαι γάιδαρος"; Η κατάργηση αυτού του νόμου φταίει για την ηθική μας κατάπτωση; :smt017
Για να είμαι ακριβέστερος πρέπει να εφευρεθεί ένας νόμος αυστηρότερος του τέντυμποισμού.
θες να κουβαλάνε μεγαλύτερη ταμπέλα πχ?
πατησιωτης

lonelyrider έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:49 Για να είμαι ακριβέστερος πρέπει να εφευρεθεί ένας νόμος αυστηρότερος του τέντυμποισμού.
Συγκροτήθηκε επιτροπή κοινωνιολόγων,ψυχολόγων και άλλων "σοφών" για να γνωματεύσει. :D
xlsms

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xlsms »

πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:15
Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:13
πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:10

Μέσα στην "εθνική στρατηγική" είναι αυτά.
:smt005:

Πουθενά δεν το γράψανε
Όπως δε γράψανε για ελληνοποιησεις και φορολόγηση ελευθέρων επαγγελματιων
Η "εθνική στρατηγική" είναι ένα κατεβατό που το έχει μέσα.Απλά πρέπει να ψάξεις τι γράφει και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει όρεξη.
Υπάρχει λόγος που είναι ένα κατεβατό ακαταλαβίστικο.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:24 Τυπικά δεν έχει χάσει την δεδηλωμένη η Κυβέρνηση από την στιγμή που δεν είχε 120 ψήφους αλλά μόλις 107?
Αφού την στήριξε ο δικός σου.
Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις πολιτική με τον κωλο.
Είχατε μεγάλη ευκαιρία για ήττα Μητσοτάκη.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:51
lonelyrider έγραψε: 16 Φεβ 2024, 00:49 Για να είμαι ακριβέστερος πρέπει να εφευρεθεί ένας νόμος αυστηρότερος του τέντυμποισμού.
Συγκροτήθηκε επιτροπή κοινωνιολόγων,ψυχολόγων και άλλων "σοφών" για να γνωματεύσει. :D
:smt023 θα κοιμηθώ ήσυχος απόψε! :a040:
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Δεξιοπουλα όσο και να σκουζετε στο μαντρί θα παραμείνετε για την κουτάλα τις εξουσίας.
Οι άλλες επιλογές είναι δύσκολες και εσείς δεν είστε για τα δύσκολα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”