Τη Ροζανα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Greece's next top model
Re: Greece's next top model
Εντάξει η Εβελίνα ήταν όντως η καλύτερη στο κόνσεπτ με το νυφικό. Όμως το να μοιραστεί τη νίκη με την (κατά τα άλλα συμπαθέστατη) Ερμίδου, που έμοιαζε στη φωτογραφία σαν να βγήκε ξαφνικά από το φουστάνι ένα πόδι αθλητή, με ξεπερνάει...
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Σαν διαφημιση της ναικ ηταν.aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:39 Εντάξει η Εβελίνα ήταν όντως η καλύτερη στο κόνσεπτ με το νυφικό. Όμως το να μοιραστεί τη νίκη με την (κατά τα άλλα συμπαθέστατη) Ερμίδου, που έμοιαζε στη φωτογραφία σαν να βγήκε ξαφνικά από το φουστάνι ένα πόδι αθλητή, με ξεπερνάει...
ΙΩΑΝΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ
ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ
ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρώτη σκέψη: τι καλά! Επιτέλους έφυγε η κακιασμένη οχιά.
Δεύτερη σκέψη:
"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
Δεύτερη σκέψη:
"Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις."
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ΚΛΑΙΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΛΥΓΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ
ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ Η ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥΛΑ
-
Ορέστης 35
Αν μεινουν λενε στον ιδιο χωρο πολλες γυναικες για ενα μηνα, συγχρονιζεται η περιοδος τους.
Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν έχω μείνει ποτέ στον ίδιο χώρο (έστω και με μια γυναίκα) για πάνω από λίγες μέρες.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:49 Αν μεινουν λενε στον ιδιο χωρο πολλες γυναικες για ενα μηνα, συγχρονιζεται η περιοδος τους.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Δεν αντεξες ή δεν ετυχε;aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:54Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν έχω μείνει ποτέ στον ίδιο χώρο (έστω και με μια γυναίκα) για πάνω από λίγες μέρες.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:49 Αν μεινουν λενε στον ιδιο χωρο πολλες γυναικες για ενα μηνα, συγχρονιζεται η περιοδος τους.![]()
Καν δεν επεδίωξα, γιατί δεν θα το άντεχα.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:57Δεν αντεξες ή δεν ετυχε;aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:54Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν έχω μείνει ποτέ στον ίδιο χώρο (έστω και με μια γυναίκα) για πάνω από λίγες μέρες.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:49 Αν μεινουν λενε στον ιδιο χωρο πολλες γυναικες για ενα μηνα, συγχρονιζεται η περιοδος τους.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Χαχα!aLiCat έγραψε: 13 Νοέμ 2018, 00:09Καν δεν επεδίωξα, γιατί δεν θα το άντεχα.Ορέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:57Δεν αντεξες ή δεν ετυχε;aLiCat έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 23:54
Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Δεν έχω μείνει ποτέ στον ίδιο χώρο (έστω και με μια γυναίκα) για πάνω από λίγες μέρες.![]()
![]()
Εμενα θα μου αρεσε να μεινω σε ενα σπιτι με μοντελα. Ισως θα μπορουσαν να φτιαξουν ενα ριαλιτυ βασισμενο σε αυτη την ιδεα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση