!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Σαμαρας αποδομησε όλα τα επιχειρήματα υπέρ του νομοσχεδίου.
Δεν είναι δικαίωμα.-
Οι υπόλοιποι καρμπόν λαϊκισμού
Δεν είναι δικαίωμα.-
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Οι ευρωεκλογές είναι οι επόμενες εκλογέςSaturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:22ναι, γιατί από τις ευρωεκλογές εξαρτάται το μέλλον της χώρας και των παιδιώνΕρμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:19Τι κωλοτουμπα εννοείς;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:16 Ο Ερμής κάνει κωλοτούμπα εξ ονόματος του Οττο; με το μαλακό παιδιά, θα πνιγώ με τα λιόσπορα![]()
Στις ευρωεκλογές εννοοειται ΔΕ ΘΑ ΨΗΦΊΣΩ ΝΔ.
Αυτό είπα και παραπάνω. Στις ευρωεκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ. Εννοείται πως ούτε βελοπουλαιους, ούτε τα παπαδακια, ούτε τους καθηστερημενους του κασιντυ.
τουλάχιστο μη μιλάτε, καθιστε κει πέρα σιωπηλοί με κοκκινισμένα μάγουλα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
υπάρχει μια ανάλυση περι γονιδίων και περιβάλλοντος, ίσως φιλοτιμηθώ να την ανεβάσω κάποια άλλη φοράPolaris3 έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:19Καταλαβαίνω σε έναν βαθμό, οι στρ8 φοβάστε με ό,τι δεν είναι γνώριμο σε εσάς αλλά και εμείς οι λοατκι άνθρωποι είμαστε, δουλεύουμε, σπουδάζουμε . Απλώς λόγω ορμονών και μάλλον γονιδίων γεννηθήκαμε γκει, λεσβίες κλπ. Δεν το επιλέξαμε και δεν είναι κάτι ''αφύσικο'', άσχετα με το τι λέει η θρησκεία (καλό θα ήταν να ακούμε τους επιστήμονες καμία φοράSaturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:14Polaris3 έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:13
Μα άδικα καίγεστε. Θα δείτε, μια χαρά θα τα πάνε τα παιδιά από λοατκι άτομα. Εμείς οι ομοφυλόφιλοι θα τα μεγαλώσουμε με σταθερές αξίες (britney, lady gaga, βόλτα σε πορνο-clubs του Βερολίνου και άλλα ωραία)σε είχα παρεξηγήσει, προχώρα το!
)
αλλά συνέχισε με τις μπουρδελότσαρκες που ελεγες, δένει πιο καλά με το θέμα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ναι, και τί θα γίνει, θα παρθεί πίσω το νομοσχέδιο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Philip Mortimer
Είναι δικαίωμα από σήμερα. Ο Σαμαράς ας μετακομίσει στη Μόσχα.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:23 Σαμαρας αποδομησε όλα τα επιχειρήματα υπέρ του νομοσχεδίου.
Δεν είναι δικαίωμα.-
καλα ας ηταν πρωθυπουργός, θα εκανε ομιλία με ζαρτιέρες και χρωματιστά πουπουλα.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:23 Σαμαρας αποδομησε όλα τα επιχειρήματα υπέρ του νομοσχεδίου.
Δεν είναι δικαίωμα.-
- Philip Mortimer
Ο Σαμαράς ήταν προβληματικός πρωθυπουργός απλά επειδή ήταν τελείως χαλιά όλοι οι άλλοι φαινόταν σχετικά νορμάλ
Γιατί αν έρθουν εθνικες και βγει ο κασιντυ, πιστεύεις θα παρθεί πίσω; το θέμα ήταν να μη περάσει, άπαξ και πέρασε τέλος.
Κάνεις δεν είπε πως ο Κουλης είναι δεξιός. Νεοφιλ είναι ο άνθρωπος, απλά πίστευα πως επειδή αρκετοί δεξιοί και συντηρητικοί είναι μεγάλο μέρος της ΝΔ, αυτο θα ασκούσε πίεση. Δεν έγινε. Πάμε για άλλα. Και αν δεν υπάρξουν άλλα, πάμε ξανά στην αποχή. Πάντως αυτά τα σκιάχτρα που υποτίθεται είναι οι εκπρόσωποι του "χώρου" από εμένα δε θα δουν την παραμικρή στήριξη
- Golden Age
Εαν έκανε κόμμα η Παπαδοπούλου και κατέβαινε στις ευρωεκλογές θα την ψήφιζες;Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:19 Στις ευρωεκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ. Εννοείται πως ούτε βελοπουλαιους, ούτε τα παπαδακια, ούτε τους καθηστερημενους του κασιντυ.
Τα νεοδημοκρατακια προσπαθουν απο καπου να πιαστουν σε αυτες τις δυσκολες ωρες. Βρηκαν τον στυλοβατη τους στο πρόσωπο του Σαμαρα. Θα ψηφισουν ΝΔ στις εθνικές ΜΟΝΟ για αυτον. Γιατί περιέσωσε την τιμή ενός κόμματος και ολόκληρης της χωρας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
η συγγνώμη σου πρέπει να είναι πιο τίμια και δεν πιστεύω οτι κατα βάθος ΔΕΝ το περιμένατε οτι μπορει να συμβεί κάτι τέτοιο.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:28Γιατί αν έρθουν εθνικες και βγει ο κασιντυ, πιστεύεις θα παρθεί πίσω; το θέμα ήταν να μη περάσει, άπαξ και πέρασε τέλος.
Κάνεις δεν είπε πως ο Κουλης είναι δεξιός. Νεοφιλ είναι ο άνθρωπος, απλά πίστευα πως επειδή αρκετοί δεξιοί και συντηρητικοί είναι μεγάλο μέρος της ΝΔ, αυτο θα ασκούσε πίεση. Δεν έγινε. Πάμε για άλλα. Και αν δεν υπάρξουν άλλα, πάμε ξανά στην αποχή. Πάντως αυτά τα σκιάχτρα που υποτίθεται είναι οι εκπρόσωποι του "χώρου" από εμένα δε θα δουν την παραμικρή στήριξη
Και,να το θυμάσαι, όταν με το στανιό σε βάζουν να χώσεις κάτι στον εαυτό σου με τον τρόπο που το έκαναν κατα τον κορωνοιό και ταυτόγχρονα ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΥΝ τα παιδιά σου να τσιμπηθούν, σαν άλλοι νταβατζήδες, τότε να περιμένεις οτι θα δώσουν τα παιδιά σου και στους π@@στηδες για τα περαιτέρω.
Να το θυμάστε αυτό γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά τον βιασμό ψυχής που έκαναν σε εμένα και τον λαό μου. Και εγώ δεν ξεχνώ ποτε...
Εντάξει, αφού το λέει ο Σαμαράς, έτσι θα'ναι.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:23 Σαμαρας αποδομησε όλα τα επιχειρήματα υπέρ του νομοσχεδίου.
Δεν είναι δικαίωμα.-
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Πρέπει να τη μελετήσω περισσότερο. Λίγο που έχω δει μου κάνει μια από τα ίδια στο πολύ πιο χλιαρό.Golden Age έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:29Εαν έκανε κόμμα η Παπαδοπούλου και κατέβαινε στις ευρωεκλογές θα την ψήφιζες;Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:19 Στις ευρωεκλογές δεν θα ψηφίσω ΝΔ. Εννοείται πως ούτε βελοπουλαιους, ούτε τα παπαδακια, ούτε τους καθηστερημενους του κασιντυ.
Λάθος επιχείρημα διάλεξες.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:31η συγγνώμη σου πρέπει να είναι πιο τίμια και δεν πιστεύω οτι κατα βάθος ΔΕΝ το περιμένατε οτι μπορει να συμβεί κάτι τέτοιο.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 21:28Γιατί αν έρθουν εθνικες και βγει ο κασιντυ, πιστεύεις θα παρθεί πίσω; το θέμα ήταν να μη περάσει, άπαξ και πέρασε τέλος.
Και,να το θυμάσαι, όταν με το στανιό σε βάζουν να χώσεις κάτι στον εαυτό σου με τον τρόπο που το έκαναν κατα τον κορωνοιό και ταυτόγχρονα ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΥΝ τα παιδιά σου να τσιμπηθούν, σαν άλλοι νταβατζήδες, τότε να περιμένεις οτι θα δώσουν τα παιδιά σου και στους π@@στηδες για τα περαιτέρω.
Να το θυμάστε αυτό γιατί εγώ θυμάμαι πολύ καλά τον βιασμό ψυχής που έκαναν σε εμένα και τον λαό μου. Και εγώ δεν ξεχνώ ποτε...
Είμαι υπέρ του εμβολιασμού.
Επίσης γνωρίζω τον χώρο από την καλή και την ανάποδη από 15 χρόνων
Χειρότεροι βιαστές της ιδεολογίας από τον λεγόμενο πατριωτικό χώρο, δεν υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Φεβ 2024, 21:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο για το αύριο της χώρας, καταλάβετέ το, ΔΕΝ υπάρχει αύριο
Και πρακτικά αλλά πρωτίστως πνευματικά αν το πάρετε. Πνευματικά μιλάνε όλοι οι αγιασμένοι άνθρωποι, και αυτοί που γνωρίζω εγώ προσωπικά, ετοιμαστείτε για ΜΕΓΑΛΑ δεινά. Αυτά που ζήσαμε τον περασμένο καιρό θα είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται.
Και δυστυχώς, πρέπει να το ζήσω ΚΑΙ αυτό στην ζωή μου...
Και πρακτικά αλλά πρωτίστως πνευματικά αν το πάρετε. Πνευματικά μιλάνε όλοι οι αγιασμένοι άνθρωποι, και αυτοί που γνωρίζω εγώ προσωπικά, ετοιμαστείτε για ΜΕΓΑΛΑ δεινά. Αυτά που ζήσαμε τον περασμένο καιρό θα είναι ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται.
Και δυστυχώς, πρέπει να το ζήσω ΚΑΙ αυτό στην ζωή μου...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις