!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
- Τοξοβόλος_UK
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Μαλάκες έχω λιώσει με τα χριστανοταλιμπάνια που κλαίνε γιατί η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη με ισότητα στο γάμο.
Μαζί τους οι υστερικές ομοφοβικές κάργιες να κλαίγονται.
Έχει φάση σήμερα.
ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΠΕΡΗΦΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
Έχει φάση σήμερα.
ΠΕΡΗΦΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
εγω φίλε αν και νευριασμένος αναγνωρίζω την ανωτερότητα του πολιτικού σου ενστίκτου, ειχες καταλαβει οτι η ΝΔ ειναι αυτη που ειναι οταν εμεις νομιζαμε οτι ειναι δεξιο κόμμα, μπραβο. Εννοω εισαι πολυ εξυπννος, οχι οτι εμεις ειμαστε χαπατα.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:44 Άνοιξτε μια μια το στοματάκι να κάνετε γαργάρα τα καυτά φλόκια μου.
Σήμερα έχει γλέντι φιλενάδες.
Όντως. Η νδ κατέκτησε και το τελευταίο κάστρο των ζαίων.
Και τα εγγενώς βλημμένα ζαία, πανηγυρίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Άχου το μωρέ. Έλα σήμερα στο πάρτυ Sodade. Θα σε παρτουζώσουμε με τον Κασσελάκη να σου φύγει η στεναχώριαenaon έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:49
εγω φίλε αν και νευριασμένος αναγνωρίζω την ανωτερότητα του πολιτικού σου ενστίκτου, ειχες καταλαβει οτι η ΝΔ ειναι αυτη που ειναι οταν εμεις νομιζαμε οτι ειναι δεξιο κόμμα, μπραβο. Εννοω εισαι πολυ εξυπννος, οχι οτι εμεις ειμαστε χαπατα.
Προτιμότερο για μένα και την Πατρίδα μου είναι να φύγετε οι γ@μημένοι στις χώρες που σας προτείνω. Είναι συμφέρον για τα παιδιά που θέλετε να διαφθείρετε, που δε σας ανήκουν, και όχι μόνο. Η δική μου παραμονή δεν εγκυμονεί τέτοιους κινδύνους. Αντιθέτως.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:39Να πας στις προαναφερθείσες χωρες τότε άμα δε σου αρέσει η δύση, δε σε κρατάει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:38Να πα να γ@μηθεί η δύση. Μακριά από τα παιδιά μας όλοι οι γ@μημένοι. λέωPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:32
Εδώ είμαστε δυτική χώρα. Αν δε σου αρέσει να πας στο Ιράν η στη Ρωσία, δε σε εμποδίζει κανείς.
ξουτ...ξουτ οι γ@μημένοι λοιπόν
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
οχι σημερα δεν μπορω, ειμαι σοκαρισμένος που η ΝΔ μας δουλευε.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:52
Άχου το μωρέ. Έλα σήμερα στο πάρτυ Sodade. Θα σε παρτουζώσουμε με τον Κασσελάκη να σου φύγει η στεναχώρια
- Philip Mortimer
Είσαι εμφανώς αμόρφωτος. Δεν έχει σημασία τι παρανοϊκές απόψεις εχεις εσύ, εδώ είμαστε δύση και σε οποιον δεν αρέσει ας πάει στις προαναφερθείσες χωρες.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:52Προτιμότερο για μένα και την Πατρίδα μου είναι να φύγετε οι γ@μημένοι στις χώρες που σας προτείνω. Είναι συμφέρον για τα παιδιά που θέλετε να διαφθείρετε, που δε σας ανήκουν, και όχι μόνο. Η δική μου παραμονή δεν εγκυμονεί τέτοιους κινδύνους. Αντιθέτως.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:39Να πας στις προαναφερθείσες χωρες τότε άμα δε σου αρέσει η δύση, δε σε κρατάει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:38
Να πα να γ@μηθεί η δύση. Μακριά από τα παιδιά μας όλοι οι γ@μημένοι. λέω
ξουτ...ξουτ οι γ@μημένοι λοιπόν
- Τοξοβόλος_UK
Τσίμπα μου μια πουτσότριχα μαρη μαθουσάλα ΚΑΠΗ και μετά ασχολούμαστε με τον πόνο σου που σας πρόδωσε ο κούλης σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:51
Και τα εγγενώς βλημμένα ζαία, πανηγυρίζουν.![]()
Τώρα ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕΕΕΕ
ΠΑΜΕΕΕΕΕ
Σε ψάχνει ο Καπουτζίδης.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:47Σιγά μην έχει φράγκα για παιδάκι η κωλομπίνα. Με το χέρι απλωμένο θα μείνουν όλα τα άφραγκα όλα.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:45Θ αγοράσεις παιδάκι?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:44 Άνοιξτε μια μια το στοματάκι να κάνετε γαργάρα τα καυτά φλόκια μου.
Σήμερα έχει γλέντι φιλενάδες.![]()
δεν νομιζω παντως να μας προδωσε ο Κυριακος, μηπως δεν εχει καταλαβει, δεν τον εχουν ενημερώσει;
Πανυγηριζει που θα μπορει να αγοραζει παιδιαΤοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:49 Μαλάκες έχω λιώσει με τα χριστανοταλιμπάνια που κλαίνε γιατί η Ελλάδα είναι η πρώτη ορθόδοξη με ισότητα στο γάμο.
Έχει φάση σήμερα.
ΠΕΡΗΦΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ
Οι αφανείς πχωρουμικές χλαπάτσες, συνεχίζουν τις οξυδερκείς παρεμβάσεις-κόλαφους, που υποστηρίζονται ατέχνως ή εντέχνως από μαδούρια και θηλαστικά του συγκεκριμένου είδους.Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:53Τσίμπα μου μια πουτσότριχα μαρη μαθουσάλα ΚΑΠΗ και μετά ασχολούμαστε με τον πόνο σου που σας πρόδωσε ο κούλης σας.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:51
Και τα εγγενώς βλημμένα ζαία, πανηγυρίζουν.![]()
Τώρα ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕΕΕΕ
ΠΑΜΕΕΕΕΕ
Κακομοιραίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό που δε καταλαβαίνω είναι γιατί τέτοια πρεμουρα με το γάμο. Με το συμφωνο δεν αποκτούν τα ίδια δικαιώματα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ε καλα κανει και πανηγυρίζει, και εμεις αν ήμασταν το μονο σε ενα φόρουμ που δεν ειχε φαει κουτόχορτο ετσι θα καναμε, μπραβο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 15 Φεβ 2024, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Τοξοβόλος_UK
Ελάτε όλοι Sodade2 πιο μετά θα σας γράφω από εκεί σήμερα.
ΠΑΡΤΑΡΑΑΑΑ ΛΕΜΕ
και κανα παρτούζωμα όποια κρυφή γουστάρει
ΠΑΡΤΑΡΑΑΑΑ ΛΕΜΕ
και κανα παρτούζωμα όποια κρυφή γουστάρει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές