sheeps gonna sheep

Να πα να γ@μηθεί η δύση. Μακριά από τα παιδιά μας όλοι οι γ@μημένοι. λέωPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:32Εδώ είμαστε δυτική χώρα. Αν δε σου αρέσει να πας στο Ιράν η στη Ρωσία, δε σε εμποδίζει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30Τι λε ρε εγκάθετε. Γέννημα θρέμα, από προγόνων, ΈΛΛΗΝΑΣ, να πάω σε μουσουλμανική χώρα επειδή έτσι έχεις στο μυαλό σου την παραδοσιακή Ελλάδα ως ΛΟΑΤΚΙ++++ ;Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:21
Συγγνώμη αλλά όπως βλέπεις μια χαρά προχωράει η Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στις δυτικές χώρες που αναγνωρίζουν τα φιλελεύθερα δικαιώματα. Όσοι ομοφυλόφιλοι θέλουν ας έρθουν, ειδικά άμα έχουν πλούτο και μόρφωση. Εσύ αν δεν σου αρέσει μπορείς να μετακομίσεις στο ιραν η στη ρωσια.
Πάτε να δείχνετε το κάλος σας σε βιτρίνες της Ολανδίας αν γουστάρετε ή στη Γερμανία, τα αφυπνισμένα. Εδώ είναι αλλιώς τα ήθη.
Μεταλλάσσεται η οικογένεια λέει το άλλο το ούμπαλο, ο πρόεδρος της βουλής![]()
Να πας στις προαναφερθείσες χωρες τότε άμα δε σου αρέσει η δύση, δε σε κρατάει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:38Να πα να γ@μηθεί η δύση. Μακριά από τα παιδιά μας όλοι οι γ@μημένοι. λέωPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:32Εδώ είμαστε δυτική χώρα. Αν δε σου αρέσει να πας στο Ιράν η στη Ρωσία, δε σε εμποδίζει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30
Τι λε ρε εγκάθετε. Γέννημα θρέμα, από προγόνων, ΈΛΛΗΝΑΣ, να πάω σε μουσουλμανική χώρα επειδή έτσι έχεις στο μυαλό σου την παραδοσιακή Ελλάδα ως ΛΟΑΤΚΙ++++ ;
Πάτε να δείχνετε το κάλος σας σε βιτρίνες της Ολανδίας αν γουστάρετε ή στη Γερμανία, τα αφυπνισμένα. Εδώ είναι αλλιώς τα ήθη.
Μεταλλάσσεται η οικογένεια λέει το άλλο το ούμπαλο, ο πρόεδρος της βουλής![]()
Αν δεν εχει εμφανιστει καποιος καλυτερος απο αυτους, τοτε so be it. Αυτο ηταν και το τελειωτικο χτυπημα γι'αυτους εδω.πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:35Έχεις να επιλέξεις μεταξύ Νατσιού,Βελόπουλου και Στίγκα ή μάλλον Κασιδιάρη.panos291 έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:31 Προσωπικα θα ψηφισω οποιονδήποτε υποσχεθει να καταργησει αυτα τα καραγκιοζιλικια.
ε, οχι, μεγαλοι ανθρωποι ειναι....Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:34βάστα μου ένα βίντεο να μου στείλεις, πλιζ!Nostalgia έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:59
Σιγά μην περιμένουμε το χαρωπό μπαλέτο της βουλής για να μας καθορίσει τι είναι πολίτης α και βου κατηγορίας.
Έμπλεξαν τους πολίτες με την αλφαβήτα των γονιών οι θεσμικοί. Χάρισμα τους οι προσδιορισμοί.![]()
Τυπωμα φωτογραφιων με πουστηδες που το παιζουν μωρομανες και το Σαββατο που θα παω στο καφενειο με τον πατερα μου θα τις μοιρασω στην παρεα του που ψηφιζουν ΝΔ....
Περίμενε να δούμε τα αποτελέσματα της πουστρομαχίας και θα συνδράμω με φωτοσοπιές στο ενημερωτικό πλαίσιο, το' χω. Όχι πχορουμικές, για τα μάτια σου μόνον.Nostalgia έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30Τυπωμα φωτογραφιων με πουστηδες που το παιζουν μωρομανες και το Σαββατο που θα παω στο καφενειο με τον πατερα μου θα τις μοιρασω στην παρεα του που ψηφιζουν ΝΔ....ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:59Σιγά μην περιμένουμε το χαρωπό μπαλέτο της βουλής για να μας καθορίσει τι είναι πολίτης α και βου κατηγορίας.
Έμπλεξαν τους πολίτες με την αλφαβήτα των γονιών οι θεσμικοί. Χάρισμα τους οι προσδιορισμοί.![]()
δεν γελάμε όταν βιάζονται παιδιάΤοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:44 Άνοιξτε μια μια το στοματάκι να κάνετε γαργάρα τα καυτά φλόκια μου.
Σήμερα έχει γλέντι φιλενάδες.
Θ αγοράσεις παιδάκι?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:44 Άνοιξτε μια μια το στοματάκι να κάνετε γαργάρα τα καυτά φλόκια μου.
αμε....ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:43Περίμενε να δούμε τα αποτελέσματα της πουστρομαχίας και θα συνδράμω με φωτοσοπιές στο ενημερωτικό πλαίσιο, το' χω. Όχι πχορουμικές, για τα μάτια σου μόνον.Nostalgia έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30Τυπωμα φωτογραφιων με πουστηδες που το παιζουν μωρομανες και το Σαββατο που θα παω στο καφενειο με τον πατερα μου θα τις μοιρασω στην παρεα του που ψηφιζουν ΝΔ....ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:59
Σιγά μην περιμένουμε το χαρωπό μπαλέτο της βουλής για να μας καθορίσει τι είναι πολίτης α και βου κατηγορίας.
Εδώ που φτάσαμε, ας το διασκεδάσουμε τουλάχιστον.![]()
Σιγά μην έχει φράγκα για παιδάκι η κωλομπίνα. Με το χέρι απλωμένο θα μείνουν όλα τα άφραγκα όλα.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:45Θ αγοράσεις παιδάκι?Τοξοβόλος_UK έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:44 Άνοιξτε μια μια το στοματάκι να κάνετε γαργάρα τα καυτά φλόκια μου.