Πανηγυρίζει ως παραδοσιακός
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα
Τασούλας δεν έχει καταλάβει τι ψηφίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lugozzi την 15 Φεβ 2024, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
μου ήρθε να αναρωτηθώ αυθόρμητα, είμαι αυθόρμητος άνθρωποςPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:25Υποκίνηση σε βία; Νομίζεις ότι θα σε σωσει η παραθρησκευτικη;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:23 Αυτό το ραμολί ας πούμε που μιλάει τώρα και λέει για δικαιοπραξίες και για έννομη τάξη, δεν αξίζει αύριο μεθαύριο να του παίξεις τίποτα σοβαρά χαστούκια άμα το πετύχεις στο δρόμο;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
μηπως σε φωνάζουν και Γιαννόπουλο; 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Philip Mortimer
Για πες το όνομα του "ραμολιου" να δούμε αν θα του αρέσουν αυτά που αναρωτιεσαι για τη σωματική του ακεραιότηταSaturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:27μου ήρθε να αναρωτηθώ αυθόρμητα, είμαι αυθόρμητος άνθρωποςPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:25Υποκίνηση σε βία; Νομίζεις ότι θα σε σωσει η παραθρησκευτικη;Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:23 Αυτό το ραμολί ας πούμε που μιλάει τώρα και λέει για δικαιοπραξίες και για έννομη τάξη, δεν αξίζει αύριο μεθαύριο να του παίξεις τίποτα σοβαρά χαστούκια άμα το πετύχεις στο δρόμο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 15 Φεβ 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζεις αεράτο όλο μου.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:15βλέπω οταν ζορίζεσαι σου βγαίνει το (ντεμεκ) λιμανίσιοΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:14Άσε μας ρε μαδουρόσπερμα, που την είδες και καθοδηγητής.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:11 εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι
Ρε ΓΑΛΗ, επιτέλους, νοιώσε λιγη ντροπή και κλείσε το το ρημάδι
Από χλιμίντζουρες που την παίζουν καθοδηγητές στο πχόρουμ και χεσμένοι κουταλιανοί εκεί έξω, άλλο τίποτα.![]()
αλλά όχι και μαδουρόσπερμα, κάνεις οτι δεν μας ξέρεις κι όλα μανδαμ![]()
Ντροπή σου πραγματικά, ντρέπεται και η ντροπή μαζί σου, ανάξια συνομιλήτρια !
Μια χαρά τα πάω και με τα λιμάνια και με τα σαλόνια. Και τα σέβομαι αμφότερα. Αλλά στους πραγματικούς και όχι πχορουμικούς χώρους όπου η κάθε κωλοπετεινιτσιώτικη πορδίτσα, το παίζει ιστορία.
Και τους αφανείς παπάρες, δεν τους έχω καν γραμμένους. Απλώς γιατί είναι η πιο συνηθισμένη φάση. Χρόνια τώρα.
Οπότε, συνέχισε να μοιράζεις πόνο εξ αποστάσεως, όπως όλοι οι ευάλωτοι αγωνιστές του συναφιού σου. Ακόμη και ως ψυχοθεραπευτική μέθοδα, είναι κάτι που στηρίζω. Χρόνια τώρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αν δεν κάνω λάθος λεγεται Τασούλας.Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:28Για πες το όνομα του "ραμολιου" να δούμε αν θα του αρέσουν αυτά που αναρωτιεσαι για τη σωματική του ακεραιότηταSaturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:27μου ήρθε να αναρωτηθώ αυθόρμητα, είμαι αυθόρμητος άνθρωποςPhilip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:25
Υποκίνηση σε βία; Νομίζεις ότι θα σε σωσει η παραθρησκευτικη;
Κάνω;
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είπες ότι το πρόγραμμα έγραφε προώθηση της εθνικής στρατηγικής λοάτκι.Αυτό λοιπόν είναι το παρακάτω.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:17Για προεκλογικό πρόγραμμα μιλάμε.πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:15Η "εθνική στρατηγική" είναι ένα κατεβατό που το έχει μέσα.Απλά πρέπει να ψάξεις τι γράφει και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει όρεξη.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:13
![]()
Πουθενά δεν το γράψανε
Όπως δε γράψανε για ελληνοποιησεις και φορολόγηση ελευθέρων επαγγελματιων
Που γράφανε για γάμο και τεκνοθεσια
Περιμένω
https://www.primeminister.gr/wp-content ... loatki.pdf
Ένα τεράστιο κατεβατό με όσα πρέπει να γίνουν για αυτούς.Αν πας στη σελίδα 44 θα δεις ένα σωρό επιχειρήματα υπέρ του γάμου.
Τώρα προφανώς ελάχιστοι ψηφοφόροι θα κάθονταν να ψάξουν τι γράφει,θα έπρεπε όμως να υποψιασθούν μόνο από τον τίτλο "εθνική στρατηγική για τους λοάτκι".
ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:59Σιγά μην περιμένουμε το χαρωπό μπαλέτο της βουλής για να μας καθορίσει τι είναι πολίτης α και βου κατηγορίας.
Έμπλεξαν τους πολίτες με την αλφαβήτα των γονιών οι θεσμικοί. Χάρισμα τους οι προσδιορισμοί.![]()
Τυπωμα φωτογραφιων με πουστηδες που το παιζουν μωρομανες και το Σαββατο που θα παω στο καφενειο με τον πατερα μου θα τις μοιρασω στην παρεα του που ψηφιζουν ΝΔ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τι λε ρε εγκάθετε. Γέννημα θρέμα, από προγόνων, ΈΛΛΗΝΑΣ, να πάω σε μουσουλμανική χώρα επειδή έτσι έχεις στο μυαλό σου την παραδοσιακή Ελλάδα ως ΛΟΑΤΚΙ++++ ;Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:21Συγγνώμη αλλά όπως βλέπεις μια χαρά προχωράει η Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στις δυτικές χώρες που αναγνωρίζουν τα φιλελεύθερα δικαιώματα. Όσοι ομοφυλόφιλοι θέλουν ας έρθουν, ειδικά άμα έχουν πλούτο και μόρφωση. Εσύ αν δεν σου αρέσει μπορείς να μετακομίσεις στο ιραν η στη ρωσια.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:19Α...μπα. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:11
Να πας εσύ στο Ιράν.. δεν σε βλέπω να είσαι και πολύ παραγωγικός άλλωστε.
Στην Ελλάδα είμαστε αλλιώς (τουλάχιστον μέχρι να έρθετε τα εγκάθετα ΛΟΑΤΚΙ++++)
Οπότε, άλλοι δε χρειάζεται να έρχονται δω πέρα και οι λίγοι που θέλετε να το φέρετε, υπάρχουν χώρες που παρέχουν περισσότερες ελευθερίες σεξουαλικού προσδιορισμού και επιθυμιών.
Όλους συμφέρει η αποχώρησή σας
Πάτε να δείχνετε το κάλος σας σε βιτρίνες της Ολανδίας αν γουστάρετε ή στη Γερμανία, τα αφυπνισμένα. Εδώ είναι αλλιώς τα ήθη.
Μεταλλάσσεται η οικογένεια λέει το άλλο το ούμπαλο, ο πρόεδρος της βουλής
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Προσωπικα θα ψηφισω οποιονδήποτε υποσχεθει να καταργησει αυτα τα καραγκιοζιλικια.
- Philip Mortimer
Εδώ είμαστε δυτική χώρα. Αν δε σου αρέσει να πας στο Ιράν η στη Ρωσία, δε σε εμποδίζει κανείς.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30Τι λε ρε εγκάθετε. Γέννημα θρέμα, από προγόνων, ΈΛΛΗΝΑΣ, να πάω σε μουσουλμανική χώρα επειδή έτσι έχεις στο μυαλό σου την παραδοσιακή Ελλάδα ως ΛΟΑΤΚΙ++++ ;Philip Mortimer έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:21Συγγνώμη αλλά όπως βλέπεις μια χαρά προχωράει η Ελλάδα και βρίσκεται ανάμεσα στις δυτικές χώρες που αναγνωρίζουν τα φιλελεύθερα δικαιώματα. Όσοι ομοφυλόφιλοι θέλουν ας έρθουν, ειδικά άμα έχουν πλούτο και μόρφωση. Εσύ αν δεν σου αρέσει μπορείς να μετακομίσεις στο ιραν η στη ρωσια.O I έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:19
Α...μπα. Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα;
Στην Ελλάδα είμαστε αλλιώς (τουλάχιστον μέχρι να έρθετε τα εγκάθετα ΛΟΑΤΚΙ++++)
Οπότε, άλλοι δε χρειάζεται να έρχονται δω πέρα και οι λίγοι που θέλετε να το φέρετε, υπάρχουν χώρες που παρέχουν περισσότερες ελευθερίες σεξουαλικού προσδιορισμού και επιθυμιών.
Όλους συμφέρει η αποχώρησή σας
Πάτε να δείχνετε το κάλος σας σε βιτρίνες της Ολανδίας αν γουστάρετε ή στη Γερμανία, τα αφυπνισμένα. Εδώ είναι αλλιώς τα ήθη.
Μεταλλάσσεται η οικογένεια λέει το άλλο το ούμπαλο, ο πρόεδρος της βουλής![]()
Πατ, μιλάμε για προεκλογικό πρόγραμμα.πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30Είπες ότι το πρόγραμμα έγραφε προώθηση της εθνικής στρατηγικής λοάτκι.Αυτό λοιπόν είναι το παρακάτω.Lugozzi έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:17Για προεκλογικό πρόγραμμα μιλάμε.πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:15
Η "εθνική στρατηγική" είναι ένα κατεβατό που το έχει μέσα.Απλά πρέπει να ψάξεις τι γράφει και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει όρεξη.
Που γράφανε για γάμο και τεκνοθεσια
Περιμένω
https://www.primeminister.gr/wp-content ... loatki.pdf
Ένα τεράστιο κατεβατό με όσα πρέπει να γίνουν για αυτούς.Αν πας στη σελίδα 44 θα δεις ένα σωρό επιχειρήματα υπέρ του γάμου.
Τώρα προφανώς ελάχιστοι ψηφοφόροι θα κάθονταν να ψάξουν τι γράφει,θα έπρεπε όμως να υποψιασθούν μόνο από τον τίτλο "εθνική στρατηγική για τους λοάτκι".
Ανοίγεις το φυλλάδιο και διαβάζεις, ακούς τις ομιλίες και τις δεσμεύσεις.
Δεν ανοίγεις ένα κείμενο μιας επιτροπής 2 χρόνια πριν για να πας στη σελ. 44 που γράφει τι γινεται σε άλλες χώρες και τα υπέρ και τα κατά.
Δεν κρύβεις αυτά που θέλεις να κάνεις.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
το μόνο ψυχοθεραπευτικό που παρατηρώ εγώ καθώς και άλλοι συνομιλητές-από όσα διαβάζω ειδικά τον τελευταίο καιρό-αφορά κάποια δική σου ανάγκη εκτόνωσης με μόνιμες αντεγκλισεις, γιουχαίσματα και σταμπαρίσματα συνομιλητών μέσα από χαρακτηρισμούς απαξιωτικούς και γενικεύσειςΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:28Νομίζεις αεράτο όλο μου.Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:15βλέπω οταν ζορίζεσαι σου βγαίνει το (ντεμεκ) λιμανίσιοΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:14
Άσε μας ρε μαδουρόσπερμα, που την είδες και καθοδηγητής.
Από χλιμίντζουρες που την παίζουν καθοδηγητές στο πχόρουμ και χεσμένοι κουταλιανοί εκεί έξω, άλλο τίποτα.![]()
αλλά όχι και μαδουρόσπερμα, κάνεις οτι δεν μας ξέρεις κι όλα μανδαμ![]()
Ντροπή σου πραγματικά, ντρέπεται και η ντροπή μαζί σου, ανάξια συνομιλήτρια !
Μια χαρά τα πάω και με τα λιμάνια και με τα σαλόνια. Και τα σέβομαι αμφότερα. Αλλά στους πραγματικούς και όχι πχορουμικούς χώρους όπου η κάθε κωλοπετεινιτσιώτικη πορδίτσα, το παίζει ιστορία.
Και τους αφανείς παπάρες, δεν τους έχω καν γραμμένους. Απλώς γιατί είναι η πιο συνηθισμένη φάση. Χρόνια τώρα.
Οπότε, συνέχισε να μοιράζεις πόνο εξ αποστάσεως, όπως όλοι οι ευάλωτοι αγωνιστές του συναφιού σου. Ακόμη και ως ψυχοθεραπευτική μέθοδα, είναι κάτι που στηρίζω. Χρόνια τώρα.![]()
βάστα μου ένα βίντεο να μου στείλεις, πλιζ!Nostalgia έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:30ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:59Σιγά μην περιμένουμε το χαρωπό μπαλέτο της βουλής για να μας καθορίσει τι είναι πολίτης α και βου κατηγορίας.
Έμπλεξαν τους πολίτες με την αλφαβήτα των γονιών οι θεσμικοί. Χάρισμα τους οι προσδιορισμοί.![]()
Τυπωμα φωτογραφιων με πουστηδες που το παιζουν μωρομανες και το Σαββατο που θα παω στο καφενειο με τον πατερα μου θα τις μοιρασω στην παρεα του που ψηφιζουν ΝΔ....
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Έχεις να επιλέξεις μεταξύ Νατσιού,Βελόπουλου και Στίγκα ή μάλλον Κασιδιάρη.panos291 έγραψε: 15 Φεβ 2024, 20:31 Προσωπικα θα ψηφισω οποιονδήποτε υποσχεθει να καταργησει αυτα τα καραγκιοζιλικια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Βίνγκιλοτ
-
- 14 Απαντήσεις