!!! DEVELOPMENT MODE !!!

170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: 170-175 βουλευτες αναμενεται να πουν ΝΑΙ στον γαμο ομοφυλοφίλων σημερα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Δημοκράτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:14
Beria έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:10 Εικόνα

Μάθετε, γατάκια, πώς παίζεται η μπάλα από τον σωστό τον παίχτη, τον συντηρητικό.

Βλαχουρες νεοδημοκρατες που μου αρχίσατε τα 'ολη η Ευρώπη έτσι κάνει '. Δευτεραντζες
:o :o :o :o
τίποτα μωρέ, απλώς βιάζεται να μας φέρει την Δευτέρα Παρουσία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2024, 18:58 Δε περίμενα να το πω ποτέ αλλά μπράβο στο Σαμαρά.
σε κουοταρε με σιμαρδάνη :lol:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

τώρα έχω 2 φορές τύψεις που το 15 δεν ψήφισα Σαμ
Μεγάλη μου μαλακία
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 17:37
Jimmy81 έγραψε: 15 Φεβ 2024, 16:57
πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 15:41

Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα ο γάμος.Ανθρώπινο δικαίωμα είναι η σεξουαλική και συναισθηματική σχέση.
Αν κάποιος απαγορεύσει κάποια τέτοια σχέση παραβιάζει δικαιώματα και στην Ελλάδα η ομοφυλοφιλία επιτρέπεται από το 1946.
Ο γάμος είναι δικαιοκρατικός θεσμός και δεν υπάρχει χωρίς την αναγνώριση κάποιας εξουσίας που τον θεσπίζει ενώ η σχέση υπάρχει ανεξαρτήτως εξουσίας.
Η πρόσβαση σε αυτόν τον θεσμό είναι το δικαίωμα. Ενώ οι περισσότεροι Έλληνες έχουμε το δικαίωμα να συνάψουμε γάμο με τον άνθρωπο που επιθυμούμε, λίγοι Έλληνες δεν το έχουν ενώ έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος (πληρώνουν φόρους, πάνε στρατό κλπ). Αυτήν την ξεκάθαρη αδικία έρχεται να καλύψει το νομοσχέδιο.
Όχι.Όλοι οι Έλληνες είχαν ως τώρα δικαίωμα να συνάψουν γάμο με άτομο του αντίθετου φύλου και να έχουν όποια σχέση θέλουν χωρίς γάμο.Και τώρα έχουν το δικαίωμα να έχουν σχέση με παραπάνω του ενός άτομα από τη στιγμή που καταργήθηκε η μοιχεία ως αδίκημα.Γάμος όμως δεν αναγνωρίζεται.Εάν και όταν αναγνωρισθεί δεν θα δοθεί κάποιο δικαίωμα στους πολυγαμικούς,απλώς το κράτος θα θεσπίσει ένα καινούργιο δικό του θεσμό που θα τον ονομάσει γάμο μεταξύ τριών ή περισσοτέρων ατόμων.Το δικαίωμα υπάρχει ήδη και τώρα.
Τα οικονομικά είναι άσχετα από τη στιγμή που με το σύμφωνο συμβίωσης ήδη είχαν τα κληρονομικά δικαιώματα του γάμου.Θέμα σφραγίδας του κράτους είναι και τίποτε άλλο.Αν ο γάμος δεν ήταν απλώς θέμα σφραγίδας δεν θα ζητούσαν οι ταλιμπάν της προόδου τον υποχρεωτικό πολιτικό γάμο που δεν πέρασε επί Παπανδρέου λόγω της αντίδρασης της Εκκλησίας.Δεν ζητάνε κάποιο νέο δικαίωμα,ζητάνε την υποχρεωτική σφραγίδα του κράτους.
Νομίζω παίζεις με τις λέξεις. Και ως σφραγίδα του κράτους να το δεις, πάλι κάποιοι Έλληνες δεν είχαν το δικαίωμα να λάβουν αυτή τη σφραγίδα ενώ έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Αυτό είναι ξεκάθαρη αδικία. Και μόνο που υπήρχε η υποχρέωση του αντίθετου φύλου για τη σύναψη γάμου σημαίνει ότι επρόκειτο για δικαίωμα με αστερίσκους που απέκλειε μια μερίδα συνανθρώπων μας με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Θα μου πεις ότι αυτή ήταν η παράδοση αιώνων. Οι παραδόσεις και οι θεσμοί όμως δεν μένουν απαράλλακτοι στον χρόνο. Οι δυτικές αξίες στις οποίες μας εισήγαγε ο "εθνάρχης" που ανελειπώς ψήφιζες έχουν εξελιχτεί προς την εξάλειψη των διακρίσεων και των κοινωνικών αδικιών. Το σύμφωνο συμβίωσης δεν προσφέρει ακριβώς τα ίδια δικαιώματα με το γάμο. Για παράδειγμα δεν μπορει ένα τέτοιο ζευγάρι να υιοθετήσει παιδί (διότι δεν θεωρείται "έγγαμο"), μόνο αναδοχή μπορεί να διεκδικήσει. Αν λοιπόν η πολιτεία επιτρέπει στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να φτάσουν επίσημα μόνο μέχρι το σύμφωνο συμβίωσης δημιουργούνται ζευγάρια δύο ταχυτήτων με κάποια να έχουν έστω και ένα δικαίωμα παραπάνω.

Μιλάς για ταλιμπάν της προόδου. Δεν φαντάζομαι να ξαναψηφίσεις τον ταλιμπάν της προόδου Μητσοτάκη που κηλίδωσε τον "ιερό" θεσμό του γάμου στις επόμενες εκλογές ε; :8)
Δημοκράτης

πέταξε και woke culture ο ισαπόστολος Σαμ, φτιάξε μας δικέ μου

έπιασε και θεωρίες φύλων, τραβέλια και πολυγαμηκούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 15 Φεβ 2024, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Saturn

οδηγούμε τον κόσμο στον κυνισμό

Σβήνει αμαρτίες ο Σαμαράς με την αποψινή του ομιλία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Δημοκράτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:19 τώρα έχω 2 φορές τύψεις που το 15 δεν ψήφισα Σαμ
Μεγάλη μου μαλακία
Τίμιος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Δημοκράτης

παραλληλισμός και με Πρέσπες , ω ρε μάγκα ρηττορική επιπέδου Αθηναίου ρήτορα ο Σαμ
Άβαταρ μέλους
Saturn

Θέλω να δω τί τοποθετήσεις θα πέσουν μετά από αυτήν την ομιλία
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Δημοκράτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:19 τώρα έχω 2 φορές τύψεις που το 15 δεν ψήφισα Σαμ
Μεγάλη μου μαλακία
Μία απο τα ίδια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

βγήκε άμεσα το νταματζ κοντρόλ απ τον ηλιόπουλο
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 19:23 Θέλω να δω τί τοποθετήσεις θα πέσουν μετά από αυτήν την ομιλία
Oι αντίστοιχες με την ψήφιση του νομοσχέδιου, τί άλλο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δημοκράτης

Το κλείνο το κανάλι της βουλής, δεν έχω όρεξη να ακούσω τις μαλακίες που θα ακουστούν και μπρος.
Μας τον ακούμπησε ο Κούλης όπως μα τον ακούμπησε ο Αλέξης με τα τραβέλια και τις πρέσπες

Ας προσέχαμε
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Αντε πάλι με ζακ κωστοπουλο

Τον σκότωσαν επειδή ήταν μέλος της κοινότητας λοατκι ?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Saturn

Leporello έγραψε: 15 Φεβ 2024, 18:31
Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 15:08
πατησιωτης έγραψε: 15 Φεβ 2024, 15:05 Είναι αιρετικοί οι Ουκρανοί;το αποφάσισε η οικουμενική σύνοδος των πρακτόρων της KGB αυτό; :lol:
όχι μόνο αιρετικοί αλλά κάτι παραπάνω
Δεν έχουν καν το χρίσμα της Ιεροσύνης....
Ασε τα Πατησιώτη, ρώτα να στα πουν καλύτερα...
Ο Πούτιν απονέμει το χρίσμα τής ιεροσύνης, όχι το Οικουμενικό Πατριαρχείο, έτσι δεν είναι;
Κανένας Πούτιν, το χρίσμα της ιεροσύνης καθορίζεται από τους εκκλησιαστικούς κανόνες.-
Προσωπικά για το Οικουμενικό Πατριαρχείο, προσωπικά, πονάει πολύ η καρδια μου και το αφήνω εδώ
Leporello έγραψε: 15 Φεβ 2024, 18:35
Saturn έγραψε: 15 Φεβ 2024, 15:20Ναι αλλά καταλαβαίνεις οτι σήμερα (και όχι στις πρωτοχριστιανικές κοινωνίες) δεν γίνεται να κυνηγάς τον κάθε ένα να δεις τί ζωή κάνει και εαν αμαρτάνει. Επιπροσθέτως, δεν απεμπολεί η κάθε ξανθιά μπάρμπι τη, πίστη με το να ΔΗΛΩΝΕΙ ταυτότητα η οποία κατηγορηματικώς καταδικάζεται από το Δόγμα. Δηλαδή, ένας ομοφυλόφιλος που θέλει να είναι στην Εκκλησία και αγωνίζεται κατα του παθους του σαφώς και δεν είναι εκτος Εκκλησίας, ένας ομοφυλόφιλος ο οποιος διατυμπανίζει το πάθος του και θέλει να το επιβάλει ως θρησκευτική και κοινωνική κανονικότητα, αυτόματα θέτει εαυτόν εκτός Εκκλησίας.
Εχεις ακούσει κανένα μέλος τής Greek Mafia να αντιμετωπίσει πρόβλημα να βαφτίσει το παιδί του;
Νομίζω οτι απλώς προσπαθείς να κάνεις εντύπωση με τσιτάτα

σορυ για το οφτοπικ σχετικά με την εξέλιξη της ψηφοφορίας, έπρεπε να απαντήσω
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”