Όλοι εσείς που είστε ελεύθεροι/ανύπαντροι/μπακούρια σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου...
... σκεφτείτε λίγο κι εμάς τους καημένους που δεν είμαστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όλοι εσείς που είστε...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Dwarven Blacksmith
Re: Όλοι εσείς που είστε...
Πόσες έχεις; Για να ποσοτικοποιήσουμε κάπως τον πόνο σου.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Μέχρι μία αντέχει ο οργανισμός μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2024, 18:41 Πόσες έχεις; Για να ποσοτικοποιήσουμε κάπως τον πόνο σου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Με βαση το αβαταρ σου παντως σου επιτρεπονται μεχρι 4 νομιμες και απεριοριστος αριθμος παλλακιδων.Allah έγραψε: 14 Φεβ 2024, 19:16Μέχρι μία αντέχει ο οργανισμός μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2024, 18:41 Πόσες έχεις; Για να ποσοτικοποιήσουμε κάπως τον πόνο σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Με βάση το άβατάρ μου, αυτά επιτρέπονται για τους πιστούς μου. Οι κανόνες που ισχύουν για δαύτους δεν ισχύουν για μένα.George_V έγραψε: 14 Φεβ 2024, 19:26Με βαση το αβαταρ σου παντως σου επιτρεπονται μεχρι 4 νομιμες και απεριοριστος αριθμος παλλακιδων.Allah έγραψε: 14 Φεβ 2024, 19:16Μέχρι μία αντέχει ο οργανισμός μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2024, 18:41 Πόσες έχεις; Για να ποσοτικοποιήσουμε κάπως τον πόνο σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 2 Απαντήσεις