!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 13:18
seismic έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:14 Φίλε υπάρχουν επιστήμονες με κεφαλαία που με παίρνουν σοβαρά.
μπα, οχι, δεν υπαρχουν.
Τον βλάκα τον αναγνωρίζεις από δύο ενδείξεις.
1. Μιλάει για πράγματα που είναι για αυτόν άγνωστα.
2. Εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρώτησε.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 12 Φεβ 2024, 12:14 Φίλε υπάρχουν επιστήμονες με κεφαλαία που με παίρνουν σοβαρά.
Δεν θα σας κάνω την χάρη να καταχραστείτε την δουλειά μου σαν δική σας
Σας το υπόσχομαι. Καλή η προσπάθειά σας να με βγάλετε άχρηστο αλλά δεν φανταστήκατε ποτέ ότι ένας μάστορας θα σας βάλει τα γυαλιά και θα γράφει βιβλία και εφαρμοσμένη έρευνα σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επιστήμη είναι αυτό που κάνω εγώ. Δημοσιοποιώ για να κρίνουν την έρευνά μου επιστήμονες και όχι εδώ μέσα. Πρώτα θα διασφαλίσω και θα κάνω γνωστή παγκόσμια την έρευνά μου, και μετά θα σας αναλάβω εδώ μέσα στην Ελλάδα. Όλα αυτά που λέτε για τα πειράματά μου για αυτά που γράφω και τα έχετε βγάλει άχρηστα, παγκόσμιοι οργανισμοί και κριτές τα δέχονται ως σπουδαία πειράματα γιατί είναι ομοειδείς πειράματα με και χωρίς την μέθοδό μου.
Το ξέρετε και εσείς αλλά η προσπάθειά σας είναι να τα παρατήσω. Δεν είναι τυχαίο ότι παντού παίρνω επαίνους και εδώ μέσα έχετε μαζευτεί όλα τα κοράκια να με φάτε. Απλά με αυτά που κάνετε φανερώνεται ότι αξίζω και θα σας έρθουν μπούμερανγκ όταν αναγνωριστεί παγκοσμίως η μέθοδός μου. Δεν θα βρίσκετε λαγούμι να κρυφτείτε. Αυτά.
Φίλε είσαι βλάκας. Τόσο απλά..

Όχι μόνο δεν ήθελα να τα παρατήσεις αλλά αν δεχόσουν τις παρατηρήσεις μου και κάποιες τροποποιήσεις που προτείνω....θα είχες ήδη δουλειές. Αλλά η αλλαζονία και η μανία καταδίωξης που έχεις δεν σε αφήνουν να τα δεχθείς...

Λίγα γραμμάρια μυαλό να σου απέμειναν κατάλαβε αυτα και πάμε παρασκάτω:
1) Η συνεργασία μπετόν/χάλυβα εξασφαλίζεται με καταλληλο μήκος αγκύρωσης.
2) Τα τοιχώματα δεν ανατρέπονται λόγω υπεραντοχής θεμελίωσης.

Αν βρεις τρόπο να παραλαμβάνεις την τέμνουσα χωρίς να βασίζεσαι στο πλέγμα...τότε έχεις ένα καλό αντισεισμικό σύστημα. Έως τότε λες βλακείες...
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 12 Φεβ 2024, 20:47
Ασέβαστος έγραψε: 12 Φεβ 2024, 13:18
μπα, οχι, δεν υπαρχουν.
Τον βλάκα τον αναγνωρίζεις από δύο ενδείξεις.
1. Μιλάει για πράγματα που είναι για αυτόν άγνωστα.
2. Εκφράζει γνώμη για κάτι που κανένας δεν τον ρώτησε.
σωστα. :roll:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic

Νταγκλης έγραψε: 13 Φεβ 2024, 09:31
Δεν θα σας κάνω την χάρη να καταχραστείτε την δουλειά μου σαν δική σας
Σας το υπόσχομαι. Καλή η προσπάθειά σας να με βγάλετε άχρηστο αλλά δεν φανταστήκατε ποτέ ότι ένας μάστορας θα σας βάλει τα γυαλιά και θα γράφει βιβλία και εφαρμοσμένη έρευνα σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Επιστήμη είναι αυτό που κάνω εγώ. Δημοσιοποιώ για να κρίνουν την έρευνά μου επιστήμονες και όχι εδώ μέσα. Πρώτα θα διασφαλίσω και θα κάνω γνωστή παγκόσμια την έρευνά μου, και μετά θα σας αναλάβω εδώ μέσα στην Ελλάδα. Όλα αυτά που λέτε για τα πειράματά μου για αυτά που γράφω και τα έχετε βγάλει άχρηστα, παγκόσμιοι οργανισμοί και κριτές τα δέχονται ως σπουδαία πειράματα γιατί είναι ομοειδείς πειράματα με και χωρίς την μέθοδό μου.
Το ξέρετε και εσείς αλλά η προσπάθειά σας είναι να τα παρατήσω. Δεν είναι τυχαίο ότι παντού παίρνω επαίνους και εδώ μέσα έχετε μαζευτεί όλα τα κοράκια να με φάτε. Απλά με αυτά που κάνετε φανερώνεται ότι αξίζω και θα σας έρθουν μπούμερανγκ όταν αναγνωριστεί παγκοσμίως η μέθοδός μου. Δεν θα βρίσκετε λαγούμι να κρυφτείτε. Αυτά.
Φίλε είσαι βλάκας. Τόσο απλά..

Όχι μόνο δεν ήθελα να τα παρατήσεις αλλά αν δεχόσουν τις παρατηρήσεις μου και κάποιες τροποποιήσεις που προτείνω....θα είχες ήδη δουλειές. Αλλά η αλλαζονία και η μανία καταδίωξης που έχεις δεν σε αφήνουν να τα δεχθείς...

Λίγα γραμμάρια μυαλό να σου απέμειναν κατάλαβε αυτα και πάμε παρασκάτω:
1) Η συνεργασία μπετόν/χάλυβα εξασφαλίζεται με καταλληλο μήκος αγκύρωσης.
2) Τα τοιχώματα δεν ανατρέπονται λόγω υπεραντοχής θεμελίωσης.

Αν βρεις τρόπο να παραλαμβάνεις την τέμνουσα χωρίς να βασίζεσαι στο πλέγμα...τότε έχεις ένα καλό αντισεισμικό σύστημα. Έως τότε λες βλακείες...
Δεν είμαι καθόλου βλάκας. Αυτά που λες ισχύουν για μικρούς και μεσαίους σεισμούς. Για μεγάλες επιταχύνσεις δεν ισχύουν.
Η αγκύρωση του οπλισμού δημιουργεί ροπές στους κόμβους. Η υπεραντοχή της δικής σας θεμελίωσης δημιουργεί πάλη ροπή στον κόμβο της συνδετήριου δοκού και του διατμητικού τοιχώματος. Εσείς τις ροπές τις αναλαμβάνεται με τους κόμβους. Η προένταση και η πάκτωση των άκρων των διατμητικών τοιχωμάτων με το έδαφος εκτρέπει την αρχική μεγάλη ροπή του τοιχώματος μέσα στο έδαφος αποτρέποντας την δημιουργία των ροπών στους κόμβους.
Αντί να μου πείτε μπράβο που σας βρήκα ένα τρόπο να παραλαμβάνεται μεγαλύτερες ροπές χωρίς να αυξήσετε την μάζα η οποία αυξάνει τα φορτία της αδράνειας και το κόστος, εσείς λέτε ότι έχετε καλύτερο τρόπο να παραλαμβάνεται τις ροπές από ότι εγώ. Ερώτηση Ο δικός σας τρόπος + ο δικός μου τρόπος μαζί είναι ή δεν είναι πιο ισχυρός από μόνο τον δικό σας και μόνο τον δικό μου?
Την τέμνουσα ναι βρήκα τρόπο να την παραλάβω με τον έξυπνο σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει αρχιτεκτονικές ανάγκες και πολλά διατμητικά τοιχώματα. Ακόμα έριξα το κόστος χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα διατμητικά τοιχώματα βαρέος τύπου καταργώντας καλουπώματα, διπλούς τοίχους οπτοπλινθοδομής και διπλές όψις σοβά και σκαψίματα ηλεκτρικών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 13 Φεβ 2024, 10:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic έγραψε: 12 Φεβ 2024, 20:19 Dear Dr. Ioannis Lymperis,

Kindly note we’ve received the comments from the peer reviewers. We’re happy to inform you that based on the peer reviewers’ comments the Editorial Advisory Board Members have approved your article for publication book chapter for the following book:

Book Name: Theory and Applications of Engineering Research

Please find the comments attached herewith this email. There are minor corrections suggested by the reviewers.
Ωπ τωρα το ειδα αυτο.

Γιατι σε αποκαλουν Dr. ?

Ποτε πηρες διδακτορικο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
seismic

George_V έγραψε: 13 Φεβ 2024, 10:29

Kindly note we’ve received the comments from the peer reviewers. We’re happy to inform you that based on the peer reviewers’ comments the Editorial Advisory Board Members have approved your article for publication book chapter for the following book:

Please find the comments attached herewith this email. There are minor corrections suggested by the reviewers.
Ωπ τωρα το ειδα αυτο.

Γιατι σε αποκαλουν Dr. ?

Ποτε πηρες διδακτορικο?
Έχω βαρεθεί να λέω στους πάντες ότι είμαι μάστορας. Αν αυτοί θέλουν να με αποκαλούν Dr. δικό τους θέμα.
Εγώ είμαι περήφανος που είμαι μάστορας και γράφω έρευνα.
Γιατί ότι λέω με το στόμα μπορώ να το κατασκευάσω με τα χέρια.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

seismic έγραψε: 13 Φεβ 2024, 10:37

Ωπ τωρα το ειδα αυτο.

Γιατι σε αποκαλουν Dr. ?

Ποτε πηρες διδακτορικο?
Έχω βαρεθεί να λέω στους πάντες ότι είμαι μάστορας. Αν αυτοί θέλουν να με αποκαλούν Dr. δικό τους θέμα.
Aυτοι δεν μπορουν να ξερουν αν εχεις διδακτορικο η να σε αποκαλεσουν Dr. .

Μονο αν τους το εχεις πει εσυ η καποιος αλλος.

Δεν μπορει να αποκληθει κανεις Dr. αν δεν ειναι ειτε γιατρος ειτε κατοχος Διδακτορικου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

George_V έγραψε: 13 Φεβ 2024, 10:55

Ωπ τωρα το ειδα αυτο.

Γιατι σε αποκαλουν Dr. ?

Ποτε πηρες διδακτορικο?

Δεν μπορει να αποκληθει κανεις Dr. αν δεν ειναι ειτε γιατρος ειτε κατοχος Διδακτορικου.

η τους αποκαλουν ολους τους πελατες τους ετσι, για να ταιζουν το ψωνιο τους και να τους τα τρωνε. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic

Ωπ τωρα το ειδα αυτο.

Γιατι σε αποκαλουν Dr. ?

Ποτε πηρες διδακτορικο?

Τους το έχω πει. Άλλωστε σε καμία μου δημοσίευση δεν γράφω ότι είμαι Dr. ή ότι έχω ινστιτούτο
https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
seismic

Ασέβαστος έγραψε: 13 Φεβ 2024, 11:15
seismic έγραψε: 13 Φεβ 2024, 10:37 Έχω βαρεθεί να λέω στους πάντες ότι είμαι μάστορας. Αν αυτοί θέλουν να με αποκαλούν Dr. δικό τους θέμα.

η τους αποκαλουν ολους τους πελατες τους ετσι, για να ταιζουν το ψωνιο τους και να τους τα τρωνε. :102:
Εγώ δεν είμαι Dr. Είμαι Dr.των Dr. :003:
Άσε με τώρα γιατί με έχουν βάλει να γράψω νέα δημοσίευση για το βιβλίο γιατί δεν πρέπει να είναι ίδια με την παλιά.
seismic

Νταγκλης έγραψε: 11 Φεβ 2024, 11:31
seismic έγραψε: 10 Φεβ 2024, 18:17
Με τον όρο συνάφεια ορίζεται η συνδυασμένη δράση των δύο υλικών του χάλυβα και του σκυροδέματος για να αναλάβουν εντάσεις εφελκυσμού. Οι μηχανισμοί της συνάφειας είναι η πρόσφυση και η αντίσταση του σκυροδέματος που εγκλωβίζεται ανάμεσα στο ανάγλυφο της επιφάνειας του χάλυβα.
Στην διεπιφάνεια της περιμέτρου των δύο υλικών αναπτύσσεται διάτμηση από την αντίθεση της ανά κατεύθυνσης των εντάσεων.
Λόγο της υπέρ αντοχής του χάλυβα σε εφελκυσμό και της μικρής αντοχής του σκυροδέματος επικάλυψης στην διάτμηση, επέρχεται σύντομη αστοχία κατά μήκος των ράβδων του χάλυβα στο σκυρόδεμα επικάλυψης, με αποτέλεσμα την εξόλκευση του χάλυβα, και την πρόωρη διακοπή της συνεργασίας του μηχανισμού της συνάφειας.
Ρε φιλαράκι....ποιος σε παραμύθιασε με αυτές τις παλαβομάρες; Είναι ΨΕΜΑΤΑ.....ξέχνα τα.

Σου έβαλα το Ελληνικό Κανονισμό Οπλισμένου Σκυροδέματος που υποδεικνύει το απαραίτητο μήκος αγκύρωσης του οπλισμού, βάσει της συνάφειας, για την πλήρη εκμετάλευση του χάλυβα.
Spoiler
Εικόνα
Μπορεί όμως να πιστεύεις ότι ο ΕΚΩΣ έχει συνομωτήσει εναντίον σου επείδή τα "παίρνει" από τις χαλυβουργικές :003: .

Ε....λοιπόν δες και τον Eυρωκώδικα 2....

Εικόνα

Εκτός αν πιστεύεις ότι όλη η γη έχει συνομωτήσει για να σου κλείσει το στόμα..

Να αφήσεις τις παλαβομάρες λοιπόν....αυτες οι τάσεις συνάφειας και τα μήκη αγκύρωσης έχουν προκύψει από 80 και πλεόν χρόνα εργαστηριακών ερευνών.

Απλά σκάσε..
Που τον βρήκες αυτόν τον πίνακα του Ευρωκώδικα 2 ?
Σε ποιο link? Εδώ? https://www.phd.eng.br/wp-content/uploa ... 1.2004.pdf
seismic

Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 16:34
Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 16:28
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 16:20 Τόσο αδύναμα από το να αντέχουν από 400 έως και 1200 kg/cm2
Λάθος μου...στο ισχυρό σκυρόδεμα υπο θλίψη μηδενίζεται η δύναμη τριβής. Η επιφάνεια θράυσης είναι λεία σαν γυαλί...

Εικόνα

Τι άλλο θες για να πειστείς ότι λες βλακείες;
Αυτό για το σκυρόδεμα που το βρήκες γραμμένο?
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Εμένα δηλαδή που οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ με αποκαλούν ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΑΜΙΑ χωρίς να έχω πτυχίο γαμιά, τι πρέπει να κάνω?
Να πω μην με καλείτε έτσι?
Τους τύπους κοιτάμε η την ουσία?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 13 Φεβ 2024, 10:13 Δεν είμαι καθόλου βλάκας. Αυτά που λες ισχύουν για μικρούς και μεσαίους σεισμούς. Για μεγάλες επιταχύνσεις δεν ισχύουν.
Η αγκύρωση του οπλισμού δημιουργεί ροπές στους κόμβους. Η υπεραντοχή της δικής σας θεμελίωσης δημιουργεί πάλη ροπή στον κόμβο της συνδετήριου δοκού και του διατμητικού τοιχώματος. Εσείς τις ροπές τις αναλαμβάνεται με τους κόμβους. Η προένταση και η πάκτωση των άκρων των διατμητικών τοιχωμάτων με το έδαφος εκτρέπει την αρχική μεγάλη ροπή του τοιχώματος μέσα στο έδαφος αποτρέποντας την δημιουργία των ροπών στους κόμβους.
Αντί να μου πείτε μπράβο που σας βρήκα ένα τρόπο να παραλαμβάνεται μεγαλύτερες ροπές χωρίς να αυξήσετε την μάζα η οποία αυξάνει τα φορτία της αδράνειας και το κόστος, εσείς λέτε ότι έχετε καλύτερο τρόπο να παραλαμβάνεται τις ροπές από ότι εγώ. Ερώτηση Ο δικός σας τρόπος + ο δικός μου τρόπος μαζί είναι ή δεν είναι πιο ισχυρός από μόνο τον δικό σας και μόνο τον δικό μου?
Την τέμνουσα ναι βρήκα τρόπο να την παραλάβω με τον έξυπνο σχεδιασμό, ο οποίος συνδυάζει αρχιτεκτονικές ανάγκες και πολλά διατμητικά τοιχώματα. Ακόμα έριξα το κόστος χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα διατμητικά τοιχώματα βαρέος τύπου καταργώντας καλουπώματα, διπλούς τοίχους οπτοπλινθοδομής και διπλές όψις σοβά και σκαψίματα ηλεκτρικών.
Τα πολλά διατμητικά τοιχώματα καθιστούν το κτίριο τοιχωματικό αντί για πλασιακό οπότε αυτομάτως εξαλείφονται οι ροπές στο κόμβους. Η προένταση δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με αυτό..
Δεν ανακάλυψες εσύ τα τοιχωματικά κτίρια :lol: .

Σε κάθε μεταλλικό κτίριο που σχεδιάζω συνδέω τις δοκούς μου αρθρωτά με τα υποστυλώματα και όλη την τέμνουσα την παραλαμβάνω με τους χιασμούς. Δεν είμαι χαζός να στείλω ροπές στους κόμβους...
Που τον βρήκες αυτόν τον πίνακα του Ευρωκώδικα 2 ?
Σε ποιο link? Εδώ? https://www.phd.eng.br/wp-content/uploa ... 1.2004.pdf
Αυτό για το σκυρόδεμα που το βρήκες γραμμένο?
Έτσι μπράβο αντί να χρειάζεται να απαντάω ότι βλακεία σου έρθει στο κεφάλι ψάξτη μόνος σου τη δουλειά.

Στον Ευρωκώδικα 2 φαίνεται η παράγραφος. Στην 8.4 περιγράφεται πως υπολογίζεται το μηκος αγκύρωσης για αποφυγή αστοχίας συνάφειας.

Για τα σκυροδέματα υψηλής αντοχής εδώ.
Στο κεφ. 4 (6) η διατμητική συμπεριφορά.
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
seismic

Νταγκλης
Τα πολλά διατμητικά τοιχώματα καθιστούν το κτίριο τοιχωματικό αντί για πλασιακό οπότε αυτομάτως εξαλείφονται οι ροπές στο κόμβους.
Τι λες ρε φίλε ούτε μάγος να ήσουν δεν θα εξαφάνιζες έτσι τις ροπές!
Εξαφάνισες και τους κόμβους! Τα τοιχωματικά σπίτια δεν έχουν κόμβους μεταξύ των τοιχωμάτων και την πλάκα?
Και που πάνε ρε φίλε οι ροπές ...διακοπές?
Και αφού τα τοιχωματικά σπίτια δεν έχουν ροπές στους κόμβους γιατί σπάνε τα έρμα με λοξές ρωγμές?
Γιατί τα δύσκαμπτα και υψίκορμα τοιχωματικά κτίρια ανατρέπονται χωρίς ροπή?
Νταγκλης
Η προένταση δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με αυτό..

Δίκαιο έχεις. Τον εφελκυσμό τον σταματάμε με κάτι λάστιχα από σώβρακο. Τι να την κάνουμε την προένταση αφού τα τοιχωματικά σπίτια εξαφανίζουν ακόμα και τον εφελκυσμό! Γαμώ τα απορρυπαντικά τα εξαφανίσουν όλα!
Νταγκλης
Δεν ανακάλυψες εσύ τα τοιχωματικά κτίρια :lol:
Όχι δεν τα ανακάλυψα εγώ. Εγώ ανακάλυψα ότι οι πολιτικοί μηχανικοί πιστεύουν ότι επειδή οι στρουθοκάμηλοι βάζουν το κεφάλι τους μέσα στο έδαφος αυτό ονομάζεται πάκτωση.
Νταγκλης
Σε κάθε μεταλλικό κτίριο που σχεδιάζω συνδέω τις δοκούς μου αρθρωτά με τα υποστυλώματα και όλη την τέμνουσα την παραλαμβάνω με τους χιασμούς. Δεν είμαι χαζός να στείλω ροπές στους κόμβους...
Ωραία δεν στέλνεις ροπές στους κόμβους Ανάλαβες την τέμνουσα με τα χιαστή, την κατέβασες στην βάση, και μετά που την πας ρε φίλε την ροπή?
Δεν την πας στον κόμβο της συνδετήριου δοκού?
Και γιατί να κατεβάσεις την ροπή στην βάση και να μην την πας στο ρετιρέ που έχει και θέα?
Εγώ την πάω στο ρετιρέ και την στέλνω στο έδαφος με ασανσέρ. :lol:
Και να σου πω την αλήθεια ούτε την βίδα την ανακάλυψα εγώ.
Εγώ ανακάλυψα ότι δεν ξέρετε τι κάνει η βίδα.
Και ανακάλυψα την ποιο ισχυρή βίδα όλων των εποχών παγκοσμίως.
Νταγκλης
Η αμφίπλευρη προένταση στα άκρα των τοιχωμάτων δημιουργεί λόγο κάμψης, δύο τόξα μέσα στον κορμό του, αντίθετα το ένα κόντρα στο άλλο. Για να μην ολισθαίνει το ένα τόξο πάνω στο άλλο τοποθετούμε εγκάρσιο οπλισμό εκεί που εφάπτονται και πάει η τέμνουσα περίπατο.

Αυτό που κατάλαβα με αυτά που λέει εδώ https://www.e-periodica.ch/cntmng?pid=b ... 55%3A%3A64 για το ενισχυμένο σκυρόδεμα υπό θλίψη είναι ότι είναι ποιο εύθραυστο από το κανονικό σκυρόδεμα σε ορισμένες περιπτώσεις
5. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Το ουσιαστικό γεγονός που έχει καταστεί σαφές είναι ότι το σκυρόδεμα υψηλής αντοχής είναι σε
από πολλές απόψεις ένα νέο υλικό, το οποίο, κατά τους περισσότερους τρόπους, είναι πολύ ανώτερο από το κανονικό σκυρόδεμα,
αλλά με ειδικά χαρακτηριστικά που απαιτούν προσεκτική εξέταση.
Η εξαγωγή εξισώσεων σχεδιασμού με βάση την εμπειρία, όπως αυτές που βρίσκονται σε όλα τα
εθνικούς κώδικες δεν μπορεί να θεωρηθεί ασφαλής πρακτική. Μια ενδελεχής επανεξέταση αυτών των
κώδικες, υπό το φως των νέων διαθέσιμων πληροφοριών, είναι απαραίτητη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”