είμαι οκ με το νες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι συνταγές του κυρίου Χαράρι κακό ψόφο να 'χει
Re: Οι συνταγές του κυρίου Χαράρι κακό ψόφο να 'χει
foscilis έγραψε: 10 Φεβ 2024, 13:12Δε σε αναγκαζει κανεις να φας κατι ομως.
Κι εγω δεν τρωω γαριδες με τιποτα. Ουτε ψητη ντοματα. Δεν καθομαι να ξεκινησω σταυροφορια εναντια στις ψητες ντοματες.
Αν κατι δεν ειναι δηλητηριωδες ή απειλουμενο ειδος και δε βλαπτει το περιβαλλον η παραγωγη του ή κατι παρομοιο και υπαρχουν ανθρωποι που το τρωνε, τι με νοιαζει εμενα αν πουλιεται.
Ηδη μας λενε οτι η γεωργια, η κτηνοτροφια, ακομη και η αλιεια με τη μελισσοκομια αυξανουν το αποτυπωμα ανθρακα και πως χρειαζομαστε τροφες φιλικες για το περιβαλλον.
Και φιλικες εννοουν γενετικα μεταλλαγμενες τροφες που θα παραγουν μια χουφτα πολυεθνικες γενετικης τεχνολογιας οπως πιχι η Μονσαντο.
.
Πλέριος έγραψε: 10 Φεβ 2024, 11:04 Οι γάτες μου τρελαίνονται με πάτε Σολωμού από τον Σκλαβενίτη
Είσαι ολικά ηλιθιος
Δεν εκπλησσομαι που οι γατες σου ειναι εξισου ανωμαλες με σενα.
.
Μια απο τις πολλες ανωμαλιες σου ειναι πως νομιζεις οτι το παραδειγμα σου εχει σχεση με το θεμα του νηματος.
.
.
Στο μεταξύ όσοι νομίζουν ότι θα μας παίζουν έντομα τρώνε ο,τι μαλακια μπορείς να φανταστείς.
Σκούρο ρύζι (καταστροφή για το έντερο), ψωμί Ζειας (!!), γκοτσιμπερια, κομπουτσες και άλλες νιουειτζ αρχιδιες
Σκούρο ρύζι (καταστροφή για το έντερο), ψωμί Ζειας (!!), γκοτσιμπερια, κομπουτσες και άλλες νιουειτζ αρχιδιες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ισως επειδη το λιπασμα που χρησιμοποιουν ολοι αυτοι οι παραδοσιακοι αντινεοταξιτες αγροτες παραγεται απο πετρελαιο.Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2024, 15:19foscilis έγραψε: 10 Φεβ 2024, 13:12Δε σε αναγκαζει κανεις να φας κατι ομως.Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2024, 10:54
Εγω ομως φιλε δεν τρωω κοκορετσι και ουτε θελω να φαω αλευρι απο γρυλο.
Και ενας απο τους λογους ειναι πως θα προκειται για γενετικα μεταλλαγμενους γρυλους.
.
Κι εγω δεν τρωω γαριδες με τιποτα. Ουτε ψητη ντοματα. Δεν καθομαι να ξεκινησω σταυροφορια εναντια στις ψητες ντοματες.
Αν κατι δεν ειναι δηλητηριωδες ή απειλουμενο ειδος και δε βλαπτει το περιβαλλον η παραγωγη του ή κατι παρομοιο και υπαρχουν ανθρωποι που το τρωνε, τι με νοιαζει εμενα αν πουλιεται.
Ηδη μας λενε οτι η γεωργια, η κτηνοτροφια, ακομη και η αλιεια με τη μελισσοκομια αυξανουν το αποτυπωμα ανθρακα και πως χρειαζομαστε τροφες φιλικες για το περιβαλλον.
Και από μη μεταλλαγμένα έντομα να ήταν, το αλεύρι θα ήταν υποδεέστερο. Όπως το αλεύρι σίτου είναι υποδεέστερο από το σιτάρι, το αλεύρι σόγιας υποδεέστερο από τη σόγια κτλ. Οπωσδήποτε κατά την κονιοποίηση θα σχηματίζονται τουλάχιστον AGEs.Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2024, 10:55 Μονο που το αλευρι απο γρυλλο θα ειναι απο γενετικα μεταλαγμενα εντομα.
Αλλά δεν είναι ανάγκη να παίρνει κάποιος αλεύρι, μπορεί να τρώει ολόκληρα έντομα. Όπως ήδη κάνουν σε πολλά μέρη της Νότιας Αφρικής με τα Mopane worms, η παραγωγή και συγκομιδή των οποίων είναι πολύ ανεπτυγμένη βιομηχανία στην ευρύτερη περιοχή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
εις τον μπούτσον μας
- Sid Vicious
Καρμίνη, μια χρωστική από έντομα που χρησιμοποιείται στην βιομηχανία τροφίμων, λίγο πολύ έχουμε φάει σχεδόν όλοι.
Πάντως εγώ είμαι οκ να φάει ο dwarven σκαθάρια και να πάρω εγώ την μπριζόλα του
Πάντως εγώ είμαι οκ να φάει ο dwarven σκαθάρια και να πάρω εγώ την μπριζόλα του
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
έχει πλάκα που οι μυρμηγκοφάγοι [ναι,αυτά τα ζώα] νιώθουν σαν η κουλ εκδοχή του ανθρώπινου είδους
- Dwarven Blacksmith
Θυμάστε τότε που νομιμοποιήθηκαν οι μπάμιες και από τότε πρέπει να τρώμε όλοι μπάμιες; Επί Μητσοτάκη πατρός πρέπει να ήτανε. Ή τουλάχιστον έτσι μου είπαν οι γονείς μου.
ΠΡΕΠΕΙ να τρώμε όλοι μπάμιες.όποιος δεν τρώει τις μπάμιες του καταστρέφει τον πλάνητη
Έχει ανακαλύψει η επιστήμη κάποια νεότερη αποδοτικότερη τεχνολογία λιπασμάτων , που αρνούνται οι "βλάχοι" να την υιοθετήσουν ;foscilis έγραψε: 10 Φεβ 2024, 18:29Ισως επειδη το λιπασμα που χρησιμοποιουν ολοι αυτοι οι παραδοσιακοι αντινεοταξιτες αγροτες παραγεται απο πετρελαιο.Αρίστος έγραψε: 10 Φεβ 2024, 15:19foscilis έγραψε: 10 Φεβ 2024, 13:12
Δε σε αναγκαζει κανεις να φας κατι ομως.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 387 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-
- 11 Απαντήσεις