Πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι ο χαζός με μαθηματικά την γλώσσα της επιστήμης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Dude...seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 12:55Πες μου δύο πράγματα.Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 09:08Αχ ρε φιλαράκι.....το επιχείρημα σου δηλαδή για να βγάλεις όλον τον ΕΚΩΣ άχρηστο είναι το "γιατί βάζετε τόσα σίδερα ;"seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:40 Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Δυστυχώς αποδεικνύεις ότι δεν πρέπει να σε παίρνω στα σοβαρά.
Δεν γράφεις εδώ ούτε για να συζητήσεις ούτε για να αποδείξεις κάτι. Για να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου μπαίνεις.....
To μυαλό σου δυστυχώς δεν λειτουργει σωστα...Την χιαστή την βλέπεις στην σκαλωσιά την χιαστή μέσα στην δομή της διατομής του τοιχώματος δεν την βλέπεις? Δεν την βλέπεις γιατί πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Εγώ πιστεύω ότι βλέπει το μυαλό μου.
Ξέχνα το μπετόν που χρησιμοποιούσαν τα μαστόρια το '50. Στο σημερινό ισχυρό μπετόν...όσο αυξάνεις τη θλίψη μειώνεται η διεμπλοκή και όλη τέμνουσα πάει στο χάλυβα.
![]()
1.Σε μία επιτάχυνση 2,5g το μέγεθος των ροπών που κατεβάζει ένα τοίχωμα 6 ορόφων.
2.Το μέγεθος της διάτμησης που αντέχει το σκυρόδεμα επικάλυψης το οποίο επικαλύπτει ένα χάλυβα Φ/20 τοποθετημένος μέσα στο σκυρόδεμα 1 μέτρο.
Για να μιλήσουμε σαν επιστήμονες και όχι σαν μπακάληδες.
Ο Νταγκλης και οι υπολοιποι γνωστες σου μιλουν σαν επιστημονες.
Ο μονος μπακαλης εδω εισαι εσυ.
Σου χουν αποδειξει τα μπακαλιστικα μαθηματικα σου αλλα εσυ λες τους αλλους μπακαληδες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δηλαδή τα μαστόρια του 50 με ανίσχυρο σκυρόδεμα παραλάμβαναν μεγαλύτερη τέμνουσα από ότι σήμερα με ισχυρότερο σκυρόδεμα.Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 09:08Αχ ρε φιλαράκι.....το επιχείρημα σου δηλαδή για να βγάλεις όλον τον ΕΚΩΣ άχρηστο είναι το "γιατί βάζετε τόσα σίδερα ;"seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:40 Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Δεν γράφεις εδώ ούτε για να συζητήσεις ούτε για να αποδείξεις κάτι. Για να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου μπαίνεις.....
To μυαλό σου δυστυχώς δεν λειτουργει σωστα...Την χιαστή την βλέπεις στην σκαλωσιά την χιαστή μέσα στην δομή της διατομής του τοιχώματος δεν την βλέπεις? Δεν την βλέπεις γιατί πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Εγώ πιστεύω ότι βλέπει το μυαλό μου.
Ξέχνα το μπετόν που χρησιμοποιούσαν τα μαστόρια το '50. Στο σημερινό ισχυρό μπετόν...όσο αυξάνεις τη θλίψη μειώνεται η διεμπλοκή και όλη τέμνουσα πάει στο χάλυβα.
![]()
Ρε φίλε μήπως τρως ληγμένα?
Γάμησε τον χάλυβα το ξέρω ότι τοποθετείτε περισσότερο χάλυβα σήμερα οπότε αναλαμβάνεται μεγαλύτερη τέμνουσα. Χαίρω πολύ...
Εγώ μιλάω για ένα ανίσχυρο σκυρόδεμα και ένα ισχυρό ( χωρίς οπλισμό χάλυβα ) με την επιβολή προέντασης ποιο σκυρόδεμα αναλαμβάνει μεγαλύτερη τέμνουσα? τα ανίσχυρο ή το ισχυρό?
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Εσύ τι κάνεις τον νταβατζή?George_V έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:03Dude...seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 12:55Πες μου δύο πράγματα.Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 09:08
Αχ ρε φιλαράκι.....το επιχείρημα σου δηλαδή για να βγάλεις όλον τον ΕΚΩΣ άχρηστο είναι το "γιατί βάζετε τόσα σίδερα ;"
To μυαλό σου δυστυχώς δεν λειτουργει σωστα...
![]()
1.Σε μία επιτάχυνση 2,5g το μέγεθος των ροπών που κατεβάζει ένα τοίχωμα 6 ορόφων.
2.Το μέγεθος της διάτμησης που αντέχει το σκυρόδεμα επικάλυψης το οποίο επικαλύπτει ένα χάλυβα Φ/20 τοποθετημένος μέσα στο σκυρόδεμα 1 μέτρο.
Σου χουν αποδειξει τα μπακαλιστικα μαθηματικα σου αλλα εσυ λες τους αλλους μπακαληδες.
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 12:58Πρέπει να αποδείξεις ποιος είναι ο χαζός με μαθηματικά την γλώσσα της επιστήμης.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πες μου δύο πράγματα.
1.Σε μία επιτάχυνση 2,5g το μέγεθος των ροπών που κατεβάζει ένα τοίχωμα 6 ορόφων στην βάση.
Απάντηση το τοίχωμα κατεβάζει ροπή μεγαλύτερη των 300 τόνων. = 12 νταλίκες φορτομένες.
Και ρωτάω
Αντέχει να συγκρατήσει μέσα του το σκυρόδεμα επικάλυψης ενός μέτρου 300 τόνους έλξη?
Απαντήστε ρε ξουράφια
ΠΑΠΆΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 08 Φεβ 2024, 13:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- George_V
Οχιseismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:13Εσύ τι κάνεις τον νταβατζή?George_V έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:03Dude...seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 12:55
Πες μου δύο πράγματα.
Τον Captain Obvious.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Καλά...μάθανε τα προφυλακτικά και μαμάνε μόνα τους.
- George_V
Για τα προφυλακτικα ειμαι σιγουρος οτι μπορεσαν και μαθανε.
Εσυ παντος φαινεσαι ανεπιδεκτος μαθησεως.
Μπάρμπα, χαρτί και μολύβι και γρήγορα στον Νταγκλή για εντατικά μαθήματα. Δεν θα μου πουλάς μούρη εμένα, μπακάλη.seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:20Πες μου δύο πράγματα.
1.Σε μία επιτάχυνση 2,5g το μέγεθος των ροπών που κατεβάζει ένα τοίχωμα 6 ορόφων στην βάση.
Απάντηση το τοίχωμα κατεβάζει ροπή μεγαλύτερη των 300 τόνων. = 12 νταλίκες φορτομένες.
Και ρωτάω
Αντέχει να συγκρατήσει μέσα του το σκυρόδεμα επικάλυψης ενός μέτρου 300 τόνους έλξη?![]()
Απαντήστε ρε ξουράφια
ΠΑΠΆΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ξέρεις η επιστήμη και τα μαθηματικά είναι για όλους και για εμένα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Bazoomba έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:38Μπάρμπα, χαρτί και μολύβι και γρήγορα στον Νταγκλή για εντατικά μαθήματα. Δεν θα μου πουλάς μούρη εμένα, μπακάλη.seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:20Πες μου δύο πράγματα.
Και ρωτάω
Αντέχει να συγκρατήσει μέσα του το σκυρόδεμα επικάλυψης ενός μέτρου 300 τόνους έλξη?![]()
Απαντήστε ρε ξουράφια
ΠΑΠΆΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ
![]()
Έδωσα ροπή 300 τόνων εσύ πόση λες να είναι?
Άσε τους χαρακτηρισμούς Να μιλήσουμε με μαθηματικούς τύπους.
Και την ροπή μπορούμε να βρούμε επακριβώς και την αντίδραση της συνάφειας και θα βρούμε τι κατεβάζει και τι αντέχει.
προφανως φορτωμενες μπακαλικη.seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:20
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ΝΤΑΓΚΛΗ ΠΟΣΗ ΤΕΜΝΟΥΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΑΒΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΟΥ?
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΟΣΟ ΤΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΖΑΡΤΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΣΕΙΣΜΙΚ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
https://twitter.com/i/status/1755316479325581743Daje έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:59 ΝΤΑΓΚΛΗ ΠΟΣΗ ΤΕΜΝΟΥΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΛΑΑΒΕΙ Ο ΠΩΠΟΣ ΣΟΥ?
Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα για να καταλάβεις πόσο γελοίο είναι να αραδιάζεις ότι νούμερο κατεβει στο κεφάλι σου..seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 13:20 Πες μου δύο πράγματα.
Εξαώροφο κτίριο με κάτοψη 15Χ15. Οπότε μέσο βάρος ορόφου ~1690ΚΝ
Λογική υπόθεση είναι ο συντελεστής τέμνουσας βάσης ε=2.5
Άρα η τέμνουσα βάσης θα είναι περίπου Vbase = 25.350KN!!!
Ένα τοίχωμα 30Χ250 με διπλό πλέγμα 2#Φ10/15 έχει τέμνουσα αντοχής Vrd = 913KN.
Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται 28 (!!!) τοιχώματα 30Χ250 στην οριζόντια διέυθυνση και άλλα 28 στην κάθετη! Και όλα αυτά χωρίς να αυξήσω την τέμνουσα κατά 50% όπως ορίζει ο ικανοτικός σχεδιασμός για τα τοιχώματα!
Όπως καταλαβαίνεις (;) καί όλη η περίμετρος να ήταν ένα τεράστιο τοιχωμα είναι αδύνατον να παραληφθεί η τέμνουσα.
Αρα πόση είναι η ροπή που θα κατέβει στη βάση; Η απάντηση είναι ΜΗΔΕΝ. Δεν θα προλάβει να κατέβει τίποτα. Θα έχει γίνει θρύψαλα το κτίριο πολυυυυύ πριν.
Τα πιο ισχυρά συρματόσχοινα της γης να βάλεις είναι ΑΧΡΗΣΤΑ.
Οποιοσδήποτε οπλισμός θα αστοχήσει εφελκυστικά πολύ πριν αστοχήσει από συνάφεια. Η δύναμη συνάφειας, βάσει σχεδιασμού, είναι ισχυρότερη από την εφελκυστική αντοχή.2.Το μέγεθος της διάτμησης που αντέχει το σκυρόδεμα επικάλυψης το οποίο επικαλύπτει ένα χάλυβα Φ/20 τοποθετημένος μέσα στο σκυρόδεμα 1 μέτρο.
Και ρωτάω
Απαντήστε ρε ξουράφια
ΠΑΠΆΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση