!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:33
Α ρε φιλαράκι τι μαλακίες σας διδάσκουν :a040: Πως να με καταλάβετε όταν σας έχουν γεμίσει τα μυαλά με πίτουρα. :lol:
Για να δούμε ρε φίλε αυτά που γράφουν για την συνάφεια είναι σωστά?
Αυτά που θα σου πω μου τα είπε πράγματι ένας μάστορας ( εγώ ) ο οποίος τυγχάνει να είναι και ερευνητής και κάνει απλές σκέψεις έξω από την πεπατημένη βιβλιογραφία.
Νταξ....καταντάει γελοίο πια... :cry
Οι τάσεις συνάφειας προέκυψαν μετά από δεκαετίες εργαστηριακών πειραμάτων. Γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με τις ανόητες σκέψεις ενός αφελή μάστορα;;

Πάρτο χαμπάρι....έχεις πει δεκάδες βλακείες αλλά αυτή για τη συνάφεια είναι η μεγαλύτερη με διαφορά. :lol:

Με το κατάλληλο μήκος αγκύρωσης εξαντλείς ΠΑΝΤΑ την εφελκυστική αντοχή του χάλυβα...
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Ένας τένοντας προέντασης μήκους 2m Φ/70mm αντέχει έλξη 170 ton. και ζυγίζει 20kg
Ένα διώροφο με εμβαδόν ορόφου 100τ.μ έχει 70 κυβικά οπλισμένου σκυροδέματος πλην των βάσεων.
Τα 70 κυβικά σκυροδέματος ζυγίζουν 70Χ2450kg το m3 = 171,5 ton
Μέσα σε κάθε κυβικό σκυροδέματος τοποθετούμε 140kg χάλυβα
Οπότε τα 70 m3 σκυροδέματος έχουν 70Χ140= 9800 kg χάλυβα.
Και κάνω την εξής ερώτηση.

Τι ερώτηση να κάνεις ρε φουκαρά; Δεν κατανοείς καν τη χρησιμότητα του οπλισμού. Με τέτοιους γελοίους μπακαλίστικους υπολογισμούς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δεν λειτουργεί ο μηχανισμός συνάφειας;;

Για να λειτουργήσει η πατέντα σου με την άχρηστη θλίψη που ασκείς....ίσως να χρειάζεται και περισσότερο χάλυβα. Εκτοξεύεις τις απαιτησεις περίσφιξης.

Η τέμνουσα στην πραγματικότητα προκύπτει από εφελκυσμό ή από θλίψη με εφαρμογή πάνω σε δύο παράλληλους άξονες.
Τον εφελκυσμό τον εξαλείφει 100% η αντισταθμιστική αντίθετη δύναμη της θλίψης.
Οπότε εξαλείφω την τέμνουσα που προκύπτει από εφελκυσμό εφαρμόζοντας θλίψη. Τέρμα.
Η τριβή που λες στα αδρανή του σκυροδέματος υπάρχει στην τέμνουσα βάσης, η οποία προκύπτει από τέμνουσα θλίψης. Ναι εκεί χρειάζεται το πλέγμα + η προένταση + ο τένοντας προέντασης για να την παραλάβουν.
Ποια πραγματικότητα ρε ανόητε....λες και τέρμα τρομάρα σου.
Χωρίς τέμνουσα δεν υπάρχει καν καμψη. Χωρίς χιαστί στις σκαλωσιές δεν υπάρχει θλιψη/εφελκυσμός στις κολώνες.
....και η βλακεία πρέπει να έχει κάποια όρια.
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Σήμερα δεν βιδώνουν τις κατασκευές στο έδαφος οπότε υπάρχει ανατροπή.
Δες πείραμα με ανατροπή όπως κατασκευάζουν σήμερα

Εγώ βιδώνω τις κατασκευές στο έδαφος με βίδα που διαπερνά τα τοιχώματα
Δες πως αντιδρά το δικό μου.

Εδώ βίδωσα κοιτόστρωση με σεισμική βάση ( όχι με τα τοιχώματα ) και έπαθε διάτμηση η κοιτόστρωση μετά ισχυρό κούνιμα.

Μετά το κούνησα χωρίς κανένα βίδωμα όπως κατασκευάζουν τα σημερινά κτίρια Δέστε τα αποτελέσματα.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΟΥ Επιτάχυνση 2,41g

Τα συμπεράσματα δείχνουν κάτι το οποίο ο Νταγκλης δεν το βλέπει :102:
Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι? :xena:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 08 Φεβ 2024, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Γράφων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γράφων »

seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:49
Γράφων έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:39
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:13 Όλα τα πειράματα που κάνουν σήμερα είναι λάθος. Βιδώνουν την βάση σκυροδέματος με την σεισμική βάση.
Αυτό δεν γίνεται σήμερα με τις κατασκευές. Στο βίντεο που μου έδειξες δες τις βίδες που βιδώνουν σεισμική βάση με βάση.

Βλέπεις εδώ να συνδέουν βάση με έδαφος με βίδες?
Όχι
Στις σεισμικές βάσεις γιατί βιδώνουν δοκίμιο με σεισμική βάση?
Αυτό αλλοιώνει τα πραγματικά αποτελέσματα.
Αυτό το κάνει μόνο η πατέντα μου.
Εικόνα

Αυτό είναι σωστό πείραμα.
Δεν βίδωσαν τίποτα... έφτιαξαν μια βάση που πραγματικά λειτουργεί ως ένα καλά σχεδιασμένο θεμέλιο. Αντιθέτως στο βίντεο που μου δείχνεις δεν υπάρχει θεμελίωση. Δες και τα σχόλια κάτω. Η δοκιμή είναι εσφαλμένη
Επιμένω. Οι βίδες φαίνονται καθαρά πάνω στην μπροστινή συνδετήριο δοκό.
Μεγάλωσε το πείραμα στην οθόνη να τις δεις. Έχουν βιδώσει κατασκευή και σεισμική βάση - έδαφος
Δεν ξέρω αν έχουν βιδώσει την κατασκευή με την σεισμική βάση. Μπορεί να έχουν στερεώσει αυτά τα εξαρτήματα που φαίνονται δίπλα (στροφεία καλωδίων;), αλλά ακόμα και αν έχουν συνδέσει την βάση με την κατασκευή, αυτό είναι ακόμα καλύτερο για την ανάλυση της ανωδομής... Η προσομοίωση με κτίριο χωρίς θεμελίωση είναι απλά λάθος. Δεν βγάζεις σωστά αποτελέσματα για τα δομικά στοιχεία
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:10
Α ρε φιλαράκι τι μαλακίες σας διδάσκουν :a040: Πως να με καταλάβετε όταν σας έχουν γεμίσει τα μυαλά με πίτουρα. :lol:
Αυτά που θα σου πω μου τα είπε πράγματι ένας μάστορας ( εγώ ) ο οποίος τυγχάνει να είναι και ερευνητής και κάνει απλές σκέψεις έξω από την πεπατημένη βιβλιογραφία.
Οι τάσεις συνάφειας προέκυψαν μετά από δεκαετίες εργαστηριακών πειραμάτων. Γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με τις ανόητες σκέψεις ενός αφελή μάστορα;;

Πάρτο χαμπάρι....έχεις πει δεκάδες βλακείες αλλά αυτή για τη συνάφεια είναι η μεγαλύτερη με διαφορά. :lol:

Με το κατάλληλο μήκος αγκύρωσης εξαντλείς ΠΑΝΤΑ την εφελκυστική αντοχή του χάλυβα...
Ένας τένοντας προέντασης μήκους 2m Φ/70mm αντέχει έλξη 170 ton. και ζυγίζει 20kg
Ένα διώροφο με εμβαδόν ορόφου 100τ.μ έχει 70 κυβικά οπλισμένου σκυροδέματος πλην των βάσεων.

Τι ερώτηση να κάνεις ρε φουκαρά; Δεν κατανοείς καν τη χρησιμότητα του οπλισμού. Με τέτοιους γελοίους μπακαλίστικους υπολογισμούς κατέληξες στο συμπέρασμα ότι δεν λειτουργεί ο μηχανισμός συνάφειας;;

Για να λειτουργήσει η πατέντα σου με την άχρηστη θλίψη που ασκείς....ίσως να χρειάζεται και περισσότερο χάλυβα. Εκτοξεύεις τις απαιτησεις περίσφιξης.

Η τέμνουσα στην πραγματικότητα προκύπτει από εφελκυσμό ή από θλίψη με εφαρμογή πάνω σε δύο παράλληλους άξονες.
Οπότε εξαλείφω την τέμνουσα που προκύπτει από εφελκυσμό εφαρμόζοντας θλίψη. Τέρμα.
Η τριβή που λες στα αδρανή του σκυροδέματος υπάρχει στην τέμνουσα βάσης, η οποία προκύπτει από τέμνουσα θλίψης. Ναι εκεί χρειάζεται το πλέγμα + η προένταση + ο τένοντας προέντασης για να την παραλάβουν.
Χωρίς τέμνουσα δεν υπάρχει καν καμψη. Χωρίς χιαστί στις σκαλωσιές δεν υπάρχει θλιψη/εφελκυσμός στις κολώνες.
Θαυμάζω την υπομονή που έχεις για να ασχολείσαι με το ψώνιο τον seismic που τον έχουν διώξει απ'το καφενείο του χωριού του... :003:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
seismic

Γράφων έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:21
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:49
Γράφων έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:39
Δεν βίδωσαν τίποτα... έφτιαξαν μια βάση που πραγματικά λειτουργεί ως ένα καλά σχεδιασμένο θεμέλιο. Αντιθέτως στο βίντεο που μου δείχνεις δεν υπάρχει θεμελίωση. Δες και τα σχόλια κάτω. Η δοκιμή είναι εσφαλμένη
Επιμένω. Οι βίδες φαίνονται καθαρά πάνω στην μπροστινή συνδετήριο δοκό.
Μεγάλωσε το πείραμα στην οθόνη να τις δεις. Έχουν βιδώσει κατασκευή και σεισμική βάση - έδαφος
Δεν ξέρω αν έχουν βιδώσει την κατασκευή με την σεισμική βάση. Μπορεί να έχουν στερεώσει αυτά τα εξαρτήματα που φαίνονται δίπλα (στροφεία καλωδίων;), αλλά ακόμα και αν έχουν συνδέσει την βάση με την κατασκευή, αυτό είναι ακόμα καλύτερο για την ανάλυση της ανωδομής... Η προσομοίωση με κτίριο χωρίς θεμελίωση είναι απλά λάθος. Δεν βγάζεις σωστά αποτελέσματα για τα δομικά στοιχεία
Η Κατασκευή γκρεμίζει από δύο αιτίες Την ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων που δημιουργούν ροπές στα δοκάρια και τα σπάνε και από την καμπτική παραμόρφωση του φέροντα που και αυτή σπάει τα δοκάρια.
Για τον λόγο αυτό ο σχεδιασμός μου συμπεριλαμβάνει και την πάκτωση και την μη παραμόρφωση της ανωδομής.
Αυτά τα δύο πάνε πακέτο.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Την χιαστή την βλέπεις στην σκαλωσιά την χιαστή μέσα στην δομή της διατομής του τοιχώματος δεν την βλέπεις? Δεν την βλέπεις γιατί πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Εγώ πιστεύω ότι βλέπει το μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
Γράφων

seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:31
Γράφων έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:21
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 00:49 Επιμένω. Οι βίδες φαίνονται καθαρά πάνω στην μπροστινή συνδετήριο δοκό.
Η Κατασκευή γκρεμίζει από δύο αιτίες Την ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων που δημιουργούν ροπές στα δοκάρια και τα σπάνε και από την καμπτική παραμόρφωση του φέροντα που και αυτή σπάει τα δοκάρια.
Για τον λόγο αυτό ο σχεδιασμός μου συμπεριλαμβάνει και την πάκτωση και την μη παραμόρφωση της ανωδομής.
Αυτά τα δύο πάνε πακέτο.
Οι παραμορφώσεις των υπόλοιπων στοιχείων του σκελετού είναι πολύ μικρότερες, όταν υπάρχει τοίχωμα!
Δες εδώ ένα παράδειγμα:
Χωρίς τοίχωμα:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Με τοίχωμα:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Δεν ισχύει αυτό που λες μετά... ΠΩΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩΔΟΜΗΣ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΣΟΥ; Πραγματικά δεν έχω καταλάβει...
Άβαταρ μέλους
Γράφων

seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:40

Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Την χιαστή την βλέπεις στην σκαλωσιά την χιαστή μέσα στην δομή της διατομής του τοιχώματος δεν την βλέπεις? Δεν την βλέπεις γιατί πιστεύεις ότι βλέπουν τα μάτια σου. Εγώ πιστεύω ότι βλέπει το μυαλό μου.
Αν δεν υπήρχε η συνεργασία του οπλισμού με το σκυρόδεμα, ο οπλισμός θα έφευγε απ' την θέση του πριν διαρρεύσει... Θα είχαμε, δηλαδή, ψαθυρή αστοχία. Αυτό δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση. Για αυτό είναι τόσο σημαντική η αγκύρωση
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Συνεχιζει να σπαμμαρει τος απατεωνιες του ο Πανοπουλος των οικοδομικων κατασκευων;
Του βαζει ο αλλος επισημη βιβλιογραφια και του απανταει ο καραγκιοζης " σας εχουν γεμισει τα μυαλα με ψεματα, ακου τωρα την αληθεια απο εμενα".

Ειναι να τρελενεσαι απο το ποσο μπουνταλας ειναι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Όλα είναι θέμα 1.επιτάχυνσης εδάφους 2.διαστάσεως διατομών κάτοψις 3.Ύψους μάζας.

Αν σε μια κατασκευή τοποθετήσουμε μόνο ελαστικά υποστυλώματα τότε θα έχουμε με μικρή επιτάχυνση εδάφους, ελαστική παραμόρφωση σε υποστύλωμα και δοκό, με μεσαία επιτάχυνση ανελαστική παραμόρφωση σε υποστύλωμα και δοκό, και με πολύ μεγάλη επιτάχυνση κατάρρευση

Αν σε μια κατασκευή τοποθετήσουμε μόνο τοιχώματα τότε θα έχουμε με μικρή επιτάχυνση εδάφους, ελαστική παραμόρφωση στα δοκάρια και ελάχιστη ανάκληση βάσης στα τοιχώματα, με μεσαία επιτάχυνση εδάφους θα έχουμε μεγάλη ανελαστική παραμόρφωση σε δοκό, μικρή ανελαστική παραμόρφωση στα τοιχώματα, μεγάλη ανάκληση βάσης στα τοιχώματα, σε πάρα πολύ μεγάλη επιτάχυνση θα έχουμε ολική κατάρρευση.

Αν έχουμε μια πολύ δύσκαμπτη κατασκευή εξολοκλήρου κατασκευασμένη από οπλισμένο σκυρόδεμα, με διατμητικούς τοίχους παντού, χωρίς δοκούς, τότε σε μικρή επιτάχυνση δεν θα έχουμε καμία παραμόρφωση, θα έχουμε μόνο μικρή ανάκληση του εμβαδού της βάσης του κτιρίου.
Με μεσαία επιτάχυνση θα έχουμε μεγαλύτερη ανάκληση του εμβαδού βάσης του κτιρίου και με πάρα πολύ μεγάλη επιτάχυνση θα έχουμε ανατροπή του κτιρίου.

Τι κάνω εγώ. Απορρίπτω στον σχεδιασμό μου τις κολόνες και τα τοιχώματα και τα δοκάρια και σχεδιάζω εντελώς άκαμπτα που έχουμε μόνο ανατροπή και μηδενική παραμόρφωση.
Σε αυτόν τον δύσκαμπτο σχεδιασμό έχουμε να αντιμετωπίσουμε μόνο το πρόβλημα της ανατροπής. Δεν υπάρχει πρόβλημα παραμόρφωσης οπότε το βιδώνω στο έδαφος και κανένα πρόβλημα.
Μπορεί να μην υπάρχει παραμόρφωση σε αυτούς τους άκαμπτους φορείς όμως μπορεί να υπάρξει απότομη ψαθυρή αστοχία χωρίς παραμόρφωση.
Πως γίνεται αυτό.
Όταν υπάρχει έστω και μια μικρή ανάκληση του εμβαδού της βάσης του κτιρίου, τότε μέρος του κτιρίου χάνει την επαφή του με το έδαφος, οπότε χάνει και την στήριξη του εδάφους. Μόλις χάσει την στήριξη του εδάφους τα ίδια του τα φορτία το σπάνε στα δύο.
Για αυτό είναι απαραίτητο ακόμα και σε μικρούς σεισμούς αυτές οι άκαμπτες κατασκευές να είναι πακτωμένες στο έδαφος ( όχι απλά οι βάσεις και συνδετήριοι δοκοί να ακουμπάνε στο έδαφος, γιατί η ροπή τις ανατρέπει μαζί με το κτίριο ) Συνεχίζεται...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νταγκλης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 16:15
Γράφων έγραψε: 07 Φεβ 2024, 15:04
Ετσι κι αλλιώς πρέπει να θεμελιώσεις το τοίχωμα. Απλά εσύ το κάνεις με την πατέντα σου. Στο τέλος του βίντεο το ένα πρακτικά δεν έχει θεμελίωση, ενώ το άλλο έχει... Κατα την γνώμη μου, πρέπει να επαναλάβεις την δοκιμή με μια κατασκευή, την οποία θα έχεις πακτώσει χωρίς την πατέντα σου και να συγκρίνεις τα αποτελέσματα με την κατασκευή, την οποία θα έχεις πακτώσει με την πατέντα σου.
Εν τω μεταξύ, στο πρώτο μέρος του βίντεο έχεις ένα τοίχωμα ανεξάρτητο από τον σκελετό του κτιρίου; :xena:
Του έχουν εξηγηθεί όλα αυτά δεκάδες φορές. Τα έχει καταλάβει αλλά κάνει τον χαζό...
αμφιβαλλω.

δεν ειναι απατεωνας, να ξερει οτι λεει μαλακιες και να προσπαθει να τις στηριξει.

τα πιστευει αυτα που λεει. γνησιος χαζος ειναι, δεν τον παριστανει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2024, 08:51
αμφιβαλλω.

δεν ειναι απατεωνας, να ξερει οτι λεει μαλακιες και να προσπαθει να τις στηριξει.

τα πιστευει αυτα που λεει. γνησιος χαζος ειναι, δεν τον παριστανει.
Δυστυχώς.... τείνω να πιστέψω ότι έχεις δίκαιο.
Είναι απλά χαζός.
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:40 Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Αχ ρε φιλαράκι.....το επιχείρημα σου δηλαδή για να βγάλεις όλον τον ΕΚΩΣ άχρηστο είναι το "γιατί βάζετε τόσα σίδερα ;"

Δυστυχώς αποδεικνύεις ότι δεν πρέπει να σε παίρνω στα σοβαρά.

Δεν γράφεις εδώ ούτε για να συζητήσεις ούτε για να αποδείξεις κάτι. Για να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου μπαίνεις.....
To μυαλό σου δυστυχώς δεν λειτουργει σωστα...

Ξέχνα το μπετόν που χρησιμοποιούσαν τα μαστόρια το '50. Στο σημερινό ισχυρό μπετόν...όσο αυξάνεις τη θλίψη μειώνεται η διεμπλοκή και όλη τέμνουσα πάει στο χάλυβα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ PORNHUB ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝ-ΕΛΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΙΩΝ
ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
seismic

Νταγκλης έγραψε: 08 Φεβ 2024, 09:08
seismic έγραψε: 08 Φεβ 2024, 01:40 Ρωτώ αφού δουλεύει η συνάφεια γιατί βάζετε τόσα σίδερα ? Αν βάλεις ένα σίδερο μέσα στο βούτυρο και το τραβήξεις θα βγει αμέσως. Αν βάλεις δέκα σίδερα πάλη θα βγουν αμέσως. Το βούτυρο δεν μπορεί να συγκρατήσει μέσα του τον χάλυβα. Βούτυρο είναι και το σκυρόδεμα μπροστά στην δύναμη του χάλυβα. Μέχρι πότε θα τους ξεβρακώνω και θα προσποιούνται ότι φοράν κουστούμι?
Αχ ρε φιλαράκι.....το επιχείρημα σου δηλαδή για να βγάλεις όλον τον ΕΚΩΣ άχρηστο είναι το "γιατί βάζετε τόσα σίδερα ;"

Δυστυχώς αποδεικνύεις ότι δεν πρέπει να σε παίρνω στα σοβαρά.

Δεν γράφεις εδώ ούτε για να συζητήσεις ούτε για να αποδείξεις κάτι. Για να κάνεις την ψυχοθεραπεία σου μπαίνεις.....
To μυαλό σου δυστυχώς δεν λειτουργει σωστα...

Ξέχνα το μπετόν που χρησιμοποιούσαν τα μαστόρια το '50. Στο σημερινό ισχυρό μπετόν...όσο αυξάνεις τη θλίψη μειώνεται η διεμπλοκή και όλη τέμνουσα πάει στο χάλυβα.

Εικόνα
Πες μου δύο πράγματα.
1.Σε μία επιτάχυνση 2,5g το μέγεθος των ροπών που κατεβάζει ένα τοίχωμα 6 ορόφων.
2.Το μέγεθος της διάτμησης που αντέχει το σκυρόδεμα επικάλυψης το οποίο επικαλύπτει ένα χάλυβα Φ/20 τοποθετημένος μέσα στο σκυρόδεμα 1 μέτρο.
Για να μιλήσουμε σαν επιστήμονες και όχι σαν μπακάληδες.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”