Δεν ήμουν πασοκος όπως δεν είμαι και νεοδημοκρατης παρότι ψηφισα τη ΝΔ (λόγω Μητσοτάκη και του υπόλοιπου πολιτικού κλίματος).Aitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:50Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:49Δεν είναι ακριβά, δε μιλάω για τα ιδιαίτερα αλλά για τα φροντιστήρια.Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:45
Δεν ειναι τοσο ακριβα ε;;;
Σοβαρες μαλακιες λες.
Και δεν ειπα εγω να περνανε με 3 αλλα ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ το εκπαιδευτικο συστημα και φυσικα να εχομε ιδιωτικα πανεπιστημια οπως εξω οπου το καθε ιδιωτικο πανεπιστημιο εχει τους δικους του ορους εισαγωγης καθως το επιπεδο των αποφοιτων ειναι αυτο που θα κρινει μεσω της αγορα το καθε πανεπιστημιο και οχι οι πανελλαδικες ή ο καθε κλεφτοκοτας φροντηστηριατζης που τα παιρνει μαυρα.
Άμα λες ότι είναι λάθος να μπαίνει κόφτης στο 8 με πόσο θα περνάνε; Προφανώς το λάθος πάει ακόμη πιο πριν δηλαδή ότι περνάνε το λύκειο με γνώσεις κάτω του 8 αλλά δε βλέπω να διορθώνεται αυτό σύντομα.
Εδώ βλέπουμε 2 πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ να τσακωνονται
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ενα πραγμα σωστα δεν μπορουν να κανουν οι αχρηστοι
- Philip Mortimer
Re: Ενα πραγμα σωστα δεν μπορουν να κανουν οι αχρηστοι
ε ωραία, φτιάξε πρώτα το σωστό λύκειο, και μετά βλέπουμε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Ειπαμε οπως το κανουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, δλδ τον 1ο κοσμο. Κυριως μεσω σωστου λυκειου.mao mao έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:52Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:45
Σοβαρες μαλακιες λες.
Και δεν ειπα εγω να περνανε με 3 αλλα ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ το εκπαιδευτικο συστημα και φυσικα να εχομε ιδιωτικα πανεπιστημια οπως εξω οπου το καθε ιδιωτικο πανεπιστημιο εχει τους δικους του ορους εισαγωγης καθως το επιπεδο των αποφοιτων ειναι αυτο που θα κρινει μεσω της αγίας αγοράς το καθε πανεπιστημιο και οχι οι πανελλαδικες ή ο καθε κλεφτοκοτας φροντηστηριατζης που τα παιρνει μαυρα.
μαθηματικά,φυσική,χημεία μάθαμε στο φροντιστήριο.Μιλάω για ανταγωνιστικό επίπεδο, όχι να λύνουμε την άσκηση του βιβλίου.
Πως θα βγάλεις πολύτεχνείο πχ αν δεν φθάσεις σε ένα επίπεδο λόγω πανελλαδικών;
Ρε μαλακα ειναι δυνατον να κανεις τετοιες βλακωδεις ερωτησεις;
-
talaipwros
Ρε παπαρα Οργι, στις 2 χώρες με τα καλύτερα πανεπιστήμια στο πλανήτη, για να μπεις πρέπει οπωσδήποτε να πιάσεις τη βάση στο αντίστοιχο των πανελληνίων.Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Ειπαμε οπως το κανουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, δλδ τον 1ο κοσμο. Κυριως μεσω σωστου λυκειου.mao mao έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:52Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:45
Σοβαρες μαλακιες λες.
Και δεν ειπα εγω να περνανε με 3 αλλα ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ το εκπαιδευτικο συστημα και φυσικα να εχομε ιδιωτικα πανεπιστημια οπως εξω οπου το καθε ιδιωτικο πανεπιστημιο εχει τους δικους του ορους εισαγωγης καθως το επιπεδο των αποφοιτων ειναι αυτο που θα κρινει μεσω της αγίας αγοράς το καθε πανεπιστημιο και οχι οι πανελλαδικες ή ο καθε κλεφτοκοτας φροντηστηριατζης που τα παιρνει μαυρα.
μαθηματικά,φυσική,χημεία μάθαμε στο φροντιστήριο.Μιλάω για ανταγωνιστικό επίπεδο, όχι να λύνουμε την άσκηση του βιβλίου.
Τι κανουν στο κυλικειο της ουμεα ή της Μαδαγασκάρης δεν εχει σημασια
Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Δεν ήμουν πασοκος όπως δεν είμαι και νεοδημοκρατης παρότι ψηφισα τη ΝΔ (λόγω Μητσοτάκη και του υπόλοιπου πολιτικού κλίματος).Aitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:50Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:49
Δεν είναι ακριβά, δε μιλάω για τα ιδιαίτερα αλλά για τα φροντιστήρια.
Άμα λες ότι είναι λάθος να μπαίνει κόφτης στο 8 με πόσο θα περνάνε; Προφανώς το λάθος πάει ακόμη πιο πριν δηλαδή ότι περνάνε το λύκειο με γνώσεις κάτω του 8 αλλά δε βλέπω να διορθώνεται αυτό σύντομα.
Εδώ βλέπουμε 2 πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ να τσακωνονται
Ήσουνα και τα 2.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
η κυβερνηση για μια ακομη φορα υπακουει σε συντεχνιες ... πηγε να περσσει μεταρυθμιση και τα εκανε μπαχαλο...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Otto Weininger
αυτά είναι certificates.talaipwros έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Το σημαντικό είναι να ρωτάς "και τι έκανες ";Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:51 Εγώ πάντως όταν μου λένε "πήγα στο Γέιλ", επειδή ξέρω ότι οι άλλες χώρες δεν είναι κομμουνιστικές και έχουν ιδιωτικά, πάντα ρωτάω "ποιας χώρας το Γέιλ;"
Έχουμε γεμίσει κόσμο που κανει 6 βδομάδες καποιο online πρόγραμμα που εχει φτιάξει το Yale κλπ και δηλώνει "μεταπτυχιακό στο Yale"
για του Yale δεν ξέρω αλλά ένα του Harvard online που κρατούσε περίπου 3 μήνες, αν δεν έπιανες στην online εξέταση (τοσο του κάθε μέρους όσο και στην τελική) πάνω από 80%, σου έδιναν certificate of attendance και όχι of achievement.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Επίσης χαλαρώστε λίγο. Γκρινιάζετε πάλι χωρίς λόγο. Πάλι.
- Philip Mortimer
Το ότι έχω στηρίξει τα κόμματα αυτά επειδή τα θεωρούσα κάθε φορά ως την καλύτερη επιλογή δε με καθιστά "πασοκο" ή "νεοδημοκρατη". Εάν επιμένεις πάντως ο πλήρης τίτλος είναι πρώην πασοκος νεοδημοκρατης δρασιτης ΠοταμίτηςAitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:57Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Δεν ήμουν πασοκος όπως δεν είμαι και νεοδημοκρατης παρότι ψηφισα τη ΝΔ (λόγω Μητσοτάκη και του υπόλοιπου πολιτικού κλίματος).
Ήσουνα και τα 2.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Philip Mortimer την 07 Φεβ 2024, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλίμονο. Η οικονομία πάει φοβερα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
έγινες και δράστης;Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 23:04Το ότι έχω στηρίξει τα κόμματα αυτά επειδή τα θεωρούσα κάθε φορά ως την καλύτερη επιλογή δε με καθιστά "πασοκο" ή "νεοδημοκρατη". Εάν επιμένεις πάντως ο πλήρης τίτλος είναι πρώην πασοκος νεοδημοκρατης δρασιτης ΠοταμίτηςAitwlos έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:57Philip Mortimer έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54
Δεν ήμουν πασοκος όπως δεν είμαι και νεοδημοκρατης παρότι ψηφισα τη ΝΔ (λόγω Μητσοτάκη και του υπόλοιπου πολιτικού κλίματος).
Ήσουνα και τα 2.
- Otto Weininger
Και τα ιδιωτικά θα έρθουν και ο κόσμος θα μπαίνει όπως πρέπει.
Και η ΝΔ θα το έχει κάνει και αυτό.
Και κάποιοι θα λένε τις ίδιες και τις ίδιες μαλακιες όσα χρόνια και αν περάσουν. Για οτιδήποτε.
- Οργισμένος
Nai εμεις παμε να γεμισουμε τη χωρα με Κεημπρητζ , MIT, LSE , Harvard ktl . Ναι οκ ξερω-ξερω.talaipwros έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:56Ρε παπαρα Οργι, στις 2 χώρες με τα καλύτερα πανεπιστήμια στο πλανήτη, για να μπεις πρέπει οπωσδήποτε να πιάσεις τη βάση στο αντίστοιχο των πανελληνίων.Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Ειπαμε οπως το κανουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, δλδ τον 1ο κοσμο. Κυριως μεσω σωστου λυκειου.mao mao έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:52 [/b]
Τι κανουν στο κυλικειο της ουμεα ή της Μαδαγασκάρης δεν εχει σημασια
Ναι για πες μου επειδη δεν ξερω, πχ στο ιμπιριαλ πως μπαινουν , με παναγγλικες;;; Ή gmat;;; Στο LSE? Παναγγλικες παλι; Που διοργανωνονται ; Για να παμε ρωταω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 07 Φεβ 2024, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ε ναι, μη μας βρει τετοιο κακο, καλα ειμαστε.mao mao έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:56ε ωραία, φτιάξε πρώτα το σωστό λύκειο, και μετά βλέπουμε για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.Οργισμένος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:54Ειπαμε οπως το κανουν σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο, δλδ τον 1ο κοσμο. Κυριως μεσω σωστου λυκειου.mao mao έγραψε: 07 Φεβ 2024, 22:52 [/b]
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2024, 23:07Και τα ιδιωτικά θα έρθουν και ο κόσμος θα μπαίνει όπως πρέπει.
Και η ΝΔ θα το έχει κάνει και αυτό.
Και κάποιοι θα λένε τις ίδιες και τις ίδιες μαλακιες όσα χρόνια και αν περάσουν. Για οτιδήποτε.
Ενταξει.νομιαζα μιλάμε σοβαρά
- hellegennes
Εμείς σωθήκαμε που έφυγες. Ένα τρωκτικό του δημοσίου λιγότερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 1587 Απαντήσεις