Το ξέρω πολύ καλά το ποσό βαριά είναι η αγροτική. Το θέμα είναι ότι ο από πάνω είπε για στρέμματα χωρίς να ξεκαθαρίζει τι. Και το βαμβάκι είναι σκληρή εργασία, άλλο αν οι προυχοντες το ζυγιζαν αφού πρώτα είχαν κατά βρέξει αχρηστευοντας τη σοδειά και εντός της ζύγισης έχωναν μέσα ξύλα πέτρες και ότι άλλο φανταστείς. Μετά έβγαινε ο κάθε αγροτοπατερας ζητώντας όλα τα κιλά όλα τα λεφτά. Δε τα έχω με τον αγρότη που προσπαθεί να ζήσει, τα έχω με τον αγροτοπατερα που επειδή του έκοψαν όλα τα κιλά όλα τα λεφτά, βγαίνει και το παίζει αστραπογιαννοςΠλέριος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:29 Ερμή το 98μισο τα κατο των αγροτών κάνουν βαριές καλλιέργειες, στάρια καλαμπόκια βαμβάκια κλπ
Καλές οι καλινές (ροδιές) και τα ακτινίδια του Γιαννόπουλος αλλά ρωτά τον Μπακωτσο αν αντέχει η τσέπη του να μείνει δύο χρόνια χωρίς σοδειά (παραδες) μέχρι να αλλάξει το χωμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.
Re: Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Re: Αγρότες: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπλοκα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς και κατεβαίνουν στην Αθήνα με τρακτέρ.
Έχω δουλέψει σε μεσίτη καπνούΕρμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:34Το ξέρω πολύ καλά το ποσό βαριά είναι η αγροτική. Το θέμα είναι ότι ο από πάνω είπε για στρέμματα χωρίς να ξεκαθαρίζει τι. Και το βαμβάκι είναι σκληρή εργασία, άλλο αν οι προυχοντες το ζυγιζαν αφού πρώτα είχαν κατά βρέξει αχρηστευοντας τη σοδειά και εντός της ζύγισης έχωναν μέσα ξύλα πέτρες και ότι άλλο φανταστείς. Μετά έβγαινε ο κάθε αγροτοπατερας ζητώντας όλα τα κιλά όλα τα λεφτά. Δε τα έχω με τον αγρότη που προσπαθεί να ζήσει, τα έχω με τον αγροτοπατερα που επειδή του έκοψαν όλα τα κιλά όλα τα λεφτά, βγαίνει και το παίζει αστραπογιαννοςΠλέριος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:29 Ερμή το 98μισο τα κατο των αγροτών κάνουν βαριές καλλιέργειες, στάρια καλαμπόκια βαμβάκια κλπ
Καλές οι καλινές (ροδιές) και τα ακτινίδια του Γιαννόπουλος αλλά ρωτά τον Μπακωτσο αν αντέχει η τσέπη του να μείνει δύο χρόνια χωρίς σοδειά (παραδες) μέχρι να αλλάξει το χωμα
Μας Φερνάν τα δεματα και οι χαμαλιδες γέμιζαν χώματα... Τα γνωρίζω όλα αυτά, όπως και γνωρίζω ότι στην Λάρισα υπήρχε σιλό με σήραγγα ρε μλκ, είχαν ζυγίσει πέντε φορές ένα γορτηγο
-
stergiosbik
Τον θυμασαι τον Βαλαντη-Πελλετ απο το παλιο;Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:53Ναι είναι γνωστό ότι οι αγροτοπατερες είναι σπίτι χωράφι σπίτι. Γιαυτό τα σκυλάδικα και τα κωλαδικα του κάμπου τους έχουν αγάλματα απέξω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:50έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:44
Έχεις δει ποτέ χωράφι στην πράξη;
Θα μου πει εμένα ο κουκουες αν έχω δει αγροτιά η αν τσιμπάω από τους εκάστοτε Πατάκηδες.
Ήσουν ποτέ μπροστά σε ζύγιση βαμβακιού;
Ο Νασικας είχε δική του θέση για το σουβ έξω απο το μαγαζί και δικό του τραπέζι πίστα μόστρα.
Άσε ρε φλαφι, στην αγορά και στα χωράφια γεννηθήκαμε.
Αδερφος του.
-
stergiosbik
Οποιον τον χαλανε τα 100 στρεμματα στον καμπο,ευχαριστως να τον απαλλαξω!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:58τον κοινωνικό αυτοματισμό αλλού, για να συμφέρει να είσαι αγρότης θες πάνω από 200σττρέματα τα τελευταία 10 χρόνια και πιο πριν 100Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:53Ναι είναι γνωστό ότι οι αγροτοπατερες είναι σπίτι χωράφι σπίτι. Γιαυτό τα σκυλάδικα και τα κωλαδικα του κάμπου τους έχουν αγάλματα απέξω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:50
έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.
Ο Νασικας είχε δική του θέση για το σουβ έξω απο το μαγαζί και δικό του τραπέζι πίστα μόστρα.
-
stergiosbik
Αυτα,καλο ειναι να μην λεγονται.
Δεν ξέρω αν έχεις στο μυαλό σου μαύρους δούλους που ο Γιουτζίν τους είχε σπάσει τα δόντια με το σκεπάρνι
Το βαμβάκι θέλει ειδική κομπίνα με άλλα ψαλίδια
Πάνε δες πόσο κάνει μια κομπίνα και πόσο πα ι το νοικη
-
stergiosbik
Καταλαβες τι εγραψα;Πλέριος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 20:11Δεν ξέρω αν έχεις στο μυαλό σου μαύρους δούλους που ο Γιουτζίν τους είχε σπάσει τα δόντια με το σκεπάρνι
Όχι... Η αλήθεια είναι ότι εδώ από την Κυψέλη δε σε πιανω
Αν πούνε για κομπίνες έχουν ελπίδες να τους ακούσει ο κούλης.Πλέριος έγραψε: 07 Φεβ 2024, 20:11Δεν ξέρω αν έχεις στο μυαλό σου μαύρους δούλους που ο Γιουτζίν τους είχε σπάσει τα δόντια με το σκεπάρνι
Για τους φλώρους... Κομπίνα ισον θεριζοαλωνιστικο
- Frappezitis
Για όσους ψάχνουν... αντιπολίτευση, ο Ριζοσπάστης σήμερα το έκανε και ζωγραφιστό
Οι αγρότες έχουν δίκιο! Δύναμη στον τίμιο αγώνα τους!

Οι αγρότες έχουν δίκιο! Δύναμη στον τίμιο αγώνα τους!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Πώς δε τον θυμάμαιstergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:56Τον θυμασαι τον Βαλαντη-Πελλετ απο το παλιο;Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:53Ναι είναι γνωστό ότι οι αγροτοπατερες είναι σπίτι χωράφι σπίτι. Γιαυτό τα σκυλάδικα και τα κωλαδικα του κάμπου τους έχουν αγάλματα απέξω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:50
έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.
Αδερφος του.![]()
Πεινάνε οικογενειακώς οι καημένοι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ληστοσυμμορίτης
φασιστάκο στην τρυπα σου.Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:13Πάντως σου αναγνωρίζω ότι δε κρύβεσαι. Σε κάθε ποστ θες να αποδεικνύεις πόσο βλακας εισαι και με το παραπάνω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:04ναι φταίνε οι αγρότες που καλλιεργουν το α και όχι το β προιόν. Που καλλιεργούν στάρι αντί για χασισιές. Από τον κοινωνικό αυτοματισμό στην ατομική ευθύνη. Αλλου αυτά.Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:01
Για να δεις πόσο ασχετιλα ζεχνεις μιλάς για στρέμματα αέρα πατέρα, τσουβάλιαζοντας όλες τις καλλιέργειες.
Με 20 στρέμματα ροδιές ζεις η όχι;
Αν δεν ήσουν άσχετος, θα ήσουν κουκουες όμως; ρητορικό το ερώτημα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Οι αγρότες καλώς ή κακώς είναι δεμένοι με τη γη τους, μπορεί να φεσώνονται αλλά θα συνεχίσουν.stergiosbik έγραψε: 07 Φεβ 2024, 19:57Οποιον τον χαλανε τα 100 στρεμματα στον καμπο,ευχαριστως να τον απαλλαξω!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:58τον κοινωνικό αυτοματισμό αλλού, για να συμφέρει να είσαι αγρότης θες πάνω από 200σττρέματα τα τελευταία 10 χρόνια και πιο πριν 100Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:53
Ναι είναι γνωστό ότι οι αγροτοπατερες είναι σπίτι χωράφι σπίτι. Γιαυτό τα σκυλάδικα και τα κωλαδικα του κάμπου τους έχουν αγάλματα απέξω.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Να σε ρωτήσω εγώ; αφού στην επαρχεία έπεφταν λεφτά γιατί ήρθαν όλοι στην Αθήνα;Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:53Ναι είναι γνωστό ότι οι αγροτοπατερες είναι σπίτι χωράφι σπίτι. Γιαυτό τα σκυλάδικα και τα κωλαδικα του κάμπου τους έχουν αγάλματα απέξω.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:50έχω δουλέψει ως αγρεργάτης σε αμπελώνες και ελαιώνες. Ο καπιταλιστής που τα είχε, είχε και εμφιαλωτήριο και ελαιοτριβείο. Δεν τον είδα να κατεβαίνει στους δρόμους.Ερμής έγραψε: 07 Φεβ 2024, 18:44
Έχεις δει ποτέ χωράφι στην πράξη;
Θα μου πει εμένα ο κουκουες αν έχω δει αγροτιά η αν τσιμπάω από τους εκάστοτε Πατάκηδες.
Ήσουν ποτέ μπροστά σε ζύγιση βαμβακιού;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση