Απορώ αν έγραφες τέτοια post εναντίον του Παπαδόπουλου επί χούντας τι κυρωσεις θα είχες. Όπως επίσης και αντιπουτινικά post στην Ρωσία του σήμερα.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:42Φυσικά και δε γουστάρω τη Δύση έτσι όπως έχει γίνει. Ειδικά η Ελλάδα είναι κανονική δικτατορία, και χειρότερη ακόμα απ' την εποχή του Παπαδόπουλου. Τότε τουλάχιστον το κόστος διαβίωσης ήταν χαμηλό, και οι μισθοί υψηλοί. Τώρα έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που επιθυμεί τη βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων μέσω διαφθοράς, ακρίβειας, υψηλής εγκληματικότητας, και υπογεννητικότητας. Και από δίπλα, κάτι μουνόπανα που θέλουν να γίνουν μέρος της διαφθοράς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:31Ασε τις δικαιολογιες χελωνε. Σ'επιασε ξαφνικα καουρα για την Ουκρανια και τον Μπαντερα.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:16
Για κάτι που έγινε ΑΠΟ το 2014.
Και φυσικά είναι ΟΛΗ η Ουκρανία ναζιστική, αφού έχει ως "πατέρα" έναν ναζιστή, το Μπαντέρα.
Πες οτι εγώ ήμουν παπάρας που στήριζα τους ναζί τότε. Αυτό τί κάνει εσάς που τους στηρίζετε ΤΩΡΑ? Και που εθελοτυφλείτε για το Μπαντέρα, για τα ναζιστικά σύμβολα που έχουν οι στρατιωτικές μονάδες τους, και όλα τ' άλλα?
Πες απλα οτι δε γουσταρεις τη δυση και για αυτο μας ζαλισες απ'το πρωι μεχρι το βραδυ με τις εμμονες σου. Ολοι το ξερουμε, κανεις δε θα ξαφνιαστει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Δε ξέρω τι θυμάτε αυτος, είναι και πιτσκο
Εγώ πάντως θυμαμε να βαπτίζει αρχαιοελληνικά τα ναζιστικά σύμβολα
Τώρα, ένα παράξενο πράμα ρε παιδί μου, τα ίδια σύμβολα δεν είναι αρχαίο ουκρανικά
Απλά παθετικ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Και γουστάρεις την Ρωσία;Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:42Φυσικά και δε γουστάρω τη Δύση έτσι όπως έχει γίνει.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:31Ασε τις δικαιολογιες χελωνε. Σ'επιασε ξαφνικα καουρα για την Ουκρανια και τον Μπαντερα.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:16
Για κάτι που έγινε ΑΠΟ το 2014.
Και φυσικά είναι ΟΛΗ η Ουκρανία ναζιστική, αφού έχει ως "πατέρα" έναν ναζιστή, το Μπαντέρα.
Πες οτι εγώ ήμουν παπάρας που στήριζα τους ναζί τότε. Αυτό τί κάνει εσάς που τους στηρίζετε ΤΩΡΑ? Και που εθελοτυφλείτε για το Μπαντέρα, για τα ναζιστικά σύμβολα που έχουν οι στρατιωτικές μονάδες τους, και όλα τ' άλλα?
Πες απλα οτι δε γουσταρεις τη δυση και για αυτο μας ζαλισες απ'το πρωι μεχρι το βραδυ με τις εμμονες σου. Ολοι το ξερουμε, κανεις δε θα ξαφνιαστει.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πώς μαζεύονται όλα μαζι τα τσογλάνια και ορμάνε, σα τα σκυλιά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σφιξε ποντίκια
Εγώ γατακιας ειμαι
Εγώ γατακιας ειμαι
-
giotis2005
Όπως οι χρυσαυγίτες στον Φύσσα εννοείς?
-
talaipwros
To oτι επιτρέπει η Δύση κάποιες "βαλβίδες αποσυμπίεσης" δε σημαίνει οτι έχει περισσότερες ελευθερίες απ' ό,τι έχει η Ρωσία.giotis2005 έγραψε: 06 Φεβ 2024, 11:01Απορώ αν έγραφες τέτοια post εναντίον του Παπαδόπουλου επί χούντας τι κυρωσεις θα είχες. Όπως επίσης και αντιπουτινικά post στην Ρωσία του σήμερα.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:42Φυσικά και δε γουστάρω τη Δύση έτσι όπως έχει γίνει. Ειδικά η Ελλάδα είναι κανονική δικτατορία, και χειρότερη ακόμα απ' την εποχή του Παπαδόπουλου. Τότε τουλάχιστον το κόστος διαβίωσης ήταν χαμηλό, και οι μισθοί υψηλοί. Τώρα έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που επιθυμεί τη βιολογική εξαφάνιση των Ελλήνων μέσω διαφθοράς, ακρίβειας, υψηλής εγκληματικότητας, και υπογεννητικότητας. Και από δίπλα, κάτι μουνόπανα που θέλουν να γίνουν μέρος της διαφθοράς.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2024, 10:31
Ασε τις δικαιολογιες χελωνε. Σ'επιασε ξαφνικα καουρα για την Ουκρανια και τον Μπαντερα.
Απλά εκεί τους λένε "αυτό είναι, φάτε το", ενώ εδώ σ' αφήνουν να φωνάξεις, και μετά συνεχίζουν κανονικά. Αν βέβαια υπάρξουν πιο εκτεταμένες διαμαρτυρίες, δεν έχουν πρόβλημα να ρίξουν και χημικά, και ξύλο, και να σκοτώσουν και κανέναν. Βάζουν μερικούς πληρωμένους αλητάμπουρες να πετάξουν 2 πέτρες/αυγά στην αστυνομία, και αρχίζει το πανηγύρι με τα χημικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Με το Φύσσα ένας είχε πάει. Δε τα θυμάσαι καλά.
Όπως και να 'χει τα ομαδικά πεσίματα είναι χαρακτηριστικό των πληρωμένων διαδικτυακών τσογλανιών της ΝΔ. Τα έχει καταγγείλει πολύς κόσμος.
Αλλά κάπως πρέπει να βγάλουν και κάτι τύποι το μεροκάματο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τι ένας ρε ΣΤΟΥΚΑΣ, 20 και πλέον τον είχαν στριμωξει
-
giotis2005
Όπως τα λες είναι. Ένας πήγε μόνος του. Κομμουνιστής και είχε ποδοσφαιρική διαφωνία με τον Φύσσα.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 12:41Με το Φύσσα ένας είχε πάει. Δε τα θυμάσαι καλά.
Όπως και να 'χει τα ομαδικά πεσίματα είναι χαρακτηριστικό των πληρωμένων διαδικτυακών τσογλανιών της ΝΔ. Τα έχει καταγγείλει πολύς κόσμος.
Αλλά κάπως πρέπει να βγάλουν και κάτι τύποι το μεροκάματο.
Στις 17 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας βγήκε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του σε μια καφετέρια και μαζί με άλλα 8-10 άτομα παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου. Στην ίδια καφετέρια βρίσκονταν επίσης μια παρέα ακόμα δυο-τριών ατόμων. Σύμφωνα με την προανάκριση, υπήρξε ένταση ανάμεσα στις δύο παρέες. Στη συνέχεια, η δεύτερη παρέα άρχισε να καλεί ενισχύσεις.
Μέλος της δεύτερης παρέας ο Ιωάννης Άγγος, υπεύθυνος ασφάλειας της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας της Χρυσής Αυγής που, σύμφωνα με την απολογία του στις ανακρίτριες, κάλεσε τον ιεραρχικά ανώτερό του, υπεύθυνο πολιτικής δράσης της ΤΟ, Καζαντζόγλου και τον πληροφόρησε για την παρουσία του Φύσσα και της παρέας του στην καφετέρια. Σύμφωνα με τον πυρηνάρχη Νίκαιας της ΧΑ, Γιώργο Πατέλη, ο Καζαντζόγλου του τηλεφώνησε λίγα λεπτά αργότερα. Γύρω στις 23:30 ο Πατέλης έστειλε μέσω υπολογιστή σε κινητά τηλέφωνα μελών της ΧΑ από τη Νίκαια το γραπτό μήνυμα: «Όλοι τώρα τοπική. Όσοι είσαστε κοντά. Δεν θα περιμένουμε μακρινούς. Τώρα». Από τις 23:26 ως τις 23:50 ο Πατέλης επικοινώνησε επτά φορές τηλεφωνικά με το βουλευτή της ΧΑ και περιφερειάρχη Πειραιά Γιάννη Λαγό
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία την επομένη της δολοφονίας, στις 23:57:42 δέχθηκε κλήση ότι μια ομάδα 50 ατόμων με ρόπαλα είχε συγκεντρωθεί στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας και της λεωφόρου Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι και κατευθυνόταν σε κατάστημα-καφετέρια με την επωνυμία Κοράλι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ στις 23:59:19 ανατέθηκε σε μια ομάδα 8 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ να μεταβούν στο σημείο. Οι αστυνόμοι μετέβησαν στην καφετέρια, έξω από την οποία βρισκόταν πλήθος 30 ατόμων. Σύμφωνα με τα πορίσματα μίας έρευνας του ερευνητικού κέντρου Forensic Architecture του πανεπιστημίου Goldsmiths του πανεπιστημίου του Λονδίνου, που συγχρόνισε υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και ηχητικά σήματα της ΕΛΑΣ και του ΕΚΑΒ, η πρώτη κλήση στην ομάδα ΔΙΑΣ έγινε στις 23:54:14 και τέσσερις μοτοσικλέτες με αστυνομικούς, οι ομάδες 408-01 «Κερατσίνι» και 410-01 «Πέραμα», έφτασαν στο σημείο στις 23:58:11.
Χελωνε...
1) Εσυ αποκαλεσες μουνοπανα οσους στηριζουν την Ουκρανια και οχι την μαμα Ρωσια οποτε ασε παλι την κλαψα
2) Κανεις δε ξυπνησε ενα πρωι και ειπε "σημερα θα τα χωσω στον χελωνο γιατι ετσι".
3) Ασε το φορουμ/ τουιτερ για λιγες μερες να ξεκουραστει ο εγκεφαλος σου. Φιλικα στο λεω.
Οχι. Εγώ αποκάλεσα μουνόπανα αυτούς που κάνουν ομαδικά πεσίματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2024, 12:47Χελωνε...
1) Εσυ αποκαλεσες μουνοπανα οσους στηριζουν την Ουκρανια και οχι την μαμα Ρωσια οποτε ασε παλι την κλαψα
2) Κανεις δε ξυπνησε ενα πρωι και ειπε "σημερα θα τα χωσω στον χελωνο γιατι ετσι".
3) Ασε το φορουμ/ τουιτερ για λιγες μερες να ξεκουραστει ο εγκεφαλος σου. Φιλικα στο λεω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giotis2005
Έχεις δίκιο. Συννενοούμαστε όλοι μαζί με κρυφό γκρουπ στο viber και σου την πεφτουμε όταν γράφεις κάτι.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2024, 13:05Οχι. Εγώ αποκάλεσα μουνόπανα αυτούς που κάνουν ομαδικά πεσίματα.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 06 Φεβ 2024, 12:47Χελωνε...
0.6€ το πέσιμο έχει, αν και ο ίδιος ο Μητσοτάκης μας είπε προσωπικά ότι επειδή κάνουμε πολύ καλή και συγχρονισμένη δουλειά θα το κάνει 0.8€
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 17 Απαντήσεις