!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το διαρκές ολοκαύτωμα του παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ
Re: Το διαρκές ολοκαύτωμα του παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ
γιατι οι μουσουλμανοι θελουν το συγκεκριμενο μερος ... πολυ απλα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Λογικο μια και ζουνε εκει περαnostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:05 γιατι οι μουσουλμανοι θελουν το συγκεκριμενο μερος ... πολυ απλα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
καιρος να συνηθισουνε οτι θα μετακομησουν ...Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:14Λογικο μια και ζουνε εκει περαnostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:05 γιατι οι μουσουλμανοι θελουν το συγκεκριμενο μερος ... πολυ απλα
-
Στρακαστρουκας
Πες τους τοnostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:14καιρος να συνηθισουνε οτι θα μετακομησουν ...Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:14Λογικο μια και ζουνε εκει περαnostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:05 γιατι οι μουσουλμανοι θελουν το συγκεκριμενο μερος ... πολυ απλα
Πατουλιλίνι μου πάλι σου "ξέφυγε" το πόηντ μου.πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:18Αυτούς δεν τους καταδιώκει κανείς.Ο Στρακαστρούκας τελεί υπό την εντύπωση ότι σήμερα εάν καταδιωχθεί ένας χριστιανικός λαός θα τύχει μεγαλύτερης συμπαράστασης από ένα μουσουλμανικό.Αυτό μπορεί να συνέβαινε τον 19ο αιώνα,όχι όμως σήμερα και αυτό μεταξύ άλλων και επειδή οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί δεν αυτοπροσδιορίζονται στον ίδιο βαθμό ως χριστιανοί όπως τότε και μάλιστα υπάρχει ρεύμα διόρθωσης των αδικιών που έγιναν παλαιότερα κατά μη χριστιανών.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:10 Οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι χριστιανοί είναι βρε γαβ γαβ.
Απλά δεν είναι όλοι οι χριστιανοί Άγγλοι ή Αμερικάνοι.
![]()
Όσο και να προσπαθούν κάποιοι στην Ελλάδα να βάλουν τον εαυτό τους στους αδικημένους της ιστορίας,αυτό δεν αναγνωρίζεται από τους άλλους αδικημένους.Από τη Χαμάς που χρηματοδοτείται από την Τουρκία σίγουρα όχι.
Το θέμα δεν είναι αν είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι, το θέμα είναι αν είναι φτωχοί (αδύναμοι) ή πλούσιοι (ισχυροί) μουσουλμάνοι, χριστιανοί ή γουατέβα, το θέμα είναι αν είναι σαουδάραβες ή Αμερικάνοι, μια χαρά τσιμπούκια με τρομερή ευχαρίστηση κιόλα παίρνουν οι ελληνιάρηδες από τους σαούντ πχ ασχέτως αν θεωρούν το ισλάμ και τους μουσουλμάνοι "κατσαρίδες" κτλ κτλ.
Ο ορισμός της πουτάνας φίλε μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εγω δεν εχω να πω τιποτε ... θα το καταλαβουν μονοι τους τωρα που κοβεται το χαρτζηλικη της Δυσης ...Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:17Πες τους το
-
Στρακαστρουκας
Θα τους παρεις σπιτι σου?nostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:29 εγω δεν εχω να πω τιποτε ... θα το καταλαβουν μονοι τους τωρα που κοβεται το χαρτζηλικη της Δυσης ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Διότι αυτός είναι ο παγκόσμιος ιδεολογικός συσχετισμός δυνάμεων σήμερα,είναι διαφορετικός απ΄ότι τον 19ο αιώνα.Τότε δεν υπήρχε "Δύση",το υποκατάστατο ήταν η "Ευρώπη" που καμμιά φορά λεγόταν και "χριστιανοσύνη".Η σφαγή των Τούρκων στην Τριπολιτσά μέτραγε λιγότερο από τη σφαγή των Ελλήνων στη Χίο.Οι ευρωπαικοί λαοί - και ο αμερικανικός άσχετα αν δεν ανακατευόταν αυτός - είχαν συνείδηση πολιτιστική και θρησκευτική πολύ μεγαλύτερη.Για τον λόγο αυτό η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν έγινε δεκτή στην Ιερά Συμμαχία ενώ η Τουρκία δεν έχει πρόβλημα να είναι στο ΝΑΤΟ.Σήμερα επί πλέον ο αντιρατσισμός και οι μετάνοιες για αυτό το παρελθόν ευνοούν τους μη χριστιανικούς λαούς.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:02Γιατι ομως;πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:36Ε,αφού δεν είδες,δεν έγινε.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:31 Δεν ειδα Αζερους φανταρους να κουβαλανε Αρμενιους στα συνορα. Μαλλον φυγανε μονοι τους ως προσφυγες πολεμου.Και οι Άραβες από το Ισραήλ μόνοι τους φύγανε το 1948.Αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν θα υπάρξει καμμιά UNRWA για τους Αρμένιους που θα πληρώνει και τα παιδιά τους για πρόσφυγες.
Φυσικά κανείς δεν μπορεί να φορτώσει στους χριστιανούς της ανατολής που ήσαν ραγιάδες αποικιακή συμπεριφορά εκτός ίσως από κάποιους φανατικούς μίμους των Αθηνών αλλά αυτοί δεν μετράνε.Απλά επικρατεί σιωπή και αδιαφορία διότι χαλάει το αφήγημα των αποικιοκρατών χριστιανών.
Δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτε βάζοντας το κυπριακό μαζί με το παλαιστινιακό.Ρώτα - τι να τον ρωτήσεις που πέθανε - και τον Ανδρέα που έπαιξε αυτό το παιγνίδι χρόνια.Δεν κέρδισε τίποτε.Η Χαμάς που κόπτεται για τα ιερά τζαμιά της έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Ερντογάν που έκανε την Αγία Σοφία τζαμί.
σιγα μην παρω σπιτι μου δολοφονους και βιαστες ... αν ηταν στο χερι μου αυτη τη στιγμη δεν θα υπηρχε ουτε μισος μουσουλμανος στη χωραΣτρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:31Θα τους παρεις σπιτι σου?nostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:29 εγω δεν εχω να πω τιποτε ... θα το καταλαβουν μονοι τους τωρα που κοβεται το χαρτζηλικη της Δυσης ...
-
πατησιωτης
Αυτό είναι το δικό σου θέμα και πολλών άλλων βέβαια.Οι ελληνιάρηδες και Παπανδρέου ψήφισαν πολλές φορές που μίλαγε για μη προνομιούχους και εθνικά υπερήφανους και Τσίπρα νταουλιέρη.Είδαν,πειραματίσθηκαν και έμαθαν.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:19Πατουλιλίνι μου πάλι σου "ξέφυγε" το πόηντ μου.πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:18Αυτούς δεν τους καταδιώκει κανείς.Ο Στρακαστρούκας τελεί υπό την εντύπωση ότι σήμερα εάν καταδιωχθεί ένας χριστιανικός λαός θα τύχει μεγαλύτερης συμπαράστασης από ένα μουσουλμανικό.Αυτό μπορεί να συνέβαινε τον 19ο αιώνα,όχι όμως σήμερα και αυτό μεταξύ άλλων και επειδή οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί δεν αυτοπροσδιορίζονται στον ίδιο βαθμό ως χριστιανοί όπως τότε και μάλιστα υπάρχει ρεύμα διόρθωσης των αδικιών που έγιναν παλαιότερα κατά μη χριστιανών.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:10 Οι Αμερικάνοι και οι Άγγλοι χριστιανοί είναι βρε γαβ γαβ.
Απλά δεν είναι όλοι οι χριστιανοί Άγγλοι ή Αμερικάνοι.
![]()
Όσο και να προσπαθούν κάποιοι στην Ελλάδα να βάλουν τον εαυτό τους στους αδικημένους της ιστορίας,αυτό δεν αναγνωρίζεται από τους άλλους αδικημένους.Από τη Χαμάς που χρηματοδοτείται από την Τουρκία σίγουρα όχι.
Το θέμα δεν είναι αν είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι, το θέμα είναι αν είναι φτωχοί (αδύναμοι) ή πλούσιοι (ισχυροί) μουσουλμάνοι, χριστιανοί ή γουατέβα, το θέμα είναι αν είναι σαουδάραβες ή Αμερικάνοι, μια χαρά τσιμπούκια με τρομερή ευχαρίστηση κιόλα παίρνουν οι ελληνιάρηδες από τους σαούντ πχ ασχέτως αν θεωρούν το ισλάμ και τους μουσουλμάνοι "κατσαρίδες" κτλ κτλ.
![]()
![]()
Gia to mesanatoliko ftaiei o polakis pou kapnizei.πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:33Αυτό είναι το δικό σου θέμα και πολλών άλλων βέβαια.Οι ελληνιάρηδες και Παπανδρέου ψήφισαν πολλές φορές που μίλαγε για μη προνομιούχους και εθνικά υπερήφανους και Τσίπρα νταουλιέρη.Είδαν,πειραματίσθηκαν και έμαθαν.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:19Πατουλιλίνι μου πάλι σου "ξέφυγε" το πόηντ μου.πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:18
Αυτούς δεν τους καταδιώκει κανείς.Ο Στρακαστρούκας τελεί υπό την εντύπωση ότι σήμερα εάν καταδιωχθεί ένας χριστιανικός λαός θα τύχει μεγαλύτερης συμπαράστασης από ένα μουσουλμανικό.Αυτό μπορεί να συνέβαινε τον 19ο αιώνα,όχι όμως σήμερα και αυτό μεταξύ άλλων και επειδή οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί δεν αυτοπροσδιορίζονται στον ίδιο βαθμό ως χριστιανοί όπως τότε και μάλιστα υπάρχει ρεύμα διόρθωσης των αδικιών που έγιναν παλαιότερα κατά μη χριστιανών.
![]()
![]()
Κολλημένη φλάντζα ρε πατ.
Τέσπα, γιαυτό σε αγαπάμε κιόλα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:36Ε,αφού δεν είδες,δεν έγινε.Στρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 15:31 Δεν ειδα Αζερους φανταρους να κουβαλανε Αρμενιους στα συνορα. Μαλλον φυγανε μονοι τους ως προσφυγες πολεμου.Και οι Άραβες από το Ισραήλ μόνοι τους φύγανε το 1948.Αλλά βάζω στοίχημα ότι δεν θα υπάρξει καμμιά UNRWA για τους Αρμένιους που θα πληρώνει και τα παιδιά τους για πρόσφυγες.
Μπορεί να τους σκεφτεί κάποιος πατριώτης αυτούς.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Καλά κάτσε να κοπεί η σύνταξη και τα λέμε για το πότε το γυρίζει ο κύριος.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:35Gia to mesanatoliko ftaiei o polakis pou kapnizei.πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:33Αυτό είναι το δικό σου θέμα και πολλών άλλων βέβαια.Οι ελληνιάρηδες και Παπανδρέου ψήφισαν πολλές φορές που μίλαγε για μη προνομιούχους και εθνικά υπερήφανους και Τσίπρα νταουλιέρη.Είδαν,πειραματίσθηκαν και έμαθαν.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:19
Πατουλιλίνι μου πάλι σου "ξέφυγε" το πόηντ μου.
![]()
![]()
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
-
Στρακαστρουκας
Οπως λεω και σε αλλους κουραδομαγγες μουσουλμανοφαγους του πληκτρολογιου με τα μεγαλα λογια, μπορεις να βγεις εξω τωρα. Οι Πακιστανοι που εχουν πλυντηριο αυτοκινητων εξω απο το σπιτι σου, σχολασαν και πηγαν σπιτι τουςnostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:33σιγα μην παρω σπιτι μου δολοφονους και βιαστες ... αν ηταν στο χερι μου αυτη τη στιγμη δεν θα υπηρχε ουτε μισος μουσουλμανος στη χωραΣτρακαστρουκας έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:31Θα τους παρεις σπιτι σου?nostromos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:29 εγω δεν εχω να πω τιποτε ... θα το καταλαβουν μονοι τους τωρα που κοβεται το χαρτζηλικη της Δυσης ...
-
πατησιωτης
Άλλο και αυτό.Τι σχέση έχει η σύνταξη;νομίζεις ότι εάν κοπεί η σύνταξη εγώ θα πιστέψω ότι θα την ξαναπάρω εάν κερδίσουν οι Παλαιστίνιοι;αυτό ούτε αυτοί που ψήφισαν ΟΧΙ στο δημοψήφισμα του Τσίπρα δεν θα το πιστέψουν.Aitwlos έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:38 Καλά κάτσε να κοπεί η σύνταξη και τα λέμε για το πότε το γυρίζει ο κύριος.
Γενικώς στην Ελλάδα υπάρχει σε κάποιους ακόμη η νοοτροπία κάποιου παγκόσμιου μετώπου στο οποίο εάν γίνουν "αγώνες" κερδίζεις συντάξεις καλές.Δεν υπάρχει όμως αυτό το μέτωπο.
Δεν ξέρω ποιός είναι κολλημένος και τι ακριβώς συζητάμε.Την Ελλάδα ή το μεσανατολικό;To ποιός είναι ισχυρός δεν πέφτει από τον ουρανό,κάθε λαός φτιάχνει μόνος του την τύχη του.sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2024, 16:35 Gia to mesanatoliko ftaiei o polakis pou kapnizei.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age