και μενα συμπαθης μου ειναιμ δε θελω το κακο του, ουτε ειναι κανας εγκληματιας, το ψωνιο του κανει.Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2024, 12:18Ρε συ, νιώσε λίγο, ο σισμίκ έχει επενδύσει όλη του τη ζωή, οικονομικά και ψυχολογικά, σε μια θεωρία και μια πατέντα που πιστεύει ακράδαντα ότι είναι σωστές και μπορούν ν' αλλάξουν τον κόσμο, πιστεύει με όλη του την ψυχή ότι τελεί σε ιεραποστολή και, αντί αναγνώρισης, αντιμετωπίζει εδώ και μια δεκαετία πρόγκα και φατάλιτι. Αν το δεις από την πλευρά του, είναι λογικό να βγάζει θυμό, δεν είναι κακός, παθιασμένος είναι. Προσωπικά μού είναι συμπαθής κι ας ξεφεύγει.Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2024, 12:13μπα, καθε δευτερο ποστ τον βριζει.Ναύτης έγραψε: 01 Φεβ 2024, 12:06
Πάντως, με τον Νταγκλή βλέπω γλύκανε, κουβεντιάζουν, βοηθάει που ο Νταγκλής είναι ψύχραιμος.![]()
απλα οπως λες ειναι ψυχραιμος, και βρισκει πιο διασκεδαστικο να τον ξεφτιλιζει συνεχως με πραοτητα και επιχειρηματα, παρα να τον πιασει στα γαμωσταυριδια να ξεσπασει.
μου αρεσει αυτη η τακτικη, και την εφαρμοζω κι εγω οπου μπορω. οποιος καταφευγει πρωτος στα μπινελικια ειναι συνηθως αυτος που εχει χασει το argument, και η λυσσα του ειναι διασκεδαστικη για τους ψυχραιμους.
ομως εχεις λαθος. δεν εχει επενδυσει σε μια θεωρια. εχει καμποσες.
αυτο που πιστευει ακραδαντα, ειναι οτι ειναι πιο εξυπνος απο ολους, και ικανος να βρει καποια πατεντα που δεν εχει σκεφτει αλλος, και ετσι να γινει διασημος.
δεν ειναι ομως, ειναι το ιδιο εξυπνος με τον μεσο ανθρωπο, απλως την εχει ψωνισει, και οτι μαλακια εφευρεση του περναει απο το μυαλο, νομιζει οτι θα ειναι σωστη, γιατι ετσι. δεν δεχεται οτι μπορει να κανει λαθος, οτι μπορει καποιος αλλος να ξερει καλυτερα.