!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
Είναι. Οι κακές είναι πληγωμένες από μικρές με καταπιεσμένο ταπεραμέντο. Η αγάπη γαμάει κάθε καταπίεση και κάθε ξενέρωμα.
Χωρίς αιθεριότητα δεν λειτουργεί ο άνθρωπος ρε.
Λέω να ανοίγουμε νήμα για τους χαρακτήρες και την εντύπωση μας ως προς την περιγραφή τους. Αυτό δηλαδή που εσύ ονομάζεις αιθέριο. Ή εδώ;
Χωρίς αιθεριότητα δεν λειτουργεί ο άνθρωπος ρε.
Λέω να ανοίγουμε νήμα για τους χαρακτήρες και την εντύπωση μας ως προς την περιγραφή τους. Αυτό δηλαδή που εσύ ονομάζεις αιθέριο. Ή εδώ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- blackpaint
Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:04 Αυτά να τα βλέπεις εσύ Μπλάκι και πως η απαξίωση της σαρκικότητας και οι δεισιδαιμονικές ενοχές έναντι της αλλότριας ηθικής - κοινώς δεν γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί είναι αμαρτία, οδηγεί τον άνθρωπο στον ιδεαλισμό και την δυσκολία ανάπτυξης του ερωτικού οργάνου. Την αδυναμία δε να διακρίνει ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αιθέριες. Εντάξει πλην του Συσ3ξ μόνο ίσως, που είναι γαλάκτωμα.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 23:49 Για να σου μιλήσω σοβαρά κολλάς στο αιθέριο ως δικαιολογία. Αφού δε μπορώ να έχω το αιθέριο δε θέλω καμία. Τρίχες κατσαρές. Άμα σου δώσει την ευκαιρία το κατά τ' άλλα για σένα μέτριο και γευτείς λιγάκι ζωή αλλιώτικη θα δεις αν θα φας σκάλωμα ή όχι. Αλλά είπαμε η ιδέα του άπιαστου περιέχει ασφάλεια, βόλεψη, επιβεβαίωση τπυ δράματος.
Μιλάω εκ πείρας με ανθρώπους που έχω γνωρίσει και έχουν το ίδιο κόλλημα.
Διαφωνώ όμως Νάιδα, ότι θα αλλάξει αν του δοθεί η ευκαιρία με κάποια μέτρια. Θα την βαρεθεί σε λίγο χρόνο. Είναι ριζωμένη αυτή η πεποίθηση.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
-
Ορέστης 35
Μπλα μπλα θα σωσεις τις ψυχες μας απ την αμαρτια μλλα μπλαblackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:22Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:04 Αυτά να τα βλέπεις εσύ Μπλάκι και πως η απαξίωση της σαρκικότητας και οι δεισιδαιμονικές ενοχές έναντι της αλλότριας ηθικής - κοινώς δεν γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί είναι αμαρτία, οδηγεί τον άνθρωπο στον ιδεαλισμό και την δυσκολία ανάπτυξης του ερωτικού οργάνου. Την αδυναμία δε να διακρίνει ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αιθέριες. Εντάξει πλην του Συσ3ξ μόνο ίσως, που είναι γαλάκτωμα.
-
Ορέστης 35
Χαοτικε ανοιξε νημα για να καταλαβουμε καλυτερα τι εννοεις.
- blackpaint
εσυ δεν θες σωσιμο, μου κανεις κατι σε στυλ κοιτας, αλλα δεν αγγιζειςΟρέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:26Μπλα μπλα θα σωσεις τις ψυχες μας απ την αμαρτια μλλα μπλαblackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:22Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:04 Αυτά να τα βλέπεις εσύ Μπλάκι και πως η απαξίωση της σαρκικότητας και οι δεισιδαιμονικές ενοχές έναντι της αλλότριας ηθικής - κοινώς δεν γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί είναι αμαρτία, οδηγεί τον άνθρωπο στον ιδεαλισμό και την δυσκολία ανάπτυξης του ερωτικού οργάνου. Την αδυναμία δε να διακρίνει ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αιθέριες. Εντάξει πλην του Συσ3ξ μόνο ίσως, που είναι γαλάκτωμα.
-
Ορέστης 35
Και αυτο ειναι λιγοτερο αμαρτωλο; Δεν διαθετω την ορθη συνειδηση - αντιληψη επι του θεματος.blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:28εσυ δεν θες σωσιμο, μου κανεις κατι σε στυλ κοιτας, αλλα δεν αγγιζειςΟρέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:26Μπλα μπλα θα σωσεις τις ψυχες μας απ την αμαρτια μλλα μπλαblackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:22
Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.
- blackpaint
εννοω πως εισαι ακινδυνος βασικαΟρέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:36Και αυτο ειναι λιγοτερο αμαρτωλο; Δεν διαθετω την ορθη συνειδηση - αντιληψη επι του θεματος.blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:28εσυ δεν θες σωσιμο, μου κανεις κατι σε στυλ κοιτας, αλλα δεν αγγιζεις
Ναι αλλά μην το ρίχνεις στους πελάτες; θυμάσαι τον Δήμαρχο που ήθελε να διώξει την ζαχαροπλάστισσα από το χωριό; Αυτήν που ήρθε σε περίοδο νηστείας και άνοιξε το γλυκάδικο και τα μόστραρε και στη βιτρίνα; Που μια νύχτα έσπασε γιατί έπεσε πάνω της ο Δήμαρχος (κάγκελο) και τελικά γεύτηκε το γλυκό;blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:22Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:04 Αυτά να τα βλέπεις εσύ Μπλάκι και πως η απαξίωση της σαρκικότητας και οι δεισιδαιμονικές ενοχές έναντι της αλλότριας ηθικής - κοινώς δεν γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί είναι αμαρτία, οδηγεί τον άνθρωπο στον ιδεαλισμό και την δυσκολία ανάπτυξης του ερωτικού οργάνου. Την αδυναμία δε να διακρίνει ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αιθέριες. Εντάξει πλην του Συσ3ξ μόνο ίσως, που είναι γαλάκτωμα.
Ε το ίδιο κάγκελο μπορεί να είναι και ένα βλαχάκι που ήριε και μένει Αθήνα και βράδυ τον παίζει και πικραίνεται γατί θέλει να σταματήσει να τον παίζει και όλο υπόσχεται στον εαυτό του. Αλλά δεν ησυχάζει μέσα του και περνάει και από κάνα μπουρδέλο και κοκκινίζει και φεύγει. Πάει μια άλλη φορά μετά από διαρκές βράσιμο, και ο θόρυβο;ς του αίματος στα μάγουλά του και τ' αυτιά του δεν τον αφήνουν να έχει καθαρή σκέψη. Μπαίνει μέσα, φοβάται και λίγο αλλά να πάει να γαμηθεί και ο φόβος, θέλει να περάσει τελικά. κι ας νιώθει ότι η μισή καύλα έφυγε. ότι θα χάσει πλευρές απόλαυσης και άλλα πολλά. Αλλά εδώ λέμε βούιζε το είναι του.
Βαριότανε να τον παίζει, δεν του έφτανε.
Το έκανε, εύγε ένοχα, σκυφτά αλλά πραγματικά λυτρώθηκε. Δεν γινότανε αλλιώς.
Τι λες γι αυτό το σχήμα;
Το πρώτο δεν το έριξα άσχετα. Δεκάδες μπορεί να είναι τα πράγματα που θα μας ικανοποιήσουν - και δεν φταίμε για την ανάγκη μας για ικανοποίηση πολύ συχνά και ανωτέρα βία θα παρουσιαστεί. Δεκάδες μέσα στις οποίες μπορεί να υπάρχει συσσωρευμένη καταπίεση - αδικία - πόνος - βρώμα. Αλλά αγοράζουμε. Είναι χαοτική η ζωή κι εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι αν δεν θέλουμε, να παίξουμε κάποιο ρόλο. Φτερνίζεσαι και θυμάσαι τι μαλακία σου να ξεχνάς να παίρνεις μαζί σου χαρτομάντηλα για παν ενδεχόμενο.
Ε μου έρχεται στο μυαλό το γυφτάκι ρε φίλε, που με κοιτάει και είναι σαν να περιμένει ότι όλα καλά θα του έρθουνε όπως όλα τα παιδιά. και ναι είναι μαλακία γιατί ενισχύει την εκμετάλλευση του. Μα όμως, δεν ισχύει ρε συ ότι άμα δεν του πάει του γύφτου λεφτά θα αποδυναμωθεί η φάση και δεν θα το ξαναστείλει. Θα το ξαναστείλει. Επιλέγω εκεί λοιπόν να δώσω μία στιγμιαία ικανοποίηση στο παιδάκι. Και όχι ότι του κάνω κάποιο καλό. Εγώ νιώθω καλά.
- blackpaint
σε αυτη την ιστορια, ολα περιστρεφονται γυρω απο την καυλα του βλαχακιου, αλλα δεν ειναι ετσι στον πραγματικο κοσμο. Και σε ολες τις αλλες βρωμοσυναλλαγες που λες, δεν αγοραζεις το ιδιο το σωμα του εκμεταλευομενου: δεν βαζεις το παιδακι απο το sweatshop σπιτι σου να δουλευει 12 ωρες για 1$.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:49Ναι αλλά μην το ρίχνεις στους πελάτες; θυμάσαι τον Δήμαρχο που ήθελε να διώξει την ζαχαροπλάστισσα από το χωριό; Αυτήν που ήρθε σε περίοδο νηστείας και άνοιξε το γλυκάδικο και τα μόστραρε και στη βιτρίνα; Που μια νύχτα έσπασε γιατί έπεσε πάνω της ο Δήμαρχος (κάγκελο) και τελικά γεύτηκε το γλυκό;blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:22Αμαρτια; Αυτο καταλαβες; Αναπαραγεις τις βλακειες που λεει ο ορεστης για μενα: παει να γυρισει την απεχθεια μου στα πορνικα κυκλωματα σε ηθικολογια, για να φανει ο ιδιος απελευθερωμενος ξερω γω επειδη κανει μπουρδελοτσαρκες. Δεν ειναι ομως αυτο και το ξερεις. δεν απαξιω την σαρκικη ηδονη, την κτηνωδια και την υποκρισια ορισμενων που αδιαφορουν για τον ανθρωπινο πονο και την εκμεταλευση περιφρονω.Χαοτικός έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:04 Αυτά να τα βλέπεις εσύ Μπλάκι και πως η απαξίωση της σαρκικότητας και οι δεισιδαιμονικές ενοχές έναντι της αλλότριας ηθικής - κοινώς δεν γαμάμε στα μπουρδέλα γιατί είναι αμαρτία, οδηγεί τον άνθρωπο στον ιδεαλισμό και την δυσκολία ανάπτυξης του ερωτικού οργάνου. Την αδυναμία δε να διακρίνει ότι όλες οι ανθρώπινες υπάρξεις είναι αιθέριες. Εντάξει πλην του Συσ3ξ μόνο ίσως, που είναι γαλάκτωμα.
Ε το ίδιο κάγκελο μπορεί να είναι και ένα βλαχάκι που ήριε και μένει Αθήνα και βράδυ τον παίζει και πικραίνεται γατί θέλει να σταματήσει να τον παίζει και όλο υπόσχεται στον εαυτό του. Αλλά δεν ησυχάζει μέσα του και περνάει και από κάνα μπουρδέλο και κοκκινίζει και φεύγει. Πάει μια άλλη φορά μετά από διαρκές βράσιμο, και ο θόρυβο;ς του αίματος στα μάγουλά του και τ' αυτιά του δεν τον αφήνουν να έχει καθαρή σκέψη. Μπαίνει μέσα, φοβάται και λίγο αλλά να πάει να γαμηθεί και ο φόβος, θέλει να περάσει τελικά. κι ας νιώθει ότι η μισή καύλα έφυγε. ότι θα χάσει πλευρές απόλαυσης και άλλα πολλά. Αλλά εδώ λέμε βούιζε το είναι του.
Βαριότανε να τον παίζει, δεν του έφτανε.
Το έκανε, εύγε ένοχα, σκυφτά αλλά πραγματικά λυτρώθηκε. Δεν γινότανε αλλιώς.
Τι λες γι αυτό το σχήμα;
Το πρώτο δεν το έριξα άσχετα. Δεκάδες μπορεί να είναι τα πράγματα που θα μας ικανοποιήσουν - και δεν φταίμε για την ανάγκη μας για ικανοποίηση πολύ συχνά και ανωτέρα βία θα παρουσιαστεί. Δεκάδες μέσα στις οποίες μπορεί να υπάρχει συσσωρευμένη καταπίεση - αδικία - πόνος - βρώμα. Αλλά αγοράζουμε. Είναι χαοτική η ζωή κι εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι αν δεν θέλουμε, να παίξουμε κάποιο ρόλο. Φτερνίζεσαι και θυμάσαι τι μαλακία σου να ξεχνάς να παίρνεις μαζί σου χαρτομάντηλα για παν ενδεχόμενο.
Ε μου έρχεται στο μυαλό το γυφτάκι ρε φίλε, που με κοιτάει και είναι σαν να περιμένει ότι όλα καλά θα του έρθουνε όπως όλα τα παιδιά. και ναι είναι μαλακία γιατί ενισχύει την εκμετάλλευση του. Μα όμως, δεν ισχύει ρε συ ότι άμα δεν του πάει του γύφτου λεφτά θα αποδυναμωθεί η φάση και δεν θα το ξαναστείλει. Θα το ξαναστείλει. Επιλέγω εκεί λοιπόν να δώσω μία στιγμιαία ικανοποίηση στο παιδάκι. Και όχι ότι του κάνω κάποιο καλό. Εγώ νιώθω καλά.
Τι περιεργο, να εξηγω την εκεμεταλλευση σ εναν αναρχιζοντα χαοτικο τυπο....
Οι προδιαγραφές γι αυτόν που τις ζητάει είναι και η άμεση απόδειξη ότι αυτός έχει κουτσουρεμένο ΕΓΩ. Αδυναμία συνολική να ερωτευτεί. Και είναι απόδειξη αφού δηλώνει αυτομάτως ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει με όλους ή όλες ή τα πάντα. Δηλαδή ένα ΕΓΩ όχι καλά εξοπλισμένο.Spiros252 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:26Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 23:49 Για να σου μιλήσω σοβαρά κολλάς στο αιθέριο ως δικαιολογία. Αφού δε μπορώ να έχω το αιθέριο δε θέλω καμία. Τρίχες κατσαρές. Άμα σου δώσει την ευκαιρία το κατά τ' άλλα για σένα μέτριο και γευτείς λιγάκι ζωή αλλιώτικη θα δεις αν θα φας σκάλωμα ή όχι. Αλλά είπαμε η ιδέα του άπιαστου περιέχει ασφάλεια, βόλεψη, επιβεβαίωση τπυ δράματος.όταν κάποιος μιλάει για «προδιαγραφές» σε γυναίκα, σαν να είναι καφετιέρα ή μηχανή κοπής γκαζόν, ή φερράρι, προφανώς τις βλέπει από μία απόσταση ασφαλείας ευθέως ανάλογη της αυστηρότητας των προδιαγραφών. Το συναίσθημα μάλλον δεν έχει χώρο στο βιβλίο των προδιαγραφών.
Μιλάω εκ πείρας με ανθρώπους που έχω γνωρίσει και έχουν το ίδιο κόλλημα.
Διαφωνώ όμως Νάιδα, ότι θα αλλάξει αν του δοθεί η ευκαιρία με κάποια μέτρια. Θα την βαρεθεί σε λίγο χρόνο. Είναι ριζωμένη αυτή η πεποίθηση.
Το ΕΓΩ που σε πάει πετυχημένα όμως, γιατί και τις αξίες ακολουθεί αλλά και τα ένστικτα δεν καταπιέζει, σου χαρίζει καθημερινά εξέλιξη. Σε τέτοιες ωραίες συνθήκες ανάπτυξης επιτρέπει τον έρωτα, κάνει διάλειμμα από οδηγός του ανθρώπου και παραμερίζει για να αναλάβει το Άλτερ. Σπάει εκεί ο κάθε φραγμός και ξεριζώνεται αυτό που ρίζωσε κάποτε.
Αλλάζουν οι άνθρωποι (και μάλιστα σύμφωνα με σχέδιο πρότυπο).
Ίσως να αποτελεί εξαίρεση ο Ρουμελιώτης, αλλά και πάλι δεν ξέρω
Ε ναι. Γι αυτό σου λέω. Το τι περιστρέφεται γύρω από ποιον είναι θέμα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:57
Τι περιεργο, να εξηγω την εκεμεταλλευση σ εναν αναρχιζοντα χαοτικο τυπο....
Εγώ όρισα και τη συνθήκη, "δεν μπορείς να κατηγορείς τον πελάτη".
Δεν είπα "Ας μην καταδικαστεί ο νταβατζής γιατί δεν έχουμε άλλον και τι θα κάνουμε μετά;"
Άμα για σένα όλα περιστρέφονται γύρω από την εκμετάλλευση και το αξιόποινο του νταβατζή, το βλαχάκι θα σου πει το ίδιο. Αν του πεις στ' αρχίδια μου θα σου πει πάλι το ίδιο.
Στην τελική θα κλείσει την Εθνική με τα τρακτέρ θα γαμηθεί πάλι ο Δίας κι εσύ ανίσχυρος να κάνεις κάτι θα έχεις μείνει ως ακτινοβολία κάποιας προηγούμενης αρνητικής δραστηριότητας που θα λαμβάνεται από τους δέκτες της κοινής γνώμης. Ο αφορεσμός του οράματός σου και της δυναμικής σου εντέλει θα παγιωθεί ιστορικά στις συνειδήσεις. Όλοι θα λένε, "Οι μαλάκες που ενοχοποιούσαν τα μπουρδέλα!". Επηρέασαν τους νέους σαν τον Ορέστη και ψάχνουν να γαμήσουν γκόμενες από υδρογόνο.
Μαλλον οχι αλλα δεν παιρνω και ορκο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Ορέστης 35
Μην πεταξω κανα ντικπικ που θα με πεις ακινδυνο.blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:39εννοω πως εισαι ακινδυνος βασικαΟρέστης 35 έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:36Και αυτο ειναι λιγοτερο αμαρτωλο; Δεν διαθετω την ορθη συνειδηση - αντιληψη επι του θεματος.blackpaint έγραψε: 12 Νοέμ 2018, 01:28
εσυ δεν θες σωσιμο, μου κανεις κατι σε στυλ κοιτας, αλλα δεν αγγιζεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-