!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
stergiosbik

Re: ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΕΡΕΥΝΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Λοξίας έγραψε: 30 Ιαν 2024, 20:21 Πολύ τρομπόνι ρε συ seismic...
...πολύ τρομπόνι σε έχει κεράσει ο Νταγκλής.

Από το φύσημα θα σου γίνουν τα μάγουλα σαν του Νατ Κινγκ Κόουλ...
:003:
Mα....γι αυτο μπαινει ο seismic. :lol:
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Το περίεργο είναι ότι όλη η άλλοι επιστήμονες συμφωνούν μαζί μου.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
seismic

stergiosbik έγραψε: 30 Ιαν 2024, 20:23

Θα με θυμηθείτε όταν κουνηθείτε. :003:
Τώρα θα μου πεις πολλά κουνιόνται αλλά δεν πέφτουν :smt005:
Η Ερώτηση είναι για όλους.
Αν κάνω ένα πείραμα
1. χωρίς οπλισμό
2. χωρίς οπλισμό, μόνο με επιβολή προέντασης
3. με οπλισμό.
4. με οπλισμό και προένταση
5. με οπλισμό και αντιτέμνουσα

Για δώσε μου την απάντηση αν μπορείς κατά την γνώμη σου, ποιο θα είναι ( αριθμητικά ) το ποιο ισχυρό πείραμα από τα πέντε, ξεκινώντας από το ποιο ανίσχυρο πείραμα, και καταλήγοντας στο ποιο ισχυρό.
Η απάντησή μου είναι 1,3,2,4, 5
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

seismic έγραψε: 30 Ιαν 2024, 20:38

Το περίεργο είναι ότι όλη η άλλοι επιστήμονες συμφωνούν μαζί μου.
Ποιοί "άλλοι" επιστήμονες;
Οι περίφημοι 5 παγκόσμιοι καθηγητές;
Μουάχαχαχαχα...
:smt005: :smt005: :smt005:

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Του έχουν επισημάνει και άλλοι κάτι τέτοιο αλλά τον αράπη κι αν τον πλένεις... :lol: :lol:

.
seismic

Λοξίας έγραψε: 30 Ιαν 2024, 23:34

Του έχουν επισημάνει και άλλοι κάτι τέτοιο αλλά τον αράπη κι αν τον πλένεις... :lol: :lol:

.
Ξέρετε τι ωραίο είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι ελεύθερος απαλλαγμένος από την τοξικότητα που σε ταΐζουν οι τσομπάνιδες?
Ότι ερώτηση και αν σας κάνω είσαστε ανάξιοι να απαντήσετε. Δεν έχετε πρωτοβουλία να στηρίξετε το μυαλό σας να σκεφτεί το διαφορετικό έξω από το μαντρί. Το είπε ο πολιτικός μηχανικός, ο καθηγητής ο αρμόδιος. Στα αρχίδια μου ποιος το είπε. Όπου υπάρχει εδώ υπάρχει και εκεί όπου μαύρο και άσπρο τίποτα δεν είναι απόλυτο κάπου υπάρχει το καλύτερο. Αυτό ψάχνω το άλλο το ξέρω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

seismic έγραψε: 30 Ιαν 2024, 23:39

.
Ξέρετε τι ωραίο είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι ελεύθερος απαλλαγμένος από την τοξικότητα που σε ταΐζουν οι τσομπάνιδες?
Ότι ερώτηση και αν σας κάνω είσαστε ανάξιοι να απαντήσετε. Δεν έχετε πρωτοβουλία να στηρίξετε το μυαλό σας να σκεφτεί το διαφορετικό έξω από το μαντρί.
Εμεις ειμαστε οντως αναξιοι γιατι δεν ειμαστε γνωστες. Αλλα ο Νταγκλης που ειναι Πολ. Μηχ και ξερει οχι μονο απαντησε, αλλα σε στριμωξε τοσο που απλα ξερασες ενα " ασε με να κανω τα δικα μου".

Σου εχει αναρτησει βιβλιογραφια παραπανω, ενα σχολιο επι αυτου; Σου εκανε κι αυτος καποια ερωτηματα και δεν τα απαντησες, δειχνοντας οτι εχεις μεν μερικες εμπειρικες γνωσεις, αλλα οταν αντιπαρατιθεσαι με ειδικους πανω στο αντικειμενο απλως δειχνεις την γνωστικη σου ανεπαρκεια.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
seismic

Bazoomba έγραψε: 30 Ιαν 2024, 23:49
seismic έγραψε: 30 Ιαν 2024, 23:39

.
Ότι ερώτηση και αν σας κάνω είσαστε ανάξιοι να απαντήσετε. Δεν έχετε πρωτοβουλία να στηρίξετε το μυαλό σας να σκεφτεί το διαφορετικό έξω από το μαντρί.
Εμεις ειμαστε οντως αναξιοι γιατι δεν ειμαστε γνωστες. Αλλα ο Νταγκλης που ειναι Πολ. Μηχ και ξερει οχι μονο απαντησε, αλλα σε στριμωξε τοσο που απλα ξερασες ενα " ασε με να κανω τα δικα μου".

Σου εχει αναρτησει βιβλιογραφια παραπανω, ενα σχολιο επι αυτου; Σου εκανε κι αυτος καποια ερωτηματα και δεν τα απαντησες, δειχνοντας οτι εχεις μεν μερικες εμπειρικες γνωσεις, αλλα οταν αντιπαρατιθεσαι με ειδικους πανω στο αντικειμενο απλως δειχνεις την γνωστικη σου ανεπαρκεια.

Από τους νεκροθάφτες επιστήμονες του κατεστημένου που παίρνουν οδηγίες να απαξιώνουν εφαρμοσμένη έρευνα ποιος θα με σώσει?
Σε όλα απάντησα με πειράματα και προσομοιώσεις. Και απαντάω πάλη.
1. Ο πολιτικός μηχανικός είναι 10 σκάλες κατώτερος από τον ερευνητή και τον συγγραφέα εφαρμοσμένης έρευνας που είμαι εγώ.
https://www.researchgate.net/profile/Io ... eris/stats
2. Ο Νταγκλης είναι κατώτερος από τον http://www.civil.ntua.gr/staff/4/ Εργαστήριο Στατικής και Αντισεισμικών Ερευνών Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που μου έκανε προσομοίωση και αριθμητική διερεύνηση και έβγαλε ότι η προένταση αυξάνει έως και 40% την αντοχή της διατομής προς την τέμνουσα βάσης. Αυτά είναι έρευνα. ποιον να πιστέψω τον Νταγκλη ή τον Παπαδρακάκη?
3. Εγώ του απάντησα και του έβαλα την ερώτηση παγίδα για να τον ξεβρακώσω αλλά δεν απαντάει ακόμα.
4. Μου λέει ότι αυτά που λέω είναι βλακείες. Σε ρωτάω τα συγκρίσιμα πειράματα να πιστέψω ή τον Νταγκλη που είναι μηχανικός και την βιβλιογραφία?
Μα εγώ είμαι ερευνητής και ερευνώ για το νέο και όχι για αυτό που του έχουν βάλει στο κεφάλι.

Πείραμα
Γιατί αφού λέω βλακείες το ένα δοκίμιο με διπλάσια επιτάχυνση δεν έπαθε τίποτα και το άλλο ίδιο με την μισή επιτάχυνση έγινε κομμάτια?
Ας μου απαντήσει όποιος επιστήμονας μπορεί και όποια βιβλιογραφία υπάρχει. Έτσι γράφεται η επιστήμη της εφαρμοσμένης έρευνας.
Τα πειράματα μιλάνε μόνα τους, και είναι ανώτερα όλων. Εγώ δεν λέω τίποτα.
Αν δεν σας ικανοποιούν αυτές οι απαντήσεις τότε σας πληροφορώ ότι τα δημοσίευσα και τα δέχτηκαν ως αληθινά επιστημονικά περιοδικά ακαδημαϊκής έρευνας με κριτές για δημοσίευση. Για να γράψεις άρθρα εφαρμοσμένης έρευνας σαν αυτό που έγραψα εγώ πρέπει να έχεις γνώσεις ερευνητή Α και δεν μπορούν οι πολιτικοί μηχανικοί να τα γράψουν. Ούτε καν να τα καταλάβουν μπορούν.
https://www.scirp.org/journal/paperinfo ... rid=130175
https://www.youtube.com/watch?v=RoM5pEy7n9Q&t=68s
Αν δεν σαν είναι αρκετά αυτά τότε ζητάτε κάτι άλλο. Την συγκάλυψη και απαξίωση της εφαρμοσμένης έρευνας .
https://www.youtube.com/watch?v=l-X4tF9C7SE
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 00:11 Σε όλα απάντησα με πειράματα και προσομοιώσεις. Και απαντάω πάλη.
Σε τίποτε απολύτως δεν έχεις απαντήσει. Όταν σε ρωτούν, το μόνο που κάνεις είναι να κοπανάς ξανά και ξανά τα βιντεάκια σου στο YouTube.
Σου έχουν αποδείξει (και ο Νταγκλής και άλλοι), ότι τα "πειράματα" (λέμε τώρα...) στα οποία βασίζεσαι, δεν είνα σωστά διότι έχεις λάθος υπολογισμούς.
Εδώ και 10 σελίδες, ο Νταγκλής σου αποδεικνύει με βάση την βιβλιογραφία, ότι αυτά που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ στέκουν. Έχεις λάθος.
Και στο αποδεκνύει με τη βιβλιογραφία. Ξέρεις τι είναι η βιβλιογραφία;
Μπας και νομίζεις ότι αποτελείται από μαλακίες που δημοσιεύουν άσχετοι σε περιοδικά ανοιχτού τύπου;

ΥΓ.
Στο έχουν πει δεκάδες φορές...
Όσες φορές και να κοπανάς τα βιντεάκια σου στο YouTube, κανείς δεν πρόκειται να πεισθεί.
Σου έχουν αποδείξει πως τα σαχλοπειράματά σου στον μπερντέ του Καραγκιόζη, είναι για γέλια...

.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Λοξίας έγραψε: 31 Ιαν 2024, 09:29
seismic έγραψε: 31 Ιαν 2024, 00:11 Σε όλα απάντησα με πειράματα και προσομοιώσεις. Και απαντάω πάλη.
Σε τίποτε απολύτως δεν έχεις απαντήσει. Όταν σε ρωτούν, το μόνο που κάνεις είναι να κοπανάς ξανά και ξανά τα βιντεάκια σου στο YouTube.
Σου έχουν αποδείξει (και ο Νταγκλής και άλλοι), ότι τα "πειράματα" (λέμε τώρα...) στα οποία βασίζεσαι, δεν είνα σωστά διότι έχεις λάθος υπολογισμούς.
Εδώ και 10 σελίδες, ο Νταγκλής σου αποδεικνύει με βάση την βιβλιογραφία, ότι αυτά που ισχυρίζεσαι ΔΕΝ στέκουν. Έχεις λάθος.
Μπας και νομίζεις ότι αποτελείται από μαλακίες που δημοσιεύουν άσχετοι σε περιοδικά ανοιχτού τύπου;

.
Aν ηξερε τι ηταν θα την ειχε και στα αρθρα που ανεβαζει στις open φυλλαδες
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Και ποτέ, λέω πάλι ΠΟΤΕ, δεν έχεις απαντήσει στο απλό ερώτημα:
Αφού όσα ισχυρίζεσαι τα θεωρείς σωστά, αφού τα έχεις δημοσιεύσει και τα έχουν δεχθεί σαν σωστά, αφού τα έχουν διαβάσει χιλιάδες επιστήμονες του κλάδου, αφού σε παραδέχονται και συμφωνούν μαζί σου "παγκόσμιοι καθηγητές", αφού η ευρεσιτεχνία σου φέρνει επανάσταση στις κατασκευές...
...τότε πως διάολο γίνεται να μην έχει ενδιαφερθεί κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ λέμε, για την ευρεσιτεχνία σου εδώ και 12 χρόνια;

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Ναι ξέρουμε...σε κυνηγάει η CIA το FBI η NKVD και η MOSAD...

Άσε μας ρε φαντασιόπληκτε seismic...

.
Άβαταρ μέλους
Λοξίας

George_V έγραψε: 31 Ιαν 2024, 09:31

.
Aν ηξερε τι ηταν θα την ειχε και στα αρθρα που ανεβαζει στις open φυλλαδες
Ε πως δεν έχει!
Έχει μπόλικη βιβλιογραφία...όλα τα δικά του βιντεάκια στο Youtube και όπου αλλού έχει δημοσιεύσει την πατέντα του...
Είναι η νέα μέθοδος που εφαρμόζουν οι παγκόσμιοι καθηγητές...λέγεται "αυτοβιβλιογραφία"...
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Εν τω μεταξύ, γκράπα-γκρούπα, γκράπα-γκρούπα, τούς γάμησε τους γείτονες με τα πειράματα, αν έχω καταλάβει καλά είναι και σε τουριστικό νησί. :roll:
Άβαταρ μέλους
Νταγκλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταγκλης »

seismic έγραψε: 30 Ιαν 2024, 21:10 Θα με θυμηθείτε όταν κουνηθείτε. :003:
Τώρα θα μου πεις πολλά κουνιόνται αλλά δεν πέφτουν :smt005:
Η Ερώτηση είναι για όλους.
Αν κάνω ένα πείραμα
1. χωρίς οπλισμό
2. χωρίς οπλισμό, μόνο με επιβολή προέντασης
3. με οπλισμό.
4. με οπλισμό και προένταση
5. με οπλισμό και αντιτέμνουσα

Για δώσε μου την απάντηση αν μπορείς κατά την γνώμη σου, ποιο θα είναι ( αριθμητικά ) το ποιο ισχυρό πείραμα από τα πέντε, ξεκινώντας από το ποιο ανίσχυρο πείραμα, και καταλήγοντας στο ποιο ισχυρό.
Η απάντησή μου είναι 1,3,2,4, 5
H απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο 3.
Ο οπλισμός υπό ικανοτικό σχεδιασμό (δηλαδή με διατμητική υπαραντοχή και καμπτική υπρεραντοχή υποστυλωμάτων) έχει επιδείξει άριστη συμπεριφορά σε ανακυκλιζόμενη φόρτιση τις τελευταίες δεκαετίες.

Η επιλογή 4 το μόνο που θα πετύχει είναι αυξήσει τις ανάγκες περίσφιξης στα υποστυλώματα.
Τα είπαμε δεκάδες φορές. Η προένταση έχει υπεροχή μόνο με την εφαρμογή αντιτέμνουσας. Συνεπώς είναι από άχρηστη έως επικίνδυνη στην εναλλασσόμενη φόρτιση.
Για αυτό, εδώ και δεκαετίες, έχει καταργηθεί στις κτιριακές δομές και χρησιμοποιείται μόνο σε γέφυρες.
Ο σεισμός σκότωσε την προένταση :8) .

Κατά τη γνώμη μου η απόλυτη επιλογή δεν υπάρχει στην αφελή λίστα σου.
Το απολύτο αντισεισμικό είναι μεταλλικός σκελετός με ελαφρά μεταλλικά πατώματα. Οι σεισμικές ωθήσεις μειώνονται 80% και η διατμητική υπεραντοχή είναι δεδομένη.

Spoiler
Εικόνα
Beer! That frothy golden nectar of the germanic gods!
seismic

ΥΓ.
Στο έχουν πει δεκάδες φορές...
Όσες φορές και να κοπανάς τα βιντεάκια σου στο YouTube, κανείς δεν πρόκειται να πεισθεί.
Σου έχουν αποδείξει πως τα σαχλοπειράματά σου στον μπερντέ του Καραγκιόζη, είναι για γέλια...

.
Σκέψου να ήταν και γερά δεν θα έσπαγαν με τίποτα. Όμως θα πήγαιναν αεροπορικός στην Σαντορίνη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”