!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- blackpaint
Re: Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
Εχω κανει με Βορειοηπειρωτισσα, μετραει; Την ελεγα αλβανιδα για να την πειραζω, και σπαζοτανε.
Όταν θα σου τύχει η συνηθισμένη γυναίκα από εμφάνηση αλλά κωλοπετσωμένη που λένε στα μέρη μου, άμα θέλει σου αλλάζει τα φώτα. Πάντα βασιζόμενη στα γραφόμενά σου ξαναλέω.Ορέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:01
Θα πρεπει η αλλη να ειναι απιστευτα ομορφη για να με χειραγωγησει. Σε αυτη τη σπανια περιπτωση το παραδεχομαι. Αλλα μια συνηθισμενη γυναικα δε μπορει να εχει καμια επιρροη επανω μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έτσι το λένε και στα μέρη μου.
Δε ξέρω πως το εννοείτε στα μέρη σας όμως
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Δεν υπαρχει περιπτωση γιατι ειμαι μεγας θαυμαστης του ωραιου. Αφιυ τωρα που μιλαμε βλεπω μοντελα στην τηλεοραση και παρατηρω την παραμικρη λεπτομερεια. Αν εβγαινα με μια συνηθισμενη γυναικα θα κοιτουσα συνεχως καθε ομορφη παρουσια γυρω νου. Θα της ηταν αδυνατο να καθηλωσει την προσοχη μου.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:11Όταν θα σου τύχει η συνηθισμένη γυναίκα από εμφάνηση αλλά κωλοπετσωμένη που λένε στα μέρη μου, άμα θέλει σου αλλάζει τα φώτα. Πάντα βασιζόμενη στα γραφόμενά σου ξαναλέω.Ορέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:01
Θα πρεπει η αλλη να ειναι απιστευτα ομορφη για να με χειραγωγησει. Σε αυτη τη σπανια περιπτωση το παραδεχομαι. Αλλα μια συνηθισμενη γυναικα δε μπορει να εχει καμια επιρροη επανω μου.
Θα φρόντιζε να βγείτε σε μέρος δίχως άλλες παρουσίες να μη σου αποσπά τίποτα την προσοχή από την ίδιαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:16Δεν υπαρχει περιπτωση γιατι ειμαι μεγας θαυμαστης του ωραιου. Αφιυ τωρα που μιλαμε βλεπω μοντελα στην τηλεοραση και παρατηρω την παραμικρη λεπτομερεια. Αν εβγαινα με μια συνηθισμενη γυναικα θα κοιτουσα συνεχως καθε ομορφη παρουσια γυρω νου. Θα της ηταν αδυνατο να καθηλωσει την προσοχη μου.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:11Όταν θα σου τύχει η συνηθισμένη γυναίκα από εμφάνηση αλλά κωλοπετσωμένη που λένε στα μέρη μου, άμα θέλει σου αλλάζει τα φώτα. Πάντα βασιζόμενη στα γραφόμενά σου ξαναλέω.Ορέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:01
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Καλα αμα ζουσαμε σε ερημονησι κατι θα καταφερνε.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:19Θα φρόντιζε να βγείτε σε μέρος δίχως άλλες παρουσίες να μη σου αποσπά τίποτα την προσοχή από την ίδιαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:16Δεν υπαρχει περιπτωση γιατι ειμαι μεγας θαυμαστης του ωραιου. Αφιυ τωρα που μιλαμε βλεπω μοντελα στην τηλεοραση και παρατηρω την παραμικρη λεπτομερεια. Αν εβγαινα με μια συνηθισμενη γυναικα θα κοιτουσα συνεχως καθε ομορφη παρουσια γυρω νου. Θα της ηταν αδυνατο να καθηλωσει την προσοχη μου.Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:11
Όταν θα σου τύχει η συνηθισμένη γυναίκα από εμφάνηση αλλά κωλοπετσωμένη που λένε στα μέρη μου, άμα θέλει σου αλλάζει τα φώτα. Πάντα βασιζόμενη στα γραφόμενά σου ξαναλέω.![]()
Εσεις οι γυναικες δε μπορειτε να κουμανταρετε αντρες σαν εμενα, υπερεκλετικους και ανεξαρτητους. Πεταμε περηφανοι και μονοι, σαν αετοι.
Εδώ στο φόρουμ πάντως η Naida χειραγωγεί προς το παρόν ολόκληρο το νήμα για τις Αλβανίδες και παίζει μπάλα μόνη της... Μάλλον ξέρει τι λέει για τη χειραγώγηση...

Ακριβώς το ίδιο το εννοούμε παντού.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Καλά αετοπουλο, κοίτα μη σε προσγειώσει απότομα καμιά κάργιαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:22
Καλα αμα ζουσαμε σε ερημονησι κατι θα καταφερνε.
Εσεις οι γυναικες δε μπορειτε να κουμανταρετε αντρες σαν εμενα, υπερεκλετικους και ανεξαρτητους. Πεταμε περηφανοι και μονοι, σαν αετοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Ποτε, στα 60;Naida έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:44Καλά αετοπουλο, κοίτα μη σε προσγειώσει απότομα καμιά κάργιαΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 22:22
Καλα αμα ζουσαμε σε ερημονησι κατι θα καταφερνε.
Εσεις οι γυναικες δε μπορειτε να κουμανταρετε αντρες σαν εμενα, υπερεκλετικους και ανεξαρτητους. Πεταμε περηφανοι και μονοι, σαν αετοι.![]()
Άμα είναι και καμιά νεότερή σου άστα να πάνε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-