!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mε 4 τοστ χορταινει ολη η οικογενεια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Re: Mε 4 τοστ χορταινει ολη η οικογενεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:07
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:06
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:02

:smt005: ρεεε σοβαρά ρώτησα :smt005:
Λογικά από πλατεία εκτελωνιστων μέχρι Βουλιαγμένης μιας και είπε ότι το μετρό είναι κάνα χιλιόμετρο
Ναι τώρα κατάλαβα. Πλατεία Εκτελωνιστών... Κάτω Καλαμάκι.
Δεν είπα Άλιμο για να διευκρινίσω ότι δεν είναι καν δίπλα στη θάλασσα ή επί της Κυθηρίων που τα χτυπάνε περισσότερο τα ακίνητα. Ακριβώς εκεί που είπε ο Ερμής.

ΥΓ: Χέλι έχουμε την πλατεία Εκτελωνιστών και την πλατεία Εφοριακών εκεί δίπλα και η μεγαλύτερη είναι η Καραϊσκάκη, που όμως όλοι την λέμε Κλούβα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stella έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:15 ΥΓ: Χέλι έχουμε την πλατεία Εκτελωνιστών και την πλατεία Εφοριακών εκεί δίπλα και η μεγαλύτερη είναι η Καραϊσκάκη, που όμως όλοι την λέμε Κλούβα.
Καλαμάκια, κολωνάκια, εκτελωνιστές, εφοριακοί, κλούβες... κάνα φυσιολογικό όνομα δεν έχετε εκεί χάμου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:18
stella έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:15 ΥΓ: Χέλι έχουμε την πλατεία Εκτελωνιστών και την πλατεία Εφοριακών εκεί δίπλα και η μεγαλύτερη είναι η Καραϊσκάκη, που όμως όλοι την λέμε Κλούβα.
Καλαμάκια, κολωνάκια, εκτελωνιστές, εφοριακοί, κλούβες... κάνα φυσιολογικό όνομα δεν έχετε εκεί χάμου;
Έτσι δεν τα ξεχνάμε ρε.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:51 Που είναι το Άνω Καλαμάκι? Και μη μου πεις δίπλα στο Κάτω Καλαμάκι...
Γενικώς, όλα τα Άνω στο νότια, έχουν συνήθως το όνομα χωρίς να έχουν τη χάρη. Διαβάζει ο χ Άνω Καλαμάκι και θεωρεί ότι είναι γκράντε περιοχή με τη θάλασσα στα πόδια του, ενώ είναι στα σύνορα με τον Άγιο Δημήτριο. Ισχύει και για τον Άλιμο και όχι μόνον μόνον. Γενικώς, όταν διαβάζεις, Αλίμου, Θεομήτορος, Βουλιαγμένης κλπ, κράτα πάντα μικρό καλάθι. :)

Άλλο η μαρίνα Αλίμου και άλλο τα περιφερειακά της Αλίμου. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:44
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:51 Που είναι το Άνω Καλαμάκι? Και μη μου πεις δίπλα στο Κάτω Καλαμάκι...
Γενικώς, όλα τα Άνω στο νότια, έχουν συνήθως το όνομα χωρίς να έχουν τη χάρη. Διαβάζει ο χ Άνω Καλαμάκι και θεωρεί ότι είναι γκράντε περιοχή με τη θάλασσα στα πόδια του, ενώ είναι στα σύνορα με τον Άγιο Δημήτριο. Ισχύει και για τον Άλιμο και όχι μόνον μόνον. Γενικώς, όταν διαβάζεις, Αλίμου, Θεομήτορος, Βουλιαγμένης κλπ, κράτα πάντα μικρό καλάθι. :)

Ε περιφερειακά έχουμε λιγότερη μπόχα από τα βρωμόνερα, όντως. :lol: Άλιμος λέγεται όλο το concept Άνω Καλαμάκι-Κάτω Καλαμάκι και Τράχωνες στο ενδιάμεσο. Για εφέ όλοι Άλιμο λένε που είναι και αρχαιοπρεπές, τώρα που ξεθάβουν συνεχώς και νέα αρχαία και η Δημαρχάρα ετοιμάζεται να φτιάξει Μουσείο προβλέπω τις τιμές να εκτοξεύονται ακόμη περισσότερο.

Πώς μου έμπλεξες τη Θεομήτορος, καθαρό εμπορικό δρόμο με το mall του και το Υπουργείο του και τα καφέ με την Αλίμου, που περικλείει μεταξύ άλλων το λόφο Πανί με σπιταρόνες απλησίαστες και τον χώρο εκεί στα Jysk και το Milanode όπου χτίζονται κάτι complexes όνειρο με τη Βουλιαγμένης που πιάνει και την Κάτω Ηλιούπολη και το Άνω Καλαμάκι και την Αργυρούπολη;

Και για να μπούμε ον τόπικ, όσοι μετράνε τις φέτες στο σ/μ δεν αγοράζουν σπίτι ούτε Μπραχαμάρα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:10
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:03
hellegennes έγραψε: 27 Ιαν 2024, 14:42

Δεν τίθεται αμφιβολία ότι ο Έλληνας χαλάει άφθονο χρήμα σε εξόδους, αλλά το μόνο που αποδεικνύει είναι ότι ο Έλληνας είναι ηλίθιος γιατί μετά δεν έχει να ζήσει αξιοπρεπώς. Η έννοια των προτεραιοτήτων έχει χαθεί τελείως από την κουλτούρα του είδους μας. Δεν είναι βέβαια ακριβώς όπως τα παρουσιάζετε κάποιοι εδώ μέσα. Ούτε καν τα κάλπικα στατιστικά της ΕΛΣΤΑΤ δεν δείχνουν τέτοια διαφορά στους δείκτες εστίασης και καταλυμάτων. Η εστίαση ας πούμε ήταν 5% πάνω από το 2015 στο β΄ τρίμηνο και πάνω από 20% κάτω από το 2015 στο α΄ τρίμηνο (του 2023).
Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.
Λες πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Άρα η περιουσία στο χωριό πριν έδινε εισόδημα;
Ναι. Νοικιαζαν τους πορτοκαλαιωνες και έπαιρναν το κατιτίς από εκεί. Και τα πούλησαν για το τίποτα σχεδόν επειδή καίγονταν για χρήματα μη χάσουν την ευκαιρία.
Ξέρω πως τη γη την πουλάς η αφού πάρει μεγάλη αξία για κάποιο λόγο ή αν δεν έχεις να φας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 17:03
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:10
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 15:03

Πρόσφατα έμαθα για ένα ζευγάρι πως πούλησε ότι είχε στα και δεν είχε στα χωριά, πήρε δάνειο, τσονταραν και οι γέροι, έβαλε ότι είχε και δεν είχε στην ακρη για να πάρει ένα σπίτι στα ΝΠ. Πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Αυτό κατά τη γνώμη σου δεν είναι καταστροφικό; το ίδιο έχω ακούσει να συμβαίνει και για αγορά αυτοκινήτου.
Λες πλέον το μόνο εισόδημα είναι οι μισθοί. Άρα η περιουσία στο χωριό πριν έδινε εισόδημα;
Ναι. Νοικιαζαν τους πορτοκαλαιωνες και έπαιρναν το κατιτίς από εκεί. Και τα πούλησαν για το τίποτα σχεδόν επειδή καίγονταν για χρήματα μη χάσουν την ευκαιρία.
Ξέρω πως τη γη την πουλάς η αφού πάρει μεγάλη αξία για κάποιο λόγο ή αν δεν έχεις να φας.
Ναι τότε είναι κακό. Αν ήταν αναξιοποίητα όμως θα έλεγα ότι όλοι κερδίζουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Καλησπερα νεοφιλελερες τοστακισσες και τοστακηδοι
Σημερα ειχε λαϊκή. Πηρατε κανα σεσκουλο , ραπανακια για την ορεξη , παντζαρια (με σκορδαλια αγαπημενο), ο γαυρος ειναι ακριβος και η ΑΑΔΕ και ο ανεπαγγελτος Χατζηδάκης θα σας κοψει τον κωλο εαν δεν αντισταθηκατε στον πειρασμο.

Spoiler
Η ΑΑΔΕ μου έκανε λάικ στο κοκορέτσι και στην προβατίνα που ανέβασα,τουλάχιστον είναι μερακλήδες
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

3 θες μόνο για να πεις ότι έφαγες τοστ.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

stella έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:15
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:07
Ερμής έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:06

Λογικά από πλατεία εκτελωνιστων μέχρι Βουλιαγμένης μιας και είπε ότι το μετρό είναι κάνα χιλιόμετρο
Ναι τώρα κατάλαβα. Πλατεία Εκτελωνιστών... Κάτω Καλαμάκι.
Δεν είπα Άλιμο για να διευκρινίσω ότι δεν είναι καν δίπλα στη θάλασσα ή επί της Κυθηρίων που τα χτυπάνε περισσότερο τα ακίνητα. Ακριβώς εκεί που είπε ο Ερμής.

ΥΓ: Χέλι έχουμε την πλατεία Εκτελωνιστών και την πλατεία Εφοριακών εκεί δίπλα και η μεγαλύτερη είναι η Καραϊσκάκη, που όμως όλοι την λέμε Κλούβα.
Α οκ ξέρω που είναι ο Άλιμος. Πάλι καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2024, 16:44

Ναι οκ φαντάζομαι όμως οι τιμές θα είναι στο θεό. Ένα τσακ πιο κάτω από τη θάλασσα, αλλά πιο ακριβά από άλλες περιοχές.
Fata_Morgana έγραψε: 27 Ιαν 2024, 17:20 3 θες μόνο για να πεις ότι έφαγες τοστ.
Είπα να το γράψω κι εγώ αλλά θεώρησα ότι θα με πείτε γουρούνα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana »

Cecily Anne έγραψε: 27 Ιαν 2024, 17:23
Είπα να το γράψω κι εγώ αλλά θεώρησα ότι θα με πείτε γουρούνα.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Εγώ στα τοστ βάζω και ρώσικη.
Ούτε ο Στάλιν να´μουνα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Frappezitis έγραψε: 27 Ιαν 2024, 17:31 Εγώ στα τοστ βάζω και ρώσικη.
Ούτε ο Στάλιν να´μουνα.
Απορώ τί βρίσκετε σε αυτή την αηδία.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Αν δεν έχεις να πάρεις φέτες τοστ και ζαμπόν, δεν πρέπει να πάρεις φέτες τοστ και ζαμπόν, αλλά φαγητό.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”