Ειναι φαση, εδω τρως, εδω πινεις και αλλου πας και τον δινεις. Αμα ειναι να ειμαι με πουτανα, θα προτιμησω την κανονικη πουτανα και οχι αυτη που κρυβεται στις παλιες ηθικες δαφνες της και κανει τωρα τα ιδια. Ποιο πολυ σεβομαι μια πουτανα που το δηλωνει παρα την κρυφη. Ουτε ρομποτ ειμαι, ουτε τελειος, οποτε ναι, εαν μπορεσω θα την πληγωσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 15:52Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον που σε "πρόδωσε" είναι να αδιαφορήσεις ή να βρεις κάποιον καλύτερο και όχι να επιβραβεύσεις κάποιον μαλάκα που σε χρησιμοποιεί, για να την πεις στον πρώην. Γιατί αυτός που θα βγει επιβεβαιωμένος/κερδισμένος στο τέλος είναι ο μαλάκας.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 15:32Δεν γινεται να συνεχισω να στηριζω ενα κομμα που τσαλαπατα τα πιστευω μου επειδη καποτε ηταν δεξιο κομμα ή επειδη μερικοι θεωρουν οτι δεν υπαρχει εναλλακτικη και ολα τα αλλα ειναι χειροτερα. Δεν μπορω να το επιβραβευσω με την ψηφο μου....ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 14:52
Η ψήφος αντίδρασης είναι τελείως άλλο πράγμα. Γιατί σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να ενεργοποιήσει κάποια λαμπάκια στο πλειοψηφικό κόμμα. Αλλά έχει κάποιο στοιχειώδες νόημα μόνον αν η ψήφος πάει προς την επιθυμητή τάση.
Εννοώ ότι είναι άλλο πράγμα να ψηφίζει ένας αριστερός αντιδραστικός τον Νάτσιο (έτσι ως τυχαίο παράδειγμα) και άλλο ένας δεξιός. Στον δεξιό, που απηύδησε με την παθητικότητα των "κεντροδεξιών" στα θρησκευτικά μόνον σε ό,τι αφορά σε προκλήσεις/προσβολές του χριστιανισμού και το κατιτίς που πιάνει όλους τους πολιτικώς κεντρώους ορθόλοξους όταν προσβάλλονται οι άλλες θρησκείες, είναι απολύτως κατανοητό.![]()
Μπορώ να συνεχίσω και με άλλα παραδείγματα, γιατί δεν ψαρώνω από τους πχορουμικούς χαρακτηρισμούς. Ήδη έχω πάρει την ετικέτα της θεούσας χριστιανοταλιμπάνας από κάποια υστερικά βλημμένα με εμφανή (ή αφανήκατά περίπτωση) διαταραχή προσωπικότητας.
![]()
Ειναι σαν να τρως κερατο απο την γυναικα που αγαπας, που επενδυσες σε αυτη την σχεση επειδη το πιστευες και να μην χωριζεις επειδη λες και οι αλλες πουτανες ειναι. Μπορει αλλα τις αλλες δεν τις αγαπω, οποτε δεν με νοιαζει κιολας και ναι, εαν μπορω να την πληγωσω θα το κανω, οποτε αναλογα την περιοδο και την περισταση θα ψηφισω οτι ενοχλει περισσοτερο....
Γενικώς, υπάρχει ελάχιστη διαφορά στον τρόπο διαχείρισης των πολιτικών και προσωπικών θεμάτων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτημα προς οσους ψηφισαν ΝΔ
Re: Ερωτημα προς οσους ψηφισαν ΝΔ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:09Ειναι φαση, εδω τρως, εδω πινεις και αλλου πας και τον δινεις. Αμα ειναι να ειμαι με πουτανα, θα προτιμησω την κανονικη πουτανα και οχι αυτη που κρυβεται στις παλιες ηθικες δαφνες της και κανει τωρα τα ιδια. Πιο πολυ σεβομαι μια πουτανα που το δηλωνει παρα την κρυφη. Ουτε ρομποτ ειμαι, ουτε τελειος, οποτε ναι, εαν μπορεσω θα την πληγωσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 15:52
Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον που σε "πρόδωσε" είναι να αδιαφορήσεις ή να βρεις κάποιον καλύτερο και όχι να επιβραβεύσεις κάποιον μαλάκα που σε χρησιμοποιεί, για να την πεις στον πρώην. Γιατί αυτός που θα βγει επιβεβαιωμένος/κερδισμένος στο τέλος είναι ο μαλάκας.
Γενικώς, υπάρχει ελάχιστη διαφορά στον τρόπο διαχείρισης των πολιτικών και προσωπικών θεμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:09Ειναι φαση, εδω τρως, εδω πινεις και αλλου πας και τον δινεις. Αμα ειναι να ειμαι με πουτανα, θα προτιμησω την κανονικη πουτανα και οχι αυτη που κρυβεται στις παλιες ηθικες δαφνες της και κανει τωρα τα ιδια. Πιο πολυ σεβομαι μια πουτανα που το δηλωνει παρα την κρυφη. Ουτε ρομποτ ειμαι, ουτε τελειος, οποτε ναι, εαν μπορεσω θα την πληγωσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 15:52
Η καλύτερη εκδίκηση για κάποιον που σε "πρόδωσε" είναι να αδιαφορήσεις ή να βρεις κάποιον καλύτερο και όχι να επιβραβεύσεις κάποιον μαλάκα που σε χρησιμοποιεί, για να την πεις στον πρώην. Γιατί αυτός που θα βγει επιβεβαιωμένος/κερδισμένος στο τέλος είναι ο μαλάκας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:09
Ειναι φαση, εδω τρως, εδω πινεις και αλλου πας και τον δινεις. Αμα ειναι να ειμαι με πουτανα, θα προτιμησω την κανονικη πουτανα και οχι αυτη που κρυβεται στις παλιες ηθικες δαφνες της και κανει τωρα τα ιδια. Πιο πολυ σεβομαι μια πουτανα που το δηλωνει παρα την κρυφη. Ουτε ρομποτ ειμαι, ουτε τελειος, οποτε ναι, εαν μπορεσω θα την πληγωσω.
Ή θεωρείς ότι όλοι τούτοι τρώνε και πίνουν από τον αντισυστημικό τους τίμιο ίδρω;
Οι κομματικοί της βουλής, δεν είναι κρυφοί. Είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτοι απλως γελοιοποιουν την (κρυφο)φανερη...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:32Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13
Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.πχορουμίτες. Ειλικρινά πιστεύεις ότι αποδυναμώνουν τη νδ, αυτοί οι άτυποι τύποι;
![]()
Οσο η ΝΔ στηριζεται σε φανερες δεν την κουναει ο κοσμος ολος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
σωστος ο νοσταλγια ....οσο για γαλη να μην πωNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:09
Ειναι φαση, εδω τρως, εδω πινεις και αλλου πας και τον δινεις. Αμα ειναι να ειμαι με πουτανα, θα προτιμησω την κανονικη πουτανα και οχι αυτη που κρυβεται στις παλιες ηθικες δαφνες της και κανει τωρα τα ιδια. Πιο πολυ σεβομαι μια πουτανα που το δηλωνει παρα την κρυφη. Ουτε ρομποτ ειμαι, ουτε τελειος, οποτε ναι, εαν μπορεσω θα την πληγωσω.
- Otto Weininger
Ο,τι έκανες και τον Γενάρη του 2015 δηλαδή. Φοβερή επιτυχία οπότε λες να την επαναλάβεις.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:09
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ακριβώς. Οπότε, οι κρυφές συνεχίστε να κουνάτε τα κωλαράκια σας, έτσι για να κάνετε κάτι πιο θεαματικό. Προτείνω και συλλογικά χορευτικά σε άρματα, τώρα που φτάνει το καρναβάλι. Πάντα με μάσκες, έτσι;Bazoomba έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:37Αυτοι απλως γελοιοποιουν την (κρυφο)φανερη...ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:32Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23
Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.πχορουμίτες. Ειλικρινά πιστεύεις ότι αποδυναμώνουν τη νδ, αυτοί οι άτυποι τύποι;
![]()
Οσο η ΝΔ στηριζεται σε φανερες δεν την κουναει ο κοσμος ολος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, ΟΚ. Το φορουμ εδω μεσα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, ουτε να επηρεασει μπορει.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:32Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13
Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.πχορουμίτες. Ειλικρινά πιστεύεις ότι αποδυναμώνουν τη νδ, αυτοί οι άτυποι τύποι;
![]()
Ή θεωρείς ότι όλοι τούτοι τρώνε και πίνουν από τον αντισυστημικό τους τίμιο ίδρω;![]()
Σαφώς. Αλλά η διαφορά είναι ότι ειδικώς στο φόρουμ, παίζει και χοντρή κριτική στη νδ από τους νεοδημοκράτες του φόρουμ.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:46Α, ΟΚ. Το φορουμ εδω μεσα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, ουτε να επηρεασει μπορει.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:32Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςNostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23
Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.πχορουμίτες. Ειλικρινά πιστεύεις ότι αποδυναμώνουν τη νδ, αυτοί οι άτυποι τύποι;
![]()
Ή θεωρείς ότι όλοι τούτοι τρώνε και πίνουν από τον αντισυστημικό τους τίμιο ίδρω;![]()
Πράγμα που σπανίως γίνεται από τους αλλούτερους για τα κόμματα που έχουν ψηφίσει.
Από τα πολύ ψιλά, μικρά, δυσανάγνωστα γράμματα του πχώρου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και κάτι άλλο. Στα πιασάρικα (κατά τη γνώμη τους θέματα) μαζεύονται σαν σμήνος, ενώ στα ζόρικα παθαίνουν το σύνδρομο του Έβρου και χάνονται στους πέντε ανέμους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για την υπερευαίσθητη τους δε αισθητική, αναφορικά με την έκφραση του δημόσιου λόγου, ούτε λόγος.
Σπέρνουν τσεκούρια και θερίζουν ροζ μαργαρίτες.
Σπέρνουν τσεκούρια και θερίζουν ροζ μαργαρίτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 26 Ιαν 2024, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας επιβραβευσουμε τα δακρυα του Σκερτσου για το πουστονομοσχεδιο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:39Ο,τι έκανες και τον Γενάρη του 2015 δηλαδή. Φοβερή επιτυχία οπότε λες να την επαναλάβεις.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:13
Ναι ρε συ, αλλά στο θέμα παίζει σκληρή κριτική από τις περιφερειακές κρυφές πουτάνες.
Λογικο, γιατι η ΝΔ εχει μεταλλαχτει πολυ περισσοτερο απο τα αλλα κομματα, δεν εγινε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεξια κομματα, εμεις μετατραπηκαμε σε αριστερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:52Σαφώς. Αλλά η διαφορά είναι ότι ειδικώς στο φόρουμ, παίζει και χοντρή κριτική στη νδ από τους νεοδημοκράτες του φόρουμ.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:46Α, ΟΚ. Το φορουμ εδω μεσα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο, ουτε να επηρεασει μπορει.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:32
Εγώ αναφέρομαι στους κρυφούς αλλά δυναμικούςπχορουμίτες. Ειλικρινά πιστεύεις ότι αποδυναμώνουν τη νδ, αυτοί οι άτυποι τύποι;
![]()
Πράγμα που σπανίως γίνεται από τους αλλούτερους για τα κόμματα που έχουν ψηφίσει.![]()
Από τα πολύ ψιλά, μικρά, δυσανάγνωστα γράμματα του πχώρου.
Επ' ευκαιρία, θυμήθηκα και κάποια δικά μου σχόλια για το φρηπας που είχε δώσει ο σκερτζόζος στο κουφοντινάδικο φανκλαμπ, εν μέσω λοκντάουν.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 17:04Ας επιβραβευσουμε τα δακρυα του Σκερτσου για το πουστονομοσχεδιο.Otto Weininger έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:39Ο,τι έκανες και τον Γενάρη του 2015 δηλαδή. Φοβερή επιτυχία οπότε λες να την επαναλάβεις.Nostalgia έγραψε: 26 Ιαν 2024, 16:23
Ναι, αλλα οι περιφερειακες κρυφες δεν θα κυβερνησουν, απλα παιρνουν κομματι της πιτας και αποδυναμωνουν την πρωην. Εαν βρεθει η καταλληλη θα στηριξω παλι με δυναμη, μεχρι τοτε, οπου νομιζω οτι με βολευει για να την ριξω απο τον θρονο.
Και όλως τυχαίως, οι περισσότερες κρυφές του πχώρου, στήριζαν τρελλά τον Σκέρτσο τότε.
Γι' αυτό οι εν λόγω αδέκαστοι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 173 Απαντήσεις
- 4501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής