Φορούν και αποσμητικό!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Re: Έχετε κάνει σέξ με Αλβανίδα;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Αλβανίδες θα ήταν σίγουρα. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το αν όντως έκανε κάτι μαζί τους ή μας έλεγε παραμύθια.Nandros έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:01Από το ιντερνέτ τις έβρισκε και δεν ξέρουμε πόσο Αλβανίδες ήταν!
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άσε, άσε. Γεμίσαμε μετρουσέξουαλ και χιπστεράδες που μοιραζόμαστε τις κρέμες μας. Τι να κάνουν και οι φίλες του Γιώργη; Στράφηκαν σε πιο μπρουταλ άντρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Είπα εγώ ότι δεν είναι;Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:04
Πως γίνεται οι αρχαίοι Ελληνες να μην είναι Γερμανοί ενώ περιγράφονται ως νορδικοι?
Γι' αυτό οι Ελληνίδες που λες γουστάρουν σφαλιάρες και γαμήσι από πίσω γιατί έχουν Γερμανικό DNA.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μαυροτσούκαλοι υποσαχάριοι Αιθίοπες σαν κι εμάς ήταν, όπως έδειξε μία πολύ αξιόπιστη γενετική μελέτη. Αποδεδειγμένα έχουμε το ίδιο DNA μ' αυτούς. Πήξε ξεπλυμένε νορδικέ ξανθομπάμπουρα.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:04
Πως γίνεται οι αρχαίοι Ελληνες να μην είναι Γερμανοί ενώ περιγράφονται ως νορδικοι?
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
Γιωργης
Είμαι πολύ μελαχρινός μεσογειακός. Κοντός με μεγάλο κωλο και στενούς ώμους.
Κανονικός Γερμανός είσαι ρε συ.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:16 Είμαι πολύ μελαχρινός μεσογειακός. Κοντός με μεγάλο κωλο και στενούς ώμους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Ορέστης 35
Εχω ακουσει μαυρους αρκετα νεαρους να λενε σε αλλο μαυρο να προσεχει γιατι τωρα που ηρθε Ελλαδα θα εχει προτασεις απο ζευγαρια.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 19:48 Ξερω εναν έλληνα που πληρωνει εναν αλβανο να κάνει ερωτα με τη γυναικα του λεει γιατι τον φτιαχνει αυτο. Τους παρακολουθει απο τη ντουλαπα και αυνανιζεται.
Και εδώ σκοτώνονται ποια θα κερδίσει τον Άγη.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 19:46 Κατι φιλες μου ελληνίδες τρέχουν πισω απο μουσουλμάνους Αλβανούς. Τους τρελενει λεει το αυταρχικο στυλ που δεν εχουν οι ελληνες.
-
Γιωργης
Σαυτα τα θέματα οι ελληνες είναι πολύ ευρωπαιοιΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:20Εχω ακουσει μαυρους αρκετα νεαρους να λενε σε αλλο μαυρο να προσεχει γιατι τωρα που ηρθε Ελλαδα θα εχει προτασεις απο ζευγαρια.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 19:48 Ξερω εναν έλληνα που πληρωνει εναν αλβανο να κάνει ερωτα με τη γυναικα του λεει γιατι τον φτιαχνει αυτο. Τους παρακολουθει απο τη ντουλαπα και αυνανιζεται.
Αναγκαστικά όμως ρε, μην νομίζεις, εξάλλου γιατί νόμιζες ότι έρχονται εδώ οι Γερμανίδες, για τουρισμό;Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:22Σαυτα τα θέματα οι ελληνες είναι πολύ ευρωπαιοιΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:20Εχω ακουσει μαυρους αρκετα νεαρους να λενε σε αλλο μαυρο να προσεχει γιατι τωρα που ηρθε Ελλαδα θα εχει προτασεις απο ζευγαρια.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 19:48 Ξερω εναν έλληνα που πληρωνει εναν αλβανο να κάνει ερωτα με τη γυναικα του λεει γιατι τον φτιαχνει αυτο. Τους παρακολουθει απο τη ντουλαπα και αυνανιζεται.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:16 Είμαι πολύ μελαχρινός μεσογειακός. Κοντός με μεγάλο κωλο και στενούς ώμους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Για γκέι θα λένε. Κάνουν ανάσταση οι πούστηδες με τους λαθρομετανάστες.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:22Σαυτα τα θέματα οι ελληνες είναι πολύ ευρωπαιοιΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:20 Εχω ακουσει μαυρους αρκετα νεαρους να λενε σε αλλο μαυρο να προσεχει γιατι τωρα που ηρθε Ελλαδα θα εχει προτασεις απο ζευγαρια.
-
Ορέστης 35
Οχι γκευ. Ζευγαρια. Σε μερικους αρεσει να παιρνουν ματι τη γυναικα τους, αλλα οχι με τον οποιονδηποτε.Μηχανικός έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:28Για γκέι θα λένε. Κάνουν ανάσταση οι πούστηδες με τους λαθρομετανάστες.Γιωργης έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:22Σαυτα τα θέματα οι ελληνες είναι πολύ ευρωπαιοιΟρέστης 35 έγραψε: 11 Νοέμ 2018, 20:20 Εχω ακουσει μαυρους αρκετα νεαρους να λενε σε αλλο μαυρο να προσεχει γιατι τωρα που ηρθε Ελλαδα θα εχει προτασεις απο ζευγαρια.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
εγω με αλβανο πριν λιγο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 82 Απαντήσεις