Ερμής έγραψε: 21 Ιαν 2024, 12:22
Σε δρόμο με πολύ χαλαρή οδήγηση χαμηλών στροφών καίει 11-12 λτ τα 100.
Το ότι ο γιατρός μπορεί να έχει τα χρήματα να παίρνει τα αμάξια που λέει, δε σημαίνει πως τον κάνει και σχετικό με το αντικείμενο. Και οι τραπερς αν τους μετρήσεις, το ντύσιμο τους κάνει δύο νεφρά, αλλά δε τους λες και φασιο αηκο.
Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι αλλά στα νιάτα του ήταν ΑΜΑΞΑΡΑ!
Πολύ πιθανό, δε λέω και μάλιστα σε καλή κατάσταση μόλις 140Κ χλμ για τόσα Χρόνια, έτσι και αλλιώς το θέλει μόνο για να το φορτώσει αλογα. Αλλά μπήκα μέσα ρε φιλε και με έπιασε καταθλιψη
Κοίτα,ο Ταλ δεν είναι χαζός.
Μια χαρά αντίληψη έχει και καταλαβαίνει τα προφανή.
Απλά,είναι εγωιστής και δεν θέλει να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος.
Το ΧΤ ήταν εξαιρετικό.
Δεν εσπαγε-χαλαγε,κρατούσε διαολεμενα,πήγαινε αέρα,είχε χώρους και μια φοβερή τετρακίνηση.
Μιλάω πάντα για τα μέτρα των SUV για να μην παρεξηγηθω.
Καλύτερα λίγο φτωχό εσωτερικό και χωρίς ντιζάιν παρά να χάσεις όλα τα υπόλοιπα για να είσαι στην χλίδα και κάθε τρεις και λίγο στον μάστορα.
Χαζός φυσικά δεν είναι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι γνώστης σε όλα.
Ρε μια χαρά σου λέω θα είναι και ειδικά για αυτό που το θέλει.
Όχι λίγο φτωχό εσωτερικό, όχι λίγο φτωχό. Μου θύμησε Ευρωπαίο στην αρχή του 90. Και όχι Ευρωπαίο high, Ευρωπαίο τύπου οπελ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
ναι η φωτιά από τις λιθιου δεν είναι απλή, μεγαλη ενταση δεν θελει οξυγονο εκτοξευονται κελιά, κολαση. Αλλα δεν νομίζω ποτε αληθεια να είχαν σκοπό να μπούνε στα αμάξια μαζικά, αυτο που τωρα θεωρουνε στανταρ ειναι πολυ καλυτερο στις φωτιές.
Εχω γραψει εδω και καιρο για την προσπαθεια του γκρουπ PSA να φερει στην αυτοκινηση ενα συστημα που θα βοηθουσε την κινηση του αυτοκινητου με αερα.
Χρησιμοποιουσε ενα καζανακι στο οποιο αποθηκευοτανε αερας υπο πιεση και χρησιμοπουνταν ως υποβοηθηση στην κινηση του αυτοκινητου.
Σοβαρη οικονομια στα καυσιμα εντελως τζαμπα.
Χρειαζοτανε ομως καποια συνεργασια με αλλη αυτοκινητοβιομηχανια γιατι το κοστος εξελιξης ηταν μεγαλο.
Καμμια δεν ενδιαφερθηκε,προφανως γιατι αντιληφθηκαν ολοι οτι ενα συστημα με μηδενικες βλαβες που θα εκανε οικονομια στα καυσιμα χρησιμοποιωντας αερα κοπανιστο θα εκανε ζημια στην τσεπη και των αυτοκινητοβιομηχανιων και των πετρελαΐκων εταιρειων.
Εχω γραψει εδω και καιρο για την προσπαθεια του γκρουπ PSA να φερει στην αυτοκινηση ενα συστημα που θα βοηθουσε την κινηση του αυτοκινητου με αερα.
Χρησιμοποιουσε ενα καζανακι στο οποιο αποθηκευοτανε αερας υπο πιεση και χρησιμοπουνταν ως υποβοηθηση στην κινηση του αυτοκινητου.
Χρειαζοτανε ομως καποια συνεργασια με αλλη αυτοκινητοβιομηχανια γιατι το κοστος εξελιξης ηταν μεγαλο.
Καμμια δεν ενδιαφερθηκε,προφανως γιατι αντιληφθηκαν ολοι οτι ενα συστημα με μηδενικες βλαβες που θα εκανε οικονομια στα καυσιμα χρησιμοποιωντας αερα κοπανιστο θα εκανε ζημια στην τσεπη και των αυτοκινητοβιομηχανιων και των πετρελαΐκων εταιρειων.
Πως γινόταν η αποθήκευση; Από τις στροφές του μοτέρ ή όπως δείχνει το βίντεο;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Πως γινόταν η αποθήκευση; Από τις στροφές του μοτέρ ή όπως δείχνει το βίντεο;
Αυτο δεν το θυμαμαι.Εχουν περασει χρονια.
Θυμαμαι παντως που λεγανε οτι η οικονομια ηταν περιπου στο 20% στο αρχικο σταδιο και οσο το συστημα θα εξελισσοτανε το ποσοστο θα εφτανε περιπου στο 30%.
Αν αναλογιστουμε οτι μιλαμε για αερα κοπανιστο καταλαβαινουμε και την ζημια που θα προκαλουσε σε τεραστιες εταιρειες.
Χεσμεντέν ο Ήλον. Τα μοντέλα της Τέσλα είναι πολύ ακριβά πλέον και συνεχίζουν να είναι πολύ λίγα σε αριθμό. Ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο για το 2025 αλλά φυσικά όλοι ξέρουν ότι δεν θα είναι έτοιμο τότε, βλέπε Cybertruck.
καλά κάνει, πριν 10 χρονια ειχα στειλει ενα μαιλ στους αμερικανους της νεατο να μου στείλουν ένα λιδαρ να κάνω δοκιμές, το ίδιο είχε και η χιομι, ζητησαν 700 ευρω το ένα αν πάρω δυο. Έχει 17 ευρώ στο αλιεχπρεσσ τωρα.