Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιαν 2024, 10:31
Juno έγραψε: 24 Ιαν 2024, 20:31
Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιαν 2024, 16:55
Που κατουράτε εσείς που δεν χρησιμοποιείτε δημόσιες τουαλέτες, έχετε μπουκάλι μαζί σας;
Στη δουλειά έχουμε και ένα μικρό μπουκάλι χλωρίνη που ρίχνουμε στη λεκάνη και φαρμακευτικό, αντισηπτικό σπρέι και ψεκάζουμε τα πάντα.
Χαρτί, μωρομάντηλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δικά μας.
Σε εντελώς δημόσιο χώρο, δεν πάμε.
Αλλά είμαι και τυχερή και τα περισσότερα γραφεία από όπου πέρασα, κυρίως ανδροκρατούνται και η γυναικεία τουαλέτα μένει αποκλειστικά σε εμένα. Αυτό δεν ισχύει στην παρούσα φάση, άρα κάθε φορά έχει τελετουργικό.
εξω δε βγιανετε; μπυρες δεν πινετε;
Πώς, βγαίνουμε.
Μπύρες δεν πίνουμε. Δεν μας αρέσουν.
Bazoomba έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:08
Aν σε πιάσει κόψιμο στον δρόμο;
Με είχε πιάσει και ευτυχώς που βρισκόμουν κοντά στο τοπικό ΚΤΕΛ. Περιττό να πω πως η τουαλέτα έμοιαζε με ιμπρεσιονιστικό πίνακα του Σεζάν μετά.
Δεν μου έχει τύχει. Εδώ έχω πάει σε τόσα μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη και κατάφερα να μην πάω ούτε μία φορά. Επί 8ωρο και! Ούτε αυτό είναι σωστό, αλλά όταν έβλεπα να κυκλοφορούν γύρω μου τόσα ευρετήρια ΣΜΝ, ακόμα και το νερό το έπινα γουλίτσα γουλίτσα.
Α, και στις πεζοπορίες, όταν φτάναμε στο καταφύγιο, εγώ πήγαινα έξω, αντί για το WC. Όχι θα πήγαινα σε 4 τουαλέτες για 50 άτομα που τις χρησιμοποιούν εκείνη την ώρα ο ένας μετά τον άλλον
Αλλά έχεις δίκιο. Αν δεν μπορείς να κρατηθείς, θα πας όπου βρεις.
Ζενίθεδρος έγραψε: 24 Ιαν 2024, 23:15
Υπάρχει καλύτερη λύση. Κατούρα όρθια.
Μου θύμισες μια συνάδελφο που είπε ότι μια φορά που ήταν έξω και δεν μπορούσε να κρατηθεί, ούρησε στον νιπτήρα που λογικά ήταν πιο καθαρός.
Πάει μετά η άλλη ανυποψίαστη και πλένει τα χέρια της.