Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά θα σου θέσω ακόμα ένα γιατί πρέπει να είμαστε διαφορετικοί από τις μαιμούδες που θέλει ο Πατέλης να μοιάσουμε. Ο ύπουλος εξοβελισμός της ορθοδοξίας συμφέρει τους εχθρούς της πατρίδας μας αλλά και το κόμμα σου ανάμεσα στα άλλα για να μην αναγκάζονται να εγκαλούν τον ερντογάν στο θέμα της Αγίας Σοφίας, του πατριαρχείου και πολλά άλλα. Εγώ προσωπικά νιώθω ότι προδίδω τους προγόνους μας και τους απανταχού ανά τον κόσμο θαυμαστές του ελληνισμού, αν συναινέσω να αποκοπεί ο Ελληνισμός από τις ιστορικές κα ιχριστιανικές του παρακαταθήκες, γιατί αυτό επιδιώκουν οι πουστηδες οι πολιτικοί. Δεν θα επεκταθώ γιατί βαριέμαι να απαντάω στους globohomo του φλώρουμ. Ένα παράδειγμα, πριν πολλά χρόνια σε ένα παζάρι στην St Lucia γνώρισα μια Χριστιανή μαυρούλα που συγκινήθηκε από την χαρά της όταν της είπα ότι είμαι από ελλάδα. Μου έλεγε για τον Χριστιανισμό και τους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους και ότι όνειρο ζωής της ήταν να έρθει να δει από κοντά τους Έλληνες στην Ελλάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιαν 2024, 21:20Ε, εδώ που τα λέμε, κάποιες απόψεις είναι πανόμοιες με αυτές που ισχύουν όχι στις μουσουλμανικές γενικώς αλλά στις τέρμα ισλαμικές κενωνίες.Pillars έγραψε: 24 Ιαν 2024, 20:26Δεν είναι παράνομοι για να τους κυνηγάμε και τους φυλακίζουμε, όπως γίνεται στις μουσουλμανικές και άλλες κοινωνίες, αλλά μιλάμε για ένα άγριο βίτσιο που επίσης συνήθως συνοδεύεται και από άλλες διαταραχές προσωπικότητας.πατησιωτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 20:14
Έγραψα ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη και άρα "αποτρόπαιη" στην Ελλάδα από το 1946.
Δια ταύτα, είμαι της σκληρής άποψης φωτιά και τσεκούρι.