Μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό, αγαπητέ. Αν κρίνω από τον εαυτό μου τουλάχιστον, αλλά και από άλλους στον περίγυρό μου με τους οποίους έχουμε συζητήσει αρκετά στο διάστημα από τις τελευταίες εκλογές και μετά (και στις οποίες τους ψηφίσαμε), τίποτα δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο. Και άντε, εγώ δεν είμαι η κλασική περίπτωση κομματόσκυλου, τους έχω μαυρίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Κάποιοι όμως είναι πολύ πιο "πιστοί" ψηφοφόροι τους και βλέπω έντονη δυσαρέσκεια. Για διάφορα θέματα, όχι μόνο για το τρέχον με τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά, για κάποιους πιο παραδοσιακούς δεξιούς, αυτό μοιάζει πολύ με την σταγόνα υπερχείλισης...micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:29«Ο προβληματισμός μου ως βουλευτής της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραδοσιακή μας βάση, στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία. Αν τους προδώσουμε, μπορεί να μας εγκαταλείψουν».
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Δεν ξέρω, θα μετρηθεί σύντομα το πολιτικό κόστος για τη νουδού στις ευρωεκλογές.micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:29«Ο προβληματισμός μου ως βουλευτής της ΝΔ είναι ότι ο υπερτονισμός της φιλελεύθερης αρχής στρέφει την πλάτη στην παραδοσιακή μας βάση, στους ανθρώπους που αγαπούν την οικογένεια, σέβονται την παράδοση και τη θρησκεία. Αν τους προδώσουμε, μπορεί να μας εγκαταλείψουν».
Σε κάθε περίπτωση είναι κωλόφαρδος ο ΚΜ, γιατί παίζει μόνος του στο γήπεδο, μιλάμε για αντιπολίτευση τσίρκο ένθεν κακείθεν.
Τι μού θύμισες τώρα...Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:42Δεν ξέρω, θα μετρηθεί σύντομα το πολιτικό κόστος για τη νουδού στις ευρωεκλογές.micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.
Σε κάθε περίπτωση είναι κωλόφαρδος ο ΚΜ, γιατί παίζει μόνος του στο γήπεδο, μιλάμε για αντιπολίτευση τσίρκο ένθεν κακείθεν.
Μου έστειλε στο Viber πριν λίγο καιρό ο Ίσιος (ένας είναι ο Ίσιος, απλά δεν αναφέρω το όνομά του για να μην βγάλει φλύκταινες ο DNA) ένα tweet με φωτό από το ρίξιμο του σταυρού, τα Θεοφάνεια. Ο Κασσελάκης στο βήμα και ο Ανδρουλάκης πιο πίσω. Και το σχόλιό του:
"Ο ένας χαζεύει τα κωλαράκια κι ο άλλος κοιμάται (όντως, με κλειστά μάτια τον έπιασε ο φακός). Μέχρι τα βαθιά γεράματα θα κυβερνάει ο Κούλης...".
Ένα είναι αυτό που θα στοιχίσει στη ΝΔ: Το τεκμήριο στους ΕΕ. Κι αυτό κατά το καλοκαίρι, όταν θα έρχονται οι λυπητερές. Αλλά και πάλι, πόσο να της κόψει αυτό; 10%; Έχει διαφορά τουλάχιστον 20% από τον δεύτερο, και η αντιπολίτευση δεν έχει καν ανοδικές τάσεις. Η ΝΔ έχει την πολυτέλεια να αγνοεί εντελώς την όποια δυσαρέσκεια. Όπως λέει και το ρητό, όταν δεν έχεις δεύτερη βάρκα να πηδήσεις κάθεσαι σ'αυτήν που είσαι ακόμα κι αν είναι ρημάδι.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:39Μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό, αγαπητέ. Αν κρίνω από τον εαυτό μου τουλάχιστον, αλλά και από άλλους στον περίγυρό μου με τους οποίους έχουμε συζητήσει αρκετά στο διάστημα από τις τελευταίες εκλογές και μετά (και στις οποίες τους ψηφίσαμε), τίποτα δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο. Και άντε, εγώ δεν είμαι η κλασική περίπτωση κομματόσκυλου, τους έχω μαυρίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Κάποιοι όμως είναι πολύ πιο "πιστοί" ψηφοφόροι τους και βλέπω έντονη δυσαρέσκεια. Για διάφορα θέματα, όχι μόνο για το τρέχον με τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά, για κάποιους πιο παραδοσιακούς δεξιούς, αυτό μοιάζει πολύ με την σταγόνα υπερχείλισης...micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Όντως δεν ξέρω ποιος είναι ο ίσιος, πάντως ο ΚΜ είναι μεγάλη κωλάρα ρε φίλε. Μιλάμε για έναν τύπο που δεν τον λες ακριβώς και αητό, απέχει δε πολύ για να τον χαρακτηρίσει κάποιος σαν χαρισματικό, και έχει απέναντί του για αντιπολίτευση όλο το τσίρκο μεντράνο ρε φίλε, κι αυτό διαλυμένη παράγκα, δηλαδή από πού να το πιάσεις και πού να τ' αφήσεις.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:46Τι μού θύμισες τώρα...Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:42Δεν ξέρω, θα μετρηθεί σύντομα το πολιτικό κόστος για τη νουδού στις ευρωεκλογές.micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34
Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.
Μου έστειλε στο Viber πριν λίγο καιρό ο Ίσιος (ένας είναι ο Ίσιος, απλά δεν αναφέρω το όνομά του για να μην βγάλει φλύκταινες ο DNA) ένα tweet με φωτό από το ρίξιμο του σταυρού, τα Θεοφάνεια. Ο Κασσελάκης στο βήμα και ο Ανδρουλάκης πιο πίσω. Και το σχόλιό του:
"Ο ένας χαζεύει τα κωλαράκια κι ο άλλος κοιμάται (όντως, με κλειστά μάτια τον έπιασε ο φακός). Μέχρι τα βαθιά γεράματα θα κυβερνάει ο Κούλης...".
Ωστόσο, έθιξε τώρα τον κεντρικό ιδεολογικό πυρήνα της συντηρητικής παράταξης και θα το πληρώσει, λιγότερο ή περισσότερο, στις εκλογές. Και να σού πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνει.
Μωρέ δεν είναι μόνο τα φορολογικά, είναι κι άλλα στη μέση. Και μια που αναφέρθηκες σε ΕΕ, το βασικότερο νομίζω πως είναι η γενική οικονομική στενότητα που υπάρχει και που στενάζει η αγορά. Κι αυτό αφορά διάφορους κλάδους.micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:47Ένα είναι αυτό που θα στοιχίσει στη ΝΔ: Το τεκμήριο στους ΕΕ. Κι αυτό κατά το καλοκαίρι, όταν θα έρχονται οι λυπητερές. Αλλά και πάλι, πόσο να της κόψει αυτό; 10%; Έχει διαφορά τουλάχιστον 20% από τον δεύτερο, και η αντιπολίτευση δεν έχει καν ανοδικές τάσεις. Η ΝΔ έχει την πολυτέλεια να αγνοεί εντελώς την όποια δυσαρέσκεια. Όπως λέει και το ρητό, όταν δεν έχεις δεύτερη βάρκα να πηδήσεις κάθεσαι σ'αυτήν που είσαι ακόμα κι αν είναι ρημάδι.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:39Μην παίρνεις και όρκο γι' αυτό, αγαπητέ. Αν κρίνω από τον εαυτό μου τουλάχιστον, αλλά και από άλλους στον περίγυρό μου με τους οποίους έχουμε συζητήσει αρκετά στο διάστημα από τις τελευταίες εκλογές και μετά (και στις οποίες τους ψηφίσαμε), τίποτα δεν πρέπει να θεωρούν δεδομένο. Και άντε, εγώ δεν είμαι η κλασική περίπτωση κομματόσκυλου, τους έχω μαυρίσει αρκετές φορές στο παρελθόν. Κάποιοι όμως είναι πολύ πιο "πιστοί" ψηφοφόροι τους και βλέπω έντονη δυσαρέσκεια. Για διάφορα θέματα, όχι μόνο για το τρέχον με τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά, για κάποιους πιο παραδοσιακούς δεξιούς, αυτό μοιάζει πολύ με την σταγόνα υπερχείλισης...micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:34
Δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος, επειδή δεν έχουν πού να πάνε. Είπαμε, προς το παρόν, ακόμα και να τους πηδάει ο Μητσοτάκης (κυριολεκτικά, όχι μεταφορικά), πάλι Μητσοτάκη θα ψηφίζουν. Μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αντίπαλο δέος της προκοπής θα περάσουν πολλά τέρμινα.
Αλλά, όπως και να 'χει, ένα κρας τεστ θα δούμε στις ευρωεκλογές. ΟΚ, κατανοητό ότι δεν είναι κάτι οριστικό, ούτε και θα κρίνει τις επόμενες βουλευτικές μια που εκεί νιώθει ο άλλος πιο ελεύθερος να το παίξει "επαναστάτης" για να "στείλει το μήνυμα" (κάτι σαν τις αυτοδιοικητικές ας πούμε), αλλά μια τάση θα δείξει φαντάζομαι. Και όσο κι αν το κάνει "λάστιχο" το αποτέλεσμα η αντιπολίτευση, αφού φαντάζομαι ότι μόνο ευνοϊκό δεν θα είναι για την κυβέρνηση, κάποια πραγματικότητα θα κρύβει στα σίγουρα.
Τέλος πάντων, μένει να φανούν όλα αυτά. Αλλά δυσαρέσκεια υπάρχει αρκετή και αν μέχρι το 2027 υπάρξουν τίποτα συμμαχίες, ανακατατάξεις κλπ και προκύψει κάποιο (έστω λίγο) πιο σοβαρό κόμμα από τα σούργελα της τρέχουσας αντιπολίτευσης, ο Κούλης θα 'χει σοβαρό πρόβλημα πιστεύω.
Σοβαρά τώρα ρε χαμένε; Εσύ τον είχες βγάλει έτσι. Μέχρι και νήμα τού είχες αφιερώσει στο ΠΑΚΥ και μετά έβαζες διάφορους "ίσιους" εκεί... ξεχνάς γέρο μου, ξεχνάς.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:55Όντως δεν ξέρω ποιος είναι ο ίσιος, πάντως ο ΚΜ είναι μεγάλη κωλάρα ρε φίλε. Μιλάμε για έναν τύπο που δεν τον λες ακριβώς και αητό, απέχει δε πολύ για να τον χαρακτηρίσει κάποιος σαν χαρισματικό, και έχει απέναντί του για αντιπολίτευση όλο το τσίρκο μεντράνο ρε φίλε, κι αυτό διαλυμένη παράγκα, δηλαδή από πού να το πιάσεις και πού να τ' αφήσεις.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:46Τι μού θύμισες τώρα...Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:42
Δεν ξέρω, θα μετρηθεί σύντομα το πολιτικό κόστος για τη νουδού στις ευρωεκλογές.
Ωστόσο, έθιξε τώρα τον κεντρικό ιδεολογικό πυρήνα της συντηρητικής παράταξης και θα το πληρώσει, λιγότερο ή περισσότερο, στις εκλογές. Και να σού πω την αλήθεια, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί το κάνει.
Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χτες, λατρεία μου, να θυμηθώ τι έγραφα πριν από μια 10ετία;Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:58Σοβαρά τώρα ρε χαμένε; Εσύ τον είχες βγάλει έτσι. Μέχρι και νήμα τού είχες αφιερώσει στο ΠΑΚΥ και μετά έβαζες διάφορους "ίσιους" εκεί... ξεχνάς γέρο μου, ξεχνάς.Ναύτης έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:55Όντως δεν ξέρω ποιος είναι ο ίσιος, πάντως ο ΚΜ είναι μεγάλη κωλάρα ρε φίλε. Μιλάμε για έναν τύπο που δεν τον λες ακριβώς και αητό, απέχει δε πολύ για να τον χαρακτηρίσει κάποιος σαν χαρισματικό, και έχει απέναντί του για αντιπολίτευση όλο το τσίρκο μεντράνο ρε φίλε, κι αυτό διαλυμένη παράγκα, δηλαδή από πού να το πιάσεις και πού να τ' αφήσεις.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:46
Τι μού θύμισες τώρα...
Στείλε πμ.
Το θέμα ειναι ότι ο Κούλης πέρασε πανδημία, ανεπανάληπτες φωτιές και πλημμύρες και καταστροφική ακρίβεια καταγράφοντας αύξηση των ποσοστών του. Ο κόσμος είναι συμβιβασμένος με όλα αυτά και με περισσότερα. Πχ η αντίδραση της εκκλησίας στο θέμα που συζητάμε εδώ, δεν τον απασχολεί καθόλου. Το ίδιο και η διαφθορά ή η ανικανότητα στην διακυβέρνηση. Αυτά τα θεωρεί δεδομένα και δεν επηρεάζουν την ψήφο του.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:56 Τέλος πάντων, μένει να φανούν όλα αυτά. Αλλά δυσαρέσκεια υπάρχει αρκετή και αν μέχρι το 2027 υπάρξουν τίποτα συμμαχίες, ανακατατάξεις κλπ και προκύψει κάποιο (έστω λίγο) πιο σοβαρό κόμμα από τα σούργελα της τρέχουσας αντιπολίτευσης, ο Κούλης θα 'χει σοβαρό πρόβλημα πιστεύω.
Από την άλλη, ένα καινούριο πολιτικό σχήμα δεν φτιάχνεται απ'τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε αποκτά δημοφιλία γρήγορα. Άσε δηλαδή που δεν υπάρχουν σοβαρά και χαρισματικά άτομα για να ηγηθούν ενός τέτοιου σχήματος. Και οι συμμαχίες μόνο ως ανέκδοτο ακούγονται με την μορφή που έχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μια μόνο πιθανώς απειλητική συμμαχία θα μπορούσε να υπάρξει, αυτή μεταξύ ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αφενός οι ηγέτες τους πιάνουν πάτο στην δημοφιλία, και αφετέρου έχουν φροντίσει τόσο επιμελώς να κόψουν τις γέφυρες μεταξύ τους, που οποιαδήποτε συνεργασία θα φάνταζε εντελώς γελοία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Συμφωνώ, με τα τρέχοντα άτομα και πολιτικά μορφώματα δεν βλέπω κι εγώ να υπάρχει φως για ανατροπή της κατάστασης. Σε καμμιά πλευρά της πολιτικής, μάλιστα. Οι επιλογές είναι από αστείες έως αρτηριοσκληρωτικές (αυτό το τελευταίο νομίζω είναι φανερό πού πάει). Απλά, λέω αν και μήπως είμαστε τυχεροί και υπάρχει ελπίδα να κάτσει κάτι καλό από διάφορους απογοητευμένους, ακόμα κι από στελέχη της ΝΔ.micmic έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:06Το θέμα ειναι ότι ο Κούλης πέρασε πανδημία, ανεπανάληπτες φωτιές και πλημμύρες και καταστροφική ακρίβεια καταγράφοντας αύξηση των ποσοστών του. Ο κόσμος είναι συμβιβασμένος με όλα αυτά και με περισσότερα. Πχ η αντίδραση της εκκλησίας στο θέμα που συζητάμε εδώ, δεν τον απασχολεί καθόλου. Το ίδιο και η διαφθορά ή η ανικανότητα στην διακυβέρνηση. Αυτά τα θεωρεί δεδομένα και δεν επηρεάζουν την ψήφο του.Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 11:56 Τέλος πάντων, μένει να φανούν όλα αυτά. Αλλά δυσαρέσκεια υπάρχει αρκετή και αν μέχρι το 2027 υπάρξουν τίποτα συμμαχίες, ανακατατάξεις κλπ και προκύψει κάποιο (έστω λίγο) πιο σοβαρό κόμμα από τα σούργελα της τρέχουσας αντιπολίτευσης, ο Κούλης θα 'χει σοβαρό πρόβλημα πιστεύω.
Από την άλλη, ένα καινούριο πολιτικό σχήμα δεν φτιάχνεται απ'τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε αποκτά δημοφιλία γρήγορα. Άσε δηλαδή που δεν υπάρχουν σοβαρά και χαρισματικά άτομα για να ηγηθούν ενός τέτοιου σχήματος. Και οι συμμαχίες μόνο ως ανέκδοτο ακούγονται με την μορφή που έχουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μια μόνο πιθανώς απειλητική συμμαχία θα μπορούσε να υπάρξει, αυτή μεταξύ ΠΑΣΟΚ & ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αφενός οι ηγέτες τους πιάνουν πάτο στην δημοφιλία, και αφετέρου έχουν φροντίσει τόσο επιμελώς να κόψουν τις γέφυρες μεταξύ τους, που οποιαδήποτε συνεργασία θα φάνταζε εντελώς γελοία.
Εναλλακτικά, ελπίζω να σοβαρέψουν ετούτοι εδώ και να ασχοληθούν πραγματικά με τα θέματα που απασχολούν τον κόσμο. Ελπίζω, είπα... και για τα δυο.
δε νομίζω να πάθει κάτι άμεσα με τους αντιπάλους που έχει. Θα είναι παράλογο να τιμωρήσει κάποιος τη ΝΔ και να φηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Συριζα με τις θέσεις που έχουν διαχρονικά σαυτά τα ζητήματα. Ξέρει η ΝΔ ότι δεν κινδυνεύει απο δυο κόμματα που λειτουργούν ως παπαγαλάκια της παρακμής. Αυτό που θα πάθει όμως είναι οτι οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν θα έχουν εμπιστοσύνη και φυσικά το κακό που θα κάνει στην Ελλάδα διαχρονικά δεν θα την συμφέρει στο μέλλον.O I έγραψε: 23 Ιαν 2024, 13:16Η ΝΔ όπως και όλα τα κόμματα κατά καιρούς, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της, κυρίως τους παραδοσιακούς. Θα διαλυθεί όταν ολοκληρώσει το σκοπό της. Έχουμε παραδείγματα το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν το ίδιο όταν ολοκλήρωσαν το σκοπό τους κατά των Ελλήνων ψηφοφόρων τουςΣέλευκας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 00:10 Στην Ελλάδα το συντηρητικό κόμμα είναι η ΝΔ. Αφού η ΝΔ δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πρόοδο από την παρακμή το θέμα τελειώνει εδώ.![]()
.,
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Άρα, όλοι ψήφο στο ΚΚΕ που έχει αντίθετη άποψη για το θέμα.Σέλευκας έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:19δε νομίζω να πάθει κάτι άμεσα με τους αντιπάλους που έχει. Θα είναι παράλογο να τιμωρήσει κάποιος τη ΝΔ και να φηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Συριζα με τις θέσεις που έχουν διαχρονικά σαυτά τα ζητήματα. Ξέρει η ΝΔ ότι δεν κινδυνεύει απο δυο κόμματα που λειτουργούν ως παπαγαλάκια της παρακμής. Αυτό που θα πάθει όμως είναι οτι οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν θα έχουν εμπιστοσύνη και φυσικά το κακό που θα κάνει στην Ελλάδα διαχρονικά δεν θα την συμφέρει στο μέλλον.O I έγραψε: 23 Ιαν 2024, 13:16Η ΝΔ όπως και όλα τα κόμματα κατά καιρούς, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της, κυρίως τους παραδοσιακούς. Θα διαλυθεί όταν ολοκληρώσει το σκοπό της. Έχουμε παραδείγματα το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν το ίδιο όταν ολοκλήρωσαν το σκοπό τους κατά των Ελλήνων ψηφοφόρων τουςΣέλευκας έγραψε: 23 Ιαν 2024, 00:10 Στην Ελλάδα το συντηρητικό κόμμα είναι η ΝΔ. Αφού η ΝΔ δεν μπορεί να ξεχωρίσει την πρόοδο από την παρακμή το θέμα τελειώνει εδώ.![]()
.,
ΟΚ, ξέρω. Το μπολνταρισμένο είναι πλεονασμός.
Επίσης η δεξιά παράταξη δεν μπορεί να κυβερνήσει γιατί δεν έχει τα ποσοστά. Βλέπουμε ότι κανένας δεξιός πολιτικός δεν παρουσιάζει σοβαρότητα ωστε να φοβίζει τη ΝΔ. Μονο τον Κασιδιάρη φοβάται το πολιτικό κατεστημένο αλλά και αυτός βαρύνεται με σοβαρά θέματα ως κληρονομιά της Χα.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Δε νομίζω οτι θα υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει ΚΚΕ για τέτοια θέματα. Μπορεί να έκανε την καλύτερη διατύπωση στο θέμα αλλά για την οικογένεια το ΚΚΕ δεν έχει καθόλου καλή θέση, το ΚΚΕ ασπούμε δεν είναι υπέρ του γάμου και της οικογένειας γιαυτό δεν θέλει γάμους ομοφυλοφίλων. Εχει διαφορά απο έναν που θέλει παραδοσιακούς γάμους και στήριξη της οικογένειας. (δεν λέω οτι είναι ασυνεπείς στο ΚΚΕ, το αντίθετο)Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:21Άρα, όλοι ψήφο στο ΚΚΕ που έχει αντίθετη άποψη για το θέμα.Σέλευκας έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:19δε νομίζω να πάθει κάτι άμεσα με τους αντιπάλους που έχει. Θα είναι παράλογο να τιμωρήσει κάποιος τη ΝΔ και να φηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Συριζα με τις θέσεις που έχουν διαχρονικά σαυτά τα ζητήματα. Ξέρει η ΝΔ ότι δεν κινδυνεύει απο δυο κόμματα που λειτουργούν ως παπαγαλάκια της παρακμής. Αυτό που θα πάθει όμως είναι οτι οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν θα έχουν εμπιστοσύνη και φυσικά το κακό που θα κάνει στην Ελλάδα διαχρονικά δεν θα την συμφέρει στο μέλλον.O I έγραψε: 23 Ιαν 2024, 13:16
Η ΝΔ όπως και όλα τα κόμματα κατά καιρούς, εξαπάτησε τους ψηφοφόρους της, κυρίως τους παραδοσιακούς. Θα διαλυθεί όταν ολοκληρώσει το σκοπό της. Έχουμε παραδείγματα το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν το ίδιο όταν ολοκλήρωσαν το σκοπό τους κατά των Ελλήνων ψηφοφόρων τους![]()
.,
Το θέμα είναι πως μπόρεσε το ΚΚΕ να αρθρώσει πέντε σοβαρά λόγια και όλοι οι άλλοι αδυνατούν ή παριστάνουν ότι δεν μπορούν να πουν κάτι για να στηρίξουν τη θέση τους ή για να απορρίψουν το νομοσχέδιο.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Νόμιζα ήταν ξεκάθαρο πως το είπα ειρωνικά.Σέλευκας έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:31Δε νομίζω οτι θα υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει ΚΚΕ για τέτοια θέματα. Μπορεί να έκανε την καλύτερη διατύπωση στο θέμα αλλά για την οικογένεια το ΚΚΕ δεν έχει καθόλου καλή θέση, το ΚΚΕ ασπούμε δεν είναι υπέρ του γάμου και της οικογένειας γιαυτό δεν θέλει γάμους ομοφυλοφίλων. Εχει διαφορά απο έναν που θέλει παραδοσιακούς γάμους και στήριξη της οικογένειας. (δεν λέω οτι είναι ασυνεπείς στο ΚΚΕ, το αντίθετο)Isildur έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:21Άρα, όλοι ψήφο στο ΚΚΕ που έχει αντίθετη άποψη για το θέμα.Σέλευκας έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:19
δε νομίζω να πάθει κάτι άμεσα με τους αντιπάλους που έχει. Θα είναι παράλογο να τιμωρήσει κάποιος τη ΝΔ και να φηφίσει ΠΑΣΟΚ ή Συριζα με τις θέσεις που έχουν διαχρονικά σαυτά τα ζητήματα. Ξέρει η ΝΔ ότι δεν κινδυνεύει απο δυο κόμματα που λειτουργούν ως παπαγαλάκια της παρακμής. Αυτό που θα πάθει όμως είναι οτι οι συντηρητικοί ψηφοφόροι δεν θα έχουν εμπιστοσύνη και φυσικά το κακό που θα κάνει στην Ελλάδα διαχρονικά δεν θα την συμφέρει στο μέλλον.
Το θέμα είναι πως μπόρεσε το ΚΚΕ να αρθρώσει πέντε σοβαρά λόγια και όλοι οι άλλοι αδυνατούν ή παριστάνουν ότι δεν μπορούν να πουν κάτι για να στηρίξουν τη θέση τους ή για να απορρίψουν το νομοσχέδιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-