εκανε ενα live στο ινστα πριν αλλα ειχα δουλειά και δε το είδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
Re: Γιουρολίγκουε 24
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
βαλτε ενα λινκ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
https://www.sport24.gr/basket/giannakop ... 54449.html
μεγαλύτερο transcript από κάτω, επειδή στα περισσότερα κωλοσάιτς του κάνουν αβάντα:
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... isias-stin
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πάρε κύπελλο πρώτα από τον Κόκκινο Δυνάστη σου πρώτα και μετά βλέπουμε.Daje έγραψε: 23 Ιαν 2024, 12:59 Ωραιος παικτης παντως ο Πετρουσοφ.
Με αυτον και Ταβαρες στο 5, σηκωναμε κουπα και στο τσιρκο περα απο τον ωκεανο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Δυνάστης με δυο χρονιές όταν επί δεκαετίες έχεις πολύ λιγότερες επιτυχίες τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά;Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιαν 2024, 15:50Πάρε κύπελλο πρώτα από τον Κόκκινο Δυνάστη σου πρώτα και μετά βλέπουμε.Daje έγραψε: 23 Ιαν 2024, 12:59 Ωραιος παικτης παντως ο Πετρουσοφ.
Δεν νομίζω Τάκη.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Κάποιο σχόλιο για την κατάκτηση του ΝΒΑ από εσάς έχεις;kameron έγραψε: 23 Ιαν 2024, 16:45Δυνάστης με δυο χρονιές όταν επί δεκαετίες έχεις πολύ λιγότερες επιτυχίες τόσο στα εγχώρια όσο και στα ευρωπαϊκά;Πρετεντέρης έγραψε: 23 Ιαν 2024, 15:50Πάρε κύπελλο πρώτα από τον Κόκκινο Δυνάστη σου πρώτα και μετά βλέπουμε.Daje έγραψε: 23 Ιαν 2024, 12:59 Ωραιος παικτης παντως ο Πετρουσοφ.
Δεν νομίζω Τάκη.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άσχετο σχόλιο. Γιατί πρέπει να έχω;
Ο Γιαννακόπουλος είναι σε φάση μεγάλης επιχειρηματικής εξάπλωσης γιατί εξασφάλισε πολύ δυνατά deals στη φαρμακοβιομηχανία (εκτός Ελλάδας), επεκτείνεται και σε άλλους τομείς (real estate, τουρισμός) και λέει τα δικά του. Κρίνεται από την αντιστοιχία πράξεων και λόγων, φέτος το μπάτζετ είναι πολύ δυνατό, αν του χρόνου πάρει Χεζόνια και Ταβάρες θα είναι ακόμα πιο δυνατό, θα δούμε πόσο καλή ομάδα θα φτιάξει.
Κριμα για τον Μιλουτινοφ. Τον συμπαθω, ειναι καλο παιδι.
Θα βρουν οι ιεροδουλες τιποτα καλο στην αγορα τετοια εποχη?
Θα βρουν οι ιεροδουλες τιποτα καλο στην αγορα τετοια εποχη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Το έχω απορία από την αρχή της χρονιάς αυτό ΤΙ αλλαγή ήταν αυτή μέσα σε μια χρονιά. Ο Ερμής μου χε πει ότι έχει κάνει κάτι συμφωνίες με τον Κασιδόκωστα. Αλλά πια τέτοια τεράστια αύξηση στο μπάτζετ ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινε ότι δεν μπορεί μόνος να σηκώσει τέτοια ποσά.kameron έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:11Άσχετο σχόλιο. Γιατί πρέπει να έχω;
Ο Γιαννακόπουλος είναι σε φάση μεγάλης επιχειρηματικής εξάπλωσης γιατί εξασφάλισε πολύ δυνατά deals στη φαρμακοβιομηχανία (εκτός Ελλάδας), επεκτείνεται και σε άλλους τομείς (real estate, τουρισμός) και λέει τα δικά του. Κρίνεται από την αντιστοιχία πράξεων και λόγων, φέτος το μπάτζετ είναι πολύ δυνατό, αν του χρόνου πάρει Χεζόνια και Ταβάρες θα είναι ακόμα πιο δυνατό, θα δούμε πόσο καλή ομάδα θα φτιάξει.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ακούγεται ότι εξασφάλισε τεράστια δουλειά για παραγωγή φαρμάκου ή φαρμάκων αξίας πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ.hades έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:57Το έχω απορία από την αρχή της χρονιάς αυτό ΤΙ αλλαγή ήταν αυτή μέσα σε μια χρονιά. Ο Ερμής μου χε πει ότι έχει κάνει κάτι συμφωνίες με τον Κασιδόκωστα. Αλλά πια τέτοια τεράστια αύξηση στο μπάτζετ ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινε ότι δεν μπορεί μόνος να σηκώσει τέτοια ποσά.kameron έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:11Άσχετο σχόλιο. Γιατί πρέπει να έχω;
Και αυτο, συν τα άλλα που λέει ο κάμερον.hades έγραψε: 24 Ιαν 2024, 12:57Το έχω απορία από την αρχή της χρονιάς αυτό ΤΙ αλλαγή ήταν αυτή μέσα σε μια χρονιά. Ο Ερμής μου χε πει ότι έχει κάνει κάτι συμφωνίες με τον Κασιδόκωστα. Αλλά πια τέτοια τεράστια αύξηση στο μπάτζετ ενώ τα προηγούμενα χρόνια έβγαινε ότι δεν μπορεί μόνος να σηκώσει τέτοια ποσά.kameron έγραψε: 23 Ιαν 2024, 17:11Άσχετο σχόλιο. Γιατί πρέπει να έχω;
Και υποψη, ο Τράκης έχει καμια δεκαριά εταιρείες media που μπαίνουν πολύ χοντρά μέσα.
Η Βιανεξ ομως πάει τρένο.
Τα σπρωχνει - δυστυχως - η τουρκικη πρεσβεια.
Ο Ερντογαν ειναι οsilent partner και οχι τα συμβολαια στην αφρικη.
Λογικο ηταν οι τουρκαλαδς να επενδυσουν στην ομαδα της ΑΘΗΝΑΣ, την πρωτευουσα του συγχρονου πολιτισμου.
Που θα πηγαιναν να επενδυσουν? Στα καμπαρε της τρουμπας?
Ο Ερντογαν ειναι οsilent partner και οχι τα συμβολαια στην αφρικη.
Λογικο ηταν οι τουρκαλαδς να επενδυσουν στην ομαδα της ΑΘΗΝΑΣ, την πρωτευουσα του συγχρονου πολιτισμου.
Που θα πηγαιναν να επενδυσουν? Στα καμπαρε της τρουμπας?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Νέο παραλήρημα από που και πρε. Έτσι και έκλεβε το ματς ο Ολυμπιακός προχτές, θα είχε πάει από overdose.
FUCK DONALD TRUMP
Βλέπω είσαι γκρουπι του προέδρου. Δε προλαβαίνει να δηλώσει στόρι, έχεις ήδη τοποθετηθεί
Πρωτοσέλιδο στη γκαζέτα είναι, τα στόρις είναι για τα σανοβαζελόφωνα.Ερμής έγραψε: 24 Ιαν 2024, 19:39 Βλέπω είσαι γκρουπι του προέδρου. Δε προλαβαίνει να δηλώσει στόρι, έχεις ήδη τοποθετηθεί
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 44495 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-