!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ιωαννινα,τριχρονο αγορακι κακοποιηθηκε στο χοτ ποστ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 10 Νοέμ 2018, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ειναι η χαμενη κορη του Σταθη Ψαλτη?
Ετυχε παιδια.Το οτι οι μουσουλμανοι θεωρουν τις αλλοθρησκες ζωα δεν παιζει κανενα ρολο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- blackpaint
Μονο που στο νημα λεει για ομοθρησκο αγορακι. Καλως ηρθες στον κοσμο, εμαθες σημερα πως οταν οι ανθρωποι ζουν σε στρατοπεδα τσαντηρια, πιο κατω κι απο τους πιο κατω, θρυματισμενοι απο τον πολεμο, φερονται φριχτα ο ενας στον αλλο.Drexler έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 14:21 Ετυχε παιδια.Το οτι οι μουσουλμανοι θεωρουν τις αλλοθρησκες ζωα δεν παιζει κανενα ρολο.
τα ιδια κανουν κι χειροτερα στις πατριδες τους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αυτη η φαση παντως πιου καποιος επικαλειται το ελενικ χοαξες ως σοβαρη πηγη ξεπερναει καθα φαντασια.
Και ξαναρωτάω γω η άσχετη. Γιατί η πρώτη φορά αριστερά που "νοιάζεται¨δεν έχει χωρίσει οικογένειες απ τον υπόλοιπο πληθυσμό που νομιζουν ότι ειναι οκ ή ο πόλεμος και τα δεινά που πέρασαν είναι δικαιολογία για να βιάζουν 3χρονα παιδιά;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
λοιπον να μιλησω εγω ως γιαννιωτης(ναι ειμαι και γιαννιωτης) δεν μαθαμε χριστο για αυτο το πραγμα ,απο αυτους που βλεπω ,ειναι καποιες οικογενειες με παιδια που μενουν εντος πολης και πολλα μπακουρια ,οταν λεω οικογενειες ειναι συριοι ,αραβες γενικα ,νιγηριανοι ,κουρδοι ,μεχρι και ιρανους εχω δει ,τα μπακουρια ειναι συριοι ,αφγανοι ,πακις ,Δυτικη αφρικη πολλοι ,στην τελευταια φορα εφεραν πολλους μαυρους.
Μου κανει εντυπωση γιατι λογικα το τριχρονο επρεπε να μενει στην πολη γιαα σχολειο κλπ και οχι στον καταυλισμο.
Μου κανει εντυπωση γιατι λογικα το τριχρονο επρεπε να μενει στην πολη γιαα σχολειο κλπ και οχι στον καταυλισμο.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 160 Απαντήσεις
- 3982 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 16 Απαντήσεις