!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποθήκευση Ενέργειας

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αποθήκευση Ενέργειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 10:18
enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 10:13
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 09:59
Αυτό που δεν ξέρω είναι πόση ποσότητα ενέργειας έδωσε η ηλεκτρική σκούπα και πόση θα έπαιρνα αν τα 20 , 40, 100 ανεμιστηράκια παρήγαγαν ενέργεια
ναι αλλα αυτο εχει σημασια. Αν το σκεφτείς τι νομίζεις, έχει διαφορα αν είναι ένα ή 20, και ποια;
Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι αν παράγεται περισσότερη ενέργεια εφεύρα το Αεικίνητο
Είναι μια πρόταση προς διερεύνηση.
αν καταναλωνεις 2000w απο τη σκουπα, για να παρεις 10w (και αν) τι εφευρες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 10:55
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 10:51Το έκανα δύο χρόνια πριν Αν το βρω θα πάρω φωτογραφεία να το δεις.
κατσε να καταλάβω, έκανες τόσο κόπο, έφτιαξες κανάλι και έβαλες 20 ανεμιστηρακια, και μετά είπες δεν βαριέσαι, ας μην μετρήσω να μάθω τι έκανα, θα το συζητάω στο πχωρουμ; :lol:

και θυμάσαι σίγουρα, έκανε 5 δευτερόλεπτα να πάει ο αέρας από το ένα στο επόμενο, μηπως ηταν λιγο παραπανω;
Στο πρώτο και δεύτερο έκανε 5 '' τα άλλα πήραν μπρος σχεδόν όλα μαζί.
Δεν μπορούσα να τα μετρήσω δεν είμαι ηλεκτρολόγος και δεν ξέρω αν έβαζα αντί 20,...40 ανεμιστηράκια αν θα δούλευαν όλα και τι θα έπαιρνα.
Πάντως έχει μια λογική. Η λογική είναι ότι η πίεση σιγά σιγά αποκτά την ίδια δύναμη πίσω από κάθε ανεμιστηράκι, γιατί όλα δούλευαν με τις ίδιες στροφές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Ιαν 2024, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 10:42 σιγα μην έκανε το πείραμα, ωραίες οι ιδέες αλλα για να τις λέμε στο ινετ, σιγα μην εκανε τοσο κοπο να τις δικιμασει, για χαζό τον έχεις;

5 δευτερόλεπτα λέει :003:
α μπραβο, το επιασες το νοημα.

εκτος αν βρεθει κανας επενδυτης, να δωσει 100κ ευρω, να ψωνισουμε ανεμιστηρακια, και να προσλαβουμε 5 ειδικους που να ξερουν να μετρανε αμπερ.

κι αμα αποτυχει, να τους απολυσουμε, δεν ξερουν να μετρανε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:04 Στο πρώτο και δεύτερο έκανε 5 '' τα άλλα πήραν μπρος σχεδόν όλα μαζί.
πως το εξήγησες, γιατί έκανε 5 δευτερόλεπτα ο αέρας να πάει στο επόμενο;
seismic

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:06
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:04 Στο πρώτο και δεύτερο έκανε 5 '' τα άλλα πήραν μπρος σχεδόν όλα μαζί.
πως το εξήγησες, γιατί έκανε 5 δευτερόλεπτα ο αέρας να πάει στο επόμενο;
Δεν ξέρω να σου πω. Πιστεύω ότι αρχικά ο αέρας δεν είχε εύκολη έξοδο λόγο του ότι τα άλλα ανεμιστηράκια τον εμπόδιζαν, οπότε δεν υπήρχε εύκολη ροή. Όταν όμως άρχισαν να δουλεύουν αποκαταστάθηκε η ροή αέρα σε όλον τον αγωγό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Ιαν 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
enaon

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:13 Δεν ξέρω να σου πω. Πιστεύω ότι αρχικά ότι ο αέρας δεν είχε εύκολη έξοδο λόγο του ότι τα άλλα ανεμιστηράκια τον εμπόδιζαν.
δεν σου μοιάζει περίεργο να το γράφεις; αν δεν είχε εύκολη έξοδο δεν γύρναγε ούτε το πρώτο, μήπως ήταν γεμάτο τρύπες το κανάλι σου;
seismic

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:15
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:13 Δεν ξέρω να σου πω. Πιστεύω ότι αρχικά ότι ο αέρας δεν είχε εύκολη έξοδο λόγο του ότι τα άλλα ανεμιστηράκια τον εμπόδιζαν.
δεν σου μοιάζει περίεργο να το γράφεις; αν δεν είχε εύκολη έξοδο δεν γύρναγε ούτε το πρώτο, μήπως ήταν γεμάτο τρύπες το κανάλι σου;
Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κολλήσει με σιλικόνη.
Και σταμάτησα αρκετές φορές την ηλεκτρική σκούπα και όταν την έβαζα σε λειτουργία πάντα συνέβαινε το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Ιαν 2024, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:17 Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κυλίσει με σιλικόνη.
ναι αλλα γυρνουσε λες το πρωτο, και για 5 δευτερολεπτα δεν περνουσε αερας στο καναλι να γυρισουν τα επομενα. Τι λες, μαγεία, ή δεν είχες κλείσει καλά και δεν ηταν στεγανος;
seismic

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:20
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:17 Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κυλίσει με σιλικόνη.
ναι αλλα γυρνουσε λες το πρωτο, και για 5 δευτερολεπτα δεν περνουσε αερας στο καναλι να γυρισουν τα επομενα. Τι λες, μαγεία, ή δεν είχες κλείσει καλά και δεν ηταν στεγανος;
Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κολλήσει με σιλικόνη.
Και σταμάτησα αρκετές φορές την ηλεκτρική σκούπα και όταν την έβαζα σε λειτουργία πάντα συνέβαινε το ίδιο.
Το ίδιο συνέβαινε και όταν η σκούπα φύσαγε ή τράβαγε Πάντα το πρώτο κοντά στην σκούπα άρπαζε και τα άλλα καθυστερούσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Ιαν 2024, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:22 Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κολλήσει με σιλικόνη.
οκ ίσως τριβή ολίσθησης, στο περίπου δηλαδή, ίσως ήθελε μια δύναμη και πάνω για να αρχίσει να γυρνάει. Έπρεπε να τους βάλεις φορτιο νομιζω παντως για να έχεις κάνει το πείραμα, το άφησες στην μέση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Ιαν 2024, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Υποτίθεται έγραψες στα διεθνή περιοδικά για την πατέντα σου, κανεις δεν τα διάβασε αλλά δείχνουν και καλά ότι έχεις αφιερώσει χρόνο και κόπο και χωρίς να πολύ καταλαβαίνουν και στα δέχονται.
Αλλά αν δουν τις πίπες που γράφεις για τα ανεμιστηράκια, θα σε κάνουν μπαν από το αντισεισμικό.
seismic

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:24
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:22 Όχι είμαι σίγουρος ότι ο αγωγός ήταν στεγανός, τα γυαλιά τα είχα κολλήσει με σιλικόνη.
οκ ίσως τριβή ολίσθησης, στο περίπου δηλαδή, ίσως ήθελε μια δύναμη και πάνω για να αρχίσει να γυρνάει.
Ναι γιατί παρήγαγαν ρεύμα άσχετα αν εγώ δεν το έπαιρνα. Έχουν πηνίο μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 22 Ιαν 2024, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
enaon

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:26 Ναι γιατί παρήγαγαν ρεύμα άσχετα αν εγώ δεν το έπαιρνα.
όχι, λυπάμαι :lol:
seismic

enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:29
seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:26 Ναι γιατί παρήγαγαν ρεύμα άσχετα αν εγώ δεν το έπαιρνα.
Έχουν πηνίο μέσα
Άβαταρ μέλους
enaon

seismic έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:30
enaon έγραψε: 22 Ιαν 2024, 11:29
Έχουν πηνίο μέσα
βρε γραφεις σοβαρα οτι ενα μοτερ γυρναει ιδια ευκολα αν είναι ελεύθερο, και αν είναι σε φορτίο;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”