!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συζήτηση στην Ευρωβουλή για τη παραβίαση του Κράτους Δικαίου από τον τύραννο Μητσοτάκη.
Re: Συζήτηση στην Ευρωβουλή για τη παραβίαση του Κράτους Δικαίου από τον τύραννο Μητσοτάκη.
Υπάρχει ένα διαχρονικό πρόβλημα στον θεσμό της δικαιοσύνης.
Σε τυχόν πλημμελήματα και πταίσματα λειτουργεί καλά, ωστόσο όταν οι υποθέσεις αφορούν "μεγάλα ψάρια", κακά τα ψέμματα, η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον θεσμό, έχει κλονιστεί.
Η δολοφονία του Καραιβάζ είναι απλώς η αφορμή. Τη greek mafia ερευνούσε ο άνθρωπος και τα μέλη της είναι που τον εκτέλεσαν.
Αλλά για κάποιο μαγικό λόγο φταίει... ο Μητσοτάκης.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στον θεσμό της δικαιοσύνης όσον αφορά οικονομικά εγκλήματα, βαριά κακουργήματα κλπ, έχει κλονιστεί πολύ πριν την έλευση του Μητσοτάκη.
Και είναι αμφίβολο αν τα παραδικαστικά κυκλώματα βρίσκονται πάντα σε διασύνδεση με την πολιτική ηγεσία.
Σε τυχόν πλημμελήματα και πταίσματα λειτουργεί καλά, ωστόσο όταν οι υποθέσεις αφορούν "μεγάλα ψάρια", κακά τα ψέμματα, η εμπιστοσύνη του κόσμου προς τον θεσμό, έχει κλονιστεί.
Η δολοφονία του Καραιβάζ είναι απλώς η αφορμή. Τη greek mafia ερευνούσε ο άνθρωπος και τα μέλη της είναι που τον εκτέλεσαν.
Αλλά για κάποιο μαγικό λόγο φταίει... ο Μητσοτάκης.
Η εμπιστοσύνη των πολιτών στον θεσμό της δικαιοσύνης όσον αφορά οικονομικά εγκλήματα, βαριά κακουργήματα κλπ, έχει κλονιστεί πολύ πριν την έλευση του Μητσοτάκη.
Και είναι αμφίβολο αν τα παραδικαστικά κυκλώματα βρίσκονται πάντα σε διασύνδεση με την πολιτική ηγεσία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Συζήτηση στην Ευρωβουλή για τη παραβίαση του Κράτους Δικαίου από τον τύραννο Μητσοτάκη.
Ρε δεν πάτε να πλύνετε τα στριγκάκια σας, όσοι κανένες δίνετε "επιστολικές" φάπες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:25 Οι 41τακατο, βουλωστε το, φαπα, για ότι κι αν κάνουν, διεφθαρμένο, αυταρχικό, χυδαίο, τώρα ξεκίνησαν τα "μας μπολεμουν οι ξένοι". Όταν σκάβεις τον βόθρο με μετροποντικα.
Θα πάθετε τενοντίτιδα και θα σας τρέχουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοίοι. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά, εσύ πες μας για την αρχικομμουνοπουτινιστρια οχτρό της πατρίδας μας που την ψάχνεις να της βγάλεις το μαλλί τρίχα τρίχα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:46Ρε δεν πάτε να πλύνετε τα στριγκάκια σας, όσοι κανένες δίνετε "επιστολικές" φάπες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:25 Οι 41τακατο, βουλωστε το, φαπα, για ότι κι αν κάνουν, διεφθαρμένο, αυταρχικό, χυδαίο, τώρα ξεκίνησαν τα "μας μπολεμουν οι ξένοι". Όταν σκάβεις τον βόθρο με μετροποντικα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εγώ δεν απειλώ με φάπες, μπασμένο. Οπότε, άντε να τις μοιράσεις όπου σε παίρνει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:50Καλά, εσύ πες μας για την αρχικομμουνοπουτινιστρια οχτρό της πατρίδας μας που την ψάχνεις να της βγάλεις το μαλλί τρίχα τρίχα.ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:46Ρε δεν πάτε να πλύνετε τα στριγκάκια σας, όσοι κανένες δίνετε "επιστολικές" φάπες;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 21 Ιαν 2024, 10:25 Οι 41τακατο, βουλωστε το, φαπα, για ότι κι αν κάνουν, διεφθαρμένο, αυταρχικό, χυδαίο, τώρα ξεκίνησαν τα "μας μπολεμουν οι ξένοι". Όταν σκάβεις τον βόθρο με μετροποντικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γελοίοι. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχουμε εσένα να διαμαρτύρεσαι και να κρατάς τα μπόσικα.Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 09:35Μου αρέσει που παριστάνετε πως σας ενδιαφέρει το κράτος δικαίου,Kauldron έγραψε: 18 Ιαν 2024, 21:20
Άντε μακάρι να υπάρξει και καταδίκη. Ακόμα καλύτερα να έρθουν ευρωστρατεύματα (με ρόζ παραλλαγές), να τσιμπήσουμε τους 41τακατάκηδες, να τους βάλουμε να σπάνε πέτρες. Αυτή είναι η θέση που τους αξίζει.![]()
αλλά όταν είναι εντελώς ανύπαρκτο στην νεοναζιστική Ρουσίγια,
εκεί μας κάνετε τις κότες και δεν τρέχει και τίποτα και αγαπάτε
και Πούτιν (Poo tin), ο εγγυητής της βαρβαρότητας
Ου να μου χαθείτε βρωμοτρόλ, κατάσκοποι, οπαδοί του φθόνου...
Η βενζίνη πόσο πάει στη "νεοναζιστική" Ρωσία του Πούτιν?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Ναι, αλλά με αυτά που απαντάς, είναι σαν να παραδέχεσαι πως στα τέτοι@ σου το κράτος Δικαίου,Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 13:26
Έχουμε εσένα να διαμαρτύρεσαι και να κρατάς τα μπόσικα.
το επικαλείσαι μόνο και μόνο, για την σημερινή ανάγκη σε προπαγάνδα και ότι κάτσει.
Αυτό που κυριαρχεί στις επιλογές σου είναι οι τιμές των καυσίμων και οι τιμές των τροφίμων
(και όχι το κράτος δικαίου) και αν σου δώσει το κουλουράκι σου ένας νεοναζί Πούστιν (Poo tin)
τότε ευχαρίστως του κάνεις και όλα τα χατίρια και κάθεσαι και στα τέσσερα και ότι άλλο χρειαστεί.
Λογική γερμανοτσολιά ρωσοτσολιά .
Αυτά πρέπει να καταγγέλουμε όσο μπορούμε.
Ουστ.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Λεβέντη μου, εγώ σε ρωτάω αν εδώ έχουμε Κράτος Δικαίου, και εσύ μου απαντάς "ναι, αλλά ούτε στη Ρωσία έχουν". Οπότε δέχεσαι οτι η Ελλάδα δεν έχει Κράτος Δικαίου, και λές, ναι, αλλά δεν έχει ούτε η Ρωσία. Σου λέω οτι στη Ρωσία μπορεί να μην έχουν, αλλά τουλάχιστον το Κράτος δε γαμάει τους πολίτες του αφήνοντας τα κάθε λογής λαμόγια της ενέργειας να χρεώνουν ο,τι γουστάρουν. Σε κάποιο βαθμό, λοιπόν, το Κράτος της Ρωσίας, προστατεύει τους πολίτες του. Η Δύση, σε κανέναν.Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:10Ναι, αλλά με αυτά που απαντάς, είναι σαν να παραδέχεσαι πως στα τέτοι@ σου το κράτος Δικαίου,Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 13:26
το επικαλείσαι μόνο και μόνο, για την σημερινή ανάγκη σε προπαγάνδα και ότι κάτσει.
Αυτό που κυριαρχεί στις επιλογές σου είναι οι τιμές των καυσίμων και οι τιμές των τροφίμων
(και όχι το κράτος δικαίου) και αν σου δώσει το κουλουράκι σου ένας νεοναζί Πούστιν (Poo tin)
τότε ευχαρίστως του κάνεις και όλα τα χατίρια και κάθεσαι και στα τέσσερα και ότι άλλο χρειαστεί.
Ουστ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
Λεβέντη μου, διαμαρτυρήθηκες ότι δεν έχουμε κράτος Δικαίου (στην Ελλάδα),Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:13Λεβέντη μου, εγώ σε ρωτάω αν εδώ έχουμε Κράτος Δικαίου, και εσύ μου απαντάς "ναι, αλλά ούτε στη Ρωσία έχουν". Οπότε δέχεσαι οτι η Ελλάδα δεν έχει Κράτος Δικαίου, και λές, ναι, αλλά δεν έχει ούτε η Ρωσία. Σου λέω οτι στη Ρωσία μπορεί να μην έχουν, αλλά τουλάχιστον το Κράτος δε γαμάει τους πολίτες του αφήνοντας τα κάθε λογής λαμόγια της ενέργειας να χρεώνουν ο,τι γουστάρουν. Σε κάποιο βαθμό, λοιπόν, το Κράτος της Ρωσίας, προστατεύει τους πολίτες του. Η Δύση, σε κανέναν.Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:10Ναι, αλλά με αυτά που απαντάς, είναι σαν να παραδέχεσαι πως στα τέτοι@ σου το κράτος Δικαίου,Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 13:26
Ουστ.
σου απάντησα ότι είναι ύποπτο, ένας οπαδός ολοκληρωτισμού και μογγολορωσικού ναζισμού
που αγαπάει Πούτιν (Poo tin) να διαμαρτύρεται για την έλλειψη κράτους Δικαίου στην Ελλάδα
και στην Δύση. Εσύ μου απάντησες ότι ναι μεν αλλά η βενζίνη... οκαυ, η βενζίνη στη Ρουσίγια
μπορεί να είναι και σημαντικότερη από ένα κράτος Δικαίου, αλλά δεν προκύπτει από όσα έχω γράψει
ότι μου αρέσει το κράτος στην Ελλάδα ούτε έχει σχέση αυτ΄με το ότι εσύ μας πουλάς προπαγάνδα.
Το νεοναζιστικό κράτος της ρουσίγιας, που ορκίζεσαι, στέλνει αλκοολικούς και ακατάλληλους
στρατιώτες σε επιθετική μάχη, στέλνει υποτίθεται εκπαιδευμένους με καλοκαιρινές στολές σε μείον 20
και πεθαίνουν χιλιάδες απ τα κρυοπαγήματα εντός των τανκς κονσερβα.
Ενώ έχει διασυρθεί η στρατιωτική επιτελική και ανθρωπιστική υπόληψη της υποτιθέμενης νούμερο 2
υπερδύναμης, αντί να ζητήσουν μια συγνώμη και να πουν σόρυ λάθος, επιμένουν και δολοφονούν
διαρκώς καθημερινώς την νεολαία τους αλλά και άμαχους.
Το λες αυτό «ενδιαφέρον» για τους πολίτες του?
Επειδή η βενζίνη όπως λές είναι φτηνή? ΟΚ!
Ουστ ρε πράκτορες προβοκάτορες ρωσοτσολιάδες.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν έχει σημασία ποιός δηλώνει κάτι, αγαπητέ, σημασία έχει αν ισχύει ή δεν ισχύει. Κατάλαβες?Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:26Λεβέντη μου, διαμαρτυρήθηκες ότι δεν έχουμε κράτος Δικαίου (στην Ελλάδα),Kauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:13Λεβέντη μου, εγώ σε ρωτάω αν εδώ έχουμε Κράτος Δικαίου, και εσύ μου απαντάς "ναι, αλλά ούτε στη Ρωσία έχουν". Οπότε δέχεσαι οτι η Ελλάδα δεν έχει Κράτος Δικαίου, και λές, ναι, αλλά δεν έχει ούτε η Ρωσία. Σου λέω οτι στη Ρωσία μπορεί να μην έχουν, αλλά τουλάχιστον το Κράτος δε γαμάει τους πολίτες του αφήνοντας τα κάθε λογής λαμόγια της ενέργειας να χρεώνουν ο,τι γουστάρουν. Σε κάποιο βαθμό, λοιπόν, το Κράτος της Ρωσίας, προστατεύει τους πολίτες του. Η Δύση, σε κανέναν.Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:10
Ναι, αλλά με αυτά που απαντάς, είναι σαν να παραδέχεσαι πως στα τέτοι@ σου το κράτος Δικαίου,
Ουστ.
σου απάντησα ότι είναι ύποπτο, ένας οπαδός ολοκληρωτισμού και μογγολορωσικού ναζισμού
που αγαπάει Πούτιν (Poo tin) να διαμαρτύρεται για την έλλειψη κράτους Δικαίου στην Ελλάδα
και στην Δύση. Εσύ μου απάντησες ότι ναι μεν αλλά η βενζίνη... οκαυ, η βενζίνη στη Ρουσίγια
μπορεί να είναι και σημαντικότερη από ένα κράτος Δικαίου, αλλά δεν προκύπτει από όσα έχω γράψει
ότι μου αρέσει το κράτος στην Ελλάδα ούτε έχει σχέση αυτ΄με το ότι εσύ μας πουλάς προπαγάνδα.
Το νεοναζιστικό κράτος της ρουσίγιας, που ορκίζεσαι, στέλνει αλκοολικούς και ακατάλληλους
στρατιώτες σε επιθετική μάχη, στέλνει υποτίθεται εκπαιδευμένους με καλοκαιρινές στολές σε μείον 20
και πεθαίνουν χιλιάδες απ τα κρυοπαγήματα εντός των τανκς κονσερβα.
Ενώ έχει διασυρθεί η στρατιωτική επιτελική και ανθρωπιστική υπόληψη της υποτιθέμενης νούμερο 2
υπερδύναμης, αντί να ζητήσουν μια συγνώμη και να πουν σόρυ λάθος, επιμένουν και δολοφονούν
διαρκώς καθημερινώς την νεολαία τους αλλά και άμαχους.
Το λες αυτό «ενδιαφέρον» για τους πολίτες του?
Επειδή η βενζίνη όπως λές είναι φτηνή? ΟΚ!
Ουστ ρε πράκτορες προβοκάτορες ρωσοτσολιάδες.
Στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουμε κράτος δικαίου, και αυτό το παραδέχεσαι εμμέσως (πλην σαφώς) με το να μου αρχίζεις τα poo-tin και τα Ρουσίγια, κλπ.
Πάς δηλαδή να πετάξεις τη μπάλα στην εξέδρα, σαν καλός νεοφιλελές. Λοιπόν, τους νεοφιλελέδες θα έπρεπε, αν υπήρχε κανονικό κράτος, να τους μαζέψει, και να τους βάλει να σπάνε πέτρες στα νταμάρια. Το βράδυ, θα 'πρεπε να τους διαθέτει επ' αμοιβή για όποιον είναι μερακλής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
Κατάλαβα ότι λες παπαριέςKauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:34 Δεν έχει σημασία ποιός δηλώνει κάτι, αγαπητέ, σημασία έχει αν ισχύει ή δεν ισχύει. Κατάλαβες?
Στοιχειώδης λογική
Φυσικά έχει σημασία αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι, έχει εξίσου μεγάλη σημασία και ποιος διαμαρτύρεται.
Έτσι ξεσκεπάζουμε τα κακόβουλα λογισμικά και τους κατασκόπους προβοκάτορες μαυραγορίτες τρολάκια.
Σκέψου ένας ισλαμιστής μέλος του αισις, να διαμαρτύρεται στην Αθήνα επειδή, το ελληνικό κοσμικό κράτος,
δεν είναι πολύ κοσμικό διότι έχει σχέσεις με την εκκλησία, αδικία.... ε, αυτό κάνεις και συ εδώ τώρα.
Αγαπάς Ρουσίγια, που δεν υπάρχει αντιπολίτευση αλλά έχει καλή βενζίνη, και σε ενοχλεί το ελαττωματικό κράτος δικαίου στην ελλάδα.
Φτηνή προπαγάνδα αλλά και μεις έχουμε πάει σχολείο, ξέρουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε.
Καλά,
όλοι νεοναζί χρυσαυγίτες κνιταυηίτες κουκουέδες συριζαψ αναρχικοί πασοκατζήδες νεοδημοκράτες χριστιανοταλιμπαν και πατριώτες του βελόπουλου, όλο με τους φιλελεύθερους έχετε πρόβλημα… σα γροθιά .... ύποπτο και αυτό.
Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 17:09Κατάλαβα ότι λες παπαριέςKauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 16:34 Δεν έχει σημασία ποιός δηλώνει κάτι, αγαπητέ, σημασία έχει αν ισχύει ή δεν ισχύει. Κατάλαβες?
Στοιχειώδης λογική
Φυσικά έχει σημασία αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι, έχει εξίσου μεγάλη σημασία και ποιος διαμαρτύρεται.
Έτσι ξεσκεπάζουμε τα κακόβουλα λογισμικά και τους κατασκόπους προβοκάτορες μαυραγορίτες τρολάκια.
Σκέψου ένας ισλαμιστής μέλος του αισις, να διαμαρτύρεται στην Αθήνα επειδή, το ελληνικό κοσμικό κράτος,
δεν είναι πολύ κοσμικό διότι έχει σχέσεις με την εκκλησία, αδικία.... ε, αυτό κάνεις και συ εδώ τώρα.
Αγαπάς Ρουσίγια, που δεν υπάρχει αντιπολίτευση αλλά έχει καλή βενζίνη, και σε ενοχλεί το ελαττωματικό κράτος δικαίου στην ελλάδα.
Φτηνή προπαγάνδα αλλά και μεις έχουμε πάει σχολείο, ξέρουμε να διαβάζουμε και να γράφουμε.
Καλά,
όλοι νεοναζί χρυσαυγίτες κνιταυηίτες κουκουέδες συριζαψ αναρχικοί πασοκατζήδες νεοδημοκράτες χριστιανοταλιμπαν και πατριώτες του βελόπουλου, όλο με τους φιλελεύθερους έχετε πρόβλημα… σα γροθιά .... ύποπτο και αυτό.
Oxι, δεν έχει καμία σημασία το ποιός επισημαίνει κάτι. ΚΑΜΙΑ.Φυσικά έχει σημασία αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι, έχει εξίσου μεγάλη σημασία και ποιος διαμαρτύρεται.
Το να είναι κάποιος μέλος του ΙΣΙΣ σημαίνει οτι είναι μέλος εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης. Το να υποστηρίζει τη Ρωσία δε σημαίνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο στο δικό σου μυαλό. Από 'κει και πέρα, από 'δω που στέκομαι εγώ, εσύ είσαι ο υποστηρικτής των νεοναζί.Σκέψου ένας ισλαμιστής μέλος του αισις, να διαμαρτύρεται στην Αθήνα επειδή, το ελληνικό κοσμικό κράτος,
[quoteόλο με τους φιλελεύθερους έχετε πρόβλημα][/quote]
Λογικό είναι να έχει θέμα κανείς με άτομα που μεγάλο ποσοστό ανάμεσά τους είναι παιδοβιαστές, και εκμεταλλεύονται την ισχύ τους, όταν κυβερνάνε, γιανα φεύγουν ατιμώρητοι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Esperos
Το να είναι κάποιος μέλος της ισις, εκτός από μέλος εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσηςKauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 17:24 Το να είναι κάποιος μέλος του ΙΣΙΣ σημαίνει οτι είναι μέλος εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης.
(που χρηματοδοτείται αδρά από τον Πούτιν (Poo tin) ) , είναι και σκληρός φονταμενταλιστής,
δηλωμένος εχθρός της οποιασδήποτε μορφής κοσμικού κράτους.
Για να καταλάβεις τον συλλογισμό μου, προσπέρασε το "τρομοκράτης" και πιάσε την δεύτερη ιδιότητα,
φανατικός εχθρός του οποιουδήποτε κοσμικού κράτους.
Σκέψου λοιπόν τώρα ένας ισλαμιστής, δηλωμένος εχθρός του κοσμικού κράτους, να διαμαρτύρεται
στην Ομόνοια διότι στην Ελλάδα το κοσμικό κράτος δεν είναι πολύ σωστό ... έχει σχέσεις με την εκκλησία κλπ.
Το πόσο κοσμικό ή ντεμεκ κοσμικό είναι το ελληνικό κράτος, είναι ένα γεγονός.
Το τι μεθόδους παραπλάνησης εφευρίσκουν οι διάφοροι κατάσκοποι προβοκάτορες και τρολ,
είναι ένα άλλο γεγονός, εξίσου σημαντικό και πρέπει ν ατους ξεσκεπάζουμε.
Το να ξεσκεπάζουμε προδότες πράκτορες και προβοκάτορες, δεν σημαίνει πως συγχωρούμε το ντεμέκ ελληνικό κοσμικό κράτος.
Το' πιασες λεβέντη μου ?
Esperos έγραψε: 21 Ιαν 2024, 17:52Το να είναι κάποιος μέλος της ισις, εκτός από μέλος εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσηςKauldron έγραψε: 21 Ιαν 2024, 17:24 Το να είναι κάποιος μέλος του ΙΣΙΣ σημαίνει οτι είναι μέλος εγκληματικής τρομοκρατικής οργάνωσης.
(που χρηματοδοτείται αδρά από τον Πούτιν (Poo tin) ) , είναι και σκληρός φονταμενταλιστής,
δηλωμένος εχθρός της οποιασδήποτε μορφής κοσμικού κράτους.
Για να καταλάβεις τον συλλογισμό μου, προσπέρασε το "τρομοκράτης" και πιάσε την δεύτερη ιδιότητα,
φανατικός εχθρός του οποιουδήποτε κοσμικού κράτους.
Σκέψου λοιπόν τώρα ένας ισλαμιστής, δηλωμένος εχθρός του κοσμικού κράτους, να διαμαρτύρεται
στην Ομόνοια διότι στην Ελλάδα το κοσμικό κράτος δεν είναι πολύ σωστό ... έχει σχέσεις με την εκκλησία κλπ.
Το πόσο κοσμικό ή ντεμεκ κοσμικό είναι το ελληνικό κράτος, είναι ένα γεγονός.
Το τι μεθόδους παραπλάνησης εφευρίσκουν οι διάφοροι κατάσκοποι προβοκάτορες και τρολ,
είναι ένα άλλο γεγονός, εξίσου σημαντικό και πρέπει ν ατους ξεσκεπάζουμε.
Το να ξεσκεπάζουμε προδότες πράκτορες και προβοκάτορες, δεν σημαίνει πως συγχωρούμε το ντεμέκ ελληνικό κοσμικό κράτος.
Το' πιασες λεβέντη μου ?
Δηλαδή ο υποστηρικτής του Πούτιν (Poo-tin) είναι φονταμενταλιστής, δηλωμένος εχθρός του κοσμικού Κράτους?Σκέψου λοιπόν τώρα ένας ισλαμιστής, δηλωμένος εχθρός του κοσμικού κράτους, να διαμαρτύρεται
Επίσης, για εξήγησέ μας, πώς εξηγείται ο κοσμικός και δημοκρατικός χώρος της Δύσης να έχει καλές σχέσεις με τους φονταμενταλιστές του ΙΣΙΣ (τους οποίους ο ίδιος τους δημιούργησε), και μάλιστα να τους ευνοεί στη Συρία, και αντίθετα ο κακός Πούτιν (Poo-tin) να τους βομβαρδίζει και να υποστηρίζει τη νόμιμη κυβέρνηση του Μπασάρ Αλ Ασαντ.
Εσύ βαφτίζεις τον εαυτό σου δίκαιο υπέροχο και σωστό, και όλους όσοι διαφωνούν μαζί σου "πράκτορες", "προβοκάτορες", "δολοφόνους", κλπ. Ως εκ τούτου, τους "αφαιρείς το λόγο", τους αφαιρείς το δικαίωμα να διαμαρτύρονται γι ο,τιδήποτε, και φυσικά δικαιολογείς τα πάντα εις βάρος τους. Αν είχες τη δυνατότητα να με σκοτώσεις, εμένα προσωπικά, θα το έκανες, και θα καμάρωνες κιόλας. Το ίδιο φυσικά και για τους Ρώσους, τους οποίους ευχαρίστως θα τους γενοκτονούσες, αν μπορούσες. Δυστυχώς για 'σενα, η γλώσσα σου μεγάλη, η πούτσα σου μικρή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-