Δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, ΛΟΑΤΚΙνέεε, ΛΟΑΤΚΙνέεεε!!!Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:32Ευτυχώς που δεν κυριαρχουν οι νόμοι της φύσης.

Δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, ΛΟΑΤΚΙνέεε, ΛΟΑΤΚΙνέεεε!!!Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:32Ευτυχώς που δεν κυριαρχουν οι νόμοι της φύσης.

Ελπίζω ειλικρινά η κόρη μου να μην παντρευτεί κάποιον σαν και σένα.The Rebel έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:50Δε θα γίνεις άνθρωπος ποτέ, ΛΟΑΤΚΙνέεε, ΛΟΑΤΚΙνέεεε!!!
![]()
Εγώ πάντως προσπάθησα να ηρεμήσω τα πνεύματα μεταξύ σας. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι.O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:45Δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης με νανδρίδιο και Χριστιανό. το ξέρεις και κάνεις το χάνο εθελούσια...Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:34Ισχυει ότι είπα για την πάρτη σου. Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή, προσπάθησα να σας τα ψιλοσυμβιβάσω με τον Νάνδρο. Όμως είχε δίκιο που δεν ήθελε παρτιδες. Ενίοτε υπάρχουν άνθρωποι εντελώς σιχαμένοι που σέρνονται στα σκατά και το παίζουν ηθικοί.O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:18
Τον πού-λο καλή μου...τον πούλο καβάλα. Κανείς δε σ' εμποδίζει. Τα..."αλέ" είναι για γαλλάκια![]()
.,
Τον πούλο, εννοείται τον ιππεύω. Το γαμήσι είναι υγεία μαν μου.
Εσυ αλέ. Έτσι να προσδώσω μιαν εσάνς αριστοκρατική καθοτι γνήσια αστή. Του λιμανιού και του σαλονιού. Αμ πως..![]()
![]()
Τα σκατά έχουν να κάνουν με πούστηδες που προωθείται οι προχό και δε μου πέφτει λόγος.-
Ε αφού...καλά γαμήσα στο λιμάνι και στο σαλόνι Φωτεινή μας!![]()
.,
Άρα, εκεί θα τα μαγάριζαν ΛΟΑΤΚΙ+++Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:32Ευτυχώς που δεν κυριαρχουν οι νόμοι της φύσης.
Εγώ θα σου πρότεινα να ξαναφέρεις ''παραδειγματα'' την επόμενη, να τις μετρήσουμε. Ε; Τί λες;
Δεν πειράζει ρε Πασιφάη. Αν πρόκειται για πλάκα, την κάναμε. Τα παιδιά δε μας φταίνε σε τίποτα, ότι κι αν λέμε εδώ στο πχόρουμ.Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:56Εγώ πάντως προσπάθησα να ηρεμήσω τα πνεύματα μεταξύ σας. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι.O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:45Δεν υπάρχει περίπτωση συνεννόησης με νανδρίδιο και Χριστιανό. το ξέρεις και κάνεις το χάνο εθελούσια...Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:34
Ισχυει ότι είπα για την πάρτη σου. Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή, προσπάθησα να σας τα ψιλοσυμβιβάσω με τον Νάνδρο. Όμως είχε δίκιο που δεν ήθελε παρτιδες. Ενίοτε υπάρχουν άνθρωποι εντελώς σιχαμένοι που σέρνονται στα σκατά και το παίζουν ηθικοί.
Τον πούλο, εννοείται τον ιππεύω. Το γαμήσι είναι υγεία μαν μου.
Εσυ αλέ. Έτσι να προσδώσω μιαν εσάνς αριστοκρατική καθοτι γνήσια αστή. Του λιμανιού και του σαλονιού. Αμ πως..![]()
![]()
Τα σκατά έχουν να κάνουν με πούστηδες που προωθείται οι προχό και δε μου πέφτει λόγος.-
Ε αφού...καλά γαμήσα στο λιμάνι και στο σαλόνι Φωτεινή μας!![]()
.,
Ντάξει τώρα, συνέχισε το τροπάρι σου περί μιαρών και βαρειά άρρωστων πλασμάτων, να ''σε δει ο θεός σου'' και να επιβραβεύσει την ''ηθική'' που ελεγα παραπάνω.
Αχ σ'ευχαριστώ για την ευχή και ανταποδίδω.![]()
Ελπίζω να μην απέχεις μόνο απ'το σεξ και βαράς κι εσύ τίποτε πατερημά και γονυκλισίες, ενεκα αμαρτιας.![]()
Βαρεθηκααααα. Πόσο προβλέψιμος είσαι ρε γαμωτο.![]()
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosex ... in_animalsO I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 21:57Άρα, εκεί θα τα μαγάριζαν ΛΟΑΤΚΙ+++
.,
Το περίμενα ότι θα αντιπαρέβαλες την ανθρώπινη κοινωνία με ζωώδη κατάσταση αλλά δυστυχώς για κάποιους από σας τους ΛΟΑΤΚΙ+, οι ανθρώπινες κοινωνίες έχουν δομές για παιδία που γεννήθηκαν από δύο γονείς, άνδρα και γυναίκα, και ζητούν να υιοθετηθούν από δύο γονείς, άνδρα και γυναίκαLibre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 22:03https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosex ... in_animals
Όχι, απλά δεν θα υπήρχαν δομες
Νομίζω πως εσύ αδικείς τα παιδιάO I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 22:12Αν η πολιτεία σας τα δώσει, τα αδικεί.-Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 22:03https://en.m.wikipedia.org/wiki/Homosex ... in_animals
Όχι, απλά δεν θα υπήρχαν δομες
.,
Τσακάλι είσαι, πώς τα πιάνεις έτσι στον αέρα;
Μας έπεισε.
Ναι βρε, διάνοιες είμαστε ούλοι στο πχόρουμ...μη σε στενοχωρεί αυτό.