!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

BillSeism έγραψε: 19 Ιαν 2024, 19:19 https://www.news247.gr/politiki/gamos-o ... opsifisma/

Η κυβέρνηση απάντησε για το δημοψήφισμα:

“Στη χώρα μας τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα”, δήλωσε ο κ. Μαρινάκης (ΣΚΑΪ) και πρόσθεσε: “Η άποψη του ελληνικού λαού εκφράζεται στις εθνικές εκλογές, όπου τα κόμματα κατεβαίνουν με τα προγράμματά τους και είτε εγκρίνονται είτε απορρίπτονται. Το δικό μας εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Στο δικό μας πρόγραμμα υπήρχε η ατζέντα για τα δικαιώματα των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ +. Και προεκλογική δέσμευση είναι και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον Αρχιεπίσκοπο. Και απάντησε στο “επιχείρημα” πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά με δύο μαμάδες και μπαμπάδες.

“Αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν πολλά παιδιά με δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες και δεν σημαίνει ότι είναι a priori ακατάλληλοι δύο άνδρες ή ένα ετερόφυλο ζευγάρι”, υπογράμμισε και πρόσθεσε:

“Από το 1946 μπορούν να υιοθετήσουν ένας άνδρας και μια γυναίκα παιδί μόνοι και να συνάψει ένα σύμφωνο συμβίωσης και να το μεγαλώνουν μαζί (με άτομο του ίδιου φύλου). Αλλά δεν έχουν ρυθμιστεί τα δικαιώματα του παιδιού και μπορεί το παιδί να καταλήξει σε ένα ίδρυμα.”

Υπογράμμισα επίτηδες τα πρώτα...ουπς.. ουπς.. :lol:

Ε ναι στις προεκλογικες συγκεντρωσεις ο κουλης και ο αδωνης ελεγαν οτι θα επιτρεψουνε την τεκνοθεσια σε ομοφυλα ζευγαρια και απο κατω το κοινο παραληρουσε απο ενθουσιασμο

Ετσι ακριβως εγινε
Δεν ειναι τιποτα πολιτικοι απατεωνες
Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I »

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 18:00
O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 17:44
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 17:32

Πόσο θα χαρώ άμα αρχίσουν και σου κάνουν αγωγές καποιοι από αυτούς που ανέφερες.
Οι αγωγές έχουν ξεκινήσει να προτείνονται από αλλού... :wink
Spoiler
Εικόνα
.,
Τί έγινε λεβέντη; Με έχεις φακελωμένη και μένα απ'το παλιό; :smt047
Δεν είναι προσωπικό. Στο παλιό έγραφα μόνο στη θρησκειολογία και το ξέρετε εσείς που γνωρίζετε. Αποθήκευα όλες τις σελίδες που ποστάριζα επειδή ο διαχειριστής που ήταν ένας εξ υμών, διέγραψε κάποια ποστ μου. έτσι, αποφάσισα να αποθηκεύω τις σελίδες στα νήματα όπου σχολίαζα σε διάφορα θέματα. Σε ένα εξ αυτών είναι και το επίμαχο.
Θες να δεις δικό μου σχόλιο στο ίδιο νήμα;
βουαλά :102:

ΕικόναΕικόνα

Πάντως, εκτός ότι εδώ φαίνεται η φιλία σου με τον ARHLORD, το σημερινό "πτηνό", κάνατε το ίδιο, οι φίλοι σου (κι εσύ αν προλάβαινες) που αντιδρούσαν με όσα έλεγα όταν έλεγα τη γνώμη μου. Εσύ ήσουν που συμβούλευες το πτηνό να κάνει το ίδιο, τότε.

Οπότε, για τις "αγωγές", ξες :wink

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

adon99 έγραψε: 19 Ιαν 2024, 19:31
BillSeism έγραψε: 19 Ιαν 2024, 19:19 https://www.news247.gr/politiki/gamos-o ... opsifisma/

Η κυβέρνηση απάντησε για το δημοψήφισμα:

“Στη χώρα μας τα ζητήματα δικαιωμάτων δεν λύνονται με δημοψηφίσματα. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα”, δήλωσε ο κ. Μαρινάκης (ΣΚΑΪ) και πρόσθεσε: “Η άποψη του ελληνικού λαού εκφράζεται στις εθνικές εκλογές, όπου τα κόμματα κατεβαίνουν με τα προγράμματά τους και είτε εγκρίνονται είτε απορρίπτονται. Το δικό μας εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία. Στο δικό μας πρόγραμμα υπήρχε η ατζέντα για τα δικαιώματα των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ +. Και προεκλογική δέσμευση είναι και το συγκεκριμένο νομοσχέδιο.”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον Αρχιεπίσκοπο. Και απάντησε στο “επιχείρημα” πως θα μεγαλώσουν τα παιδιά με δύο μαμάδες και μπαμπάδες.

“Αυτή τη στιγμή μεγαλώνουν πολλά παιδιά με δύο μαμάδες και δύο μπαμπάδες και δεν σημαίνει ότι είναι a priori ακατάλληλοι δύο άνδρες ή ένα ετερόφυλο ζευγάρι”, υπογράμμισε και πρόσθεσε:

“Από το 1946 μπορούν να υιοθετήσουν ένας άνδρας και μια γυναίκα παιδί μόνοι και να συνάψει ένα σύμφωνο συμβίωσης και να το μεγαλώνουν μαζί (με άτομο του ίδιου φύλου). Αλλά δεν έχουν ρυθμιστεί τα δικαιώματα του παιδιού και μπορεί το παιδί να καταλήξει σε ένα ίδρυμα.”

Υπογράμμισα επίτηδες τα πρώτα...ουπς.. ουπς.. :lol:
Ε ναι στις προεκλογικες συγκεντρωσεις ο κουλης και ο αδωνης ελεγαν οτι θα επιτρεψουνε την τεκνοθεσια σε ομοφυλα ζευγαρια και απο κατω το κοινο παραληρουσε απο ενθουσιασμο

Ετσι ακριβως εγινε
Δεν ειναι τιποτα πολιτικοι απατεωνες
Ε όχι δα αλλά στο πρόγραμμά τους το αναφέρει. Δεν τα λένε όλα στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Δεν βαριέσαι αυτά είναι τα αποτελέσματα του ψηφίζω "για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ" ή "το μη χείρον βέλτιστον" ή για τα επιδοματάκια...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 19:36
O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 17:44
Οι αγωγές έχουν ξεκινήσει να προτείνονται από αλλού... :wink
Spoiler
.,
Δεν είναι προσωπικό. Στο παλιό έγραφα μόνο στη θρησκειολογία και το ξέρετε εσείς που γνωρίζετε. Αποθήκευα όλες τις σελίδες που ποστάριζα επειδή ο διαχειριστής που ήταν ένας εξ υμών, διέγραψε κάποια ποστ μου. έτσι, αποφάσισα να αποθηκεύω τις σελίδες στα νήματα όπου σχολίαζα σε διάφορα θέματα. Σε ένα εξ αυτών είναι και το επίμαχο.

[img]https://i.postimg.cc/XJvRD0cN/2024 ... .png[/img]Εικόνα

Πάντως, εκτός ότι εδώ φαίνεται η φιλία σου με τον ARHLORD, το σημερινό "πτηνό", κάνατε το ίδιο, οι φίλοι σου (κι εσύ αν προλάβαινες) που αντιδρούσαν με όσα έλεγα όταν έλεγα τη γνώμη μου. Εσύ ήσουν που συμβούλευες το πτηνό να κάνει το ίδιο, τότε.

Καλέ το βλέπω πως δεν είναι θέμα προσωπικό, αλίμονο. Το να κρατας ''φάκελο'' μετά από τόσα χρόνια, δεικνύει άνθρωπο με σοβαρά θέματα φοβίας, αυταπάτες καταδίωξης, κάποιον που θεωρεί πως όλοι τον επιβουλεύονται.
Εν τω μεταξύ, ποιός είναι ''το πτηνό''; Ο Άρτσλορντ έφυγε κάποια στιγμή, δεν γνωρίζω το λόγο και δεν έχει ξαναφανεί. Χάθηκε η επαφή, δυστυχώς.
Όσο για τον Νάνδρο, δεν έχω κρύψει ποτέ τη φιλία μου μαζί του κι εσύ μπορείς κάλλιστα να λες ο,τι θες. Επιπλέον αν επιλέξω να κάνω κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, ( απο αγωγή, μηνυση, αναφορά, το κέρατό μου το τράγιο, σπάνια δεχομαι συμβουλές και πράττω μόνη μου. Οπότε το ''αν εσύ προλάβαινες'', πάει κάδο μάγκα.

Αν πάλι συμβούλεψα κάποιον να το πράξει, κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε. Συν τοις άλλοις ακόμη και αυτό, θα ήταν στη διακριτική ευχέρεια του ατόμου, αν θα το δεχόταν. Ντάξει τώρα;
Άντε γιατί πολλά είπαμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 18:35
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:17
esu έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:08
ψάχνουν ορφανά παιδιά. Θα μπορούν να υιοθετούνται από τρανσ;
Υπάρχουν πολλοί τρανς που εχουν ήδη παιδιά
Στην Ελλάδα;
Και στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:12
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 16:17
Υπάρχουν πολλοί τρανς που εχουν ήδη παιδιά
Στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα αναφέρομαι. Ξέρεις ζευγάρι τρανς που έκανε σύμφωνο συμβίωσης και έχει παιδιά;

Πώς τα απέκτησε αυτά τα παιδιά, αφού προς το παρόν δεν νομοθετήθηκε η τεκνοθεσία;

Για το μπόλντ κανένα σχόλιο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
O I

Προς το παρόν όποιος πούστης ή λεσβία έχουν παιδιά από κοινού στην Ελλάδα, είναι παράνομοι.-
Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 19:57

Εικόνα[/url]Εικόνα

Πάντως, εκτός ότι εδώ φαίνεται η φιλία σου με τον ARHLORD, το σημερινό "πτηνό", [url=viewtopic.php?f=29&t=50988&start=75#p3260324]κάνατε το ίδιο, οι φίλοι σου (κι εσύ αν προλάβαινες) που αντιδρούσαν με όσα έλεγα
όταν έλεγα τη γνώμη μου. Εσύ ήσουν που συμβούλευες το πτηνό να κάνει το ίδιο, τότε.

Καλέ το βλέπω πως δεν είναι θέμα προσωπικό, αλίμονο. Το να κρατας ''φάκελο'' μετά από τόσα χρόνια, δεικνύει άνθρωπο με σοβαρά θέματα φοβίας, αυταπάτες καταδίωξης, κάποιον που θεωρεί πως όλοι τον επιβουλεύονται.
Εν τω μεταξύ, ποιός είναι ''το πτηνό''; Ο Άρτσλορντ έφυγε κάποια στιγμή, δεν γνωρίζω το λόγο και δεν έχει ξαναφανεί. Χάθηκε η επαφή, δυστυχώς.
Όσο για τον Νάνδρο, δεν έχω κρύψει ποτέ τη φιλία μου μαζί του κι εσύ μπορείς κάλλιστα να λες ο,τι θες. Επιπλέον αν επιλέξω να κάνω κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, ( απο αγωγή, μηνυση, αναφορά, το κέρατό μου το τράγιο, σπάνια δεχομαι συμβουλές και πράττω μόνη μου. Οπότε το ''αν εσύ προλάβαινες'', πάει κάδο μάγκα.

Αν πάλι συμβούλεψα κάποιον να το πράξει, κάποιος σοβαρός λόγος θα υπήρχε. Συν τοις άλλοις ακόμη και αυτό, θα ήταν στη διακριτική ευχέρεια του ατόμου, αν θα το δεχόταν. Ντάξει τώρα;
Άντε γιατί πολλά είπαμε.
Μπα...τα μισά είπαμε.
Ότι κάποιος κρατά στον υπολογιστή του αρχεία και πριν από το 2000 δε νομίζω να σημαίνει ότι κατέχετε από τα σύνδρομα που σε φοβίζουν.
Το πτηνό συνεχίζει να γράφει στο πχόρουμ όπως έγραφε με τουλάχιστον 3 προφίλ στο παλιό (μη με αναγκάσεις να το τεκμηριώσω γιατί θα το κάνω, έστω κι αν "δυστυχώς"...έφυγε :lol: )
Καθόλου δεν πάει κάδο η διάθεσή σου να μη δέχεσαι απόψεις αντίθετες. Αυτό είστε οι προχοδικαιοματιστές...ακριβώς αυτό!

Καθόλου "ντάξει". Δεν σχολίασα τότε αν θα το δεχόταν ο οποιοσδήποτε...αλλά ότι είστε "παρεάκι" που κάνει αναφορές, συννοοῦντες που τα λέτε....πιο προσωπικά :lol:

Άσε ρε καλή μου Φωτεινή...ίσως αλλού, να πιάνουν αυτά...

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:21
Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:12

Στην Ελλάδα;
Στην Ελλάδα αναφέρομαι. Ξέρεις ζευγάρι τρανς που έκανε σύμφωνο συμβίωσης και έχει παιδιά;

Πώς τα απέκτησε αυτά τα παιδιά, αφού προς το παρόν δεν νομοθετήθηκε η τεκνοθεσία;

Για το μπόλντ κανένα σχόλιο. :lol:
Όχι ένα ζευγάρι. Ο Βαλιανατος έχει αναφέρει πολλά. Για το μπολντ δε χρειάζεται να κάνεις σχόλιο. Ούτε σου ζήτησα.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Το κλέβω από άλλο σάιτ.
Ενδιαφέρουσα η άποψη της εκκλησίας ότι με την ψήφιση του νόμου ουσιαστικά καταργείται το δικαίωμα ενός παιδιού στην μητρότητα και την πατρότητα ενώ μιλάμε για παιδιά που ήδη δεν έχουν μητέρα και πατέρα.

Α, μπερδεύτηκα, του ΚΚΕ ήταν αυτή η άποψη.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Ο αρχιεπίσκοπος Κουτσουμπας θα πάρει μέτρα; Θα γίνει ομιλία στην Αριστοτέλους;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:36 Προς το παρόν όποιος πούστης ή λεσβία έχουν παιδιά από κοινού στην Ελλάδα, είναι παράνομοι.-

Εικόνα[/url]Εικόνα

Πάντως, εκτός ότι εδώ φαίνεται η φιλία σου με τον ARHLORD, το σημερινό "πτηνό", [url=viewtopic.php?f=29&t=50988&start=75#p3260324]κάνατε το ίδιο, οι φίλοι σου (κι εσύ αν προλάβαινες) που αντιδρούσαν με όσα έλεγα
όταν έλεγα τη γνώμη μου. Εσύ ήσουν που συμβούλευες το πτηνό να κάνει το ίδιο, τότε.

Άντε γιατί πολλά είπαμε.
Μπα...τα μισά είπαμε.
Ότι κάποιος κρατά στον υπολογιστή του αρχεία και πριν από το 2000 δε νομίζω να σημαίνει ότι κατέχετε από τα σύνδρομα που σε φοβίζουν.
Το πτηνό συνεχίζει να γράφει στο πχόρουμ όπως έγραφε με τουλάχιστον 3 προφίλ στο παλιό (μη με αναγκάσεις να το τεκμηριώσω γιατί θα το κάνω, έστω κι αν "δυστυχώς"...έφυγε :lol: )
Καθόλου δεν πάει κάδο η διάθεσή σου να μη δέχεσαι απόψεις αντίθετες. Αυτό είστε οι προχοδικαιοματιστές...ακριβώς αυτό!

Καθόλου "ντάξει". Δεν σχολίασα τότε αν θα το δεχόταν ο οποιοσδήποτε...αλλά ότι είστε "παρεάκι" που κάνει αναφορές, συννοοῦντες που τα λέτε....πιο προσωπικά :lol:

.,
1. Όχι, δεν είπαμε καθόλου τα μισά. Επιπλέον ναι, όποιος κρατάει τέτοιου είδους αρχεία τόσα χρόνια και τα επιδεικνύει κατά το δοκούν σε πουστιά, σημαίνει αυτό ακριβώς που είπα.
2. Ο Άρτσλορντ εντέλει ποιός είναι; Γιατί αν εννοείς τον Χαοτικό, δεν ταιριάζει με την καμια ο τρόπος γραφής του.
3. Πάει κάδο, τουλάχιστον για μένα. Σαφώς και θα συζητήσω τις αντίθετες απόψεις, αρκεί ο συνομιλητής μου να είναι καλοπροαίρετος και όχι τσόγλανος.
4. Δεν θα πιάνεις την παρέα μου στο στόμα σου, γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Τον Νάνδρο εννοώ. Όταν ξαναμπεί, πες του ότι θέλεις κατ' ιδίαν.
5. Δεν με λένε Φωτεινή και ούτε σε μένα πιάνουν τέτοιες παπαρδέλες. Αλέ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Πάμε στο 2015 για να καταλάβουμε πως ο κόσμος έχει ήδη αλλάξει
https://www.google.com/amp/s/www.lifo.g ... toys%3famp

.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:47 Το κλέβω από άλλο σάιτ.
Ενδιαφέρουσα η άποψη της εκκλησίας ότι με την ψήφιση του νόμου ουσιαστικά καταργείται το δικαίωμα ενός παιδιού στην μητρότητα και την πατρότητα ενώ μιλάμε για παιδιά που ήδη δεν έχουν μητέρα και πατέρα.

Α, μπερδεύτηκα, του ΚΚΕ ήταν αυτή η άποψη.
Με απλά λόγια τα παιδιά είναι εμπόρευμα που θα πρέπει να παίρνουν ότι τους δίνουν.
Η ίδια φιλοσοφία με τους ανέργους.
Να χαρώ εγώ δικαιωματισμο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Το κλέβω
Δεν νοείται διενέργεια δημοψηφίσματος για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτός είναι ακριβώς ο σκοπός της ύπαρξής τους. Το να προστατεύουν όλους, ακόμα και μειοψηφίες, από τυχόν αυθαιρεσίες της εξουσίας και την τυραννία της πλειοψηφίας.
Άβαταρ μέλους
O I

Πασιφάη έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:52
O I έγραψε: 19 Ιαν 2024, 20:36 Προς το παρόν όποιος πούστης ή λεσβία έχουν παιδιά από κοινού στην Ελλάδα, είναι παράνομοι.-

Άντε γιατί πολλά είπαμε.
Μπα...τα μισά είπαμε.

.,
1. Όχι, δεν είπαμε καθόλου τα μισά. Επιπλέον ναι, όποιος κρατάει τέτοιου είδους αρχεία τόσα χρόνια και τα επιδεικνύει κατά το δοκούν σε πουστιά, σημαίνει αυτό ακριβώς που είπα. [άρα πρέπει να τα πετάει κατά επιλογή, επειδή δε συμφωνεί η Φωτεινή. άρα πουστιά...οκ :lol: ]
2. Ο Άρτσλορντ εντέλει ποιός είναι; Γιατί αν εννοείς τον Χαοτικό, δεν ταιριάζει με την καμια ο τρόπος γραφής του. [Διδάσκει θεοσοφία ο Χαοτικός;; :o ]
3. Πάει κάδο, τουλάχιστον για μένα. Σαφώς και θα συζητήσω τις αντίθετες απόψεις, αρκεί ο συνομιλητής μου να είναι καλοπροαίρετος και όχι τσόγλανος. [Οι τσόγλανοι είναι αυτοί που κάνουν αναφορές - ή έχουν τη διάθεση - να σβήνονται απόψεις επειδή δε συμφωνούν με αυτές και επειδή τους χαλούν το όνειρο της...πουστιάς στην κοινωνία]
4. Δεν θα πιάνεις την παρέα μου στο στόμα σου, γιατί θα γίνουμε μπίλιες. Τον Νάνδρο εννοώ. Όταν ξαναμπεί, πες του ότι θέλεις κατ' ιδίαν. [Με το Ναννδίδριο τα λέω προσωπικά :lol: ]
5. Δεν με λένε Φωτεινή και ούτε σε μένα πιάνουν τέτοιες παπαρδέλες. Αλέ. Δε σ' αρέσει να είσαι φωτεινή; Κρίμα... :a040: ]
Τον πού-λο καλή μου...τον πούλο καβάλα. Κανείς δε σ' εμποδίζει. Τα..."αλέ" είναι για γαλλάκια :lol:

.,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”