νωρίς είναι ακόμα. Περίμενε να βγει η ανακοίνωση της συνόδου, να αναγνωσθεί στους ναούς και κάντε ένα γκάλοπ μετά να δούμε που θα είναι τα αντίστοιχα ποσοστά.Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:47Εγώ πάλι θεωρώ ότι στους νέους είναι πολύ υψηλότερο το ποσοστό και πως οι ηλικιωμένοι δεν νοιάζονται και τόσο πολύ για το θέμα.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:44Κάτω, αλλά πες δεν έχω μεγάλο κύκλο ατόμων <25. Στις ηλικίες αυτών που ψηφίζουν δεν διακρίνω τέτοιο ρεύμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Βάζω στοίχημα πως θα αυξηθούν κι αλλο στο μέλλον τα ποσοστά. Κανένας άλλωστε δεν περιμένει την εκκλησία για να σχηματίσει γνώμη. Ζούμε σε άλλη εποχή. Στην εποχή της γρήγορης ενημέρωσης. Οι ιδέες κυκλοφορούν πολύ πιο γρήγορα.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:50νωρίς είναι ακόμα. Περίμενε να βγει η ανακοίνωση της συνόδου, να αναγνωσθεί στους ναούς και κάντε ένα γκάλοπ μετά να δούμε που θα είναι τα αντίστοιχα ποσοστά.Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:47Εγώ πάλι θεωρώ ότι στους νέους είναι πολύ υψηλότερο το ποσοστό και πως οι ηλικιωμένοι δεν νοιάζονται και τόσο πολύ για το θέμα.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:44
Κάτω, αλλά πες δεν έχω μεγάλο κύκλο ατόμων <25. Στις ηλικίες αυτών που ψηφίζουν δεν διακρίνω τέτοιο ρεύμα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Για ηλικιωμένους μίλησες και για αυτό στο έγραψα.Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:55 Βάζω στοίχημα πως θα αυξηθούν κι αλλο στο μέλλον τα ποσοστά. Κανένας άλλωστε δεν περιμένει την εκκλησία για να σχηματίσει γνώμη. Ζούμε σε άλλη εποχή. Στην εποχή της γρήγορης ενημέρωσης. Οι ιδέες κυκλοφορούν πολύ πιο γρήγορα.
Μας έχουνε ζαλισει τα μεζεα.
Πραγματικά άλλο πράμα να πούνε δεν έχουνε στα ΜΜΕ της τριτοκοσμικής χώρας;
Πραγματικά άλλο πράμα να πούνε δεν έχουνε στα ΜΜΕ της τριτοκοσμικής χώρας;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι ψεκες ηλικιωμένοι έχουν ήδη μειωθεί λόγω κόβιντ ή Λονγκ κόβιντ. Ούτως ή άλλως οι ηλικιωμένοι σιγά σιγά αποχωρούν από αυτόν τον κόσμο.ST48410 έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:59Για ηλικιωμένους μίλησες και για αυτό στο έγραψα.Libre arbitre έγραψε: 19 Ιαν 2024, 00:55 Βάζω στοίχημα πως θα αυξηθούν κι αλλο στο μέλλον τα ποσοστά. Κανένας άλλωστε δεν περιμένει την εκκλησία για να σχηματίσει γνώμη. Ζούμε σε άλλη εποχή. Στην εποχή της γρήγορης ενημέρωσης. Οι ιδέες κυκλοφορούν πολύ πιο γρήγορα.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Είναι εντελώς ανεύθυνο ένας άντρας που κάνει παιδί με γυναίκα στη συνέχεια να φέρνει έναν άντρα και να τον πλασάρει σαν γονιό στο παιδί του. Και είναι υποθετικό σενάριο, μπορεί να μην υπάρχει καν περίπτωση.O I έγραψε: 18 Ιαν 2024, 22:57Ε...και πόσες θα είναι αυτές οι περιπτώσεις που ο άντρας έγινε ξαφνικά ομοφυλόφιλος ή η γυναίκα λεσβία που θα θέλουν μέσα στην ίδια κοινωνία - και φανερά στα παιδιά τους - να προβάλλουν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν έτσι αλλά αλλιώς; και ειδικά στα παιδιά τους σε εύθραυστες ηλικίες;Σέλευκας έγραψε: 18 Ιαν 2024, 13:44το επιχείρημα των πολλών παιδιών είναι προσχηματικό όπως λες.O I έγραψε: 17 Ιαν 2024, 10:44
Αν και υπερβάλεις με τα "πολλά παιδιά που μεγαλώνουν με ομόφυλα ζευγάρια"![]()
Ένας ομοφυλόφιλος πες οτι κάνει παιδιά και πεθαίνει η γυναίκα του και φέρνει έναν άντρα και ζουν μαζί. Το κράτος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το εμποδίσει αυτό με τους υπάρχοντες νόμους. Το θέμα είναι γιατί το κράτος θα πρέπει να θεσμοθετήσει κάτι τέτοιο και να επισημοποιήσει μια τέτοια κατάσταση και να δώσει έξτρα δικαιώματα στον φίλο του πατέρα.
Στην περίπτωση των γυναικών το είχα δει στην Ερεσό. Γυναίκες που είχαν γεννήσει μόνες τους χωρίς άντρα ήταν ζευγάρι και κάθε μια είχε τα δικά της παιδιά και ζούσαν μαζί. Επίσης είδα να ζουν μαζί δυο ζευγάρια (ετερόφυλων) κάτι σαν κοινόβιο, μήπως έπρεπε να τους δώσουν και αυτους δικαιώματα και κάποια θεσμοθέτηση ώστε να τα έχουν όλοι μαζί τα παιδιά;
Δεν μπορεί το κράτος να επιβάλει νέους θεσμούς σε τόσο σοβαρές δομές, ούτε να θεσμοθετεί νέου τύπου σχέσεις. Στην τελευταία πρέπει να ρωτηθεί ο πολίτης.
Δεν αμφιβάλλω ότι η ανευθυνότητα κάποιων γονέων μπορεί να φτάσει ακόμα κι εκεί...και να θεσμοθετήσει το κράτος το δικαίωμα...
Και πρόσφυγες ή μετανάστες, ακόμα και Έλληνες έχουμε, που από ανάγκη μένουν κοινοβιακά αλλά αυτό είναι άλλο πράμα. Ο θεσμός της οικογενείας, που θέλουν να προσβάλλουν με νέους νόμους, αποτελείται από δύο γονείς όπου σε καμιά περίπτωση αυτοί δεν μπορούν να είναι γονείς (γεννήτορες) παιδιών και ταυτόχρονα να είναι του ιδίου φύλου. Αυτό είναι μια τελείως τεχνική κατάσταση υποβοηθούμενη τεχνικά με τεχνολογικά και πολιτικά μέσα. Αυτό, σε καμιά περίπτωση δε νοείται ως Οικογένεια, δηλαδή σύνοικοι του ιδίου γένους.
Κάτι σα συμφωνημένο συνεταιρισμό μελών θυμίζει...![]()
.,
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Ο γάμος ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία δεν λύνει κανένα πρόβλημα στην κοινωνία, μόνο νέα προβλήματα δημιουργεί .
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 19 Ιαν 2024, 09:50 Ο γάμος ομοφυλοφίλων και η υιοθεσία δεν λύνει κανένα πρόβλημα στην κοινωνία, μόνο νέα προβλήματα δημιουργεί .
O I έγραψε: 16 Ιαν 2024, 19:39 .......
"Ενός κακού, μύρια έπονται"
Κανείς μας, νομίζω, δεν θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση ενός τέτοιου παιδιού αλλά η πολιτεία (και όσοι το προωθούν) θέλει να βάλει ανυπεράσπιστα παιδιά σε αυτή τη θέση και αυτό κατ' εμέ, είναι ανήθικο από πλευράς της.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Και μετά να γίνει ένα δημοψήφισμα για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και φυσικά για να σταματήσει το κράτος να καταβάλλει τη μισθοδοσία των παπάδων.Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια
«Η εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει καθήκον να ενημερώσει τον κόσμο», είπε
Τι, όχι;
δεν έχω αποφασίσει.από την μια μου φαίνεται δίκαιο αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να δίνεις παιδιά σε ανθρώπους που νιώθουν καταπιεσμένοι και διωκόμενοι και που πολλοί από αυτούς το βλέπουν καθαρά σαν διεκδίκηση
Μπορεί, αλλά νομίζω αυτό είναι θέμα του ψυχολόγου και του κοινωνικού λειτουργού που (θα) εξετάζουν τις σχετικές αιτήσεις τεκνοθεσίας, όχι του νομοθέτη.
-
Εμπεδοκλής
Πώς είσαι τόσο βέβαιος για το αποτέλεσμα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 10:55Και μετά να γίνει ένα δημοψήφισμα για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και φυσικά για να σταματήσει το κράτος να καταβάλλει τη μισθοδοσία των παπάδων.Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια
«Η εκκλησία δεν θα πάρει τα όπλα, αλλά έχει καθήκον να ενημερώσει τον κόσμο», είπε
Τι, όχι;
Δεν είμαι, αλλά είμαι περίεργος για το αν ο αρχιεπίσκοπος θα ήταν εξίσου θετικός στο να τεθεί.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:12Πώς είσαι τόσο βέβαιος για το αποτέλεσμα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 10:55Και μετά να γίνει ένα δημοψήφισμα για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και φυσικά για να σταματήσει το κράτος να καταβάλλει τη μισθοδοσία των παπάδων.Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Θα μπορούσε να γίνει δημοψήφισμα για τα ομόφυλα ζευγάρια
Τι, όχι;
-
Εμπεδοκλής
Είμαι σίγουρος ότι θα ήταν υπέρ ώστε να βουλώσει στόματα. Και θα έβγαινε μετά ως αυτοκράτορας. Άντε να κρατήσω μία πισινή για τον συγκεκριμένο που κρατά τον τίτλο αυτή την εποχή και είναι νωχελικός και τον κάνουν ό,τι θέλουν...Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:14Δεν είμαι, αλλά είμαι περίεργος για το αν ο αρχιεπίσκοπος θα ήταν εξίσου θετικός στο να τεθεί.Εμπεδοκλής έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:12Πώς είσαι τόσο βέβαιος για το αποτέλεσμα;Ναύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 10:55
Και μετά να γίνει ένα δημοψήφισμα για τον πλήρη διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας και φυσικά για να σταματήσει το κράτος να καταβάλλει τη μισθοδοσία των παπάδων.
Τι, όχι;
οι ψυχολόγοι είναι για χοντροδουλιές,αυτά είναι μερεμέτιαΝαύτης έγραψε: 19 Ιαν 2024, 11:10 Μπορεί, αλλά νομίζω αυτό είναι θέμα του ψυχολόγου και του κοινωνικού λειτουργού που (θα) εξετάζουν τις σχετικές αιτήσεις τεκνοθεσίας, όχι του νομοθέτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2905 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις