Πιστεύεις ότι ένας gay μπορεί να χαρακτηριστεί πουστης εξαιτίας της συμπεριφοράς του η μόνο οι straight έχουν αυτή τη τιμή;ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:46Δεν μπορείς να τους πεις γκέι ή ομοφυλόφιλους; Πλάκα μου κάνεις;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:42 Πως ακριβώς τους χαρακτηρίζω;
Ρε θα μας τρελανετε; αφού αυτό είναι. Θα τους χαρακτήριζα αν δήλωναν κάτι αλλο ή ήταν κάτι άλλο
Αφού ξέρεις ότι ο όρος που χρησιμοποιείς είναι αρνητικά βεβαρημένος και χρησιμοποιείται ακόμα και για straight για να δείξουμε ότι δεν έχουν μπέσα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
Re: Η κυβερνηση φερνει τη τεκνοθεσια στα ομοφυλα ζευγαρια
αμφότεροι και πάντα ο χαρακτηρισμός είναι προσβλητικός.Echelon έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:58 Πιστεύεις ότι ένας gay μπορεί να χαρακτηριστεί πουστης εξαιτίας της συμπεριφοράς του η μόνο οι straight έχουν αυτή τη τιμή;
Το μεγαλείο της επικοινωνιακης πολιτικής της κυβερνησης είναι ότι μας έβαλε να συζητάμε και να μονοπωλεί την δημοσιότητα ένα νομοσχέδιο που δεν το έχει καν συντάξει ακόμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και ότι τελικά στην αντιπολίτευση θα τσακωθούν μεταξύ τους περισσότερο απ΄ότι στην κυβέρνηση γι'αυτό το νομοσχέδιο.zteo έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:09 Το μεγαλείο της επικοινωνιακης πολιτικής της κυβερνησης είναι ότι μας έβαλε να συζητάμε και να μονοπωλεί την δημοσιότητα ένα νομοσχέδιο που δεν το έχει καν συντάξει ακόμα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Θα κατεβει στο pride με αδωνη να φοραει ξωπλατο η ΝΔ?
Δύσκολα θα βρεις κόμμα που κάτι τέτοιο θα περνούσε ομόφωνα.micmic έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:11 Και ότι τελικά στην αντιπολίτευση θα τσακωθούν μεταξύ τους περισσότερο απ΄ότι στην κυβέρνηση γι'αυτό το νομοσχέδιο.
-
Δημοκράτης
Πιστεύεις ότι ενδιαφέρομαι για το ποιος θα ασχοληθεί κάποιος με την επιχειρηματολογια μου όταν δεν μπορεί καν να καταλάβει ότι ο γκεης και ο ππυστης είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα;ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:56Δεν θα απαντήσω. Ξέρεις αν μπορείς να πας στη δουλειά σου και να πεις ότι ο τάδε πελάτης σου είναι πούστης κι αν θα είχε διαφορά από το να έλεγες γκέυ.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:50 Ποια διαφορά έχει ο γκεης, ο ομοφυλοφιλος και ο πουστης;
Ήρεμα ρωτάω
Απλά σου λέω ότι με αυτό που κάνεις, κανείς δεν θα ασχοληθεί με την επιχειρηματολογία σου για το θέμα και θα πετύχεις να σε αντιμετωπίζουν ως προκατειλημμένο και φανατικό.
ΥΓ. Δε συνηθίζω να κάνω παρατηρήσεις σε χρήστες. Με φιλική στο γράφω.
+1ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:46Δεν μπορείς να τους πεις γκέι ή ομοφυλόφιλους; Πλάκα μου κάνεις;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:42 Πως ακριβώς τους χαρακτηρίζω;
Ρε θα μας τρελανετε; αφού αυτό είναι. Θα τους χαρακτήριζα αν δήλωναν κάτι αλλο ή ήταν κάτι άλλο
Αφού ξέρεις ότι ο όρος που χρησιμοποιείς είναι αρνητικά βεβαρημένος και χρησιμοποιείται ακόμα και για straight για να δείξουμε ότι δεν έχουν μπέσα.
Κάντε τον Στάθη συντονιστή. Χτες.
Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη σοβαροί άνθρωποι εδώ μέσα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Μήπως για το καλό του φορουμ να λες τους γκευ ππυστρακια, ακούγεται πιο soft, και μόνο τους πολύ ξεφωνημένους βρβμόππυστες;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:24Πιστεύεις ότι ενδιαφέρομαι για το ποιος θα ασχοληθεί κάποιος με την επιχειρηματολογια μου όταν δεν μπορεί καν να καταλάβει ότι ο γκεης και ο ππυστης είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα;ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:56Δεν θα απαντήσω. Ξέρεις αν μπορείς να πας στη δουλειά σου και να πεις ότι ο τάδε πελάτης σου είναι πούστης κι αν θα είχε διαφορά από το να έλεγες γκέυ.Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:50 Ποια διαφορά έχει ο γκεης, ο ομοφυλοφιλος και ο πουστης;
Ήρεμα ρωτάω
Απλά σου λέω ότι με αυτό που κάνεις, κανείς δεν θα ασχοληθεί με την επιχειρηματολογία σου για το θέμα και θα πετύχεις να σε αντιμετωπίζουν ως προκατειλημμένο και φανατικό.
ΥΓ. Δε συνηθίζω να κάνω παρατηρήσεις σε χρήστες. Με φιλική στο γράφω.![]()
-
Δημοκράτης
Οκ θα είμαι πολιτικά ορθοςPillars έγραψε: 17 Ιαν 2024, 21:05Μήπως για το καλό του φορουμ να λες τους γκευ ππυστρακια, ακούγεται πιο soft, και μόνο τους πολύ ξεφωνημένους βρβμόππυστες;Δημοκράτης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:24Πιστεύεις ότι ενδιαφέρομαι για το ποιος θα ασχοληθεί κάποιος με την επιχειρηματολογια μου όταν δεν μπορεί καν να καταλάβει ότι ο γκεης και ο ππυστης είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα;ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2024, 19:56
Δεν θα απαντήσω. Ξέρεις αν μπορείς να πας στη δουλειά σου και να πεις ότι ο τάδε πελάτης σου είναι πούστης κι αν θα είχε διαφορά από το να έλεγες γκέυ.
ΥΓ. Δε συνηθίζω να κάνω παρατηρήσεις σε χρήστες. Με φιλική στο γράφω.![]()
![]()

Ο Σύριζα την πάτησε είδη την μπανανοφλουδα με τα ηξεις αφίξεις του Στεφάνου για την κομματική πειθαρχία.micmic έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:11Και ότι τελικά στην αντιπολίτευση θα τσακωθούν μεταξύ τους περισσότερο απ΄ότι στην κυβέρνηση γι'αυτό το νομοσχέδιο.zteo έγραψε: 17 Ιαν 2024, 20:09 Το μεγαλείο της επικοινωνιακης πολιτικής της κυβερνησης είναι ότι μας έβαλε να συζητάμε και να μονοπωλεί την δημοσιότητα ένα νομοσχέδιο που δεν το έχει καν συντάξει ακόμα.
Εκτός εάν θεωρούν.οτι πλέον το μόνο πεδίο πολιτικής αντιπαραθεσης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 15:31 Ας κάνουν πολύ ευκολες τις υιοθεσιες και ας μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια στην ουρά, με πρώτα τα ετερόφυλα, αρκεί να έχουν ανάλογρς προϋποθέσεις.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;
https://twitter.com/ALPACIN13/status/17 ... 2446123219
https://twitter.com/ALPACIN13/status/17 ... 2446123219
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σωστή παρατήρηση.The Rebel έγραψε: 17 Ιαν 2024, 22:08Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 17 Ιαν 2024, 15:31 Ας κάνουν πολύ ευκολες τις υιοθεσιες και ας μπουν και τα ομόφυλα ζευγάρια στην ουρά, με πρώτα τα ετερόφυλα, αρκεί να έχουν ανάλογρς προϋποθέσεις.
[img]https://i.postimg.cc/F1tkT9Q1/4195 ... .jpg[/img]
Αυτό από μόνο του φανερώνει την άγνοια που έχεις επί του θέματος.under έγραψε: 12 Ιαν 2024, 13:26 Απο την αλλη πρεπει να προβλεφθει οτι τα ετεροφυλα ζευγαρια σε περιπτωση υιοθεσιας να προτιμουνται εναντι των ομοφυλοφιλων.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 2 Απαντήσεις