Still better than Lalek.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:42Οι λερωμένες πάνες του γιου της είναι όντως τέχνη
https://www.lifo.gr/culture/eikastika/o ... ntos-tehni
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Σοκαριστική καταγγελία: Διανομέας παρέδωσε πίτσες και έπειτα αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ
Προφανως δεν διαβασες το πρωτο μου ποστ σε αυτο το νημα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:39Ε ναι, σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε μια πολυκατοικία και αποπατείς στο ασανσέρ. Εχεις και χρόνο να ανέβεις στον τελευταίο όροφο, να ανοίξεις το φακό του κινητού και κατεβαίνοντας να διαλέξεις σε ποιον όροφο να ουρήσεις, αφού σε πιάσαν και τα δυο ταυτόχρονα.
Ατυχία βρε παιδί μου (που τον τσάκωσαν).![]()
Με εχει πιασει κατουρημα τρελο ομως ενα βράδυ μετα απο ακρατη μπυροποσια και το σπιτι μου ειναι 300 μετρα απο το μαγαζι που ειμασταν.
Στα 100 μετρα ηδη κοντευαν να μου φυγουν.
Το μαγαζι ειχε κλεισει για να τρεξω πισω και μεχρι το σπιτι θα μου ειχαν φυγει.
Ευτυχως υπηρχε μια παλια οικοδομη στο επομενο τετραγωνο και μπηκα εκει και κατουρησα οσο πιο κρυφα και αθορυβα γινοταν χωρις να ενοχλησω κανεναν.
Εκτος απο κατι γατια που κοιμοντουσαν εκει δλδ.
Δεν την εβγαλα να κατουραω στο δρομο ουτε πηγα εξω απο την πορτα κανενος αλλου. Αυτο ειναι ανωμαλια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν το ξέρεις. Μπορεί (πέρα από το βίτσιο του) να την είχε ανάγκη αυτή τη δουλειά. Ξεβόλεμα να ψάχνει για νέα και αν και πότε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Εμπεδοκλής
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα πρεζόνι να πάει να κάνει τη δόση του σε ουρητήριο όταν μπορεί να την κάνει δημόσια. Τη βρίσκει να μυρίζει τσίσα;AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:42Αυτά τα θέματα και πολλά άλλα θα λύνονταν με περισσότερο πράσινο στα αστικά κέντρα.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:23Από το να φάει άκυρο, έχεσε όπου βρήκε. Απλά ήταν άτυχος και είχε κάμερα. Αν δεν είχε δε θα ήξεραν ποιον να κατηγορήσουν...AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:07 Αυτός τώρα ντράπηκε να ζητήσει στον πελάτη να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και θεώρησε πιο πρέπον να χέσει εκεί που έχεσε.
Κάποιος άλλος μπορεί να έχεζε τα βρακιά του. Άλλος έχεσε πίσω από άγαλμα στο μουσείο. Πάει έγινε.
Αν σε πιάσει χέσιμο στο δρόμο, ούτε στον εχθρό σου. Μπορεί να τα βαφτίζουμε όλα σκυλόσκατα αλλά δεν αλλάζει η πραγματικότητα...
Καλά, δημόσια ουρητήρια, δύσκολο να γίνουν γιατί θα γεμίζουν με νεκρά πρεζόνια.
Από εκεί και πέρα το χειρότερο είναι ότι έχουμε γεμίσει σιχασιάρηδες. Σιχαίνεται ο άλλος να κατουρήσει σε δημόσια τουαλέτα αλλά του είναι πιο καθαρό για τον ίδιο να κατουρήσει στο δέντρο ή τον κάδο. Βλέπεις στην Κλαυθμώνος, που έχει το πάρκινγκ από κάτω δημόσια τουαλέτα, και κατουρά στο δέντρο.
Εκεί χρειάζεται γκλομπιά στα πόδια ώστε να πέσει με τα μούτρα μέσα στα κάτουρα του. Αλλά μετά θα φας μήνυση...
Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις με αυτό που σου έτυχε (και που έχει τύχει σε όλους μας). Εντελώς άλλη περίπτωση.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:46Προφανως δεν διαβασες το πρωτο μου ποστ σε αυτο το νημα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:39Ε ναι, σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε μια πολυκατοικία και αποπατείς στο ασανσέρ. Εχεις και χρόνο να ανέβεις στον τελευταίο όροφο, να ανοίξεις το φακό του κινητού και κατεβαίνοντας να διαλέξεις σε ποιον όροφο να ουρήσεις, αφού σε πιάσαν και τα δυο ταυτόχρονα.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:32
Σε εχει πιασει ποτε απιστευτο χεσιμο/κατουρημα και να εισαι ξερω γω 5 χλμ απο το σπιτι?
Οχι για 5 χλμ ουτε για 400 μετρα δεν κρατιεσαι.
Με εχει πιασει κατουρημα τρελο ομως ενα βράδυ μετα απο ακρατη μπυροποσια και το σπιτι μου ειναι 300 μετρα απο το μαγαζι που ειμασταν.
Ευτυχως υπηρχε μια παλια οικοδομη στο επομενο τετραγωνο και μπηκα εκει και κατουρησα οσο πιο κρυφα και αθορυβα γινοταν χωρις να ενοχλησω κανεναν.
Δεν την εβγαλα να κατουραω στο δρομο ουτε πηγα εξω απο την πορτα κανενος αλλου. Αυτο ειναι ανωμαλια.
Αρα συμφωνούμε με αυτό που έγραψες στην τελευταία σου πρόταση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 16 Ιαν 2024, 16:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- George_V
Διαβασε το ποστ μου που απανταω στην Alicat για παρόμοια περιπτωση που μου ειχε τυχει και δεν μπορουσα να τα κρατησω.Parrot έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:38Κατούρημα μου έχει τύχει και πάντα τα κρατάω..
Επίσης, συχνά μπορεί να με πιάνει στην δουλειά και να μην μπορώ να πάω άμεσα τουαλέτα οπότε τα κρατάω και όταν μπορέσω πάω τουαλέτα..
Το να τα κάνεις στον δρόμο είναι συμπεριφορά ζώου..
Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Αλλοι μπορουν να τα κρατανε για ωρες και αλλοι καθε 20 λεπτα πανε τουαλετα.
Εγω π.χ. με τις μπυρες καθε δευτερη μπυρα θελω επειγοντως κατουρημα αλλιως θα σκασω. Δεν παιζει να κρατηθω με την καμια. Ενας αλλος φιλος πινει μια ντουζινα και τα κραταει.
Διαφορετικοι ανθρωποι.
Εν τουτοις το να σε πιασει χεσιμο/κατουρημα στο δρομο ειναι κατι φυσικο. Οπως φυσικο ειναι αν βρεθεις στην εσχατη αναγκη να βρεις ενα απομερος μερος μακρια απο κοσμο και χωρις να ενοχλεις για να ανακουφιστεις.
Το να πας να χέσεις στη μεση του δρομου η στην πορτα του διπλανου σπιτιου ειναι ξεκάθαρη ανωμαλια.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Ειναι προφανες οτι το ιδιο εγραψα και στο πρωτο ποστ μου στην πρωτη σελιδα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:50Δεν έχει νόημα να συγκρίνεις με αυτό που σου έτυχε (και που έχει τύχει σε όλους μας). Εντελώς άλλη περίπτωση.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:46Προφανως δεν διαβασες το πρωτο μου ποστ σε αυτο το νημα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:39
Ε ναι, σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε μια πολυκατοικία και αποπατείς στο ασανσέρ. Εχεις και χρόνο να ανέβεις στον τελευταίο όροφο, να ανοίξεις το φακό του κινητού και κατεβαίνοντας να διαλέξεις σε ποιον όροφο να ουρήσεις, αφού σε πιάσαν και τα δυο ταυτόχρονα.
Αρα συμφωνούμε με αυτό που έγραψες την τελευταία πρόταση.
Μπορω να καταλαβω μια εκτακτη αναγκη υπο προυποθεσεις. Αλλα το να χεσω σε δημοσιο χωρο η χωρο αλλουνου (εκτος τουαλετας) και οχι μονο αυτο αλλα να τα κανω και πουτάνα μετα ε ειναι ανωμαλια.
Καποτε με επιασε κοψιμο αλλα ειμουν στο αυτοκινητο (ειχα γραψει την ιστορια στο θρυλικο νημα "χεσιμο στο γραφειο" του παλιου πχορουμ).
Και μιλαμε για τρελο κοψιμο. Long story short δεν κατεβηκα να τα κανω εκει. Ευτυχως ηταν νυχτα με αδειο δρομο και κοντα στο σπιτι οποτε πατησα γκάζι και εφτασα σπιτι σε χρονο μηδεν.
Ισα που προλαβα.
Στον Στέφανο δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
επομένως η λύση είναι: Περισσότερο πράσινο, περισσότερα υπόγεια πάρκινγκ (άσχετο αλλά συνήθως πάνε μαζί), λιγότερη οικοδομή. Να πάψει να θεωρείται η οικοδομική δραστηριότητα δείκτης ανάπτυξης της οικονομίας, έλεος, ζούμε στο 2024.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:49Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα πρεζόνι να πάει να κάνει τη δόση του σε ουρητήριο όταν μπορεί να την κάνει δημόσια. Τη βρίσκει να μυρίζει τσίσα;AlienWay έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:42Αυτά τα θέματα και πολλά άλλα θα λύνονταν με περισσότερο πράσινο στα αστικά κέντρα.Εμπεδοκλής έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:23
Από το να φάει άκυρο, έχεσε όπου βρήκε. Απλά ήταν άτυχος και είχε κάμερα. Αν δεν είχε δε θα ήξεραν ποιον να κατηγορήσουν...
Κάποιος άλλος μπορεί να έχεζε τα βρακιά του. Άλλος έχεσε πίσω από άγαλμα στο μουσείο. Πάει έγινε.
Αν σε πιάσει χέσιμο στο δρόμο, ούτε στον εχθρό σου. Μπορεί να τα βαφτίζουμε όλα σκυλόσκατα αλλά δεν αλλάζει η πραγματικότητα...
Καλά, δημόσια ουρητήρια, δύσκολο να γίνουν γιατί θα γεμίζουν με νεκρά πρεζόνια.
Από εκεί και πέρα το χειρότερο είναι ότι έχουμε γεμίσει σιχασιάρηδες. Σιχαίνεται ο άλλος να κατουρήσει σε δημόσια τουαλέτα αλλά του είναι πιο καθαρό για τον ίδιο να κατουρήσει στο δέντρο ή τον κάδο. Βλέπεις στην Κλαυθμώνος, που έχει το πάρκινγκ από κάτω δημόσια τουαλέτα, και κατουρά στο δέντρο.
Εκεί χρειάζεται γκλομπιά στα πόδια ώστε να πέσει με τα μούτρα μέσα στα κάτουρα του. Αλλά μετά θα φας μήνυση...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτοί που έχουν σκυλιά, έχουν υποχρέωση να μαζεύουν τα κόπρανα των σκύλων τους, όταν τους βγάζουν βόλτα.
Εντωμεταξύ, ο ντελιβεράς:
Εντωμεταξύ, ο ντελιβεράς:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Στον δεύτερο όροφο ήταν το πάρτι; 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Υδράργυρος
Προφανώς δεν άφησαν τιπ
Καλε, τι είναι ο κώλος του, κουμπαράς;
(Χιούμορ κάνω).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κατούρησες τα γατιά ρε μούτρο;George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:46Προφανως δεν διαβασες το πρωτο μου ποστ σε αυτο το νημα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:39Ε ναι, σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε μια πολυκατοικία και αποπατείς στο ασανσέρ. Εχεις και χρόνο να ανέβεις στον τελευταίο όροφο, να ανοίξεις το φακό του κινητού και κατεβαίνοντας να διαλέξεις σε ποιον όροφο να ουρήσεις, αφού σε πιάσαν και τα δυο ταυτόχρονα.George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:32
Σε εχει πιασει ποτε απιστευτο χεσιμο/κατουρημα και να εισαι ξερω γω 5 χλμ απο το σπιτι?
Οχι για 5 χλμ ουτε για 400 μετρα δεν κρατιεσαι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
E που να τα δω στις 3 το πρωι πισσα σκοτάδι?Beria έγραψε: 16 Ιαν 2024, 17:56Κατούρησες τα γατιά ρε μούτρο;George_V έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:46Προφανως δεν διαβασες το πρωτο μου ποστ σε αυτο το νημα.aLiCat έγραψε: 16 Ιαν 2024, 16:39
Ε ναι, σε αυτή την περίπτωση μπαίνεις σε μια πολυκατοικία και αποπατείς στο ασανσέρ. Εχεις και χρόνο να ανέβεις στον τελευταίο όροφο, να ανοίξεις το φακό του κινητού και κατεβαίνοντας να διαλέξεις σε ποιον όροφο να ουρήσεις, αφού σε πιάσαν και τα δυο ταυτόχρονα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 6 Απαντήσεις