Και για όσους έχουν αυτοάνοσα ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος. Γιατί προβλήματα με τα εμβόλια μπορεί να έχουν, από τον Κόβιντ όμως θα έχουν πολλαπλασιασια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Συνέπειες εμβολίων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 15 Ιαν 2024, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Οργισμένος
Kala den to syzhtame kan gia ατομα με βεβαρυμενη υγεια.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:04Και για όσους έχουν αυτοάνοσα ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος.
Απο κει και περα οποιος δεν γουσταρει εμβολιο προβλημα του. Καποιοι ειναι φοβικοι και βραδυφλεγεις , δεν θα τους ανοιξομε εμεις τα ματια που ετσι κιαλλιως μεχρι τελους κλειστα θαναι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Σας λυπαμαι πραγματικα. Ομως ειστε αξιοι της μοιρας σας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:25Να ποστάρω κι εγώ μια ακόμη μελέτη, απ' αυτές που μάλλον δεν ξέρει ο μαλάκας που το παίζει επιστήμονας:Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:09Για να αναφέρει πως υπάρχουν μελέτες κάτι θα ξέρει.Juno έγραψε: 14 Ιαν 2024, 23:12
Αυτό είναι δήλωση, όχι μελέτη.
Και μάλιστα δήλωση κάποιου που έχει πει απίστευτα άκυρα πράγματα.
Καμιά μελέτη θα δούμε ή μπα;
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 23295001v1
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Μπορεί να έχουν autoimmune desorders μετά από εμβολιασμό. Αν δεν εμβολιαστούν όμως, παίζουν με την ζωή τους και με απεριόριστο αριθμό από autoimmune desorders.Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:07Kala den to syzhtame kan gia ατομα με βεβαρυμενη υγεια.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:04Και για όσους έχουν αυτοάνοσα ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Όντως είναι άξιοι της μοίρας τους. Γιατί ακόμα και οι μελέτες που κάνουν λόγο για autoimmune desorders από τον εμβολιασμό, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ οι ίδιες ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Αλλά βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:10Σας λυπαμαι πραγματικα. Ομως ειστε αξιοι της μοιρας σας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:25Να ποστάρω κι εγώ μια ακόμη μελέτη, απ' αυτές που μάλλον δεν ξέρει ο μαλάκας που το παίζει επιστήμονας:
Αν το κάνουν σκόπιμα, είναι επικίνδυνοι.
- Οργισμένος
Γεννηθηκαν και θα πεθανουν φοβικοι.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:13Όντως είναι άξιοι της μοίρας τους. Γιατί ακόμα και οι μελέτες που κάνουν λόγο για autoimmune desorders από τον εμβολιασμό, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ οι ίδιες ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Αλλά βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:10Σας λυπαμαι πραγματικα. Ομως ειστε αξιοι της μοιρας σας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:25
Να ποστάρω κι εγώ μια ακόμη μελέτη, απ' αυτές που μάλλον δεν ξέρει ο μαλάκας που το παίζει επιστήμονας:
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Libre arbitre
Αμφισβητούν τον καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει πνευμονολογία στο πανεπιστήμιο και κάνει μνεία για ένα σωρό έρευνες που τον επιβεβαιωνουν. Είναι οι χειρότεροι ανθελληνες.Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:16Γεννηθηκαν και θα πεθανουν φοβικοι.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:13Όντως είναι άξιοι της μοίρας τους. Γιατί ακόμα και οι μελέτες που κάνουν λόγο για autoimmune desorders από τον εμβολιασμό, ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ οι ίδιες ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ. Αλλά βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος.
Τους βάζω άρθρο από το scientificamerican και το αμφισβητούν. Μετά τι να συζητήσεις πχια!!!
Μητσοτάκη, πάρε τους τα σωβρακα...
- hellegennes
Ποιους λυπάσαι; Τους αληθινούς επιστήμονες που παράγουν αληθινό έργο και όχι φούμαρα όπως εσύ;Οργισμένος έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:10Σας λυπαμαι πραγματικα. Ομως ειστε αξιοι της μοιρας σας.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:25Να ποστάρω κι εγώ μια ακόμη μελέτη, απ' αυτές που μάλλον δεν ξέρει ο μαλάκας που το παίζει επιστήμονας:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:20 Αμφισβητούν τον καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει πνευμονολογία στο πανεπιστήμιο
Δεν επιβεβαιώνουν φυσικά οι έρευνες αυτά που λέει, τα καταρρίπτουν.
Ο εμβολιασμένος Ότο κόντεψε να πεθάνει, εμείς που δεν εμβολιαστήκαμε δεν πάθαμε απολύτως τίποτα από το συνάχι που λέγεται κορωνοϊός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές. Εσύ συνέχισε να ζηλεύεις.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:20 Αμφισβητούν τον καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει πνευμονολογία στο πανεπιστήμιο
- hellegennes
Αφού το λένε οι φοιτητές, τους οποίος να φανταστώ ρώτησες ή έχει γίνει κάποια έρευνα και μάθαμε την γνώμη τους, τότε είναι σούπερ επιστήμονας με μεγάλο επιστημονικό έργο το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί γιατί τα κακά κέντρα εξουσίας προσπαθούν να το θάψουν επειδή είναι πρωτοπόρο.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:54Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:20 Αμφισβητούν τον καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει πνευμονολογία στο πανεπιστήμιο
Σκευωρία είναι που δεν τον ξέρει κανείς παγκοσμίως, μια μεγάλη συνωμοσία εναντίον του. Επειδή τον ζηλεύουν; Επειδή είναι στα πράγματα κακοί δρακονιανοί; Ποιος ξέρει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Νετο Γκουερινο
Ρε φίλε μια ερώτηση μόνοLibre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:54Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:20 Αμφισβητούν τον καθηγητή πανεπιστημίου που διδάσκει πνευμονολογία στο πανεπιστήμιο
Πως έχεις καταφέρει να επιβιώσεις μέχρι τώρα;
- hellegennes
Με φωτοσύνθεση.Νετο Γκουερινο έγραψε: 16 Ιαν 2024, 00:49Ρε φίλε μια ερώτηση μόνοLibre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:54Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52
Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Libre arbitre
Αν ήταν η ζήλεια ψώρα...hellegennes έγραψε: 16 Ιαν 2024, 00:18Αφού το λένε οι φοιτητές, τους οποίος να φανταστώ ρώτησες ή έχει γίνει κάποια έρευνα και μάθαμε την γνώμη τους, τότε είναι σούπερ επιστήμονας με μεγάλο επιστημονικό έργο το οποίο δεν έχει δημοσιευτεί γιατί τα κακά κέντρα εξουσίας προσπαθούν να το θάψουν επειδή είναι πρωτοπόρο.Libre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:54Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52
Συγχαρητήρια για το κομματόσκυλο που έχει θέση στο πανεπιστήμιο και διδάσκει παπαριές προφανώς, ένα άτομο που έχει μηδενικό επιστημονικό έργο, όπως οι περισσότεροι ομόλογοί του πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα.
Σκευωρία είναι που δεν τον ξέρει κανείς παγκοσμίως, μια μεγάλη συνωμοσία εναντίον του. Επειδή τον ζηλεύουν; Επειδή είναι στα πράγματα κακοί δρακονιανοί; Ποιος ξέρει.
- Libre arbitre
Μόνο οι ψεκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να επιβιώσουν. Τόσες έρευνες έβαλα. Δεν άνοιξες καμία;Νετο Γκουερινο έγραψε: 16 Ιαν 2024, 00:49Ρε φίλε μια ερώτηση μόνοLibre arbitre έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:54Οι φοιτητές λενε πως είναι από τους καλύτερους καθηγητές.hellegennes έγραψε: 15 Ιαν 2024, 23:52
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-