!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
Re: Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
"Καταδίκασαν την λακκούβα" 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Απέραντο φρενοκομείο: ΕΔΕ για αστυνομικούς που έκλεισαν λακκούβα με τσιμέντο στην Κω
εκεί που λέει για την εφήμερη αγκαλιά της λακκούβας το είδατε;
είχε τεκμήριο αθωότητας. Μπορεί να μην ήταν λακκούβα.
ο τύπος είναι τόσο μαλάκας που μπορεί να έστειλε συνεργείο να την ξανανοίξει μέχρι να βρεθεί ποιος είναι αρμόδιος να κλείνει τρύπες
Προβληματίζομαι λίγο, γιατί έχω τη συνήθεια όταν περπατάω μέχρι το γυμναστήριο αν είναι κανένα πακέτο τσιγάρα ή καμια παρόμοια μαλακία να το παίρνω και να το κουβαλάω μέχρι τον κάδο. Μήπως αυτοδικώ.
Πείτε με ψυχαναγκαστικό , αλλά και εγώ όταν έβλεπα πεταμένα τέτοια πράγματα, ποτήρια καφέ η πακέτα τσιγάρα τα πετούσα στον κάδο.
- Ληστοσυμμορίτης
Έπρεπε να βγάλετε φώτο και να ανεβάσετε στα σοσιαλ
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Συμπέρασμα , αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ποτέ μην αναλάβεις πρωτοβουλίες.
Κανονικά δεν είναι δουλειά αυτή της αστυνομίας να διορθώνει δρόμους αλλά δεν μπορούμε κιόλας να την κατηγορήσουμε που το έκανε.
σε ενα κρατος δικαιου, αυτος σημερα θα ηταν απολυμενος χωρις αποζημιωση.Juno έγραψε: 14 Ιαν 2024, 22:24Ναι!pylothess έγραψε: 14 Ιαν 2024, 22:19 Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν;
Να στείλουν υπόμνημα και να περιμένουν μέχρι να εγκρίνουν το κονδύλι μετά από δυο χρόνια;
https://twitter.com/OutisEmoi_64_36/sta ... 6145603658
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εγω συνδυαζω την αυτοδικια με κλοπη. καποιες φορες εχω βουτηξει υλικα απο εργα που κανουν καπου κοντα, για να μπαλωσω τρυπες μπροστα στο σπιτι μου. πρεπει να ειμαι για ισοβια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αυτό το αρχιδι ο περιφερειάρχης αντί να γράφει για αυτοδικια, ας πάει να κάνει τη δουλειά του και ας αφήσει τις μαγκιές
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αυτόν τον μαλάκα τον Χατζημάρκο γιατί δεν τον εξαναγκάζουν σε παραίτηση; Δηλαδή ήταν πιο καραμπινάτο το ζεϊμπέκικο του Πατούλη ή το μπάνιο του Μηταράκη;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Όλα τα παράξενο στην Κω συμβαίνουν.
Την μια πεθαίνει ο κόσμος γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και τους μεταφέρουν σε αγροτικά.
Την άλλη γίνονται δολοφονίες.
Τώρα οι αστυνομικοί έπιασαν τα φτυάρια και θα περάσουν ΕΔΕ.
Το λιμενικό παίζει ανθρωποκυνηγητό με διακινητές μεταναστών κάθε μέρα.
Πάντως το νοσοκομείο της Κω έχει ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε υποδομές.
Το καλοκαίρι νόσησα από Covid και επισκέφθηκα το νοσοκομείο της Κω. Με εξέτασαν κάποιοι ανειδίκευτοι γιατροί.
Πάντως έχω να πω μπράβο στα παιδιά γιατί έδειξαν ζήλο και προθυμία . Αμέσως μετά την διάγνωσή μου με Covid με έκαναν κόσκινο με εξετάσεις.
Δεν πειράζει ,έκανα και ένα γενικό Check up και ξέρω περίπου που βρίσκομαι.
Την μια πεθαίνει ο κόσμος γιατί δεν υπάρχουν ασθενοφόρα και τους μεταφέρουν σε αγροτικά.
Την άλλη γίνονται δολοφονίες.
Τώρα οι αστυνομικοί έπιασαν τα φτυάρια και θα περάσουν ΕΔΕ.
Το λιμενικό παίζει ανθρωποκυνηγητό με διακινητές μεταναστών κάθε μέρα.
Πάντως το νοσοκομείο της Κω έχει ελλείψεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε υποδομές.
Το καλοκαίρι νόσησα από Covid και επισκέφθηκα το νοσοκομείο της Κω. Με εξέτασαν κάποιοι ανειδίκευτοι γιατροί.
Πάντως έχω να πω μπράβο στα παιδιά γιατί έδειξαν ζήλο και προθυμία . Αμέσως μετά την διάγνωσή μου με Covid με έκαναν κόσκινο με εξετάσεις.
Δεν πειράζει ,έκανα και ένα γενικό Check up και ξέρω περίπου που βρίσκομαι.
Δεν πας καλά...Otto Weininger έγραψε: 14 Ιαν 2024, 22:31 Μπράβο στο Χατζημαρκο. Ο λαϊκισμός πρέπει να πατασσεται από όπου και αν προέρχεται
Λίγο ακόμα και θα θυμίζεις υπάλληλο της Cheka...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 799 Προβολές