!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Γενικό Επιτελείο Φόρουμ.γρ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Οργισμένος έγραψε: 13 Ιαν 2024, 22:12
panos291 έγραψε: 13 Ιαν 2024, 22:08
Οργισμένος έγραψε: 13 Ιαν 2024, 22:07

Επιτελους το σωστο πλοιο για το αιγαιο. Οσο και να κλαιτε οσο και να ξερνατε αμαθεια.
6 τεμαχια συν 4 γαλικα και 4 μεκο ωστε να παμε το 30 για 4 φρεμ νεου τυπου.
Πεταξε η 4η φρεγατα, εγινε pass.
ΚΑΛΑ ΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΙΣ...
Ναι, απο το μυαλο μου τα βγαζω

https://www.google.com/amp/s/eleftheros ... ra-mas/amp

https://www.google.com/amp/s/www.iefime ... o-ta%3famp

https://www.protothema.gr/greece/articl ... un-drones/
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιαν 2024, 21:18
panos291 έγραψε: 12 Ιαν 2024, 16:43 Εβαλαν τελικα εναν διαβιβαστη αρχηγο ΓΕΕΘΑ?
Τυγχάνει να τον έχω γνωρίσει. Ξέρω, ξέρω, μικρός που είναι ο κόσμος. Ωραίος τύπος. Μυαλωμένος, το αντίθετο αυτού που λέμε καραβανάς. Έκανε και το διδακτορικό του στο Μετσόβιο στους ηλεκτρολόγους. Δεν ξέρω βέβαια αν το ολοκλήρωσε.

Και για να μην αρχίσουν κάποιοι με αμφισβητούν θα δώσω ένα στοιχείο που δεν το έχω δει να έχει παίξει. Όλη η οικογένεια του είναι στρατιωτικοί. Και η γυναίκα του, και αν δεν κάνω λάθος και οι δύο του γιοι. Για τον έναν είμαι σίγουρος.

Θα ξελασπώσει κόσμο και θα με θυμηθείτε...
Δεν παίρνω θέση αλλά γράφονται διάφορα στο Χ όπως ...

1/ Στρατιωτικές Πηγές αναφέρουν στο CNN Greece ότι: «O Aντιστράτηγος Δ. Χούπης ήταν το δεξί χέρι του Στρατηγού Φλώρου ...
https://www.cnn.gr/politiki/story/40046 ... sto-cnn-gr

Μήπως αφού δεν επιτρεπόταν να μείνει άλλο ο Φλώρος παραίτησαν τους ΓΕΣ κ ΓΕΑ που προηγούνταν στην ιεραρχία μόνο για να γίνεται πάλι ότι θέλει ο Φλώρος;

2/... ο κ. Χούπης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προερχόμενος από τη θέση του επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, η εμπλοκή της οποίας διερευνάται στην επιχείρηση φιάσκο της Λιβύης με τους 5 νεκρούς.
https://www.militaire.gr/ta-pleonektima ... im-choypi/

Επιζήσαντες της αποστολής έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη αλλά χλωμό να βγάλουν άκρη με κατηγορούμενο τον ΑΓΕΕΘΑ.
:102:
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Κόκκορας έγραψε: 15 Ιαν 2024, 00:57 [user]orion22[/user] :lol:
https://doureios.com/to-2025-mallon-i-p ... -3b-orion/

:grfl:
τι απιθανο καραγκιοζιλικι ειναι τουτο
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

παναρειος εξυπηρέτηση στον κύριο μακαρίτη ντένη και στην LM

νυν υπερ μπονους του παιατ ο αγων

@[user]κόκκορας[/user] δες και το προηγούμενο του βλάσση για την ΕΑΒ 2.0
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
panos291

Orion22 έγραψε: 15 Ιαν 2024, 01:04 παναρειος εξυπηρέτηση στον κύριο μακαρίτη ντένη και στην LM

νυν υπερ μπονους του παιατ ο αγων

@[user]κόκκορας[/user] δες και το προηγούμενο του βλάσση για την ΕΑΒ 2.0
Εικόνα
Spoiler
*τρωνε και τα πομολα
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Το βασικότερο ίσως θέμα με εκλογή Χούπη και των άλλων στρατηγών είναι ότι είναι κατά τέσσερα έτη νεώτεροι της προηγούμενης σύνθεσης, επομένως αυτόματα αποστρατεύονται/ παρακάμπτονται της ηγεσίας όλα τα στελέχη που είναι αρχαιότεροί τους. Αυτό μπορεί να είναι και καλό...
Άβαταρ μέλους
panos291

Japetus έγραψε: 15 Ιαν 2024, 09:41 Το βασικότερο ίσως θέμα με εκλογή Χούπη και των άλλων στρατηγών είναι ότι είναι κατά τέσσερα έτη νεώτεροι της προηγούμενης σύνθεσης, επομένως αυτόματα αποστρατεύονται/ παρακάμπτονται της ηγεσίας όλα τα στελέχη που είναι αρχαιότεροί τους. Αυτό μπορεί να είναι και καλό...
Για μενα ειναι αδιαφορο μια που πρεπει να μπαινει ο καλυτερος ανεξαρτητα με την ηλικια. Τωρα αυτα με τις αρχαιοτητες πχ αν ας πουμε ο δευτερος καλυτερος μετα απο αυτον που θα βαλεις ΑΓΕΕΘΑ ειναι 1 χρονο αρχαιοτερος του αλλα δεν μπορεις να τον βαλεις αρχηγο ΓΕΣ και πρεπει υποχρεωτικα να αποστρατευτει, μου φαινονται λογο παραξενα. Ποιος ειναι ο λογος και υπαρχει το ιδιο σε στρατους οπως ο αμερικανικος?
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Το σύστημα πάσχει στο ζήτημα της αξιοκρατίας διότι όταν η κυβέρνηση θέλει να βάλει ΑΓΕΕΘΑ τον πλέον ικανό αξιωματικό, με την επετηρίδα υποχρεωτικά αποστρατεύει όλους τους παλαιότερους στους οποίους όμως μέσα μπορεί να να είναι ο δεύτερος-τρίτος-τέταρτος πιο έξυπνος και ικανός. Ακόμα χειρότερα όταν επιλέγουν να βάλουν της απολύτου αρεσκείας τους ίσως απογυμνώνεται το στράτευμα από τους ικανότερους και χρησιμότερους στρατηγούς.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

panos291 έγραψε: 15 Ιαν 2024, 09:53
Japetus έγραψε: 15 Ιαν 2024, 09:41 Το βασικότερο ίσως θέμα με εκλογή Χούπη και των άλλων στρατηγών είναι ότι είναι κατά τέσσερα έτη νεώτεροι της προηγούμενης σύνθεσης, επομένως αυτόματα αποστρατεύονται/ παρακάμπτονται της ηγεσίας όλα τα στελέχη που είναι αρχαιότεροί τους. Αυτό μπορεί να είναι και καλό...
Για μενα ειναι αδιαφορο μια που πρεπει να μπαινει ο καλυτερος ανεξαρτητα με την ηλικια. Τωρα αυτα με τις αρχαιοτητες πχ αν ας πουμε ο δευτερος καλυτερος μετα απο αυτον που θα βαλεις ΑΓΕΕΘΑ ειναι 1 χρονο αρχαιοτερος του αλλα δεν μπορεις να τον βαλεις αρχηγο ΓΕΣ και πρεπει υποχρεωτικα να αποστρατευτει, μου φαινονται λογο παραξενα. Ποιος ειναι ο λογος και υπαρχει το ιδιο σε στρατους οπως ο αμερικανικος?
Λογω παλαιοτητας.
Δεν γινεται να ειναι προΙσταμενος ενας που ειναι νεωτερος απο εναν αλλον.
Παραλογο ή οχι,ετσι ειναι ο κανονισμος.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

δεν ξερω που βρισκομαστε αλλα ο χωρος των drone προχωρα με γεωμετρικη προοδο

https://twitter.com/igorsushko/status/1 ... 0535627061
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

nostromos έγραψε: 15 Ιαν 2024, 14:13 δεν ξερω που βρισκομαστε αλλα ο χωρος των drone προχωρα με γεωμετρικη προοδο
Πού βρισκόμαστε εμείς; Πήραμε τέσσερα πατρόλερ για να επανδρώσουμε δυο μονάδες που [δεν] είχαν sperwer [τα ρίξαμε]. Για επιθετικά ΜΕΑ ικανά να φέρουν αξιοπρεπή οπλισμό ουδείς λόγος...
Εικόνα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

εξαγωγη μη επανδρωμενων, στην Ινδια

https://www.youtube.com/watch?v=JT6oG2Og1hM
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

παιδες μην το κουραζουμε δεν καιγονται πως το λενε

ειδατε να γινεται τιποτα στην αμυντικη βιομηχανια να ασχολουνται σοβαρα; 5 ετη περασαν!
εξοπλιστικα βλεπετε καποιο πλανο; εδω ακυρωσαν και τα αυτονοητα

στην εκπαιδευση εχει αλλαξει κατι;

δεν ασχολουνται οι υπευθυνοι εμεις γιατι να ασχολουμαστε;
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Pillars έγραψε: 14 Ιαν 2024, 14:05
Εμπεδοκλής έγραψε: 12 Ιαν 2024, 21:18
panos291 έγραψε: 12 Ιαν 2024, 16:43 Εβαλαν τελικα εναν διαβιβαστη αρχηγο ΓΕΕΘΑ?
Τυγχάνει να τον έχω γνωρίσει. Ξέρω, ξέρω, μικρός που είναι ο κόσμος. Ωραίος τύπος. Μυαλωμένος, το αντίθετο αυτού που λέμε καραβανάς. Έκανε και το διδακτορικό του στο Μετσόβιο στους ηλεκτρολόγους. Δεν ξέρω βέβαια αν το ολοκλήρωσε.

Και για να μην αρχίσουν κάποιοι με αμφισβητούν θα δώσω ένα στοιχείο που δεν το έχω δει να έχει παίξει. Όλη η οικογένεια του είναι στρατιωτικοί. Και η γυναίκα του, και αν δεν κάνω λάθος και οι δύο του γιοι. Για τον έναν είμαι σίγουρος.

Θα ξελασπώσει κόσμο και θα με θυμηθείτε...
Δεν παίρνω θέση αλλά γράφονται διάφορα στο Χ όπως ...

1/ Στρατιωτικές Πηγές αναφέρουν στο CNN Greece ότι: «O Aντιστράτηγος Δ. Χούπης ήταν το δεξί χέρι του Στρατηγού Φλώρου ...
https://www.cnn.gr/politiki/story/40046 ... sto-cnn-gr

Μήπως αφού δεν επιτρεπόταν να μείνει άλλο ο Φλώρος παραίτησαν τους ΓΕΣ κ ΓΕΑ που προηγούνταν στην ιεραρχία μόνο για να γίνεται πάλι ότι θέλει ο Φλώρος;

2/... ο κ. Χούπης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προερχόμενος από τη θέση του επικεφαλής της Διοίκησης Ειδικού Πολέμου, η εμπλοκή της οποίας διερευνάται στην επιχείρηση φιάσκο της Λιβύης με τους 5 νεκρούς.
https://www.militaire.gr/ta-pleonektima ... im-choypi/

Επιζήσαντες της αποστολής έχουν προσφύγει στην δικαιοσύνη αλλά χλωμό να βγάλουν άκρη με κατηγορούμενο τον ΑΓΕΕΘΑ.
:102:
Ε, προφανώς όλοι οι στρατηγοί για να γίνουν στρατηγοί θα πρέπει να κάνουν και δημόσιες σχέσεις μεταξύ τους. Στην τελική, σου θυμίζω ότι ο Στεφανής ήταν ο ΑΓΕΣ του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη.

Απλά τα συγκεκριμένα άρθρα είναι ξεπατικομμένα κείμενα δημοσιογράφων που για να τα γράψουν δε χρειάζεται καν ρεπορτάζ. Αν τα κρατήσεις και αλλάξεις ονόματα τα ίδια γράφουν κάθε φορά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”