καλα που το διευκρίνισες γιατι μπερδεύτηκα.bluerose έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:26 Το τάμα γίνεται για να ενισχυθεί η πίστη
Ο Θεός δεν χρειάζεται τάματα
Πίστη θέλει και δε φτάνει μόνο αυτή (δε μιλάω για υλικά)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Do my Tama
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Do my Tama
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
νομίζω είναι μέσα στο πνεύμα των Παραδόσεων, λαμβάνοντας την Οικονομική κλπ παράμετρο, τίποτα το περίεργο.
αν αυτός που το έκανε αυτό το σίτε δεν ειναι αναρχοαθεοταλιμπαν, αν είναι Χριστιανός, θα έχει πλάκα να υπάρχει θεός για να τον στείλει στο καζάνι.
αν αυτός που το έκανε αυτό το σίτε δεν ειναι αναρχοαθεοταλιμπαν, αν είναι Χριστιανός, θα έχει πλάκα να υπάρχει θεός για να τον στείλει στο καζάνι.
Έχει άτομα που αναλαμβάνουν να ανάβουν τα καντήλια οσων τους πουν,στους τάφους κι ενίοτε είναι διορισμένα κι από το δήμο
Έχει άτομα που αναλαμβάνουν σε κάθε ενορία να κάνουν ομαδικά κόλλυβο ψυχοσαββατα και να αγοράζουν πρόσφορο και δίνεις μόνο το χαρτάκι με τα ονόματα κι ούτε πας εκκλησία. Κι ένα πενταευρω. Αυτά λειτουργούν ανεξάρτητα δεν είναι από το δήμο
Παλιό είναι αυτό
Για τάματα δεν άκουσα τόσα χρόνια κατι
Έχει άτομα που αναλαμβάνουν σε κάθε ενορία να κάνουν ομαδικά κόλλυβο ψυχοσαββατα και να αγοράζουν πρόσφορο και δίνεις μόνο το χαρτάκι με τα ονόματα κι ούτε πας εκκλησία. Κι ένα πενταευρω. Αυτά λειτουργούν ανεξάρτητα δεν είναι από το δήμο
Παλιό είναι αυτό
Για τάματα δεν άκουσα τόσα χρόνια κατι
Aφορολόγητα.bluerose έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 23:18 Έχει άτομα που αναλαμβάνουν σε κάθε ενορία να κάνουν ομαδικά κόλλυβο ψυχοσαββατα και να αγοράζουν πρόσφορο και δίνεις μόνο το χαρτάκι με τα ονόματα κι ούτε πας εκκλησία. Κι ένα πενταευρω. Αυτά λειτουργούν ανεξάρτητα δεν είναι από το δήμο
Καλόοοο...
Πάνος Σκουρλέτης
Το άτομο που βάζουν είναι μέσα στο κατηχητικό
Εδώ σ' αυτό το χωριό είναι μια κοπέλα
Εκεί που εμένα στη πόλη ήταν μια μεγάλη γυναίκα
Πας το πενταευρω σπίτι της πχ κι αυτή ψωνίζει προσφορα και κάνει παραγγελία τα κόλλυβα πάει τα παίρνει τα πάει στην εκκλησία για διάβασμα και μοίρασμα
Δε δέχεται κουλουράκια, είναι πολλοί που κάνουν μνημόσυνο κι έτσι κάνει ομαδικό κόλλυβο κι όχι άλλα
Επίσης ανάβει κεριά
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα πάει, τη βλέπουν
Όσο για κοιμητήρια αν δώσεις στον υπεύθυνο σου ανάβει καντήλια με δικό του λάδι. Αυτο τσεκαρεται
Κι έχει και μερικές γυναίκες που αναλαμβάνουν κι αυτό, όταν είναι σε επαρχία που δεν έχουν υπεύθυνους τα κοιμητήρια.Δεκαπεντε παίρνει εδώ η αλβανίδα αλλά δε ξέρω ανά ποτέ. Είναι εργολάβος γηροκομος αυτή. Με καριέρα και τρ. λογαριασμό που θα ζήλευε ο διευθύνων σύμβουλος μιας καλής ισολογιστικης
Εδώ σ' αυτό το χωριό είναι μια κοπέλα
Εκεί που εμένα στη πόλη ήταν μια μεγάλη γυναίκα
Πας το πενταευρω σπίτι της πχ κι αυτή ψωνίζει προσφορα και κάνει παραγγελία τα κόλλυβα πάει τα παίρνει τα πάει στην εκκλησία για διάβασμα και μοίρασμα
Δε δέχεται κουλουράκια, είναι πολλοί που κάνουν μνημόσυνο κι έτσι κάνει ομαδικό κόλλυβο κι όχι άλλα
Επίσης ανάβει κεριά
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τα πάει, τη βλέπουν
Όσο για κοιμητήρια αν δώσεις στον υπεύθυνο σου ανάβει καντήλια με δικό του λάδι. Αυτο τσεκαρεται
Κι έχει και μερικές γυναίκες που αναλαμβάνουν κι αυτό, όταν είναι σε επαρχία που δεν έχουν υπεύθυνους τα κοιμητήρια.Δεκαπεντε παίρνει εδώ η αλβανίδα αλλά δε ξέρω ανά ποτέ. Είναι εργολάβος γηροκομος αυτή. Με καριέρα και τρ. λογαριασμό που θα ζήλευε ο διευθύνων σύμβουλος μιας καλής ισολογιστικης
-
talaipwros
κατα πασα πιθανοτητα, τρολια
Αυτά που γράφω; Αρκεί να ζήσετε εντός σε χωριά λίγο μεγάλα για να δείτε
Ή να πάτε συστηματικά σ' ένα κατηχητικό μιας ενορίας κοντά σας
Κι είναι λογικό. Δεν θέλει ο άλλος να μένει αναφτο το καντήλι, αλλά και δε μπορεί να πάει. Οπότε έχει τέτοιες γυναίκες.
Και δεν είναι Ψυχοσάββατο πάντα, σιγά δλ το πενταευρω μέσα το πρόσφορο, τα κόλλυβα το κερί
Αυτά δε συμφαιρει να τα κάνει η άλλη που είπα, δε προλαβαίνει να κάθετε σε λειτουργιες, έχει σύστημα. Κάθε τόσο κοιμητήρια ανά πόσες μέρες, ανάβω φεύγω
Γύρω γύρω πάει δίνει φάρμακα κι αλλάζει παμπερ σε γιαγιάδες, με σταθερό ποσό, και ενίοτε καθαρίζει
Έχει ηλικιωμένους που θέλουν μόνο αυτή και βασίζονται σε αυτή. Πχ κι εγώ αν τα βρω σκούρα με τη πεθερά παμπερ ;;;;Δυσευρετη
Κι είναι λογικό. Δεν θέλει ο άλλος να μένει αναφτο το καντήλι, αλλά και δε μπορεί να πάει. Οπότε έχει τέτοιες γυναίκες.
Και δεν είναι Ψυχοσάββατο πάντα, σιγά δλ το πενταευρω μέσα το πρόσφορο, τα κόλλυβα το κερί
Αυτά δε συμφαιρει να τα κάνει η άλλη που είπα, δε προλαβαίνει να κάθετε σε λειτουργιες, έχει σύστημα. Κάθε τόσο κοιμητήρια ανά πόσες μέρες, ανάβω φεύγω
Γύρω γύρω πάει δίνει φάρμακα κι αλλάζει παμπερ σε γιαγιάδες, με σταθερό ποσό, και ενίοτε καθαρίζει
Έχει ηλικιωμένους που θέλουν μόνο αυτή και βασίζονται σε αυτή. Πχ κι εγώ αν τα βρω σκούρα με τη πεθερά παμπερ ;;;;Δυσευρετη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 10 Νοέμ 2018, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
οχι, η ιστοσελιδα domytamabluerose έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 23:53 Αυτά που γράφω; Αρκεί να ζήσετε εντός σε χωριά λίγο μεγάλα για να δείτε
Αυτο πάντως το "Ο Θεός θέλει... Ο Θεός δεν..... Ο Θεός πάντα θα...."μίστερ μαξ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:38καλα που το διευκρίνισες γιατι μπερδεύτηκα.bluerose έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 22:26 Το τάμα γίνεται για να ενισχυθεί η πίστη
Ο Θεός δεν χρειάζεται τάματα
Πίστη θέλει και δε φτάνει μόνο αυτή (δε μιλάω για υλικά)
Που το ξέρετε ρε πούστη μου! Στο ιδιαίτερο γραφείο του δουλεύετε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ θα φοβόμουν να ήμουν στο ίδιο γραφείο
Οι περισσότεροι εμπειρία είχαν και κατάλαβαν ότι .. υπάρχει
Και για απορίες σε πνευματικούς ή ιερομόναχους, δε ξέρουμε εμείς
Αν ρωτήσεις πνευματικό, θέλει τάματα ο Θεός; Θα σου πει
Αλλά και θα σου πει, μην κάνεις και δε τα εκπληρώνεις
Οι περισσότεροι εμπειρία είχαν και κατάλαβαν ότι .. υπάρχει
Και για απορίες σε πνευματικούς ή ιερομόναχους, δε ξέρουμε εμείς
Αν ρωτήσεις πνευματικό, θέλει τάματα ο Θεός; Θα σου πει
Αλλά και θα σου πει, μην κάνεις και δε τα εκπληρώνεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
μίστερ μαξ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 16:12 https://www.domytama.gr
Εκει βλεπεις τους χριστιανους να προσκυνανε το γοβακι του αγιου σπυριδωνα και λες πως δεν υπαρχει παρακατω.....πεφτεις σε αυτη την ιστοσελιδα...
https://www.domytama.gr
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εκεί φτάσανε ρε φίλε. Έρπονται, για ένα τάμα επί πληρωμή. Ας πηγαίνανε λουλουδούδες στα μπουζούκια. Πιο τίμιο.μίστερ μαξ έγραψε: 10 Νοέμ 2018, 16:12 https://www.domytama.gr
Εκει βλεπεις τους χριστιανους να προσκυνανε το γοβακι του αγιου σπυριδωνα και λες πως δεν υπαρχει παρακατω.....πεφτεις σε αυτη την ιστοσελιδα...
https://www.domytama.gr
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Θυμήθηκα την ατάκα του Γεωργίου για το Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 2010: "μοιάζει με κινητό τάμα"