εγώ όταν έχω βήχα και με γαργαλάει ο λαιμός, τρώω
μια κουταλιά μέλι και με ανακουφίζει
περαστικά
Ναι αλλά ευφραίνει τη ψυχολογίανύχτα έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:19 βρε μπιρμπίλω η σοκολάτα επιδεινώνει τον βήχα...
περαστικά![]()
Περαστικά μαρή.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:00Ναι αλλά ευφραίνει τη ψυχολογίανύχτα έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:19 βρε μπιρμπίλω η σοκολάτα επιδεινώνει τον βήχα...
περαστικά![]()
μέλι έβαλα και στο τσάι. Δεν ειναι στο λαιμό. Είναι τα γατάκια στο θώρακα
![]()
Ευχαριστώ ΠασιΠασιφάη έγραψε: 07 Ιαν 2024, 16:10Περαστικά μαρή.Fata_Morgana έγραψε: 07 Ιαν 2024, 13:00Ναι αλλά ευφραίνει τη ψυχολογίανύχτα έγραψε: 07 Ιαν 2024, 12:19 βρε μπιρμπίλω η σοκολάτα επιδεινώνει τον βήχα...
περαστικά![]()
μέλι έβαλα και στο τσάι. Δεν ειναι στο λαιμό. Είναι τα γατάκια στο θώρακα
![]()
![]()
μου ετυχε μια αναιμια, θα γραψω κατι στην ιατρικη γι αυτο
Την επόμενη φορά πες μου να έρθω!!Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2024, 22:47 Έχω βάλει μουσικούλα στο κίτσεν και μαγειρεύω φασολάδα για αύριο.
Α, και διαβάζω σαν καλό ιδρυματικό παιδάκι τι γράφεται στο Άσυλό μας.![]()
Και σίγουρα δεν θα έχεις ακουστά τα διακοσμητικά αρωματικά σαπουνιαΠασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2024, 22:47 Έχω βάλει μουσικούλα στο κίτσεν και μαγειρεύω φασολάδα για αύριο.
Ναι και να φέρεις κι ένα κασόνι Σότζου. Θα κάνουμε επίσης, μαραθώνιο Κορεάτικων ταινιών και σειρών, στο Νέτφλιξ.Andromachi έγραψε: 13 Ιαν 2024, 18:00Την επόμενη φορά πες μου να έρθω!!Πασιφάη έγραψε: 12 Ιαν 2024, 22:47 Έχω βάλει μουσικούλα στο κίτσεν και μαγειρεύω φασολάδα για αύριο.
![]()